2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar...
bugün bavulları toparlıyorum, 3 makine çamaşır yıkadım, temiz temiz giyelim orada die:) Hayal'in eşyaları bizimkinden çok. o kadar ıvırı zııvırı çıktı ki götürülecek. zaten park yatakla bebek arabası ömre bedel. bagajda bize yer kalmayabilir:)

pınar oğluşun dönmüş, gözünaydın. Hayal de dönmeyi başardı 2 gün önce. o gün bugündür sürekli dönmek istiyor. gece uyusun die yatağına koymuştum dün bir baktım ki yine dönmüş yüzüstü. herhalde uzunca bi süre öyle kalmış ki mızıklıyordu çaresizce. gözümden ayıramıyorum artık

dün sizlerle paylaşmayı unutmuşum. doktorumuz artık 5. ay içinde gece yatmadan önce muhallebiye başlatıcak bizi. henüz başlamadık bakalım sevicek mi??. onun dışında anne sütüne devam. meyve suyuna, püresine fln henüz başlamıycakmışız. muhallebiyi pirinç unu ve golden goat mamadan hazırlıycaz. böylece yavaş yavaş yarı katı gıdalara alışıcakmış. hem de kilosu artar dedi. bu ay700gr almış.normal dedi ama önceki aylarda 1kg alıyordu

hiç düşünme git derim ben bodrum bi harika,evde oturmana gerek olacağını sanmıyorum bekar halalar var ya onlar "biz bakarız sen git gez" diyeceklerdir eminim hem demeseler bile çocuğun var diye neden evde oturasın ki onu da alıp git
ben tatile eylül ayında çıkacağım atlas tam 6 aylık olacak şimdi çok ağlak, inş. o zaman daha sakin olacak
Tatilden konuşulmuş bu sene bana senelik izin yok ama işyerini kiralanma durumu var o durumdan dolayı bi kaç hafta boşluk olabilir olursa eşimle bizde Baküye gitmeyi düşünüyoruz.
bebeğinizle memelekete gideceksiniz demek, babaannesi görsün torunu ve gelinini
pınarcım unutur muyum seniiii olurr sende de buluşabilriz bana her yol uyar, h.sonu olduktan sonra skıntı yok

ayselcim 3 haftada 1 güzelmiş amaaa ben 8 temmuzda memlekette olucam büyük ihtimalle (
tamam canım gitmeden beklerim yani haftaya pazar mı?? diyoruz

hazırlanıyorsun demek bize gittiğin yerden yazmayı unutma
vallahi bende düşünüyorum tatile giderken nasıl sığacaz diye atlasın puseti, yatağı zaten küçük bi palio bagajı ne etcez bilmiyorum

evet yüzüstü dönmeye başadı hatta annemle abim vardı onlara diyorum ki sakın ellemeyin fotoğrafını çekecem diye çektim de

dün akşam yemeğini yerken atlas kucağımdaydı patates yemeği yapmıştım patatesleri ezip ezip ağzına verdim bi güzel götürdü
hayal de iyi kilo almış sıkıntı etme

oh oh maaşallah atlasa. afiyet olsun kuzucuğa. biz bugün itibarile 4. aymızı doldurduk. bu gece başlıyiim diorum doktorun önerdiği muhallebiye.
sorma yaa çok yer kaplıyor eşyaları Hayal'in. o da lazım bu da lazım die bi ton şey doldurdum. aslında banyo küvetini de götürmek istiyordum ama değil küvet bir el çantasına bile yer kalmadı arabada şuan.

inşallah hasta olmaz canım emziriyorsan sütün de koruyucu olurmuş korkma
senin bebeişin doğ.tarihi ne canım
Tatilden konuşulmuş bu sene bana senelik izin yok ama işyerini kiralanma durumu var o durumdan dolayı bi kaç hafta boşluk olabilir olursa eşimle bizde Baküye gitmeyi düşünüyoruz.

