2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözbebeğim bnde daynamadım ya lütfen benm cinsiyetede baksana....
19 ekim 1986 saat 12 öğlen. sat 25 haziran 31 günde bir oluyodum....

Son düzenleme:

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebiş ne durumda bende öyleyim bazen tv izlerken ağlamak geliyor içimden canım bir geelikte olsa kulaklrını tıka onlara başka çaresi yok yoksa kendi kendini yersin
nese canım ben çıkıyorum temizlik yapmam lazım halılarımı verdim yıkamaya yerlerimi silip onları seriyim diyorum

Cinsiyet tahminleri yapılmışş ohh maşallah Rabbim sağlıklı eli ayagı düzegün hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
Zaman çok çabuk geçiyor ya yakında cinsiyetlerde öğrenilicek,zaten çoğu kişide tahminen öğrendi...

kolay gelsn sana cnm. görüşürüz...

bende 26 yaşındayım halen 15 ekimde 27 olcam ve 2 çocuk annesi aman yarabbiii:))

tatlım işin zor topik merak içinde rica etsem bana da bakarmısın doğum tarıhım 8 mart 1981 satt ögleden sonra 3-4 arası sat 9 haziran son 2 aydır 25 gunder 1 canım

Son düzenleme:
selamlar kızlar.. ne güzel cinsyetleri hakkında uzun uzun paylaşımlar olmuş...gösbebeğim maşallah herkesle ilgileniyor...
pollayanacım dün akşam ben de eşimle tarıştım daha doğrusu ben bağpırdım çağırdım o dinledi.ağladım kaç sefer sinirden.. üstelik bizimle ilgisi olmayan bir sebep yüzünden bazen çok sinir oluyorum aile dışındaki insanların bizim mutluluğumuzu bunkadar etkilemisne..biz bir çekirdek aileyiz diyorum artık sen ben ve inşallah bebeişimiz... ayyy herşeyi net anlatamıyorum burda da... anlıyacağın sahurda anca barıştık.. gözlerim şuan şişmiş bir durumda...artık kimseyi yaklaştırmayacam yuvama...

dün akşam öyle bir geçer zamnakiyi izliyorum tekrar bölümleri.. eşim de uyuyor tabi .. beni bir ağlama tuttu. hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...düşünün artık dizlere bile dayanamıyorum...
bugün iftara davetliyiz .orda çıkarmaktan korkuyorum ya midem bulanırsa...

güzel annecik üzülme bende öyleyim bende bütüngün evde doktorları seyrediyorum yakında tıp diploması alcam

pollyannacım bende 26 yaşındayım...

bu arada kızlar başım çok ağrıyoo,çatladı çatlicakk valla,,:84:,gece de burnum kanadınoluyo bana korkmaya başladımm,,,ne yapsam ki:26:

Canım aynı durumdaymışız desene. benimde gözler şişmişti ağlamaktan.. tv de heleki şu somali reklamlarında kendimi tutamıyorum ve artık izlememe kararı aldım. içim dayanmıyor. Allah kabul etsin fitrelerimizi de oraya gönderdik.
bide bugün barıştık:))

bu arada kızlar başım çok ağrıyoo,çatladı çatlicakk valla,,:84:,gece de burnum kanadınoluyo bana korkmaya başladımm,,,ne yapsam ki:26:
canım parol varsa iç hemen, az da olsa geçiriyor. geçen gün bende dışarda dolaştım, başıma güneş geçmiş sanırım, içmedim içmedim sonra dayanamadım içtim. ah dedim saf kafam daha önce içseymişim ya. hemen geçmişti. kanama normal ama korkmana gerek yok. burun ve dişeti kanamaları olabiliyor

Bu haftalarda normalmiş bunlar başağrısı için ne yapılır bilmem ilaç dışında, benim uyuyunca geçer hep. Geçmiş olsun.

Bu haftalarda normalmiş bunlar başağrısı için ne yapılır bilmem ilaç dışında, benim uyuyunca geçer hep. Geçmiş olsun.

sağolun kızlarr...uyuyunca benimde geçiyo genelde ama uyuyabilsem ağrıdan...bi daha deneyeyeimm,evde parol da var aslında ,uyumaya çalışayım geçmezse parol içeyimm,napalımm artıkk....

pollayacım evet canım somalideki kuruaklık açlık hastalıklar ondan hiç bahsetmiyorum bile.eşimle beraber ağladığımzıı biliyorum...Rabbim yardımcıları olsun.. biz de fitrelerimzi oraya yolladık Allah kabul etsin..
bu arada 1986 lıyım yani 25 yaşımdayım

kadercim birkaç gündür benim de başım ağrıyor sürekli evin içinde olmama rağmen..demekki normalmiş ben de ilaç almayı düşündüm ama biraz dinlenince geçiyor. eğer ilaç içeçek kadar ağrıyor ise hamilelerin kullanacağı ağrı kesiciyi kullan.. ben adını hatırlayamadım da...geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…