2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ALLAHIM kolaylık versin sana zor bi durum fakat üstesinden gelinir elbet...bu kadar canını sıkma sen bebişini düşün emin ol daha çok rahatlıcaksın...bak bizimle paylaşmanda çok iyi oldu en azından için rahatlar...
cnm maşallahhh çok tatlısınız ...oğluşunu yerim yaa pek yakışıklı kuzucuk...
cnm bak çok şükür biraz olsun rahatlamışsın çok sevindim buna...herşey yoluna girer merak etme sen kuzuna bak annesi o dünya güzeli yavrun herşeyden önemli...

ne güzel yazmışsın canımm,gerçekten hayatlarımıza neşe getirdilerr,binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Bende düşünüyorum Alya'm yokken ne yapıyormuşum ben diyee

Sigortaya gittim geldim kızlar anamm ne sıcak birde benim tosbişim 3 hafta erken olduğu için paradan keseceklermiş ne saçma ya sanki keyfi yere erken doğurdum
Bu arada Merve ve Mine siz bize gelin yeterki anacım türk azeri meze tatlı tuzlu yaparım benn

cnm ALLAHIM kolaylık versin sana zor bi durum fakat üstesinden gelinir elbet...bu kadar canını sıkma sen bebişini düşün emin ol daha çok rahatlıcaksın...bak bizimle paylaşmanda çok iyi oldu en azından için rahatlar...
cnm maşallahhh çok tatlısınız ...oğluşunu yerim yaa pek yakışıklı kuzucuk...
cnm bak çok şükür biraz olsun rahatlamışsın çok sevindim buna...herşey yoluna girer merak etme sen kuzuna bak annesi o dünya güzeli yavrun herşeyden önemli...

Son düzenleme:

muhallebiyle mi geçicez ki bizde, çok merak ediyorum bakalım nasıl olcak

nerden ne kessek diye bakıyorlar ya hayret bişey

canım benim, dünden beri yazıcam bekletiyorum sayfayı fırsat bulamadım bir türlü, eşin seni üzmemek için elinden geleni yapmış , bu saatten sonra tek yapman gereken kafana takmaman ve eşine destek olman, aylardır sana karşı içten içe çok ezilmiş zaten, allah karşı tarafı ıslah etsin...

canım, hiç öyle şeylerle kafanı karıştırma, artık oral döneme girdi ve motor gelişimi için en önemli şey parmak emmeleri, hiç müdahale etme sen... Ve evet uyku eğitimi için biraz daha bekle...

iyi ki İstanbu'da yaşayıp anadolu yakasında oturup, Avrupa yakasında çalışmıyorsun...

çoookkk tatlısınız canım, maşallah....

ben öne koyuyorum, tehlikeli olduğunu düşünmüyorum gerekli tüm güvenlik önlemlerini aldığın takdirde arabanın her noktası aynı, arkadan sana bir araba çarptığında bebek arkada daha çok etkileneceği gibi...

dondurulmuş süt içerindeki bir enzim aktif hale gelip sütün tadını demirimsi bir hale bürüyor, bu sütte herhangi bir besin değeri bozulmasına sebep olmuyor sadece tadı değişiyor, tarihi geçemdiği sürece sütü bebeğine verebilirisn...

cnm bence sen hiç kafanı karıştırma doktorunun dediğini dikkate al...maşallah iyi kilo almış kızın...bu arada nasıl bi muhallebi yapıyorsun dr mu verdi bunu...

yarım bardak su, 1 tatlı kaşığı pirinç unu, 2 ölçü golden goat mama.. doktor önerdi cnm. dün gece verdik ilk kez. sevdi gibi bakalım

İyi akşamlar arkadaşlar biz bebeğimize henüz bebek arabası almadık.Iğdırda yaşıyoruz burda pek fazla seçenek yok hemde fiyatlar yüksek o yüzden yazın memeleketimiz denizliye gidicez orda seçenek daha fazla.Siz hangilerini kullanıyorsunuz memnunmusunuz sizlerden tavsiye bekliyorum.Nette biraz araştırdım istediğim özellikler şunlar çift yönlü kullanım, yatar pozisyona gelebilmesi, hafif olması,kapatıldığında dik durabilmesi bunlar olsun istiyorum.Özellikleri böyle olan bazı modeller buldum graco , peg perego ,chicco ama onlarda çok pahalı 800 falan ne yapsam bilemedim sizce öyle yüksek paralar vermelimiyim yardımlarınızı bekliyorum en azından sizin kullandıklarınızın modellerini söyler misiniz kafam çok karıştı.

