2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende vitamin içmeye 15 gün ara vermiştim eve gelince hemen içmeye başladım
d vitaminini unutma göz önünde olunca unutmazsın kemik gelişimi için önemli çünkü d vit.sadece güneş ve o damladan alıyorlar biliyorsun ki

anne tarafım ordulu tatlım gıt kesınlıkle teleferıge bınmeden gerı gelme sakın bebişinle atla gez cok guzel

Biz tatillere hatta balayina bile orduya gittik.. Bayramda da kizimi goturcem insallah.. Teleferik yapim asamasindaydi son gittigimizde. Bitmis duydum cok sevindim. Yarim saat suruyomus boztepeye cikmak bakalim Mirayla nasil cikcaz :) hep belde otelde kaliyoduk padya mi neydi onu gordum nette daha guzel galiba ama senin akrabalarin vardir otelde kalmiyosundur dimi :))

slm annişler ne güzel tatiller başlamış. benim normalde haftaya işe başlamam gerekiyor. neyse ki rapor izin derken biraz daha uzatacağım. çok zor olacak bebişimden ayrılmak. bebişine kendisi bakan anneler ççooook şanslısınız

çok haklısın canım, daha dikkatli olsam iyi olacak. hatta çoğu zaman gece emmesine kalktığında veriyorum. unutmuşsam. yani3-5 gün hiç hiç vermemezlik değil de rutine bağlayamadım bi türlü. dün metreyle ölçtüm 62 cm çıktı. bakalım dr. ne kadar ölçecek.
bu arada daha sordum ama kaynadı. benimkinin pipisinin kaldırınca alt tarafında kırmızı krem sürünce morumsu bi çizgi var. seninkin de var mı öyle bir şey.

ooo amma da ordu sewdalısı warmış:)) ben hem anne hem baba tarafından orduluyum.. geçen sene gittiğimizde telefirik açılışı wardı ama son günümüzdü ve binemedik,oğlumla binmek kısmetmiş:)5 temmuzda ordu yolcusuyuz inşallah:)

Kızlar gözüme birşey kaçtı fena oldu kızardı yaa tek gözlü kaldım ,alıntı yapamadım Pınar haftaya pazar sende miyiz?
Bide babaanne eminim çok istiyordur bizi görmek burnunda tütüyoruzdur hasretten arayamıyor bilee!

Kızlar 53 gün önce doğum yaptım.Dün hafif bir kanamam başladı.Bugün artarak devam etmekte.
Galiba adet oldum ama bu kadar erken olması normal mi ?

Slm kızlar nasılsınız?
Oğlumla ywzliktayiz sanırımm artık gezmeye alıştı ama arabada deil kucakta çok da zor oluyo bu sıcakta yapış yapış oluyoruz bebek arabasına nasıl alistiricam bilmiorum yatirinca çığlık çığlığa bagiriyo müzikte oyuncakta denedim ama durmuyo önerisini olan varmi

Slm kızlar nasılsınız?
Oğlumla ywzliktayiz sanırımm artık gezmeye alıştı ama arabada deil kucakta çok da zor oluyo bu sıcakta yapış yapış oluyoruz bebek arabasına nasıl alistiricam bilmiorum yatirinca çığlık çığlığa bagiriyo müzikte oyuncakta denedim ama durmuyo önerisini olan varmi

ewet canım anneannem dayım herkes orda benım otele gerek kalmıyor teleferık bıttı ve faalıyette senınde dedıgın gıbı boztepede harıka

Kızlar nolucak benım bu cıplak ayak fobım yaa,asla gormeye tahammul edemıyorum,kendı ayagımıda kımseler gorsun ıstemyrm,sırf bu yuzden acık ayakkabı gıyemıyoruum:)

Kızlar nolucak benım bu cıplak ayak fobım yaa,asla gormeye tahammul edemıyorum,kendı ayagımıda kımseler gorsun ıstemyrm,sırf bu yuzden acık ayakkabı gıyemıyoruum:)

Arkadaşlar herkese merhaba...Bebişleri güzel güzel büyüttüğünüzü okudukça çok mutlu oluyorum,onlar bizim kıymetlilerimiz...
Benim yardımınıza ihtiyacım var.Sorunumuzu şöyle özetleyeyim;
Benim kızım bugün itibarıyle 60 günlük oldu,kolik bir bebek olduğu için rahatlaması için ninni beşik diye bişey tavsiye ettiler ve aldım,beşik ilk zamanlarda can kurtarıcı gibiydi sallıyordum uyuyordu,fakat son 10 gündür çok can sıkıcı olmaya başladı,kızım beşikten hiç çıkmak istemiyor,uyusa da sallansın uyumasa da sallansın istiyor meme bile aklına gelmiyor yeter ki beşikte olsun gayet mutlu...ben ise kas gelişimini olumsuz etkileyeceğini düşünüp kucağa alıyorum 3 dk. sonra çığlık çığlığa bağırıyor ve ben tekrar yatırıyorum,sakinleşmesi için yatırmam yetmiyor ve sakinleşmesi için sallamam gerekiyor,ben salladığım müddetçe uyuyor sallamayı kestiğim anda uyanıyor...Bu yüzden dışarı bile çıkamıyorum,dışardayken kafasını sağa sola sallayıp sallanmak istediğini anlatıyor ve çığlığı koparıyor.
Şimdi ben kızımı bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim,işe başladığımda ki çok az kaldı bebğime bu şekilde bakacak birini bulmak bile çok zor annem dahi kaçtı bütün gün beşiğin kenarında mı oturulur diye(((
Lütfen arkadaşlar bana fikir verin çaresiz kaldım((

canım güzel haberler getirdin bize... sağlıkla büyüt yavrunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…