- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.221
koyuyorum canım,bu seferde o dısardan bellı oluo lansınohunkını almıstım,oda bellı oluo yuvarlak yuvarlak
günaydınlarrrrrrrrrrrr
Annemm ağlama yaa pazar olaydı anamı da alıp gelirdim uzak ya tek gelemezdim ama annemle atlar gelirdim vallaa :) c.tesi tee 4 -5 gibi çıkıyorum işten
kııız valla bende bı meme ucu var,en ufak bısıde pırtlıo,meme yok ama ucu var,ıcık meme olaydı ıyıydı,bana herkes goguslerın sarktımı dıo,cok guluyorum,sut dolu halıyle en fazla 80 olmustur heralde,ada ıcı sısınce dımdık oldu,tam ıstedıgım kıvam,napım annem meme yoksunu bı garıbanım ben:)Allah Allahh ben anlamadım bu iştenO zaman en iise Yasemin in söylediği destekli olanındann.
yok olmadı,koymadı yineesanırım birinin dizine yatırıp popoma vurması lazım benim akıllanmam için ya da 100 kilo olmam sonra da ahhh aptal kafam demem lazımmm sanırım
bilmiyorum ki canım smdilik mine sen ben, kimse gelmek istemiyor bizeuzakmışızzz
AZERİ, azmine hayranım ama sen yine de kendini bu sıcaklarda fazla yorma istersen,
MERVE senin de yeme azmine hayranım, yeme kız o yediklerinde bi sürü kimyasal var, öyle düşün bi de
Kızlar buluşmanıza gene kıskançlıkla bakındım, keşke gelebilsem, ama güzel eğlenin anacım
Yokkk yokk anladım ben anladımmm
Ananıda al gel heehe Tayyip amca gibi oldu ama neysee Biliyorum ben seni çiçeğimm kısmet bir dahaki sefere artık ne yapalımm
Hamıle kalmadan önceki taktıgımız sutyenler oluyor genelde
kııız valla bende bı meme ucu var,en ufak bısıde pırtlıo,meme yok ama ucu var,ıcık meme olaydı ıyıydı,bana herkes goguslerın sarktımı dıo,cok guluyorum,sut dolu halıyle en fazla 80 olmustur heralde,ada ıcı sısınce dımdık oldu,tam ıstedıgım kıvam,napım annem meme yoksunu bı garıbanım ben:)
OYYYY kıyamam tatlım ya bız yakınız gelırım ben uzulme sen
KIZLARRRRRRR ÇOOOOOOOOOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİ
CANLARIM, BANA MORAL VERİN, PAZARTESİ ÖĞLENDEN BERİ DURMAKSIZIN AĞLIYORUM,
Benim tayinim çıktı, şehir içi gibi gözükse de oturduğum yere 60 km, hiç bir şekilde mazeretimi dikkate almamışlar, herkes ben doğum iznindeyken işini gücünü torpilini ayarlamış ben kalmışım sahipsiz, beni de yollamışlar Allahın unuttuğu yere, nasıl ağlıyorum anlatamam, civarında yerleşim birimi bile yok ki oradan ev tutayım, aklımı oynatmak üzereyim, eşim de hiç destek olmuyor, ağlamama sinir oluyormuş, ben ağladıkça o kızıyor bu kez daha çok ağlıyorum, yüzümde gözyaşlarının tuzundan allerji oldu düşünün, Keremle bile annem ilgileniyor, sütüm azaldı, bana bunu yapanları Allaha havale edyorum, Allahta onları yavrularından ayırsın, ben şimdi süt iznimi bile kullanamayacam, ömrüm, sütlerim, vaktim yollarda tükenip gidecek, evet Allaha şükür işim var ama neden ben, o kadar insan dururken neden ben, Allahın bu halimle nasıl bir sınavı bu.