hayat bu herzaman yolunda gtcek deil tabi ama işte bzm hatalarımızın bedelini ne yazkki yavrularımız ödüo
manisalı kızlar yolunuz izmire düşmüyor mu hiç?
buralara gelirseniz buluşalım mı??
valla bebekden evvel her hfta mtlka izmirdeydim ama şmdi cok zor, hamileyken olsa her hfta görüşürdük valla, tek başıma bebekle cıkma fobimi yener yenmez mtlka görüşelm cok isterm cnm valla:)
evet zaten tüm sıkıntım biz büyüklerin yüzünden yavrumun rızkının azalması, inş herşey düzelir sütümde eskisi gibi olur saol cnm bnm:)

evet eşim gercekden hatasının farkında ve bunu bana ve kızımıza yansıtmamaya çalışıyor, ben de yavrumuzun bizi, bizim de yavrumuzu yeni yeni tanıdıgımız bugünlerde huzursuzluk olmasın kızımız gerilmesin diye içime attım hep ama artık patlama noktasına gelmişimki biyerlerden böyle reaksiyon veriyor bünyem sizlerden ricam dualarınız, duadan büyük destek olamaz dualarınızı bekliyorum canım saolun desteginiz için

selam güzel hatunlar
umarım herkes iyidir bizde durumlar pek iyi değil

apartmanı fare bastı
en nefret ettiğim en tiksindiğim hayvan
gerizekalı komşularım apartmanın ilaçlanmasına razı olmadı
birlikte yaşamaya razılar sanırsam:120:
biz kendi dairemizi ilaçladık
pazartesiden beri annemlerde kalıyorum yarın evime geçeceğim
tüm apartman ilaçlanmadıgı için içime sinmiyor
ama yapacak bi şey yok eninde sonunda dönecegim

geçmişi okudum geldim:126::126:
malkoç_ga slaytını çok begendim :128:
ne çok yer gezmişsinz iki yıl içinde gezmeyi çok severim ama imkanlar ve vakit sıkıntı
alyaprenses cnm Allah beternden saklasın daha önceleri düzenli ödüyormuş
yine öder inş
hem sen üzülsen de bi şey değişmeyecek alyacıgı düşün
bernysita fotolarınız çok hoş :128:
azerii diyete başlamışsın pek azimlisin hey maşallah
kilo durumları konuşulmuş bendeki durumu söyleyim
63le hamile kaldım toplamda 15 kilo aldm
doğumdan sonraki ilk ay 12 kilo verdim geriye 3 kilo kalmıştı ki
oğlum biraz uslandı ben biraz rahat yüzü gördüm
veee ben 3 kiloyu vermek yerine +3 kilo daha aldım
(kilo vermemin sırrı 24 saatte sadece 3 saat uyuyan gaz bombası oğluşumdu)

bizdeki son durumları bildireyim
ömerimin salyası çok akmaya başladı inş diş çıkarmıyordur
bi de kızlar ilk ay gazdan dolayı sürekli kucagımdaydı haliyle kucaga alıştı
şimdi gaz sorunumuz azaldı şükür ama hala sürekli kucagımda
oturdugumda başlıo ağlamaya
habire ayakta dolaşacam veya pilates topu üstünde zıplayacam
bu şekilde uyutuyorum uykusu derinleşince yatagına koyuyorum
çok yorucu olmaya başladı zaten bileğimden rahatsızım
nasıl alıştıracam ben bi aıkıl verin ayağımda sallamaya da razıyım kucak çokzor oluo

Son düzenleme:

canım ne güzel vakit geçirmişsiniz... maşallah kuzuma yesin onu teyzesi...

canım çok büyük haksızlık... ah senin adına çok üzüldüm umarım tez zamanda rahata kavuşursun...

canım arkadaşım ne zor günler geçirmişsin... Allah kimseyi darda bırakmasın... bebeğinin bereketi evinizde olsun canım... inşallah eşin durumu halleder...

bernacım masallah diyeyim önce oğluşuna ama bende babasına benzettım sen benzemiyo diyosan benzemıyodur

ben ön koltuğa koyuyorum canım arkadan kontrol etmem çok zor,kemerinifelan bağlıyorum,oto koltgumuzda guvenılır bu konuda,başlardaki gibi tedirigin değilim rahatım artık.ama eskiden deli gibi hız yapan ben artık 60 ı gecmıyom valla

ben izmire evlenmeden önce çok sık giderdim canım, o zaman daha yakındım, şimdi izmire biraz daha uzağım ama yine de geliyoruz arada, geldiğimizde görüşmek isterim.
selendi nin gectigini gördüm de yazmak istedim öğretmen misin mirayhan benim tayinim de oraya cıktı da..şimdi bebekle nasıl olucak bilmiyorum...

markası peg-perego centro cnm..araba güzel memnunum kaliteli yol tutuşu fln iyi :))) tekerlekler yolu iyi kavrıyo virajları çok kolay alıyoruz lakin hafif değil..yani öyle hop kaldır hop götür bi araba değil..öyle arabalarda zaten bebeğin rahatlıından çok ebeveyn rahatlıına uygun olduu için bn bebeğim rahat etsin diye aldm bunu..hafiflii düşünüyosa tavsiye etmem..ama kaliteyi düşünüyosan tavsiye ederm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…