2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok güzelsiniz, Allah bozmasın.

Merveciğim, Mineyi de aldın yanına yiyin çoşun kuzum.

bende tam bunu sorucak bırılerını arıyodum, bizim bebek koltugumuz 0-18 kg. ve ben ön koltuga yanımamı yoksa arkayamı koyacagıma birtürlü karar veremedım.. ön koltuk tehlıkelı dıyolar ama arkaya koyuncada gözüm hep arkada kalır, bişey olur da mudahale edemem dıye korkuyorum :18: araba kullanan bayanlar siz nasıl halledıyosunuz bu işi??

Ayy ben yerim sizi ana oğul maşallahhÖzledim kız seni

kızlar merhaba.. size bır sorum olcak benım bırden sutum azaldı sanırım hormonal regl olcam gıbı hıssedıyorum ama olmadım daha hiç. bırkac gundur ustumde bır agırlık duygusallık. kızımda huzursuzdu dun gerce doymuyo mu dıye sagdım sutum azalmış sımdı ise azcık emdı cekiştırdı doymadı ( gece buzluktan buzdolabına sut ındırdım daha once ısıtmıştım demır tadı gelıyordu sımdı ısıtmadan bı tadı yıne oyle mı dıye baktım yıne keskın bır demır tadı. 3 ayı gecmedı sureleri. bozulmuş mudur atılcak mı ? moralım hepten bozuldu en azından sutum cogalana kadar onları verseydım aç dıye geceden berı mama meme karıstırdım. sizce ne yapmalıyım? ve sutunu ısıtıp bebegıne verenınız oldu mu?

Canım maşallahhh cok tatlı oglun resımler cok guzell

Aha böyle oluyuu adı da şekerbura içi fındık ceviz şekelre doluyu :))
Eki Görüntüle 448874

Offf canım cektııı beee pis bayan:)) Sankı yemek programlrındn boyle bısey gormus gıbıyım:) Ozaman bı pazar bulusmasında senden bunları ısterız:))

selammmmm kızlarrrrrrr!
Nasılsınız? bir gün yoktum sayfalar çoğalmış :)) birazdan okuyacam, dün anneannemize gittik şehir dışına, kavrulduk hepimiz :)) ama çok eğlenceliydi, çok mutluyduk :)))))

Son düzenleme:

ayyyyyyyy çok tatlısnız ana oğullllll MAŞALLAH

yaa selçuk ben seni özledimmmmmmmmmmm, gökalp in de sana çook selamı warmış, kankama selam gaaa gaaaa agiii diye bağırıyo :)))))))
çok güzel resimler cnm

selam kıslarrrr
sabah doktoruma gidip 10 gün rapor aldım sonra da adliyeye gidip müdürüme verdim, sonra yıllık iznimi kullancam(orduda), o da bitince kalan 30 günlük raporumu kullanıcam.. müdürümde sağolsun ses etmedi, gıcıklık da yapabilirdi ama yapmadı Allahıma çok şükür :))

Oh ne güzel kuzum ordunun derelii diye derti dertli türkü söyleyesim var bana yıllık izin yok

halan yoksa bende yokum size gttgmzde halan döktürmesede olur anacım yanımızda olsun yeterrrrr

ayy maşallahhh sen ne kadar güzelmişsin canımmm,cok begendim seni çookkk oğluşun nasıl bukdr seker anlamıs oldummmm

Bayılırım hemde azerı kurabıyesınee nasıl oluosa guzeldır:)))) Mervee ne gerek yok dıosun kızzz sen hıc hayatında yedınmı azerı kurabıyesı ıstemem dıye sekıl yapma sımdı:)))

Aha böyle oluyuu adı da şekerbura içi fındık ceviz şekelre doluyu :))
Eki Görüntüle 448874

yaaaa bi dk bi dkk ben böyle brsey oldugunu bilmiyorrdummmm tam benlikkkkk Mineee en basında koysana sende resimmm,atlayım hemennnn ahh ahh bileydim Ayselcim bebeğimm kurabiyeniz böyleyse ana yemekleri düşünemiyorumm. ama bzm Çerkes yemekleride güzeldirrr,kalorileri çokk yoksa ben szee ne çerkes yemekleri dökerdim deee

selam kızlar nerdeyse 2 haftadır giremiyorum.herkes ve bebişler iyidir umarım... annem ve kızkardeşim yanımda keyifli vakit geçiriyoruz ama sıcaklar bizi mahvetti mardin yanıyo resmen 40 derece sıcaklar oğlumu da etkiledi iştahı azaldı sanki emmek istemiyo var mı sizlerde de böyle bir durum ?? geçen hafta sonu gaziantep urfa gezisi yaptık bebekle gezemezsin diyenlere inat çok da güzel gezdik valla işallah tatilimizi de yapıcaz:)
kızlar bebişim 3.5 aylık 6 kilo dr.normal dedi ama annem ısrarla bu çocuk doymuyo diyo mama versem mi acaba kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…