2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende aynı durumdayım biyere kalmaya gittiğimizdede sabaha kadar ayağımda sallıyorum sallanmadan kesinlikle uyumaz allahtan dışarıyı seviyor kangurusunda duruyo arabaya daha alıştıramadım ben çözüm bulamadım sabah akşam bizde beşiğin dibindeyiz bulan banada söylesin:26:

oğlumdan değilde bende son haberler veriyorum size...
* hayırlı olsun hastalandım sonunda... karnım inanılmaz kötü ağrıyor...
* hayırlı olsun... ishal oldum... :)))

herşey fena durumda...

kızlar merhaba
2 mart 2012 de bir oğlum oldu.. şuan 3,5 aylık fakat hala kafasını tam tutamıyor tecrübeli olanlarnız bilirler ?,
sizin bebekleriniz ne zaman kafasını tutmaya başladı ?
sırtüstü yatırıp ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca kafasını kaldıramıyor buda beni telaşlandırmı acaba bir sorun mu vardır ?

Sirt ustu yatarken elinden tutup kaldirmaya calismak cok tehlikeli diye biliyorum benimkide 7 mart dogumlu kafasini tam manasiyla tutamiyo bence henuz cok kucukler kafayi tam tutmak icin...

Sirt ustu yatarken elinden tutup kaldirmaya calismak cok tehlikeli diye biliyorum benimkide 7 mart dogumlu kafasini tam manasiyla tutamiyo bence henuz cok kucukler kafayi tam tutmak icin...

doktora götürdüm sabah tutması gerekir dedi tutuştum.. sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalıştı doktor banada öyle yapmamı söyledi.. korktum açıkçası gelişim geriliği olabilirmi diye ama içimi ferahlattın sağol

canım benimde oğlum 22 şubat doğumlu... 2 ayda ilk zamanlara göre daha iyiydi ama kafasını fln aniden yüzümüze pat diye çarpardı tam iyi değildi... 3. ayda daha iyi oldu ama ara sıra yine kafaya indirirdi şuan 4 aylık çok çok daha iyi sanırım zamanla daha iyi oluyor...

merhaba kızlar
dün dr kontrolümüz vardı idrar testi yaptırdık çok ağlıyor deyince idrar enfeksiyonu çıktı kültür sonucunu bekliyoruz şimdi
bilgisi olan varmı

Kızlar 53 gün önce doğum yaptım.Dün hafif bir kanamam başladı.Bugün artarak devam etmekte.
Galiba adet oldum ama bu kadar erken olması normal mi ?

33. gün adet oldum canım, senin ki oldukça normal

çok geçmiş olsun canım, annenleri yanına almanda iyi olmuş, hangi tarz davalara bakıyrsun, müşüterin olabiliriz bizde dava bitmez :)

Bgn saat tuttum aysima tam 2 saate takın memede kaldı,boyle olunca kolum kopuyo,gucm tamamen tukenıyo,artık cıddı cıddı doymadıgını dusunuyorum,oysakı sutumde var,hala bı gogsumu verırken dıgerınden sut gelmekte ve goguslerım dolu ama bu kızı nıye boyle yapıyor anlamıyorum,buna baglı olarak yesıl kaka yapmaya basladı,bununla ılıntılımı kızlar yaa,nolur bısıler deyıverın bana..

benm kızımda bazı dönemlerde sürekli emmek istiyor yapışık ikiz gibi oluyoruz:) çok emerse yeşil kaka yapar diye biliyorum ben...

sıcak havalarda süt ekşidiğinden bebek kakasını yeşil yapabiliyormuş ben sormuştum büyüklere :) bi de üşüdüğünde oluyormuş emzirmeden önce yaz döneminde gögsünü soğuk suyla 5 dk yıkayıp verirsen daha rahat ve zevkli emecektir diye düşünüyorum canım sende rahatlarsın

annenin göğsünde bebeği rahatlatan bi koku varmış senin bebiş o kokuyu alıyo rahatlıyo seni bırakmak istemiyo benim sıpada 1 saat duruyo baktım süt bitmiş hala emiyo ama açlıktan ağlamıyo memede keyif yapıyolar

evet canım bendesiniz kısmetse bernaya ve diğer gelmek isteyen herkese duyrulur
babaannenin hasret kalma tarzına bayıldım doğrusu
kızlar demir damlasına başladınız mı?? kaç damla veriyorsunuz??
evetcanım yaklaşık 2 haftadır başladık biz günde 1 kez 6 damla şeklinde veriyorum
ama iğrenç bir tadı var zor içiyo
atlasda arabada durmayanlardan bende bi çözüm bulamadım. atlası değil de sanki arabayı gezmeye çıkarıyoruz boş gidiyo boş geliyo
çözüm bulursanız banada söyleyin
yooo:44: bilmem dikkat etmedim yada dikkat çekecek bi farklılık yok
Wıtty canım senı bebegındı galıba,dızanterı teshısı konulan,cok merak ettım sızı,naptınız?
evet bende merak ettim iyidir inş.

kızlarrr
bebişler bu kadar memede uyanık mı kalıyorlar yoksa uyuyarak mı emiyorlar....???

benim kızımda eğer memede uyumak istiyorsa uzun bi süre kalıyor taki ben çekene kadar ...

cok mutsuzum yolunda gitmeyen şeyler var,
hep bastırmaya çalışıorum aylardır sizlere anlatamadıgım
kendime bile anlatamadıgım, bastırdım düşünmemeye çalıştım
üzülürsem sütüm kesilir yavrum rızıksız kalır dedim,
en ufak şeyden bile mutluluk duymaya zorladım kendimi,
bebeğimin yüzüne bakdıkca unutmaya çalştm
ama artık başaramıorum ve sütüm cok azaldı iyice kahroldum

bastırma canım, anlat en azından için boşalsın, hiçbirşey bebeğinin sütünden daha önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…