- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.201
Eşim kardeşim ve annemin ''sen boşuna yorma kendini zayıflamazsın iki gün yapar bırakırsın''demesi üzerine çok pis hırs yaptım kuzum hatta iddaya bilem girdim üçüyle vericem bu kiloları :)Günaydın canımmm, çok azimli gördüm senimaşallahh Darısı başıma inşallahhh
Eşim kardeşim ve annemin ''sen boşuna yorma kendini zayıflamazsın iki gün yapar bırakırsın''demesi üzerine çok pis hırs yaptım kuzum hatta iddaya bilem girdim üçüyle vericem bu kiloları :)
verem aşısı yara mı oluyo??? sağlık ocağında bununla ilgili bişi söylenmedi banaAysımanın verem asısı nıhayet yara olmaya basladı,1ayı gectı anca oluyomus demekkı
canım yazını okudum her ikiside zor bi durumcok mutsuzum yolunda gitmeyen şeyler var,
hep bastırmaya çalışıorum aylardır sizlere anlatamadıgım
kendime bile anlatamadıgım, bastırdım düşünmemeye çalıştım
üzülürsem sütüm kesilir yavrum rızıksız kalır dedim,
en ufak şeyden bile mutluluk duymaya zorladım kendimi,
bebeğimin yüzüne bakdıkca unutmaya çalştm
ama artık başaramıorum ve sütüm cok azaldı iyice kahroldum
patates mi çok erken değil mi
ne yok kiyawww şu pis hırsından bana da yolla nolurrr, kardeşim az ye abur cubur verdiğin kiloları da almaya başladın dedi, sanane dedimm, ne yüzsüzüm yaaaaa. bananee herkes yediğimi görüyor sankii oysaki günde 2 bisküvi,1 çikolata belki kola, bazende kek, ne bilim Halley falan ne var ki bunlarda Aysellll
Eşim kardeşim ve annemin ''sen boşuna yorma kendini zayıflamazsın iki gün yapar bırakırsın''demesi üzerine çok pis hırs yaptım kuzum hatta iddaya bilem girdim üçüyle vericem bu kiloları :)
ne yok ki
çok konsantre gördüm seni
hadi bakalım.ne kadar zamanda vermeyi planlıyorsun
yawww şu pis hırsından bana da yolla nolurrr, kardeşim az ye abur cubur verdiğin kiloları da almaya başladın dedi, sanane dedimm, ne yüzsüzüm yaaaaa. bananee herkes yediğimi görüyor sankii oysaki günde 2 bisküvi,1 çikolata belki kola, bazende kek, ne bilim Halley falan ne var ki bunlarda Aysellll
Rencide ederim senii haa yime o halleyi bisküviyi çikolatayıı kesilmez sütün onları yemezsen merak etmeama neden öyle diyorsun biri beni durdursun lütfen artık rencide etsin yok tutamıyorum kendimi, hamileliğimde bukdr yememiştim vallahiii,içim çekiyor napim sonra sütüm kesilmesin amannn diiipp yemeye devam ediyorum.
Canım verem aşısı ile ilgili de belirtmek istiyorum saglık ocagında bana asıdan yaklasık 3 ay sonra önce sivilce gbi birşey cıkcak sonra kabuk baglayacak ki aşı tutsun dedi hemsire. kabuk bağlayıp yara olunca asla dokunmamamız kabugu soymamamız gerekirmiş,yoksa yara olmazsa kabuk kendiliğinden düşmezse aşı tutmuyormuş.
