- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.241
Evet gelin gelinn bizim yerimiz çokkk,masamız büyük,menü desek o biçimYalana bak daha ne yapcağıma karar vermedim bile ama merak etmeyinn canlarım hepsini yapıcam hepsini Mineeee gel sen rencide et bari beni çok yiyorum diyee, senin dilin daha sivri belki sen dersen içime oturur az yerim belki 3-5 kilo veririm de fit olurum
Sabahtan beır alıntılara cwp yazdım sonra vakıt gectıgı ıcın hepsı sılındı okdr sınırlendımkı okdr cok alıntı yapınca yazmaya yetısemıorum anladım:))) bı cok konuyaa yazmıstım ama sımdı sorsanız hepsını unuttum:)) Benım oglumun yarın asıları var onlrı yapcz ınsallah cumartesı merve teyzesıne gıtcz ınsallah yasemnde gelcekmıs he mi:) Gelın gelın kızlarr mervenın sofrasında hepımıze yetck kadr yer var:))) Aysel bıdahakını pazar yaparız annenıde alıp gelırsın ınsallah:))) ısolde canım bende desteklı kullanıorum sutyenı ıkılı satılıo marks and spencer da ben daha dogrmadn oyle aldım cunku emındım emzırınce ucları bellı olcak dıye:)) Cok memnunum tavsıye ederım. Baska baskaa ayselcmm spora ve dıyete baslamısısn sana tebrık koyuorum annem bende en kısa surede sana katılım gostercem durmak yok yola devamahahah:))) Baska baskaaa aklıma gelmıokı :))) Okdr cok alıntı ettımkıı beynım sulandı:)) ıste kısace herkese ıyı gunler dılıorum ınsallah herkes ıyıdırrrr herkesı opuorum uyduruk bı son oldu ama ıdare edın:)))
Hadi canımm uykusunda falanda almıyor muu ? Annem derdi de yok derdim bebek ne anlasın hangisi hangisi,demek doğruymuşş. Olsun be güzelim dünyalar güzeli kızın için değmez mi annesiiii
Aynı benim Alya'm, bizimkide pek sever sırtına kadarrrr yapmayıı, her seferinde yıkıyorum yaa öğrendi mi neeSizeeee sıhhatler olsun inşallahh.
Evet gelin gelinn bizim yerimiz çokkk,masamız büyük,menü desek o biçimYalana bak daha ne yapcağıma karar vermedim bile ama merak etmeyinn canlarım hepsini yapıcam hepsini Mineeee gel sen rencide et bari beni çok yiyorum diyee, senin dilin daha sivri belki sen dersen içime oturur az yerim belki 3-5 kilo veririm de fit olurum
Merve senı rencıde etmeden once star ac melekte hatay mutfagı var cumartesı ıcın bıseyler ogren demek ıstıorum:)))))))) Yavrum bende gelıp yardım edebılırımm oyle yap yıcem dıorumdaaa dılımde ıstee gelıp yardım ederım cıragın yap benı ablaa patateslerı soganları ben soyayım:))) Ben senı rencıde degıl motıve edeyım anamm sıkma canını erıtecez gotu gobegı:)) Once yemklerı yıyelım moralmanımız yerıne gelsın:)))
Kızlara bak doğumdan sonra 3-5 kılosu kalmış dalgamı gecıyosunuz benle geberdurum hepınızı benım kalan 10 kılom ne olucak acaba
Katıl kuzucum katıl fit olak, tek başına zor oluyu bea p.tesinden beri datlu yimedim çokolat yimedim dondurma yimedim
Değmez mi canımm kurban olurum onun bi gülüşne kara kızımmmAlmıyor valla kuzum uykusunda bile veriyorum tutamıyorda emmedikçe ucu fln da çıkmadı öpüyormuş gibi yapıyor o memeyi verince muck muck diye sesler geliyor ama emmiyor.kuzum adresini ver ben kurabiye fln yapıp gönderim sana yiyin garii
canımm bende de var 10 kiloo 3-5 olsa ne güzel olur
Kızlara bak doğumdan sonra 3-5 kılosu kalmış dalgamı gecıyosunuz benle geberdurum hepınızı benım kalan 10 kılom ne olucak acaba
Katıl kuzucum katıl fit olak, tek başına zor oluyu bea p.tesinden beri datlu yimedim çokolat yimedim dondurma yimedim
Değmez mi canımm kurban olurum onun bi gülüşne kara kızımmmAlmıyor valla kuzum uykusunda bile veriyorum tutamıyorda emmedikçe ucu fln da çıkmadı öpüyormuş gibi yapıyor o memeyi verince muck muck diye sesler geliyor ama emmiyor.kuzum adresini ver ben kurabiye fln yapıp gönderim sana yiyin garii
ısolde canım bende desteklı kullanıorum sutyenı ıkılı satılıo marks and spencer da ben daha dogrmadn oyle aldım cunku emındım emzırınce ucları bellı olcak dıye:)) Cok memnunum tavsıye ederım.
