2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm paylaş bizimle eminim rahatlıcaksındır...

doğuma girmeden bi gün önce eşime msj geldi, hiç bakmam msjlara normalde ama eşimde bi gariplikler sezinledigim için bakdım, ve bi arkadaşına lütfen öde artık borcu mahvolduk yazdını okudum, iş arkadaşlarından biriydi bu, sordum ne demek oluo bu die, bana arkadaşına kefil oldunu ve onunda bikaç aydır ödemedigini onun yerine bzm ödedigimizi ama sakin olmamı arkadaşının önümüzdeki hafta kredi çekip borcunu ödeyeceğini söyledi, bende bebeğimi düşünerek cok önemsemedim ve eşime inandım, dogumdan 15 gün sonra tekrar eşimin msjlarını kontrol ettm ve gene arkadaşına yalvardıgını nlr öde borcunu artık eşime yalan söylemekten bıktım dediğini okudum, sordum ve megerse arkadaşının yerine bnm eşim kredi çekmiş bundan bikaç sene önce, şimdiye dek düzenli ödüyormuş ama son 8 aydır bizim ödediğimizi kendisini ödemedigini söyledi, çıldırdım, üzüntüden afedersiniz kabız oldum ki ömrümde daha hiç kabız olmamştm, hemde idrarımıda yapamıodum, tam 5 saat sancılandım ameliyat dikişlerim patlayacakdı nerdeyse, snra kendime geldim evladım için değmez ben üzülsemde bu borç var üzülmesemde dedim ve evladıma sarıldım, ve hala adam borcunu ödemedi, bastırıorum bastırıorum resmen sıkıntıları içime istifledim, ayrıyetten öz kardeşim bunalımda, kendisi yunus polis ve bildiniz üzre hergün motor tepesinde it kopukla ugraşıo, tunceliden yeni tayin oldu buraya yani manisaya, düzelirim dedi buralara gelince ama hiç düzelmedi daha beter oldu, ve durduk yere bize düşman kesildi, kahroluorum ya hıçkıra hıçkıra ağlamak istiorum ama sütüm cok azaldı, önceden memelerim taş gibiydi kızım ememiodu aşırı geldiği için ama şimdi ilk dogdugu zamanlardaki gibi bir bucuk saat duruo mememde, toparlıcam kendimi emin olun, ben normalde hiç böyle güçlü biri deilim ama evladım söz konusu onun için toparlıcam kendimi, herşeyin üstesinden gelicem, kızımı rızıksız bırakmıcam, bizlerin hatalarını ona ödetmicem, kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşdım sonunda..

aşk olsun kafamız niye şişsin,anlattın rahatladın,zorbir durum gerçekten.adamın bı açıklaması yok mu,niye ödemiyormuş borcunu.her neyse sen kendini tüm dünyadan izole etmeye çalış -zorda olsa- şu an kızından ve onun beslenmesinden daha önemli hiçbi şey yok.yiyecek takviyeleri,çaylar vs... işe yaramıyor mu,umarım en kısa zamanda atlatırsınız sorunları

tekrar geçmiş olsun canım,tekrarı olmaz inş.

patates mi çok erken değil mi

bende Armin le ilk defa trafiğe çıkınca tedirgin oldum biraz,gözüm hep sağ şerittedki araçlardaydı,aman yaklaştı geldi vurdu vs... ama o günde kaldı şimdi çok rahatım,üztelik o da çok keyif alıyo oto koltuguna oturunca güşücükler atmaya başlıyo.

canım silkelen ve kendıne gel,çocuklarımız bizi hayattan koparmak için değil hayatımıza renk katmak için geldiler.ben onu yasamımın her anına dahil ediyorum,tersı olursa bende cok mutsuz olurum o da...

Armin son haftalardı elini yumruk yapıp ağzına sokuşturmayı pek seviyo.ama son 2 gündür işler biraz değişti.
dönencemizi 2 gün önce taktık,ilk gördüğü anı görmenizi isterdim gözler fal taşı gibi açıldı,yarım saat kesintisiz oraya kilitlendi.dönenceyı takmamız sebebıyle ufak ufak uyku eğitimine başlayalım dedım,uykusu gelip huysuzlanınca koydum yatagına dönenceyı actım mızıklana mızıklana ara ara ağlayarak seyretti bi süre,sakinleştirdim yanına gittim derkeeeenn baş parmağını keşfetti ve inanılmaz bi şekilde parmağını emmeye başladı,parmagını emerkende yan yan dönenceye bakıyo korktumu anlamadım,sorun şu ki normal zamanda emse parmagını belkı bu kadar sorun etmezdım ama yatakta tek basına uyumaya başlagı zamanla çakışması benı işkillendirdi.bı yerde okumustum yalnız olduklarını hiseetıklerınde vücutlarına döner ve ellerını veya ayaklarına yapışır ya da emmeye çalışırlarmış.acaba erken mı davrandım uyku konusunda.
bı normalde uykusunda acıkmıssa aglardı bende doyururdum,2 gundur aglamıyo parmagını emerken cıkardıgı sesle uyanıyoruz

