- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.281
halan yoksa bende yokumsize gttgmzde halan döktürmesede olur anacım yanımızda olsun yeterrrrr
ayy maşallahhh sen ne kadar güzelmişsin canımmm,cok begendim seni çookkkoğluşun nasıl bukdr seker anlamıs oldummmm
yaaaa bi dk bi dkk ben böyle brsey oldugunu bilmiyorrdummmmtam benlikkkkk Mineee en basında koysana sende resimmm,atlayım hemennnn ahh ahh bileydim Ayselcim bebeğimm kurabiyeniz böyleyse ana yemekleri düşünemiyorumm. ama bzm Çerkes yemekleride güzeldirrr,kalorileri çokk yoksa ben szee ne çerkes yemekleri dökerdim deee
KIZLARRRRRRR ÇOOOOOOOOOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİ
CANLARIM, BANA MORAL VERİN, PAZARTESİ ÖĞLENDEN BERİ DURMAKSIZIN AĞLIYORUM,
Benim tayinim çıktı, şehir içi gibi gözükse de oturduğum yere 60 km, hiç bir şekilde mazeretimi dikkate almamışlar, herkes ben doğum iznindeyken işini gücünü torpilini ayarlamış ben kalmışım sahipsiz, beni de yollamışlar Allahın unuttuğu yere, nasıl ağlıyorum anlatamam, civarında yerleşim birimi bile yok ki oradan ev tutayım, aklımı oynatmak üzereyim, eşim de hiç destek olmuyor, ağlamama sinir oluyormuş, ben ağladıkça o kızıyor bu kez daha çok ağlıyorum, yüzümde gözyaşlarının tuzundan allerji oldu düşünün, Keremle bile annem ilgileniyor, sütüm azaldı, bana bunu yapanları Allaha havale edyorum, Allahta onları yavrularından ayırsın, ben şimdi süt iznimi bile kullanamayacam, ömrüm, sütlerim, vaktim yollarda tükenip gidecek, evet Allaha şükür işim var ama neden ben, o kadar insan dururken neden ben, Allahın bu halimle nasıl bir sınavı bu.
selam kızlar nerdeyse 2 haftadır giremiyorum.herkes ve bebişler iyidir umarım... annem ve kızkardeşim yanımda keyifli vakit geçiriyoruz ama sıcaklar bizi mahvetti mardin yanıyo resmen 40 derecesıcaklar oğlumu da etkiledi iştahı azaldı sanki emmek istemiyo var mı sizlerde de böyle bir durum ?? geçen hafta sonu gaziantep urfa gezisi yaptık bebekle gezemezsin diyenlere inat çok da güzel gezdik valla işallah tatilimizi de yapıcaz:)
kızlar bebişim 3.5 aylık 6 kilo dr.normal dedi ama annem ısrarla bu çocuk doymuyo diyo mama versem mi acaba kararsız kaldım
Berna ne guzelsınız masallah,senın oglusun babayamı benzıo,ben babaya benzettım
ayy maşallahhh sen ne kadar güzelmişsin canımmm,cok begendim seni çookkkoğluşun nasıl bukdr seker anlamıs oldummmm
doğuma girmeden bi gün önce eşime msj geldi, hiç bakmam msjlara normalde ama eşimde bi gariplikler sezinledigim için bakdım, ve bi arkadaşına lütfen öde artık borcu mahvolduk yazdını okudum, iş arkadaşlarından biriydi bu, sordum ne demek oluo bu die, bana arkadaşına kefil oldunu ve onunda bikaç aydır ödemedigini onun yerine bzm ödedigimizi ama sakin olmamı arkadaşının önümüzdeki hafta kredi çekip borcunu ödeyeceğini söyledi, bende bebeğimi düşünerek cok önemsemedim ve eşime inandım, dogumdan 15 gün sonra tekrar eşimin msjlarını kontrol ettm ve gene arkadaşına yalvardıgını nlr öde borcunu artık eşime yalan söylemekten bıktım dediğini okudum, sordum ve megerse arkadaşının yerine bnm eşim kredi çekmiş bundan bikaç sene önce, şimdiye dek düzenli ödüyormuş ama