- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.821
canım 28 günde 1 olursan öle çıkıyo ama 29 günde olmuşsan eğer 9u gecesi erkek akşam 6dan 10 haziran sabah 6ya kadar kız sonrası gene erkek
gösbebeğim bana da bak yaw herkesin bakılmış madem doğum tarihim 13.10.1985 doğum saati 12 öğlen adetim düzenli olmadı son zamanlarda ama 30 günde bir yaz sen sat ise 29 mayıs..hadi bakalım kolay gelsin:)
bende 26 yaşındayım halen 15 ekimde 27 olcam ve 2 çocuk annesi aman yarabbiii:))
canım nasılsın? burda karşılaşabldk sonunda. ben çıkıorum sen giriosun denk gelmedi bi türlü. benmde hormonlarım tavan yapmış durumda televzyon seyrederken bile abuk subuk şeylere ağlıyorum. bu arada bu gece gıcık ailesi gelio kocişimin. moralimi bozcaklar yine offf
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebiş ne durumda bende öyleyim bazen tv izlerken ağlamak geliyor içimden canım bir geelikte olsa kulaklrını tıka onlara başka çaresi yok yoksa kendi kendini yersin
nese canım ben çıkıyorum temizlik yapmam lazım halılarımı verdim yıkamaya yerlerimi silip onları seriyim diyorum
bende 26 yaşındayım halen 15 ekimde 27 olcam ve 2 çocuk annesi aman yarabbiii:))
11inde erkek 12-13-14ünde kız 15inde sabah 9a kadar kız 9dan sonra erkek
selamlar kızlar.. ne güzel cinsyetleri hakkında uzun uzun paylaşımlar olmuş...gösbebeğim maşallah herkesle ilgileniyor...
pollayanacım dün akşam ben de eşimle tarıştım daha doğrusu ben bağpırdım çağırdım o dinledi.ağladım kaç sefer sinirden.. üstelik bizimle ilgisi olmayan bir sebep yüzünden bazen çok sinir oluyorum aile dışındaki insanların bizim mutluluğumuzu bunkadar etkilemisne..biz bir çekirdek aileyiz diyorum artık sen ben ve inşallah bebeişimiz... ayyy herşeyi net anlatamıyorum burda da... anlıyacağın sahurda anca barıştık.. gözlerim şuan şişmiş bir durumda...artık kimseyi yaklaştırmayacam yuvama...
dün akşam öyle bir geçer zamnakiyi izliyorum tekrar bölümleri.. eşim de uyuyor tabi .. beni bir ağlama tuttu. hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...düşünün artık dizlere bile dayanamıyorum...
bugün iftara davetliyiz .orda çıkarmaktan korkuyorum ya midem bulanırsa...
Canım aynı durumdaymışız desene. benimde gözler şişmişti ağlamaktan.. tv de heleki şu somali reklamlarında kendimi tutamıyorum ve artık izlememe kararı aldım. içim dayanmıyor. Allah kabul etsin fitrelerimizi de oraya gönderdik.selamlar kızlar.. ne güzel cinsyetleri hakkında uzun uzun paylaşımlar olmuş...gösbebeğim maşallah herkesle ilgileniyor...
pollayanacım dün akşam ben de eşimle tarıştım daha doğrusu ben bağpırdım çağırdım o dinledi.ağladım kaç sefer sinirden.. üstelik bizimle ilgisi olmayan bir sebep yüzünden bazen çok sinir oluyorum aile dışındaki insanların bizim mutluluğumuzu bunkadar etkilemisne..biz bir çekirdek aileyiz diyorum artık sen ben ve inşallah bebeişimiz... ayyy herşeyi net anlatamıyorum burda da... anlıyacağın sahurda anca barıştık.. gözlerim şuan şişmiş bir durumda...artık kimseyi yaklaştırmayacam yuvama...
dün akşam öyle bir geçer zamnakiyi izliyorum tekrar bölümleri.. eşim de uyuyor tabi .. beni bir ağlama tuttu. hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...düşünün artık dizlere bile dayanamıyorum...
bugün iftara davetliyiz .orda çıkarmaktan korkuyorum ya midem bulanırsa...
canım parol varsa iç hemen, az da olsa geçiriyor. geçen gün bende dışarda dolaştım, başıma güneş geçmiş sanırım, içmedim içmedim sonra dayanamadım içtim. ah dedim saf kafam daha önce içseymişim ya. hemen geçmişti. kanama normal ama korkmana gerek yok. burun ve dişeti kanamaları olabiliyorpollyannacım bende 26 yaşındayım...
bu arada kızlar başım çok ağrıyoo,çatladı çatlicakk valla,,:84:,gece de burnum kanadı noluyo bana korkmaya başladımm,,,ne yapsam ki:26:
pollyannacım bende 26 yaşındayım...
bu arada kızlar başım çok ağrıyoo,çatladı çatlicakk valla,,:84:,gece de burnum kanadı noluyo bana korkmaya başladımm,,,ne yapsam ki:26:
canım parol varsa iç hemen, az da olsa geçiriyor. geçen gün bende dışarda dolaştım, başıma güneş geçmiş sanırım, içmedim içmedim sonra dayanamadım içtim. ah dedim saf kafam daha önce içseymişim ya. hemen geçmişti. kanama normal ama korkmana gerek yok. burun ve dişeti kanamaları olabiliyor
Bu haftalarda normalmiş bunlar başağrısı için ne yapılır bilmem ilaç dışında, benim uyuyunca geçer hep. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?