2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz yrn sapancaya gidiyorz ve bn 1 hafta ordaym..ordada nasıl girerm inşallah net vardr annemlerde yaa..gerçi olsa bile pc ölüm gibi yavaşlıkta yani..pofff sizi çok özlicem..öpüyorum herkesi..
bideee bakalm otobüste neler olcak...Selçükümle ilk defa otobüs yolculuu yapcaz ve emme problemimz hala bitmedi..anca uyanmaya yakın emiyo..inşallah ortalıı birbirine katmayız..bnm oğlum usludur ammana olur ya çocuk işte biri kalkarda laf eder diye korkuyorm..neyse artk fırsat bulduumda hbr verrm..hadi bize hayırlı yolculuklar..

ben arka sağa koyuyorum. bi de ayna aldık jokerden bebeğin karşısına monte ediliyo ve dikiz aynasından bakınca bebeği görebiliyorsun. çok rahat oluyo. öne koymayı hiç denemedim. şimdilik böyle iyi

ayyy ben de nerde bulurum diyodum minecim iyi ki varsın sağol artık emzirme atleti fazla geliyo. malum havalar cok sıcak. eski sütyenlerimi bi deneyim dedim amannn öyle canım yandı ki. akşamı zor ettim. böyle işkence çekmemiştim sanırım. bu senin aldıkların yumusak olanlardan mı onlar da canımı yakmaz di mi? bi de ne kadar sorması ayıp ?

çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm.umarım bu zor zamanları kolayca atlatırsınız
bence tabi ki doktorunu dinlemelisin sağlık ocağındakilere güvenmiyorum ben.

iyi tatiller canımmmmm

evet öğretmenim, ne zaman çıktı tayinin buraya ki? sende öğretmen misin?

evet canım.baska bir ilçede oturuyorduk.ama subatta tayinim cıktı selendiye.bu dönem doğum izniyle gecti.eylülde ne olucagımız belli degil.evimiz dedigim gibi baska ilçede.bebek küçük.orda okul koy okulu zor olucak belki ücretsiz izin alabilirim.

anladım, hayırlısı olsun, hangi ilçedesiniz? burda yardımcı oluruz biz ne zaman istersen her konuda, burda hsngi köye çıktı?

kızlar siz hala göğüs pedi kullanıyor musnuz? ne zamana kadar kullanılcak ki ? özellikle minecim sen marks&spencerden aldıklarınla kullanıyor musun?

Gunün ilk Gunaydiiiiiiiiiiiiiiinn i bizden olsun bugun dönencesine bakarak kaka yapmaya çalışan oğlum port diye yapsın kakasini, tüm anneler mutlu , göğüsleri dolu, mama yiyenlerin de emenlerin de iştahı bol, gülücükler atarak uyandıkları, sıkıntıların bulutlar gibi dagiliverecegi, cok ama cok guzel bor gün diliyorum annelere ve onların birbirinden tatlı bebislerine

Bana destek olan, moral veren tüm arkadaşlara TEŞEKKÜRLER, saolun kızlar, toparlanmaya başladım, kendime ve evime daha fazla huzursuzluk vermeden, her şey kendi şartlarını geliştirir, belki de oraya da uyum sağlar severim, ne yapayım artık, beni anlayan herkese tekrar teşekkürler.

Günaydın kızlar forumda noluyor herkeste bi olumsuzluk var diyordum ki bi olumsuzluk da bizde çıktı.Eşim 4 ay önce bayan çanta imalatı üzerine bi atolye açmıştı makinalar fln bileziklerimi bozdurduk dükkanın içini fln yaptı tezgalar aletler ilk iki ay iyi çalıştı bi tandık ustabaşı olarak orda duruyor eşim işini bırakmadı h.sonalrı uğruyordu sadece son iki aydır 5 kuruş almadık dükkandan anca kirası elemanların maaşı o kadar ustabaşı veresiye verdiğini söylüyordu malların dün hanın bekçisi eşimi aramış dükkanda kimse çalışmıyor ustabaşı müşteri getirdi satacakmış bi uğra buraya diye eşim hemen gitmiş dükkanda ne mal varsa hepsini satmış adam veresiye fln da yok nakit almış bekçi aramasa adam makinaları fln da satıp kaçacakmış eşim kildini fln değimiş dünden beri ustabaşını arıyoruz yok senelersir tandığımız insan hala inanamıyorum evine gittik orda da kimse yok Allah bildiği gibi yapsın kızımın rıskını hiç helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…