son 8 aydır bizim ödediğimizi kendisini ödemedigini söyledi, çıldırdım, üzüntüden afedersiniz kabız oldum ki ömrümde daha hiç kabız olmamştm, hemde idrarımıda yapamıodum, tam 5 saat sancılandım ameliyat dikişlerim patlayacakdı nerdeyse, snra kendime geldim evladım için değmez ben üzülsemde bu borç var üzülmesemde dedim ve evladıma sarıldım, ve hala adam borcunu ödemedi, bastırıorum bastırıorum resmen sıkıntıları içime istifledim, ayrıyetten öz kardeşim bunalımda, kendisi yunus polis ve bildiniz üzre hergün motor tepesinde it kopukla ugraşıo, tunceliden yeni tayin oldu buraya yani manisaya, düzelirim dedi buralara gelince ama hiç düzelmedi daha beter oldu, ve durduk yere bize düşman kesildi, kahroluorum ya hıçkıra hıçkıra ağlamak istiorum ama sütüm cok azaldı, önceden memelerim taş gibiydi kızım ememiodu aşırı geldiği için ama şimdi ilk dogdugu zamanlardaki gibi bir bucuk saat duruo mememde, toparlıcam kendimi emin olun, ben normalde hiç böyle güçlü biri deilim ama evladım söz konusu onun için toparlıcam kendimi, herşeyin üstesinden gelicem, kızımı rızıksız bırakmıcam, bizlerin hatalarını ona ödetmicem, kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşdım sonunda..
Aysımanın verem asısı nıhayet yara olmaya basladı,1ayı gectı anca oluyomus demekkı
Aysel bnde sizi çok özledim valla doyamadm size ama bn yrn sapancaya gidiyorm ve haftaya pazr buluşmaya gelebilckmiyim bilmiyorm..pazr günü dönersem ve yetişebilirsem gelmeyi çok istiyorm çok üzüldüm yaa bnde gelmek istiyormmm...babam erken getirrse belki gelrm..
Bahar selçukda kankasını özlemiş eli boş kaldı yavrumun gökalpin elini tutarken iyiydi :))
Pinaarrr demek sendesinz bu buluşmada Atlas bu durumdan hiç hoşlanmıcak :))
bende tam bunu sorucak bırılerını arıyodum, bizim bebek koltugumuz 0-18 kg. ve ben ön koltuga yanımamı yoksa arkayamı koyacagıma birtürlü karar veremedım..ön koltuk tehlıkelı dıyolar ama arkaya koyuncada gözüm hep arkada kalır, bişey olur da mudahale edemem dıye korkuyorum :18: araba kullanan bayanlar siz nasıl halledıyosunuz bu işi??
Annem ben dedim bi sonraki bulışma azeri menüsü olacak atlayın Mineyle sizde gelin işteee bi günlük boşlarız diyetii
bebeğim ne güzel iltifatlar lakin nerdee eski güzelliimbu kilolarla güzellikten eser yok..
kızlar nasılsınız,tatilimizi yaptık geldik herşey güzeldi.ama oğlum9 gündür kakasını yapmıyor.sürekli kötü kokulu gaz çıkarıyor.(büyük adam gb maşallah)napacağımı şaşırdım şimdide emerken gaz çıkarırken birden kusuyor,bugün kaçıncı kıyafet değişimiz sayamadım.böyle bir durum yaşayan var mı içime su serpin biraz
cnm kulak çöpünü denednmi..poposunu uyar belki yapar..kusmada belki kabızlıktan kaynaklanıyodr..olaya brz kndi açımdan baktm bnmde kabızlık yaşadıım yıllarda uzun süre çıkamayınca artk midem bulanrdı acıkmazdm bile..belki ondada öyle olablr..9 gün bna fazla gibi geldi ya bi fitil ver yada dr.a götr..yalnz yapcaa zamanı düşünemiyorm yaklaşık 10 bez kirletr heralde yavruceiz..panik yapma bişi olmaz ama bi şekilde yapsn rahatlasın çock yani..
canım poposunu uyarma yöntemini denedim ama fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?