- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.341
bernacım masallahdiyeyim önce oğluşuna ama bende babasına benzettım sen benzemiyo diyosan benzemıyodur
ben arka sağa koyuyorum. bi de ayna aldık jokerden bebeğin karşısına monte ediliyo ve dikiz aynasından bakınca bebeği görebiliyorsun. çok rahat oluyo. öne koymayı hiç denemedim. şimdilik böyle iyibende tam bunu sorucak bırılerını arıyodum, bizim bebek koltugumuz 0-18 kg. ve ben ön koltuga yanımamı yoksa arkayamı koyacagıma birtürlü karar veremedım..ön koltuk tehlıkelı dıyolar ama arkaya koyuncada gözüm hep arkada kalır, bişey olur da mudahale edemem dıye korkuyorum :18: araba kullanan bayanlar siz nasıl halledıyosunuz bu işi??
ayyy ben de nerde bulurum diyodum minecim iyi ki varsın sağolısolde canım bende desteklı kullanıorum sutyenı ıkılı satılıo marks and spencer da ben daha dogrmadn oyle aldım cunku emındım emzırınce ucları bellı olcak dıye:)) Cok memnunum tavsıye ederım.
çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm.umarım bu zor zamanları kolayca atlatırsınızdestek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, iyiki sizler varsınız, bugün daha iyiym şükür, rabbim bugünümüzü aratmasın, şükürki evladım sağlıklı, herşey yoluna giricek elbet eminim, onun gülüşü varya ömre bedel gerisi tırı vırı:))
bence tabi ki doktorunu dinlemelisin sağlık ocağındakilere güvenmiyorum ben.slm kızlar bu sabah 4. ay aşıları için sağlık ocağındaydık. 2 gün öncede kendi doktorumuza gitmiştik hatırlarsanız yazmıştım. doktorumuz 700gr almış bu ay normal kilosu demişti ya sağlık ocağındakiler 500gr almış ek gıdalara başlayın dediler. aklım karıştı... doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim demişti oysaki. kimi dinlesem acaba.
selendi nin gectigini gördüm de yazmak istedim öğretmen misin mirayhan benim tayinim de oraya cıktı da..şimdi bebekle nasıl olucak bilmiyorum...
kızlar biz yrn sapancaya gidiyorz ve bn 1 hafta ordaym..ordada nasıl girerm inşallah net vardr annemlerde yaa..gerçi olsa bile pc ölüm gibi yavaşlıkta yani..pofff sizi çok özlicem..öpüyorum herkesi..
bideee bakalm otobüste neler olcak...Selçükümle ilk defa otobüs yolculuu yapcaz ve emme problemimz hala bitmedi..anca uyanmaya yakın emiyo..inşallah ortalıı birbirine katmayız..bnm oğlum usludur ammana olur ya çocuk işte biri kalkarda laf eder diye korkuyorm..neyse artk fırsat bulduumda hbr verrm..hadi bize hayırlı yolculuklar..
evet öğretmenim, ne zaman çıktı tayinin buraya ki? sende öğretmen misin?
evet canım.baska bir ilçede oturuyorduk.ama subatta tayinim cıktı selendiye.bu dönem doğum izniyle gecti.eylülde ne olucagımız belli degil.evimiz dedigim gibi baska ilçede.bebek küçük.orda okul koy okulu zor olucak belki ücretsiz izin alabilirim.
anladım, hayırlısı olsun, hangi ilçedesiniz? burda yardımcı oluruz biz ne zaman istersen her konuda, burda hsngi köye çıktı?
Aha böyle oluyuu adı da şekerbura içi fındık ceviz şekelre doluyu :))
Eki Görüntüle 448874
yenice köyü biliyor musun?
:) bakalım ne olucak ben nasıl yapıcam orda bir muamma:)hayırlısı diyelim artık ne yapayımbilmez miyim canım, 5. yılım bitiyor burda, o köy öğretmrnsizdi evet öğretmeni bizim okula geldi, çok uzak sayılmaz, birleştirilmiş sınıflı sanırım, 6-7-8 ler yok
:) bakalım ne olucak ben nasıl yapıcam orda bir muamma:)hayırlısı diyelim artık ne yapayım
hayırlısı olsun evet, dediğim gibi sormak istediğin bişey olursa özelden de msj atabilirsin.
özel msj hakkım yokmuş canım.aslında özelden yazıcaktım bunları da malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?