He kuzum onlar beni hafife aldı zayıflayamam sandi ama verecem işte konsatre olmuş durumdayım akşamdan beri deli gibi kendi kendime ''Aysel bu kilolar gidecek''diye habire tekrarlayıp duruyorumne yok ki
çok konsantre gördüm seni
hadi bakalım.ne kadar zamanda vermeyi planlıyorsun
Annem ne yaptın sen bea at onları evden kızzz meyve fln al bari hem faydalı hem tatlı ihtiyacını onlarla karşıla bi silkelen bi kendine gel Merveeeee:)
Rencide ederim senii haa yime o halleyi bisküviyi çikolatayıı kesilmez sütün onları yemezsen merak etme
He kuzum onlar beni hafife aldı zayıflayamam sandi ama verecem işte konsatre olmuş durumdayım akşamdan beri deli gibi kendi kendime ''Aysel bu kilolar gidecek''diye habire tekrarlayıp duruyorum
Günaydınnnn canlarrr nasılsınız herkes iyidir inş.. Sabah erken kalktım 6 da evden çıktım annemle yürüyüşe 1,5 saat yürüdüm geldim su içinde kaldım resmen zayıflayana kadar devamm. Banyo yaptım ,banyodan çıkmadan eşime kızımı soyup vermesini istedim beraber bıcı bıcı yaptık çook güzeldii yaa şimdi işe geldim ama nasıllll yorgunum anlatamam
Gunaydın fıstıklar,ben emzırme atletı kullanıyorum ama ona ragmen kıyafetlerımde meme ucu dısarıdan bellı oluo,ped koydugumdada cırkın bı goruntu olusuo,havalar sıcak ınce gıyınıyoruz malum,sutyen zaten takmıyorum,bı care bulamadım bu ıse ,sız napıyosunuz kızlar
ama neden öyle diyorsun biri beni durdursun lütfen artık rencide etsin yok tutamıyorum kendimi, hamileliğimde bukdr yememiştim vallahiii,içim çekiyor napim sonra sütüm kesilmesin amannn diiipp yemeye devam ediyorum.
Canım verem aşısı ile ilgili de belirtmek istiyorum saglık ocagında bana asıdan yaklasık 3 ay sonra önce sivilce gbi birşey cıkcak sonra kabuk baglayacak ki aşı tutsun dedi hemsire. kabuk bağlayıp yara olunca asla dokunmamamız kabugu soymamamız gerekirmiş,yoksa yara olmazsa kabuk kendiliğinden düşmezse aşı tutmuyormuş.
Günaydın güzeller güzeli anneler ve bebişleri
6:50 de uyandık vee Alya'mla ev mesaimize başladık. Çok uykum var ama minnoşumun uyumaya niyeti yok sanırım
Canımm müsaitsen seni de bekleriz,gelebilecek herkesi bekliyorumm. Yer benim evim,Ümraniye Atakent :))
kızlar hepinize gunaydın
canım ben sutyenı desteklı takıyorum o yuzden hıc bır sorun olmuyor tavsıye ederım
kızlar hepinize gunaydın
canım ben sutyenı desteklı takıyorum o yuzden hıc bır sorun olmuyor tavsıye ederım
Günaydın şekerimmmm. benim ucum yok kiiDüz atlet giysem bile olur yani düşünnn Gögüs pedi koymuyor musun peki ? Ben hala kullanıyorum daa
merve senı rencıde edıyorum hazırmısın?
Arr yuuuuu riidiiiii ii ii iii i i i i i i dım tıs dım tıs dım tıs:)
sısko patates yarım kılo domates,sısko patates yarım kılo domates,sıskooo sısskoooooo sıskoooo
ahanda ettım valla
cumartesi gunu kaç kişi olucaz canım
merve senı rencıde edıyorum hazırmısın?
Arr yuuuuu riidiiiii ii ii iii i i i i i i dım tıs dım tıs dım tıs:)
sısko patates yarım kılo domates,sısko patates yarım kılo domates,sıskooo sısskoooooo sıskoooo
ahanda ettım valla
yok olmadı,koymadı yineesanırım birinin dizine yatırıp popoma vurması lazım benim akıllanmam için ya da 100 kilo olmam sonra da ahhh aptal kafam demem lazımmm sanırım
bilmiyorum ki canım smdilik mine sen ben, kimse gelmek istemiyor bizeuzakmışızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?