- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.141
oyy maşallah o zaman ikisine debiz 1.5 saat büyüğüz o zaman. benimki 10 da doğmuştu. ben de dayanamayıp götürdüm geçen cuma. bizimki almıştı çok şükür. ben kuru üzüm siyah çekirdekli ceviz her gün salata yiyorum. etkili oldu mu kilo alımında bilemeyeceğim ama yaptığımı söyleyeyim dedim yine de. ama bizimki de boydan uzamıyor.. 1.5 aydır. o neden bilmiyorum. bazen d vitaminini vermeyi unutuyorum ağlarken ederken acaba ondan mı?
anne tarafım ordulu tatlım gıt kesınlıkle teleferıge bınmeden gerı gelme sakın bebişinle atla gez cok guzel
bende vitamin içmeye 15 gün ara vermiştim eve gelince hemen içmeye başladım
d vitaminini unutma göz önünde olunca unutmazsın kemik gelişimi için önemli çünkü d vit.sadece güneş ve o damladan alıyorlar biliyorsun ki
Biz tatillere hatta balayina bile orduya gittik.. Bayramda da kizimi goturcem insallah.. Teleferik yapim asamasindaydi son gittigimizde. Bitmis duydum cok sevindim. Yarim saat suruyomus boztepeye cikmak bakalim Mirayla nasil cikcaz :) hep belde otelde kaliyoduk padya mi neydi onu gordum nette daha guzel galiba ama senin akrabalarin vardir otelde kalmiyosundur dimi :))
ewet canım anneannem dayım herkes orda benım otele gerek kalmıyor teleferık bıttı ve faalıyette senınde dedıgın gıbı boztepede harıka
Kızlar 53 gün önce doğum yaptım.Dün hafif bir kanamam başladı.Bugün artarak devam etmekte.
Galiba adet oldum ama bu kadar erken olması normal mi ?
tuğba, kızın nasıl oldu ?
gamzecim kızımı sordugun için teşekkürler .. uzun bir süre yattı malsf hstnede eve geceli 1,5 hafta fln oldu yeni yeni toparlanıyoruz diebilirim.bnde bu süreç içerisinde annemleri tamamen yanıma aldım ve işimin başına geçtim sayılır. ilk duruşmama girdim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?