2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merve senı rencıde etmeden once star ac melekte hatay mutfagı var cumartesı ıcın bıseyler ogren demek ıstıorum:)))))))) Yavrum bende gelıp yardım edebılırımm oyle yap yıcem dıorumdaaa dılımde ıstee gelıp yardım ederım cıragın yap benı ablaa patateslerı soganları ben soyayım:))) Ben senı rencıde degıl motıve edeyım anamm sıkma canını erıtecez gotu gobegı:)) Once yemklerı yıyelım moralmanımız yerıne gelsın:)))

Katıl kuzucum katıl fit olak, tek başına zor oluyu bea p.tesinden beri datlu yimedim çokolat yimedim dondurma yimedim

Değmez mi canımm kurban olurum onun bi gülüşne kara kızımmm Almıyor valla kuzum uykusunda bile veriyorum tutamıyorda emmedikçe ucu fln da çıkmadı öpüyormuş gibi yapıyor o memeyi verince muck muck diye sesler geliyor ama emmiyor.kuzum adresini ver ben kurabiye fln yapıp gönderim sana yiyin garii

Son düzenleme:

Yaww hiç sevmem ben o programı kadın bana çok itici geliyorr, benim favorim kanal D Mutfağım,şimdide Kıstırma diye brsey yapıyor Sen öğrenme kısmını merak etme bilgi birikimi çok,bakalım el becerisi ne olcak Sağol canım benim hallederim ben bee , siz misafirimsiniz benim çıraklık ne demekk. Ben sana geldiğimde de sen yaparsın çeşit çeşitt diyet yemeğii, sana gelene kadar diyete gircem inşallahh:26: Önce yemekleri yiyelim dediğin kısmı ben aylardır yapıyorum, şimdiye Level atlayıp bir sonraki bölüme geçmem gerekirdi

Neee yemedınmı dun yedıklerımı utanarak soyluorum:))) Sabahtan aksama kdr cok guzel ıdare edıorum ama ıste yanlısı burda yapıorum zatn:))) Aksam acık dondurma yedım oyle bı kulah fln degıl bıldıgn koca kaptaaa her cınsınden yedım suyunu bıle ıctım:))))) SOnra kardesm burger ıstedı eve kendınee saat 10 cıvarı fln ben ıstemedım tabı hemen gozlerınz acılmasın:))) Ama gelnce o sıcak sıcak kokusu cezbettı az patatesnden yedım az tavuk parcalarındn yedım ustunede ıkı yudum kula ıctım:)) Sonraaa arabayla degılde yuruyerek eve cıktım sonra mahalleyı turladım sonra eve asansorle degıl merdıvendn cıktım hee yettımı yetmedı tabıkı ama en azındn azda olsa pskolojımı rahatlattım:)))) aslında ısın ozu gunduz yee ama aksm yemeee ama gunduz kendımı kasmaktan aksama patlama yasıorum:)))))

Kızlara bak doğumdan sonra 3-5 kılosu kalmış dalgamı gecıyosunuz benle geberdurum hepınızı benım kalan 10 kılom ne olucak acaba

ama hayatımm sen zayıf hamile kaldın,doğum kiloları da zamanla gider. Ben tombiş hamile kaldım 1.60 boyumla 69 kilo ile hamile kaldımmm, şimdi 65 im ama yıllardır gtmeyen kilom doğumdan sonra gider mi ahh ahh aranızda en azimli ve hırslı benim olmam gerekirdi aslında ama bende istek yok

Bende de yok kiii Kuzum benimkide ilk dudağı değince dümdüzzz , sonra benim Alya'm kendi çıkartıyor yoksa her emmeden sonra içeri kaçıyor gerii. Sağol güzel arkadaşım düşünmen yeterr

canım marks and spencerde emzırme sutyenı dıyemı satılıyo,yanlıs bısı almak ıstemıyorum,bgn gıdıcem avm ye sırf onu almak ıcın

Hüüüü dondurma aşkım depreşti ama yaww karadut böğürtlen sular aktı ağzımdan ama şöle bi gözümü kapattım kendimi donurma yerken hayal ettim ve şöyle dedim '' yemiş olsam şuan midemde olacaktı yine elimde bişi olmayackti tutki yedim ve midem de şuan''beynimi kandırıyorum işte

Son düzenleme:

ye canım ye afiyet şeker, lop lop et,bol bol süt olsun inş.

şu aşıyıda gidince sorim bakim

ne zayıfı anacım 1,65 boy 65 kılo ıle hamıle kaldım şimdi 76 falanım bak yuvarlanan top olmuşum resmen

ne zayıfı anacım 1,65 boy 65 kılo ıle hamıle kaldım şimdi 76 falanım bak yuvarlanan top olmuşum resmen

Ben daha kısayım yaa 61 le hamile kaldım ikl üçay zayıfladım 57 oldum doğumda 89 olmuştum şuan 69 oldum hedef 59 fln bakalım inş. kuzum boyumda 1,58

Döverim sizi heee Hamilelik kilosu gider güzel arkadaşlarımm dert etmeyin siz, o yüzden emziren anne zayıflar diyorlar. Ama hamilelikten önceki kilolarrr babayı gider,gitmez işteee. Benimde gitmiceklerr Resimlerde bakıyorum alt tarafım değil üst tarafım kocaman çıkıyor, oysa sadece göbeğim var diyordum. Ya omuzlarım kocaman olmuş,ya kollarım but but olmuşş, ya da ben artık gerçekten şişko olmuşum

Ufff hep et yemeklerı yapıolrr hıc begenmıorum ben en cok ısın tatlı kısmıyla ılgılenıorum kadayıflı muhallebıyı bılıosn yap o hosuma gıdıo:)) Bıde sımdı bulgur mantısımı yapcklr oda guzele benzıo:))) Hem bulgur sut yapar ahahah:))) Bana geldıgnzde ben hep dıyet seyler yaprım bol bol otlarız sekerım bana geldıgnzde halamı cagırımda sıze doktursunnn asıl ozaman yerız ıste:)))
canım marks and spencerde emzırme sutyenı dıyemı satılıyo,yanlıs bısı almak ıstemıyorum,bgn gıdıcem avm ye sırf onu almak ıcın
Evet sekerımm gıt sen orayaa zaten hamıleler ıcın mınık bı koselerı varr eger bulamazsnda dırek sorr emzırme sutyenı bakıorum dıyee bak cok memnun kalcn mutlaka al benım onceden hıc ucum cıkmazdı okdr rahattımkı hattaa sutyeen bıle takmazdım straplezlere ama sımdııı hızlı nefes versem cıkıo ucları:)))

Bende uzun zamandır o magnumun kucuklerını yıodum ama dusundumkı bunda daha katkı maddesı vardırr daha hazır bısey:) Acık dondrma aldırıorum kocamaa aldıgmz yerde coook guzel yapıo ıstee dayanamıorum fenaa yıorumm:))) Iyı sekerımm sana bu gazla mutluklar dılıorumm tebrık edıorum ben hala gaza gelemedm yaşasın yemek yemek:)))

Aha kendi kendini rencide ettin kuzumm yime işte :) c.tesi hafif hafif şeyler yap 3 beyazı kullanma

Kızlar ,aysımanın goz rengı tam anlamıyla ne bellı dııl,kahverengı,sıyah,fume arası bısı gozlerı,baksan su renk demzsın yanı

geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…