2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım telaş yapma kabız olsa gaz çıkaramaz artık bebekler daha az kaka yapmaya başlıycak yapar merak etme benim bebişte 10gün yapmadı 11.gün götürcektim doktora gece yaptı eğer huzursuzlanmıyosa bişeyi yoktur ama huzursuzsa seninde için rahat etmiyosa doktora götür

maşallah kuzucuğuna bu arada kaç kilo canım bebişin herkes benimkine çok zayıf deyip duruyo 6kilo benimki 3aylık gibi değil daha ufak görünüyo diyolar:44:

Bernaa nerden aldın kaca aldın bu oyuncagı,yazın hacıım su ayrıntıları,bende bılgılenım,musaıt oldugumda topluca alayım sunları,kızlar bu arada burda hava bı guzel,yakan gunes yok ama sıcak,sankı yagmur yagacak gıbı,tam gezılecek hava ama hıcc keyfım yok

maşallah kuzucuğuna bu arada kaç kilo canım bebişin herkes benimkine çok zayıf deyip duruyo 6kilo benimki 3aylık gibi değil daha ufak görünüyo diyolar:44:
10 gün önce 6200 dü cnm..

playgro hippo cnm..35 tl bi bebek maazasından aldm

haftaya ehliyet sınvım var artık kızımlada ne çalışıyorum yanasıl yetiştiricem bilmiyorum o uyuyunca ev işimi yapıcam dersmi çalışıcam bilemedim...((

haftaya ehliyet sınvım var artık kızımlada ne çalışıyorum yanasıl yetiştiricem bilmiyorum o uyuyunca ev işimi yapıcam dersmi çalışıcam bilemedim...((

kitabın arkasındaki soruların aynısını soruyolar..bn soruların hepsini çözmüştm..sınavdada görünce hatrladım cevapları hepsinden 90 üstü almıştm..

Tamam halamıda cagırırım ozaman kendısı bu sozlerını udyunca zevkten 4 kose olcak kesın:)))
Annem ben dedim bi sonraki bulışma azeri menüsü olacak atlayın Mineyle sizde gelin işteee bi günlük boşlarız diyetii
Valla bende bı cesaret takar cocugumu gelırım heee bu kurabıyelerr adamı fızanada goturtur:)) Ayselcım ben meze turu daha cok sevıorum lutfen onlardanda yaparmısın:)) Kendımı cok yuzsuz hıssedıorum yaşasın yuzzsuzluk

Benımkıde ılk basta bana coook benzıoduu hatta ılk cıktıgında kucuk mını dogdu dedı herkes:)) SOnra zaman gectıkce abıme benzetmeye basladım sonra alın kısmını rahmetlı babama her goren abıme benzetıo bızımkının yuzu gulmekle sınır olmak arasında degısıodu:)))) hatta soyle bıle dedı ılk baslarda benzetmıodum ama artık ıtıraf etmelıyım bende hakana benzetıorum dedı:)))) bı tek en basındn berı kası gozu babasına benzıodu bıde sanırım burnu:) sonra gunden gune o sıyah sacları acılmaya basladı herkes esıme benzetmeye basladı oyy mınık kuss nasıll mutlu olduu babasının oglu demeye basladı onceden anasının oglu dıye sevıodu:)) Bende bu durumdan cok memnunum sonucta onun oglu ona benzesın tabı:)))

Ben de çok isitiyorum :< ...Ya da siz bana gelin ne dersiniz?Sivas-Kangal...Hemencik bende olursunuz yaaa...Uzak demeyin...

Ben de çok isitiyorum :< ...Ya da siz bana gelin ne dersiniz?Sivas-Kangal...Hemencik bende olursunuz yaaa...Uzak demeyin...

Sıvas kangal heralde daha once ıstanbulda duymadıgmz bır ılce olsa gerek:)))) Yoksa nasıl yakın oldugunu dusunebılırzkııı

yakınmış canımmm neden olmasın şurası hemennn olsun bana olmasa da memleketime yakınsın anacım,Yozgatlıyım da

Kızlarrrrrrrr ben kızımı çoooooooooooook seviyorum...
Onsuz hayat ne kadar boşmuş meğer...
Geçen de ev sahibim götürdü sevmeye, ne olduğumu anlayamadım, ağlayasım geldi...
Bir de burda işe başlayan arkadaşlara moral veriyordum...
Kendim başlayınca ne yapıcam bakalım...
İyiki doğurmuşum seni annemmmmmmmmmmmmmmmmmm, yerim kız seniiiiiiiiiii

slm kızlar

bu sabah 4. ay aşıları için sağlık ocağındaydık. 2 gün öncede kendi doktorumuza gitmiştik hatırlarsanız yazmıştım. doktorumuz 700gr almış bu ay normal kilosu demişti ya sağlık ocağındakiler 500gr almış ek gıdalara başlayın dediler. aklım karıştı... doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim demişti oysaki. kimi dinlesem acaba. gönlüm doktorumuzu dinlemekten yana tabiki ama ya gerçekten az kilo aldıysa. moralim bozuldu şimdi...

alyaprenses cnm moralin bozukmuş okuduğuma göre. ben de hamileliğim boyunca ve lohusalığımda bikaç kez can sıkıcı olaylarla karşılaştım. günlerce ağladığım oldu. hiçbişey bebeişlerden önemli değil elbette ama insan kendine engel olamıyor farkındayım..

manisalı kızlar yolunuz izmire düşmüyor mu hiç?
buralara gelirseniz buluşalım mı??

ben izmire evlenmeden önce çok sık giderdim canım, o zaman daha yakındım, şimdi izmire biraz daha uzağım ama yine de geliyoruz arada, geldiğimizde görüşmek isterim.

Son düzenleme:

canım bence doktorunu dinle sen sonuçta uzman o, bize de doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım sadece mama yiyor çünkü demişti, bakalım napıcaz haftaya kontrolü var

canım bence doktorunu dinle sen sonuçta uzman o, bize de doktorumuz 4. ayda ek gıdalara başlayalım sadece mama yiyor çünkü demişti, bakalım napıcaz haftaya kontrolü var

gece yatmadan önce muhallebi verdi doktor. yavaş yavaş geçiş yapalım ek gıdaya demişti. dün verdim ilk kez muhallebiyi. sevdi gibi bakalım. ama bu ara iştahsız. emmek istemiyor doğru düzgün. 2dk ancak emiyor.

bebeğinde kabızlık problemi olan arkadaşlara tavsiyem bebeğinize sabahlarıbaç karnına bi kaşık zeytinyağı verip ardından bi süre hiç bişey vermemeniz. bize epey faydası olmuştu. bu arada ben aslında nisan annesi olacaktım ama minik oğluşum 5 mart gecesi 33+6. haftasında 2000 gr olarak dünyaya geldi :) en son doktora gittiğimizde 5600gr ve 58 cm olmuştu. doktor akranlarımızı yakalamak üzere olduğumuzu söyledi. önümüzdeki hafta 4. ay kontrolümüz var gerçi 4 ayı doldurmamış oluyo ama yola çıkacağımız için bi hafta önce gidecez doktorumuza.

Canım sizlere ve bebişine maşallah çok güzel.Benim kızımın erkek hali gibi oğlun.Bişey soracaktım arabanız çok güzel görünüyor acaba markası ve modeli nedir bide memnun musun hafif mi?Biz henüz araba almadık yakında memlekette alacağız ondan sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…