- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.321
cnm ALLAHIM kolaylık versin sana zor bi durum fakat üstesinden gelinir elbet...bu kadar canını sıkma sen bebişini düşün emin ol daha çok rahatlıcaksın...bak bizimle paylaşmanda çok iyi oldu en azından için rahatlar...doğuma girmeden bi gün önce eşime msj geldi, hiç bakmam msjlara normalde ama eşimde bi gariplikler sezinledigim için bakdım, ve bi arkadaşına lütfen öde artık borcu mahvolduk yazdını okudum, iş arkadaşlarından biriydi bu, sordum ne demek oluo bu die, bana arkadaşına kefil oldunu ve onunda bikaç aydır ödemedigini onun yerine bzm ödedigimizi ama sakin olmamı arkadaşının önümüzdeki hafta kredi çekip borcunu ödeyeceğini söyledi, bende bebeğimi düşünerek cok önemsemedim ve eşime inandım, dogumdan 15 gün sonra tekrar eşimin msjlarını kontrol ettm ve gene arkadaşına yalvardıgını nlr öde borcunu artık eşime yalan söylemekten bıktım dediğini okudum, sordum ve megerse arkadaşının yerine bnm eşim kredi çekmiş bundan bikaç sene önce, şimdiye dek düzenli ödüyormuş ama son 8 aydır bizim ödediğimizi kendisini ödemedigini söyledi, çıldırdım, üzüntüden afedersiniz kabız oldum ki ömrümde daha hiç kabız olmamştm, hemde idrarımıda yapamıodum, tam 5 saat sancılandım ameliyat dikişlerim patlayacakdı nerdeyse, snra kendime geldim evladım için değmez ben üzülsemde bu borç var üzülmesemde dedim ve evladıma sarıldım, ve hala adam borcunu ödemedi, bastırıorum bastırıorum resmen sıkıntıları içime istifledim, ayrıyetten öz kardeşim bunalımda, kendisi yunus polis ve bildiniz üzre hergün motor tepesinde it kopukla ugraşıo, tunceliden yeni tayin oldu buraya yani manisaya, düzelirim dedi buralara gelince ama hiç düzelmedi daha beter oldu, ve durduk yere bize düşman kesildi, kahroluorum ya hıçkıra hıçkıra ağlamak istiorum ama sütüm cok azaldı, önceden memelerim taş gibiydi kızım ememiodu aşırı geldiği için ama şimdi ilk dogdugu zamanlardaki gibi bir bucuk saat duruo mememde, toparlıcam kendimi emin olun, ben normalde hiç böyle güçlü biri deilim ama evladım söz konusu onun için toparlıcam kendimi, herşeyin üstesinden gelicem, kızımı rızıksız bırakmıcam, bizlerin hatalarını ona ödetmicem, kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşdım sonunda..
cnm maşallahhh çok tatlısınız ...oğluşunu yerim yaa pek yakışıklı kuzucuk...geçmişe bakmadan dalıyorm hazır koca evde yokken dedm resimleri paylaşiim..dün floryaya kahvaltıya gttk bi güzel gezdk çok güzel bi gün oldu babişle..resimlerde aşağıda..aşağıda kelimesi çok tuhafıma gitti böylemi yazılıyodu ne tuhaf bi kelimeymiş :44:
Eki Görüntüle 448858 Eki Görüntüle 448854 Eki Görüntüle 448843 Eki Görüntüle 448844 Eki Görüntüle 448845 Eki Görüntüle 448853 Eki Görüntüle 448856
cnm bak çok şükür biraz olsun rahatlamışsın çok sevindim buna...herşey yoluna girer merak etme sen kuzuna bak annesi o dünya güzeli yavrun herşeyden önemli...destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, iyiki sizler varsınız, bugün daha iyiym şükür, rabbim bugünümüzü aratmasın, şükürki evladım sağlıklı, herşey yoluna giricek elbet eminim, onun gülüşü varya ömre bedel gerisi tırı vırı:))
slm kızlar
bu sabah 4. ay aşıları için sağlık ocağındaydık. 2 gün öncede kendi doktorumuza gitmiştik hatırlarsanız yazmıştım. doktorumuz 700gr almış bu ay normal kilosu demişti ya sağlık ocağındakiler 500gr almış ek gıdalara başlayın dediler. aklım karıştı... doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim demişti oysaki. kimi dinlesem acaba. gönlüm doktorumuzu dinlemekten yana tabiki ama ya gerçekten az kilo aldıysa. moralim bozuldu şimdi...
cnm bence sen hiç kafanı karıştırma doktorunun dediğini dikkate al...maşallah iyi kilo almış kızın...bu arada nasıl bi muhallebi yapıyorsun dr mu verdi bunu...