2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nerdeyse 2 haftadır giremiyorum.herkes ve bebişler iyidir umarım... annem ve kızkardeşim yanımda keyifli vakit geçiriyoruz ama sıcaklar bizi mahvetti mardin yanıyo resmen 40 derece sıcaklar oğlumu da etkiledi iştahı azaldı sanki emmek istemiyo var mı sizlerde de böyle bir durum ?? geçen hafta sonu gaziantep urfa gezisi yaptık bebekle gezemezsin diyenlere inat çok da güzel gezdik valla işallah tatilimizi de yapıcaz:)
kızlar bebişim 3.5 aylık 6 kilo dr.normal dedi ama annem ısrarla bu çocuk doymuyo diyo mama versem mi acaba kararsız kaldım

Annem ben dedim bi sonraki bulışma azeri menüsü olacak atlayın Mineyle sizde gelin işteee bi günlük boşlarız diyetii

canım çok üzüldüm, bak ağlama ağlamak ağlamak getirir, bir de ne olursa olsun kimsenin için evladı konusunda Allah da onları ayırsın falan deme, döner dolaşır yine sana gelir (( çok zor bir durum kimse senin yerinde olmadan anlamaz ama her şerde bir hayır mutlaka ve mutlaka vardır, tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum bak, dediğin gibi bir sınav bu ve sen oğlun için her şeyin üstesinden de gelirsin...

Son düzenleme:

merhaba canım, keyifler yerinde oh ne güzel, valla bebekle de geziliyormuş canım bende artık geziyorum :)))) bebişinin kilosu da gayet normal canım doymasa o sana belli eder zaten bence doktor demeden verme mama

Berna ne guzelsınız masallah,senın oglusun babayamı benzıo,ben babaya benzettım

yok anam ne babası..baba hergün gözünün içine bakıyo bna benzesin diye ama babaya değil babama benziyo..her gören bernaaa bu aynııı babann diyo..ulan bnde babama benziyom niye sna benziyo demiyolarda babana benziyo diyolar bilemeyazaaam...eşimde her seferinde neyse iç organları bana benziyodur diye avutuyo kendini..bide heycanla gözlerinin yeşil olmasını bekliyo..bari gözlerden kazaniim diye..ama hala ne olduu belli değil gözlerin

canım benim bak paylaşmışsın ne güzel olmuş, kolay bir durum değil gerçekten ama hiç bir şey çözümsüz değildir, eşinle oturup konuşur ve halledersiniz bir şekilde, ama senin giden sütlerin geri gelmez canım benim, her zorluğun bir çıkış noktası mutlaka vardır, kardeşine gelince polislik en zor mesleklerden biri, benim eşim de polis ve seni o yüzden anlayabiliyorum, psikolojisinin bozulması da çok normal çünkü bir tane bile psikolojisi düzgün insanla uğraşmıyorlar ki, eğer çok kötüyse durumu destek alsın, yoksa mesleği de tehlikeye girer...

Aysel bnde sizi çok özledim valla doyamadm size ama bn yrn sapancaya gidiyorm ve haftaya pazr buluşmaya gelebilckmiyim bilmiyorm..pazr günü dönersem ve yetişebilirsem gelmeyi çok istiyorm çok üzüldüm yaa bnde gelmek istiyormmm...babam erken getirrse belki gelrm..

Bahar selçukda kankasını özlemiş eli boş kaldı yavrumun gökalpin elini tutarken iyiydi :))

Pinaarrr demek sendesinz bu buluşmada Atlas bu durumdan hiç hoşlanmıcak :))

İnş. yetişir de gelirsin canım hem bunee herkesler tatile gidiyor hiçde kıskanmıyorum

nigoli tam olrk anlayamadm durumu ama Allah snada alışma ve dayanma gücü versin..bugünlerde geçicek tatlım ya hiç bişey sonsuza kdr sürmüyo..kaderde varsa ve başka çare yoksa mecburen brz katlancaksın ama sonunda sabretmenin mükafatınıda alcana inanıyorm..kendini öyle harab edersen bilki sütünde kesilir bide yavrunu anne sütüyle doyuramadıın için başka bi üzüntü sebebi daha eklenir bunun üstüne..o yüzden en azından neyle olursa olsun yavrunu sütünle besle kendini sıkma

arka sag koltuga baglıyorum.

Annem ben dedim bi sonraki bulışma azeri menüsü olacak atlayın Mineyle sizde gelin işteee bi günlük boşlarız diyetii

sen anlatırsın en kolay en kısa en çabuk nasıl sizde olacağımı ( ışınlanmak gibi bir özelliğim olsaydı keşkee ) bu menüye hayır diyemeyebilirim

bebeğim ne güzel iltifatlar lakin nerdee eski güzelliim bu kilolarla güzellikten eser yok..

şimdi yeni doğmuş yapmış çoluklu çocuklu halin bu iseee eski halini hayal bile edemiyorumm, maşallah maşallahhh Allah özenerek yaratmış

kızlar nasılsınız,tatilimizi yaptık geldik herşey güzeldi.ama oğlum9 gündür kakasını yapmıyor.sürekli kötü kokulu gaz çıkarıyor.(büyük adam gb maşallah)napacağımı şaşırdım şimdide emerken gaz çıkarırken birden kusuyor,bugün kaçıncı kıyafet değişimiz sayamadım.böyle bir durum yaşayan var mı içime su serpin biraz

Cnım yazını okudum bizi cesaretlendiriyorsun teşekkürler :)) bende gezmelere başladım artık, hatta tatile de gidicez :))) evde de aynı gideceğimiz yerde de en azından ortam değişecek :))

kızlar dün Selçüküme bu oyuncağı aldım çocuk bayıldı ya..hatta o kdr bayıldıki çocukceyiz tutmayı öğrendi..şimdi onun sallanan yerlerini tutmaya çalışıyo..bide onun her tuttuu şeyi ağzına götürme ve yalama, emme suretiyle emme içgüdüsünü tatmin etmeye başladıı, benimde ızdırap ve pimpirik dönemlerim başladı gibime geliyo..ama tavsiye ediyorm..bi ara o kdr güzel renkleri varki oyuncaklar arasında seçim yaparken aslında kendime aldıımı farkettim

cnm kulak çöpünü denednmi..poposunu uyar belki yapar..kusmada belki kabızlıktan kaynaklanıyodr..olaya brz kndi açımdan baktm bnmde kabızlık yaşadıım yıllarda uzun süre çıkamayınca artk midem bulanrdı acıkmazdm bile..belki ondada öyle olablr..9 gün bna fazla gibi geldi ya bi fitil ver yada dr.a götr..yalnz yapcaa zamanı düşünemiyorm yaklaşık 10 bez kirletr heralde yavruceiz..panik yapma bişi olmaz ama bi şekilde yapsn rahatlasın çock yani..

canım poposunu uyarma yöntemini denedim ama fayda etmedi

destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, iyiki sizler varsınız, bugün daha iyiym şükür, rabbim bugünümüzü aratmasın, şükürki evladım sağlıklı, herşey yoluna giricek elbet eminim, onun gülüşü varya ömre bedel gerisi tırı vırı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…