2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana kızımı sormuşsunuz ama ben daha yeni okudum üstünden çok geçmiş kızım çok şükür iyi, dizanteri diilmiş!! doktr ilk tahlilde kakasında lökosit görünce dizanteriden şüphelendim dedi ama be adam ozaman dann die suratımıza dizanteri deme belki de şüphelendim de ödümüz koptu yaa adam çok pimpirikli.. 2gün sonra gaita kültürü sonucuna baktı tamam çok iyi bişey yok dedi.yani korkuttu bizi benim bildiğimde dizanteri öyle diildi zaten..çocuk 5-6 kere kaka yaptı 2 kere yeşil yaptı die dizanteri olmuomuş yani.kanlı ishal, kusma,20-30 kere kaka falan oluomuş genelde. maflor ve zincoplex die 2 ilaç verdi,aptamilin ishal maması var ondan verdi öylece geçti çok şükür.. çok teşekkürler sorduğunuz için:))

Canım çok üzüldüm inan ki, nasıl oldu böyle bir şey, ben kendime kızdım şimdi, sizin böyle dertleriniz varken bana ne oluyorsa, bebeğim ne yapabiliriz, dua falan edilecekse edelim, Allahından bulsunlar.

Herkese günaydın...Bugün durayı okuyunca baya üzüldüm doğrusu...Alyaprenses'i,Nigoli'yi ve şimdi de Azeri'yi okuyunca şok oldum...
Kızlar çok geçmiş olsun...İnş en kısa zamanda ferahlarsınız.

Ayrıca Manisa'da öğretmen olanlar varmış-mirayhan galiba...Ben şimdilik Sivas'tayım ama İNŞALLAH:> ' sene sonra tayinle Manisa'ya gelicez.Eşim polis.Amaaaa polis atamalarında düzenlemeler var buaralar,yandık galiba:<Eşimim ailesi Manisa merkezde.Annemlerde İzmir Dikili'de.Bayramdan sonra tatile gelicez bakalım oralara,nasıl özeldim anlatamam...
Buarada Gamze slayta bayıldım.baya gezentisiniz anlaşılan.Biz de severiz de işte zaman hava şartları ve money:>

Bir de birisinin Apartmanını fareler basmıştı,ismini unuttum noolur kusura bakmasın ama onu okuyunca bir anda anılarım aklıma geldi....offf kabus gibi günlerim oldu fare konusunda.Abarttığımı sakın sanmayın bir ara deliriyordum bile zor toparladım kendimi.Tek öğretmenli köyde görev yaparken lojmanda fareler vardı.Çok zor günler geçirdim veee sonunda 2 sene sonunda ibr alet ile tanıştım.ve hayatımı kurtardı o alet. (Tecnopest ismi)Google'da fare kovucu diye yazınca çıkıyor ilgisi olana açıklayayım dedim.
farelerin rahatsız olduğu bir sinyal yayıyor ve o sinyali sadece fareler duyabiliyor yani insanlar duyamıyor. ben çok tiz bir ses duyuyordum ama sanırım o sesi duyabilme kabiliyetim bukadardı.Ve inanın farelere çözüm oldu sonraki 1 sene de hiç ama hiç fare çıkmadı.
Ben de kendimi bu aletin reklamına adadım.Bu derdi olanlar çekmesinler diye...Yanlış anlaşılmasın hiçbir çıkarım yok...çok çektiğim için fare derdi olanlrı çok ii anlarım...Şuanda hala fare kabusalrı görüyoum.Bir ev tutarken dikkat ettiğim ilk konu fare var mı yok mu!!!düşünün artık...
Neyseee!!!...Biz de bugün doktorumuza gideceğiz.Benim bebiş bu ay 700gr falan aldı önceden 1100 gr alırdı bu ay az aldı .Bakalım dr'umuz ne diyecek.şimdi kalıp evi toparlıcam,ütü yapıcam,mutfağı toparlıcam,yemek yapıcam, eşimi saat 1 gibi uyandırıp(gece nöbetten geldi) hazırlanıp Sivas'a gidicez.Gezmenin beline vurup dönücez inşşş Göktürk'üm uslu durur....

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.