Neee yemedınmı dun yedıklerımı utanarak soyluorum:))) Sabahtan aksama kdr cok guzel ıdare edıorum ama ıste yanlısı burda yapıorum zatn:))) Aksam acık dondurma yedım oyle bı kulah fln degıl bıldıgn koca kaptaaa her cınsınden yedım suyunu bıle ıctım:))))) SOnra kardesm burger ıstedı eve kendınee saat 10 cıvarı fln ben ıstemedım tabı hemen gozlerınz acılmasın:))) Ama gelnce o sıcak sıcak kokusu cezbettı az patatesnden yedım az tavuk parcalarındn yedım ustunede ıkı yudum kula ıctım:)) Sonraaa arabayla degılde yuruyerek eve cıktım sonra mahalleyı turladım sonra eve asansorle degıl merdıvendn cıktım hee yettımı yetmedı tabıkı ama en azındn azda olsa pskolojımı rahatlattım:)))) aslında ısın ozu gunduz yee ama aksm yemeee ama gunduz kendımı kasmaktan aksama patlama yasıorum:)))))
ama neden öyle diyorsun biri beni durdursun lütfen artık rencide etsin yok tutamıyorum kendimi, hamileliğimde bukdr yememiştim vallahiii,içim çekiyor napim sonra sütüm kesilmesin amannn diiipp yemeye devam ediyorum.
Canım verem aşısı ile ilgili de belirtmek istiyorum saglık ocagında bana asıdan yaklasık 3 ay sonra önce sivilce gbi birşey cıkcak sonra kabuk baglayacak ki aşı tutsun dedi hemsire. kabuk bağlayıp yara olunca asla dokunmamamız kabugu soymamamız gerekirmiş,yoksa yara olmazsa kabuk kendiliğinden düşmezse aşı tutmuyormuş.
ama hayatımm sen zayıf hamile kaldın,doğum kiloları da zamanla gider. Ben tombiş hamile kaldım 1.60 boyumla 69 kilo ile hamile kaldımmm, şimdi 65 im ama yıllardır gtmeyen kilom doğumdan sonra gider mi ahh ahh aranızda en azimli ve hırslı benim olmam gerekirdi aslında ama bende istek yok
Bende de yok kiiiKuzum benimkide ilk dudağı değince dümdüzzz , sonra benim Alya'm kendi çıkartıyor yoksa her emmeden sonra içeri kaçıyor gerii. Sağol güzel arkadaşım düşünmen yeterr
ne zayıfı anacım 1,65 boy 65 kılo ıle hamıle kaldım şimdi 76 falanım bak yuvarlanan top olmuşum resmen
ne zayıfı anacım 1,65 boy 65 kılo ıle hamıle kaldım şimdi 76 falanım bak yuvarlanan top olmuşum resmen
Ben daha kısayım yaa 61 le hamile kaldım ikl üçay zayıfladım 57 oldum doğumda 89 olmuştum şuan 69 oldum hedef 59 fln bakalım inş. kuzum boyumda 1,58
Ufff hep et yemeklerı yapıolrr hıc begenmıorum ben en cok ısın tatlı kısmıyla ılgılenıorum kadayıflı muhallebıyı bılıosn yap o hosuma gıdıo:)) Bıde sımdı bulgur mantısımı yapcklr oda guzele benzıo:))) Hem bulgur sut yapar ahahah:))) Bana geldıgnzde ben hep dıyet seyler yaprım bol bol otlarız sekerım bana geldıgnzde halamı cagırımda sıze doktursunnn asıl ozaman yerız ıste:)))Yaww hiç sevmem ben o programı kadın bana çok itici geliyorr, benim favorim kanal D Mutfağım,şimdide Kıstırma diye brsey yapıyorSen öğrenme kısmını merak etme bilgi birikimi çok,bakalım el becerisi ne olcak Sağol canım benim hallederim ben bee , siz misafirimsiniz benim çıraklık ne demekk. Ben sana geldiğimde de sen yaparsın çeşit çeşitt diyet yemeğii, sana gelene kadar diyete gircem inşallahh:26: Önce yemekleri yiyelim dediğin kısmı ben aylardır yapıyorum, şimdiye Level atlayıp bir sonraki bölüme geçmem gerekirdi
Evet sekerımm gıt sen orayaa zaten hamıleler ıcın mınık bı koselerı varr eger bulamazsnda dırek sorr emzırme sutyenı bakıorum dıyee bak cok memnun kalcn mutlaka al benım onceden hıc ucum cıkmazdı okdr rahattımkı hattaa sutyeen bıle takmazdım straplezlere ama sımdııı hızlı nefes versem cıkıo ucları:)))canım marks and spencerde emzırme sutyenı dıyemı satılıyo,yanlıs bısı almak ıstemıyorum,bgn gıdıcem avm ye sırf onu almak ıcın
Hüüüü dondurma aşkım depreşti ama yaww karadut böğürtlen sular aktı ağzımdan ama şöle bi gözümü kapattım kendimi donurma yerken hayal ettim ve şöyle dedim '' yemiş olsam şuan midemde olacaktı yine elimde bişi olmayackti tutki yedim ve midem de şuan''beynimi kandırıyorum işte
Döverim sizi heeeHamilelik kilosu gider güzel arkadaşlarımm dert etmeyin siz, o yüzden emziren anne zayıflar diyorlar. Ama hamilelikten önceki kilolarrr babayı gider,gitmez işteee. Benimde gitmiceklerr Resimlerde bakıyorum alt tarafım değil üst tarafım kocaman çıkıyor, oysa sadece göbeğim var diyordum. Ya omuzlarım kocaman olmuş,ya kollarım but but olmuşş, ya da ben artık gerçekten şişko olmuşum
Aha kendi kendini rencide ettin kuzumm yime işte :) c.tesi hafif hafif şeyler yap 3 beyazı kullanma
:)) Sus susss mervee adresı ver aysel kurabıye yapıp gonderıcek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?