kesinlikle erken çünkü 3 ay bitmeden uyku eğitimi verilmesi bu tarz sorunlara yol açıyormuş, benim çocuk doktoru 3 ay bitene kadar senin kokunla uyusun dedi, evet kötü alıştı kesinlikle beşiğinde uyumuyor ama daha küçükler, kendilerini yalnız hissetmesinler, 4. ayda başlamayı düşünüyorum bende

canım geçmiş olsun benim kızımda da göbek fıtığı vardı 1 yaşına kadar gecmezse ameliyat dedi ama gecer dedi dr çok sükür şişlik geçti kontrole götürdüğümüzde sorcm bakalım inşallah düşündüğüm gibi geçmiştir sende üzülme gecer inşallah

canım bende 22 kilo aldım ve 4.ayımıza yeni girdik 21 kilosunu verdim üstelik doğumdan sonra sadece 2 kilo vermiş görünüodum cocugum 3 kiloydu düşün yani tuhaflığı ama vermem gerekn 1 kilo kaldı bi de azıcık göbek yani normal ve ya sez. hayırlısı olsun ( buarada ben sez. oldum)

ben de depresyondayım cünkü eşim tati,le gitmiooooooooo ((

Kızlar 53 gün önce doğum yaptım.Dün hafif bir kanamam başladı.Bugün artarak devam etmekte.
Galiba adet oldum ama bu kadar erken olması normal mi ?
ben de 55. günde oldum ve 2. yi bile oldum :))

canım ne kusuru aşkolsun insan bişilere cözüm bulamasa bile anlattıkça rahatlıo sen de evladın için bırakma kendini üzülme inşallah herşey yoluna girer bazen yolunda gitmeyen seyleri yoluna sokamıyoruz malesef ve yine olann en sevdiklerimize oluo yine biz üzülüoruz o yüzden yavrucuğun için üzülmemeye calış

allah allahh ne çabuk nazar deyiyo bu çocuğa yav daha yeni 1 saat memede kalıyo dedim şimdi almıyo bağırıyo ağlıyo habire ben bu çocuğun iyi şeylerini hiçmi söyleyemiycem yav

allah allahh ne çabuk nazar deyiyo bu çocuğa yav daha yeni 1 saat memede kalıyo dedim şimdi almıyo bağırıyo ağlıyo habire ben bu çocuğun iyi şeylerini hiçmi söyleyemiycem yav

annneeeem uzerıme alındım bak sımdı,valla ıletınıde daha yenı okumustum ama nazardan dııldır o kuzucum,bebeklerın bı dakıkalrı dgrıne uymuyorkı,yaramazlık yapıyo senın bıdılık

annneeeem uzerıme alındım bak sımdı,valla ıletınıde daha yenı okumustum ama nazardan dııldır o kuzucum,bebeklerın bı dakıkalrı dgrıne uymuyorkı,yaramazlık yapıyo senın bıdılık

yok canım üzerine alma sadece sana değilki kime iyi bişeyini söylesem hemen tersi oluyo neyse dediğin gibidir inşallah

bende geçen hafta senin gibi bu durumu kafama takıyordum bende memlekete geldiğim için ilgi hep azranın üerinde ve ben çok az kucağıma alıyordum ya dedesinde ya dayısında yada ananesinde oluyordu ve birden parmağını emmeye başladı acaba iletişim eksikliğimi var ben mi azilgilendim diye düşünüyordumki 3 gün sonra diş çıkardı canım muhtememlen yakın sizinde ben uyku eğitimi falan vermiyorum ama uykusu geldiği zaman ben yanında olsamda olmasamda parmağını emip uyuyo :) ve şu anda aynı odada yattığım için kızımla çıkardığı seslere bende uyanıyorum gönlünü ferah tut sen

Günaydın güzeller güzeli anneler ve bebişleri
6:50 de uyandık vee Alya'mla ev mesaimize başladık. Çok uykum var ama minnoşumun uyumaya niyeti yok sanırım

bendeeeeee istiyorum bu buluşmaya katılmak bende umranıyedeyımmmmmmmmm

Canımm müsaitsen seni de bekleriz,gelebilecek herkesi bekliyorumm. Yer benim evim,Ümraniye Atakent :))

Günaydınnnn canlarrr nasılsınız herkes iyidir inş.. Sabah erken kalktım 6 da evden çıktım annemle yürüyüşe 1,5 saat yürüdüm geldim su içinde kaldım resmen zayıflayana kadar devamm. Banyo yaptım ,banyodan çıkmadan eşime kızımı soyup vermesini istedim beraber bıcı bıcı yaptık çook güzeldii yaa şimdi işe geldim ama nasıllll yorgunum anlatamam

Günaydın canımmm, çok azimli gördüm seni maşallahh Darısı başıma inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…