- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.161
Arkadaşlar herkese merhaba...Bebişleri güzel güzel büyüttüğünüzü okudukça çok mutlu oluyorum,onlar bizim kıymetlilerimiz...
Benim yardımınıza ihtiyacım var.Sorunumuzu şöyle özetleyeyim;
Benim kızım bugün itibarıyle 60 günlük oldu,kolik bir bebek olduğu için rahatlaması için ninni beşik diye bişey tavsiye ettiler ve aldım,beşik ilk zamanlarda can kurtarıcı gibiydi sallıyordum uyuyordu,fakat son 10 gündür çok can sıkıcı olmaya başladı,kızım beşikten hiç çıkmak istemiyor,uyusa da sallansın uyumasa da sallansın istiyor meme bile aklına gelmiyor yeter ki beşikte olsun gayet mutlu...ben ise kas gelişimini olumsuz etkileyeceğini düşünüp kucağa alıyorum 3 dk. sonra çığlık çığlığa bağırıyor ve ben tekrar yatırıyorum,sakinleşmesi için yatırmam yetmiyor ve sakinleşmesi için sallamam gerekiyor,ben salladığım müddetçe uyuyor sallamayı kestiğim anda uyanıyor...Bu yüzden dışarı bile çıkamıyorum,dışardayken kafasını sağa sola sallayıp sallanmak istediğini anlatıyor ve çığlığı koparıyor.
Şimdi ben kızımı bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim,işe başladığımda ki çok az kaldı bebğime bu şekilde bakacak birini bulmak bile çok zor annem dahi kaçtı bütün gün beşiğin kenarında mı oturulur diye(((
Lütfen arkadaşlar bana fikir verin çaresiz kaldım((
kızlar merhaba
2 mart 2012 de bir oğlum oldu.. şuan 3,5 aylık fakat hala kafasını tam tutamıyor tecrübeli olanlarnız bilirler ?,
sizin bebekleriniz ne zaman kafasını tutmaya başladı ?
sırtüstü yatırıp ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca kafasını kaldıramıyor buda beni telaşlandırmı acaba bir sorun mu vardır ?
Sirt ustu yatarken elinden tutup kaldirmaya calismak cok tehlikeli diye biliyorum benimkide 7 mart dogumlu kafasini tam manasiyla tutamiyo bence henuz cok kucukler kafayi tam tutmak icin...
kızlar merhaba
2 mart 2012 de bir oğlum oldu.. şuan 3,5 aylık fakat hala kafasını tam tutamıyor tecrübeli olanlarnız bilirler ?,
sizin bebekleriniz ne zaman kafasını tutmaya başladı ?
sırtüstü yatırıp ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca kafasını kaldıramıyor buda beni telaşlandırmı acaba bir sorun mu vardır ?
offf aşkım depreşti... şimdi oralarda olmak wardı. .sen ordunun neresindensin cnm?
merhaba kızlar
dün dr kontrolümüz vardı idrar testi yaptırdık çok ağlıyor deyince idrar enfeksiyonu çıktı kültür sonucunu bekliyoruz şimdi
bilgisi olan varmı
boztepe canım sen ?
Kızlar 53 gün önce doğum yaptım.Dün hafif bir kanamam başladı.Bugün artarak devam etmekte.
Galiba adet oldum ama bu kadar erken olması normal mi ?
gamzecim kızımı sordugun için teşekkürler .. uzun bir süre yattı malsf hstnede eve geceli 1,5 hafta fln oldu yeni yeni toparlanıyoruz diebilirim.bnde bu süreç içerisinde annemleri tamamen yanıma aldım ve işimin başına geçtim sayılır. ilk duruşmama girdim bile.
boztepe canım sen ?
canım hiç bilgim yok... çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun yavru...
aa eşim orda askerlik yapmıştı ordu boztepe jandarma... :)))
Bgn saat tuttum aysima tam 2 saate takın memede kaldı,boyle olunca kolum kopuyo,gucm tamamen tukenıyo,artık cıddı cıddı doymadıgını dusunuyorum,oysakı sutumde var,hala bı gogsumu verırken dıgerınden sut gelmekte ve goguslerım dolu ama bu kızı nıye boyle yapıyor anlamıyorum,buna baglı olarak yesıl kaka yapmaya basladı,bununla ılıntılımı kızlar yaa,nolur bısıler deyıverın bana..
Bgn saat tuttum aysima tam 2 saate takın memede kaldı,boyle olunca kolum kopuyo,gucm tamamen tukenıyo,artık cıddı cıddı doymadıgını dusunuyorum,oysakı sutumde var,hala bı gogsumu verırken dıgerınden sut gelmekte ve goguslerım dolu ama bu kızı nıye boyle yapıyor anlamıyorum,buna baglı olarak yesıl kaka yapmaya basladı,bununla ılıntılımı kızlar yaa,nolur bısıler deyıverın bana..
evet canım bendesiniz kısmetse bernaya ve diğer gelmek isteyen herkese duyrulurKızlar gözüme birşey kaçtı fena oldu kızardı yaa tek gözlü kaldım ,alıntı yapamadım Pınar haftaya pazar sende miyiz?
Bide babaanne eminim çok istiyordur bizi görmek burnunda tütüyoruzdur hasretten arayamıyor bilee!
evetcanım yaklaşık 2 haftadır başladık biz günde 1 kez 6 damla şeklinde veriyorumkızlar demir damlasına başladınız mı?? kaç damla veriyorsunuz??
atlasda arabada durmayanlardan bende bi çözüm bulamadım. atlası değil de sanki arabayı gezmeye çıkarıyoruz boş gidiyo boş geliyoSlm kızlar nasılsınız?
Oğlumla ywzliktayiz sanırımm artık gezmeye alıştı ama arabada deil kucakta çok da zor oluyo bu sıcakta yapış yapış oluyoruz bebek arabasına nasıl alistiricam bilmiorum yatirinca çığlık çığlığa bagiriyo müzikte oyuncakta denedim ama durmuyo önerisini olan varmi
yooo:44: bilmem dikkat etmedim yada dikkat çekecek bi farklılık yokçok haklısın canım, daha dikkatli olsam iyi olacak. hatta çoğu zaman gece emmesine kalktığında veriyorum. unutmuşsam. yani3-5 gün hiç hiç vermemezlik değil de rutine bağlayamadım bi türlü. dün metreyle ölçtüm 62 cm çıktı. bakalım dr. ne kadar ölçecek.
bu arada daha sordum ama kaynadı. benimkinin pipisinin kaldırınca alt tarafında kırmızı krem sürünce morumsu bi çizgi var. seninkin de var mı öyle bir şey.
evet bende merak ettim iyidir inş.Wıtty canım senı bebegındı galıba,dızanterı teshısı konulan,cok merak ettım sızı,naptınız?
annenin göğsünde bebeği rahatlatan bi koku varmış senin bebiş o kokuyu alıyo rahatlıyo seni bırakmak istemiyo benim sıpada 1 saat duruyo baktım süt bitmiş hala emiyo ama açlıktan ağlamıyo memede keyif yapıyolar
cok mutsuzum yolunda gitmeyen şeyler var,
hep bastırmaya çalışıorum aylardır sizlere anlatamadıgım
kendime bile anlatamadıgım, bastırdım düşünmemeye çalıştım
üzülürsem sütüm kesilir yavrum rızıksız kalır dedim,
en ufak şeyden bile mutluluk duymaya zorladım kendimi,
bebeğimin yüzüne bakdıkca unutmaya çalştm
ama artık başaramıorum ve sütüm cok azaldı iyice kahroldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?