- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.261
geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Eki Görüntüle 448858 Eki Görüntüle 448854 Eki Görüntüle 448843 Eki Görüntüle 448844 Eki Görüntüle 448845 Eki Görüntüle 448853 Eki Görüntüle 448856
Yaparım annem azeri kurabiyesi yaparım hemde
bende Armin le ilk defa trafiğe çıkınca tedirgin oldum biraz,gözüm hep sağ şerittedki araçlardaydı,aman yaklaştı geldi vurdu vs... ama o günde kaldı şimdi çok rahatım,üztelik o da çok keyif alıyo oto koltuguna oturunca güşücükler atmaya başlıyo.
geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Eki Görüntüle 448858 Eki Görüntüle 448854 Eki Görüntüle 448843 Eki Görüntüle 448844 Eki Görüntüle 448845 Eki Görüntüle 448853 Eki Görüntüle 448856
Canım maşallahhh cok tatlı oglun resımler cok guzellgeçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Aha böyle oluyuu adı da şekerbura içi fındık ceviz şekelre doluyu :))
Eki Görüntüle 448874
Offf canım cektııı beee pis bayan:)) Sankı yemek programlrındn boyle bısey gormus gıbıyım:) Ozaman bı pazar bulusmasında senden bunları ısterız:))
selammmmm kızlarrrrrrr!
Nasılsınız? bir gün yoktum sayfalar çoğalmış :)) birazdan okuyacam, dün anneannemize gittik şehir dışına, kavrulduk hepimiz :)) ama çok eğlenceliydi, çok mutluyduk :)))))
yaa selçuk ben seni özledimmmmmmmmmmm, gökalp in de sana çook selamı warmış, kankama selam gaaa gaaaa agiii diye bağırıyo :)))))))
çok güzel resimler cnm
Hani bize slm yokmuymuşşş :)) yerim ben o haşin erkeğii
Oh ne güzel kuzum ordunun derelii diye derti dertli türkü söyleyesim var bana yıllık izin yokselam kıslarrrr
sabah doktoruma gidip 10 gün rapor aldım sonra da adliyeye gidip müdürüme verdim, sonra yıllık iznimi kullancam(orduda), o da bitince kalan 30 günlük raporumu kullanıcam.. müdürümde sağolsun ses etmedi, gıcıklık da yapabilirdi ama yapmadı Allahıma çok şükür :))
Ufff hep et yemeklerı yapıolrr hıc begenmıorum ben en cok ısın tatlı kısmıyla ılgılenıorum kadayıflı muhallebıyı bılıosn yap o hosuma gıdıo:)) Bıde sımdı bulgur mantısımı yapcklr oda guzele benzıo:))) Hem bulgur sut yapar ahahah:))) Bana geldıgnzde ben hep dıyet seyler yaprım bol bol otlarız sekerım bana geldıgnzde halamı cagırımda sıze doktursunnn asıl ozaman yerız ıste:)))
Evet sekerımm gıt sen orayaa zaten hamıleler ıcın mınık bı koselerı varr eger bulamazsnda dırek sorr emzırme sutyenı bakıorum dıyee bak cok memnun kalcn mutlaka al benım onceden hıc ucum cıkmazdı okdr rahattımkı hattaa sutyeen bıle takmazdım straplezlere ama sımdııı hızlı nefes versem cıkıo ucları:)))
Bende uzun zamandır o magnumun kucuklerını yıodum ama dusundumkı bunda daha katkı maddesı vardırr daha hazır bısey:) Acık dondrma aldırıorum kocamaa aldıgmz yerde coook guzel yapıo ıstee dayanamıorum fenaa yıorumm:))) Iyı sekerımm sana bu gazla mutluklar dılıorumm tebrık edıorum ben hala gaza gelemedm yaşasın yemek yemek:)))
Bayılırım hemde azerı kurabıyesınee nasıl oluosa guzeldır:)))) Mervee ne gerek yok dıosun kızzz sen hıc hayatında yedınmı azerı kurabıyesı ıstemem dıye sekıl yapma sımdı:)))
Aha böyle oluyuu adı da şekerbura içi fındık ceviz şekelre doluyu :))
Eki Görüntüle 448874
oooo olmazz mıı gülnihal sultanı da da kocaman öpüyomuş:) çok özlemiş arkdaşlarını, bi dahaki buluşma için sabırsızlanıyoruz şekerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?