- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.301
kızlar nasılsınız,tatilimizi yaptık geldik herşey güzeldi.ama oğlum9 gündür kakasını yapmıyor.sürekli kötü kokulu gaz çıkarıyor.(büyük adam gb maşallah)napacağımı şaşırdım şimdide emerken gaz çıkarırken birden kusuyor,bugün kaçıncı kıyafet değişimiz sayamadım.böyle bir durum yaşayan var mı içime su serpin biraz
geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Eki Görüntüle 448858 Eki Görüntüle 448854 Eki Görüntüle 448843 Eki Görüntüle 448844 Eki Görüntüle 448845 Eki Görüntüle 448853 Eki Görüntüle 448856
10 gün önce 6200 dü cnm..maşallah kuzucuğuna bu arada kaç kilo canım bebişin herkes benimkine çok zayıf deyip duruyo 6kilo benimki 3aylık gibi değil daha ufak görünüyo diyolar:44:
Bernaa nerden aldın kaca aldın bu oyuncagı,yazın hacıım su ayrıntıları,bende bılgılenım,musaıt oldugumda topluca alayım sunları,kızlar bu arada burda hava bı guzel,yakan gunes yok ama sıcak,sankı yagmur yagacak gıbı,tam gezılecek hava ama hıcc keyfım yok
haftaya ehliyet sınvım var artık kızımlada ne çalışıyorum yanasıl yetiştiricem bilmiyorum o uyuyunca ev işimi yapıcam dersmi çalışıcam bilemedim...((
Tamam halamıda cagırırım ozaman kendısı bu sozlerını udyunca zevkten 4 kose olcak kesın:)))halan yoksa bende yokumsize gttgmzde halan döktürmesede olur anacım yanımızda olsun yeterrrrr
yaaaa bi dk bi dkk ben böyle brsey oldugunu bilmiyorrdummmmtam benlikkkkk Mineee en basında koysana sende resimmm,atlayım hemennnn ahh ahh bileydim Ayselcim bebeğimm kurabiyeniz böyleyse ana yemekleri düşünemiyorumm. ama bzm Çerkes yemekleride güzeldirrr,kalorileri çokk yoksa ben szee ne çerkes yemekleri dökerdim deee
Valla bende bı cesaret takar cocugumu gelırım heee bu kurabıyelerr adamı fızanada goturtur:)) Ayselcım ben meze turu daha cok sevıorum lutfen onlardanda yaparmısın:)) Kendımı cok yuzsuz hıssedıorum yaşasın yuzzsuzlukAnnem ben dedim bi sonraki bulışma azeri menüsü olacak atlayın Mineyle sizde gelin işteee bi günlük boşlarız diyetii
yok anam ne babası..baba hergün gözünün içine bakıyo bna benzesin diye ama babaya değil babama benziyo..her gören bernaaa bu aynııı babann diyo..ulan bnde babama benziyom niye sna benziyo demiyolarda babana benziyo diyolar bilemeyazaaam...eşimde her seferinde neyse iç organları bana benziyodur diye avutuyo kendini..bide heycanla gözlerinin yeşil olmasını bekliyo..bari gözlerden kazaniim diye..ama hala ne olduu belli değil gözlerin
Günaydın güzeller güzeli anneler ve bebişleri
6:50 de uyandık vee Alya'mla ev mesaimize başladık. Çok uykum var ama minnoşumun uyumaya niyeti yok sanırım
Canımm müsaitsen seni de bekleriz,gelebilecek herkesi bekliyorumm. Yer benim evim,Ümraniye Atakent :))
Ben de çok isitiyorum :< ...Ya da siz bana gelin ne dersiniz?Sivas-Kangal...Hemencik bende olursunuz yaaa...Uzak demeyin...
Ben de çok isitiyorum :< ...Ya da siz bana gelin ne dersiniz?Sivas-Kangal...Hemencik bende olursunuz yaaa...Uzak demeyin...
Sıvas kangal heralde daha once ıstanbulda duymadıgmz bır ılce olsa gerek:)))) Yoksa nasıl yakın oldugunu dusunebılırzkııı
ben izmire evlenmeden önce çok sık giderim canım, o zaman daha yakındım, şimdi izmire biraz daha uzağım ama yine de geliyoruz arada, geldiğimizde görüşmek isterim.
manisalı kızlar yolunuz izmire düşmüyor mu hiç?
buralara gelirseniz buluşalım mı??
slm kızlar
bu sabah 4. ay aşıları için sağlık ocağındaydık. 2 gün öncede kendi doktorumuza gitmiştik hatırlarsanız yazmıştım. doktorumuz 700gr almış bu ay normal kilosu demişti ya sağlık ocağındakiler 500gr almış ek gıdalara başlayın dediler. aklım karıştı... doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim demişti oysaki. kimi dinlesem acaba. gönlüm doktorumuzu dinlemekten yana tabiki ama ya gerçekten az kilo aldıysa. moralim bozuldu şimdi...
alyaprenses cnm moralin bozukmuş okuduğuma göre. ben de hamileliğim boyunca ve lohusalığımda bikaç kez can sıkıcı olaylarla karşılaştım. günlerce ağladığım oldu. hiçbişey bebeişlerden önemli değil elbette ama insan kendine engel olamıyor farkındayım..
canım bence doktorunu dinle sen sonuçta uzman o, bize de doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım sadece mama yiyor çünkü demişti, bakalım napıcaz haftaya kontrolü var
geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Eki Görüntüle 448858 Eki Görüntüle 448854 Eki Görüntüle 448843 Eki Görüntüle 448844 Eki Görüntüle 448845 Eki Görüntüle 448853 Eki Görüntüle 448856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?