2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim kardeşim ve annemin ''sen boşuna yorma kendini zayıflamazsın iki gün yapar bırakırsın''demesi üzerine çok pis hırs yaptım kuzum hatta iddaya bilem girdim üçüyle vericem bu kiloları :)

yawww şu pis hırsından bana da yolla nolurrr, kardeşim az ye abur cubur verdiğin kiloları da almaya başladın dedi, sanane dedimm, ne yüzsüzüm yaaaaa. bananee herkes yediğimi görüyor sankii oysaki günde 2 bisküvi,1 çikolata belki kola, bazende kek, ne bilim Halley falan ne var ki bunlarda Aysellll

günaydın annişler

Aysımanın verem asısı nıhayet yara olmaya basladı,1ayı gectı anca oluyomus demekkı
verem aşısı yara mı oluyo??? sağlık ocağında bununla ilgili bişi söylenmedi bana
yani yara olmazsa tutmamış demek mi ?

canım yazını okudum her ikiside zor bi durum
seninde dediğin gibi sen üzülsende üzülmesende borç var bir şekilde ödenir dert etme
kardeşinle hiç uzlaşamıyor ve seni üzüyorsa görüşmezsin olur biter
patates mi çok erken değil mi

canım tabi ki erken sadece tattırmak için veriyorum karnını patatesle doyurmuyorum
sadece patates değil karpuzu tutuyorum ağzına oda yalıyo vs. vs.

ne yok ki
Eşim kardeşim ve annemin ''sen boşuna yorma kendini zayıflamazsın iki gün yapar bırakırsın''demesi üzerine çok pis hırs yaptım kuzum hatta iddaya bilem girdim üçüyle vericem bu kiloları :)

çok konsantre gördüm seni
hadi bakalım.ne kadar zamanda vermeyi planlıyorsun

ne yok ki

ama neden öyle diyorsun biri beni durdursun lütfen artık rencide etsin yok tutamıyorum kendimi, hamileliğimde bukdr yememiştim vallahiii,içim çekiyor napim sonra sütüm kesilmesin amannn diiipp yemeye devam ediyorum.

Canım verem aşısı ile ilgili de belirtmek istiyorum saglık ocagında bana asıdan yaklasık 3 ay sonra önce sivilce gbi birşey cıkcak sonra kabuk baglayacak ki aşı tutsun dedi hemsire. kabuk bağlayıp yara olunca asla dokunmamamız kabugu soymamamız gerekirmiş,yoksa yara olmazsa kabuk kendiliğinden düşmezse aşı tutmuyormuş.

Annem ne yaptın sen bea at onları evden kızzz meyve fln al bari hem faydalı hem tatlı ihtiyacını onlarla karşıla bi silkelen bi kendine gel Merveeeee:)
Rencide ederim senii haa yime o halleyi bisküviyi çikolatayıı kesilmez sütün onları yemezsen merak etme
ne yok ki

He kuzum onlar beni hafife aldı zayıflayamam sandi ama verecem işte konsatre olmuş durumdayım akşamdan beri deli gibi kendi kendime ''Aysel bu kilolar gidecek''diye habire tekrarlayıp duruyorum

meyve de varr onu da yiyorum vallahiii bu aralar fena halde kayısıya sarmış durumdayım

Gunaydın fıstıklar,ben emzırme atletı kullanıyorum ama ona ragmen kıyafetlerımde meme ucu dısarıdan bellı oluo,ped koydugumdada cırkın bı goruntu olusuo,havalar sıcak ınce gıyınıyoruz malum,sutyen zaten takmıyorum,bı care bulamadım bu ıse ,sız napıyosunuz kızlar

ahh canımmm bu tempoya umarım uzun sure dayanırsın,calısıo olmasan ok ama cok yorma kendını,bıtap dusersın sonra,spor yapacam derken..

Günaydın şekerimmmm. benim ucum yok kii Düz atlet giysem bile olur yani düşünnn Gögüs pedi koymuyor musun peki ? Ben hala kullanıyorum daa

merve senı rencıde edıyorum hazırmısın?
Arr yuuuuu riidiiiii ii ii iii i i i i i i dım tıs dım tıs dım tıs:)

sısko patates yarım kılo domates,sısko patates yarım kılo domates,sıskooo sısskoooooo sıskoooo

ahanda ettım valla

cumartesi gunu kaç kişi olucaz canım

yok olmadı,koymadı yinee sanırım birinin dizine yatırıp popoma vurması lazım benim akıllanmam için ya da 100 kilo olmam sonra da ahhh aptal kafam demem lazımmm sanırım

cumartesi gunu kaç kişi olucaz canım

bilmiyorum ki canım smdilik mine sen ben, kimse gelmek istemiyor bize uzakmışızzz

hihiiiiiiiiiiiii ay kuzum almesin çok güldüm yaa

Annemm ağlama yaa pazar olaydı anamı da alıp gelirdim uzak ya tek gelemezdim ama annemle atlar gelirdim vallaa :) c.tesi tee 4 -5 gibi çıkıyorum işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…