kııız valla bende bı meme ucu var,en ufak bısıde pırtlıo,meme yok ama ucu var,ıcık meme olaydı ıyıydı,bana herkes goguslerın sarktımı dıo,cok guluyorum,sut dolu halıyle en fazla 80 olmustur heralde,ada ıcı sısınce dımdık oldu,tam ıstedıgım kıvam,napım annem meme yoksunu bı garıbanım ben:)
hahhhh ben o sutyenlerden takamıomkı gulum yaa,saldım kac aydır,canımı alıyolar sankı,hem emzrmek zor olmuomu?
heheh ne güzell işte,bende 80 takıyorum hem 80 hem uçsuzamann olsun anacım sonra da sırtını agrıtıyormus insanın büyük oluncaa, öyle diyorlar şikayet etmeyelim bizz
sizde olmasanız zaten
KIZLARRRRRRR ÇOOOOOOOOOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİ
CANLARIM, BANA MORAL VERİN, PAZARTESİ ÖĞLENDEN BERİ DURMAKSIZIN AĞLIYORUM,
Benim tayinim çıktı, şehir içi gibi gözükse de oturduğum yere 60 km, hiç bir şekilde mazeretimi dikkate almamışlar, herkes ben doğum iznindeyken işini gücünü torpilini ayarlamış ben kalmışım sahipsiz, beni de yollamışlar Allahın unuttuğu yere, nasıl ağlıyorum anlatamam, civarında yerleşim birimi bile yok ki oradan ev tutayım, aklımı oynatmak üzereyim, eşim de hiç destek olmuyor, ağlamama sinir oluyormuş, ben ağladıkça o kızıyor bu kez daha çok ağlıyorum, yüzümde gözyaşlarının tuzundan allerji oldu düşünün, Keremle bile annem ilgileniyor, sütüm azaldı, bana bunu yapanları Allaha havale edyorum, Allahta onları yavrularından ayırsın, ben şimdi süt iznimi bile kullanamayacam, ömrüm, sütlerim, vaktim yollarda tükenip gidecek, evet Allaha şükür işim var ama neden ben, o kadar insan dururken neden ben, Allahın bu halimle nasıl bir sınavı bu.
Hüüü benimkinin teki karpuz diğer teki ceviz gibi oldu yaa çok sinir oluyurum amaaaa cadı Gülnihal emmiyor sağ tarfı cücük gibi diğeri de büyük gömleklerimin ütünde bi garip duruyor yaa
Aysımaa belıne kadar yapmıs,ayy ıcım cız ettı,bende nıye huysuzlanıo dıyorum,bıcı bıcı yaptık geldıkk
Sabahtan beır alıntılara cwp yazdım sonra vakıt gectıgı ıcın hepsı sılındı okdr sınırlendımkı okdr cok alıntı yapınca yazmaya yetısemıorum anladım:))) bı cok konuyaa yazmıstım ama sımdı sorsanız hepsını unuttum:)) Benım oglumun yarın asıları var onlrı yapcz ınsallah cumartesı merve teyzesıne gıtcz ınsallah yasemnde gelcekmıs he mi:) Gelın gelın kızlarr mervenın sofrasında hepımıze yetck kadr yer var:))) Aysel bıdahakını pazar yaparız annenıde alıp gelırsın ınsallah:))) ısolde canım bende desteklı kullanıorum sutyenı ıkılı satılıo marks and spencer da ben daha dogrmadn oyle aldım cunku emındım emzırınce ucları bellı olcak dıye:)) Cok memnunum tavsıye ederım. Baska baskaa ayselcmm spora ve dıyete baslamısısn sana tebrık koyuorum annem bende en kısa surede sana katılım gostercem durmak yok yola devamahahah:))) Baska baskaaa aklıma gelmıokı :))) Okdr cok alıntı ettımkıı beynım sulandı:)) ıste kısace herkese ıyı gunler dılıorum ınsallah herkes ıyıdırrrr herkesı opuorum uyduruk bı son oldu ama ıdare edın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?