yaa aysel neden senelik izin yok bak sinir oldum ücretsiz izin de vermediler zaten

nee küvet mi? ona gerek olmaz canım sokarsın duşun altına tamam
yolculuk nereye kardeş

atlasım yalancı emziğe alışıyo galiba uyutmak için sallarken veriyordum hiç itiraz etmeden alıyo bırakmıyo düşüncede istiyo
velet şimdi uyandı emdi salıncağına koyup ağzına emzik verdim cok cok emiyo

inşallah hasta olmaz canım emziriyorsan sütün de koruyucu olurmuş korkma
senin bebeişin doğ.tarihi ne canım

evet canım, emziriyorum. benim şu an boğazım bi tuhaf sen düşün artık nasıl üşüdüğümü. ama kendimi pencerenin önüne siper yapmıştım. ona direkt esmesin diye. sırtı buz gibiydi ama kafası sıcaktı. neyse bugün dikkat edeyim artık, daha üşümesin. benim oğlum da 28 mart doğumlu. son haftada mart annesi yaptı beni iyi de yaptı çünkü ben de mart kuzusuyum.

senin atlasa da maşallahh tatlım, demek emzik alıyor artık. benimki de önce aldı sonra attı. sütün ne alemde bu arada. inanır mısın ben biri bana gelince ya da dışarı çıkınca sütüm artıyor. takip ettim gerçekten öyle. sanırım psikolojik. evde yalnız olmak yaramadı bana.

Tamam kuzum kimde yapalım ne zaman yapalım ben çok sevdim bu buluşmaları.Dediğin gibi h.sonu olsun bana uyar sen memlekete gitmeden bi toplaşma yapak o zaman :)
olur cnm haftaya pazar uygun. bi dahaki pazar yokum..
nee ordu mu? ordulu musun yoksa yasemin? bizde inşallah istanbul ordu arası seyahat edicez, 15 gün sonra..
olur pınarcım bana uyar..

inşallah hep tutar cnm rahat edersin , en azından uyuturken rahat uykuya geçmesini sağlıyo

Tamam kuzum kimde yapalım ne zaman yapalım ben çok sevdim bu buluşmaları.Dediğin gibi h.sonu olsun bana uyar sen memlekete gitmeden bi toplaşma yapak o zaman :)
olur cnm haftaya pazar uygun. bi dahaki pazar yokum..
nee ordu mu? ordulu musun yoksa yasemin? bizde inşallah istanbul ordu arası seyahat edicez, 15 gün sonra..
olur pınarcım bana uyar..

inşallah hep tutar cnm rahat edersin , en azından uyuturken rahat uykuya geçmesini sağlıyo

tamamen psikolojik.. hftasonları eşim yanımda annem yanımda rahatım tabi, göğüslerim doluyor. h.içi ewde yalnızım sıkıntıdan stresten ewe kapalı olmaktan dolayı sütüm az geliyor..tamamen psikolojik gerisi yalan..

keyfin yerinde olunca yediklerinde etkisini gösteriyor bence. diğer türlü ne yesen de dolmuyor o göğüsler... inşallah emziren tüm annelerin de keyifleri yerinde memişleri sütle dolu olur ..

atlasla aynılar benimki saat 11:25 de doğdu
sütüme gelince bazen göğüslerim yumuşacık oluyo öyle olunca sütüm yokmuş gibi geliyo
zaten geçen hafta sağlık ocağına uğradım kg.sini merak ettim 15 günde çook az kilo almış dedi kadın ben emiyo sanıyorum ama ya sütüm yetmiyo yada yaramıyo anlamadım doğrusu
tamam o zaman haftaya pazar bekliyorum

ayyy kızlar aysel kadar hamarat olamazsam ayıp etmiş olmam dimi
gördünüz benim atlası ağlak ağlak ağlak

anne tarafım ordulu tatlım gıt kesınlıkle teleferıge bınmeden gerı gelme sakın bebişinle atla gez cok guzel

oyy maşallah o zaman ikisine de biz 1.5 saat büyüğüz o zaman. benimki 10 da doğmuştu. ben de dayanamayıp götürdüm geçen cuma. bizimki almıştı çok şükür. ben kuru üzüm siyah çekirdekli ceviz her gün salata yiyorum. etkili oldu mu kilo alımında bilemeyeceğim ama yaptığımı söyleyeyim dedim yine de. ama bizimki de boydan uzamıyor.. 1.5 aydır. o neden bilmiyorum. bazen d vitaminini vermeyi unutuyorum ağlarken ederken acaba ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…