çok üzüldüm canım ama sen üzülme kimsenin hakkı kimsede kalmaz bi yerlerden cıkar elbet. tez zamanda toprlarsınız umarım

geçmiş olsun canım bu dr. lar cok düşüncesiz olabiliyo. eminim çok üzülmüşsündür tahlil sonucu cıkana kadar ama neyseki bi şeyi yokmuş.

nigarcım üzüldüm canım durumun a seni çok iyi anlarım ben de izmire geldiğimde selcuğa cıkmıstı tayinim hergün 80 km gidip geliyodum. ama üzülme keremi de üzme hepsi gelip geçiyo. çok öpüyorum oğlumun adaşını

Çook üzüldüm ya...çook cok gecmıs olsun :26: Allah elbet yanına bırakmaz bu yaptıklarını o adamın, kar ettıgını, adam kandırdıgını sanıyosa cok buyuk yanılgı içinde..çok yazık..merak etme, kuzunuzun ve sizin rızkınzıı kımseye yedirmez Rabbim

güle güle gidip gelin canım,maceralarını bekliyoruz

yaa ben anlamıyorum yaa dünyanın çivisi çıktı artık kimseye güvenilmez, Allahından bulsun o herif!.. şükredin ki bekçi aramış, verilmiş sadakanız warmış aysell zararın neresinden dönsen kardır,makinaları kurtarmş oldnzz.. inşallah toparlanırsınız kısa zamanda üzülme balım..

kızlar siz hala göğüs pedi kullanıyor musnuz? ne zamana kadar kullanılcak ki ? özellikle minecim sen marks&spencerden aldıklarınla kullanıyor musun?

eger sütün akıyorsa kıyafetlerını lekendırıyorsa kullanabilirsin.ben her zaman kullanmıyorum,ama özellikle dışarı çıkarken görüntü kirliliğine mahal vermemek için kullanıyorum,mine den önce ben yazayım.bende marks ın emzirme sütyenlerını kullanıyorum gayet rahat kullanabilirsin pedlrı onlarla

aay noluyo bu insanlara ya nasıl bı arsızlık,düzenbazlık bu,ne cesaret.kimsenin ettiği kimsede kalmaz merak etme canım.çoküzüldüm valla mutlaka çıkar ondan bı sekılde

teşekkür ederim elemcim. en kısa zamanda marks a gidip alayım ben de. sıkıldım bu emzirme atletlerinden. büyük buluş ama bi yere kadar...

Günaydın hayatım. Çok sinirlendim okuduğum anda ağzımı bozucam artık ne şerefs.z insanlar var ya kimseye güvenemeyecek miyiz bu dünyada artık ??? Tanıdık falan hikayeymiş baksana,Allah kahretsin o adamı,aldığı yediği yanına kalmasın,Rabbim görüyor canım helal olmasın inşallah. İnşallah hukuksal anlamda da yanına kalmaz bu yaptıkları.

kızlar hepinize günaydınnn bebeğim çok huysuz artık dün kakasınıda yapmadı sorun ne acaba

Günaydın canımm, arada olur öyle kaka yapamaması,devamlı değilse canını sıkma sen. Masaj yap kolik yağı ile, ya da evdeki her hangi bebeğe zararı olmayan yağ ile. Burda güzel masaj teknikleri var. Kakasını yapmasa bile gaz sancısı olmaz rahat eder bebeğin. Ya da sen poposunu uyarabilirsin kaka yapsın diye.
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | video.ekolay.net

Geçmiş olsun canım. Dizanteri bencede çok ağır bir tanım olmuştu ama doktor deyince korkuyor insan. Allaha şükür temiz çıktı sonuçları kızının. Yeşil kaka çok emerse ya da çok gazı olursa da oluyor, konuşmuştuk zaten. Doktor epey evhamlıymış,olsun en azından içiniz rahat etti sizinde artık.

bizde 4. ay aşılarımızı olduk bugün karma aşıda gıkı çıkmayan oğluşum zatüre aşısında azıcık cırladı miniğimin boyu 65.5 kilosu 7.900 olmuş maşallah herşey yolunda birde benimde tetenoz olmam gerekiomuş 3. doz ama ugün yaptırmadım yaptıranlar varmı gerek varmı yani... birde demir damlasına başlicaz artık günde 8 damla :)) bizden gelişmeler bukadar...

okuyunca adama inanılmaz sinirlendim.. ne kadar adi insanlar varmış... Allah yardımcınız olsun... helal paranız size döner arkadaşım gönlünü ferah tut...

kızımın gözü 4 gündür devamlı akıyo banyo yaptırdıktan sonra başladı akmaya acaba üşüttümmü niye akıyo ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı acaba?

maşallah kuzuya canım sen mama takviyesi yapıyomusun yoksa sadece anne sütüylemi beliyosun benimki 3 aylık 6 kilo 10 günde hiç kilo almadı doktora gitsem ek gıda takviyesi yaparmıki

Günaydın canımm, arada olur öyle kaka yapamaması,devamlı değilse canını sıkma sen. Masaj yap kolik yağı ile, ya da evdeki her hangi bebeğe zararı olmayan yağ ile. Burda güzel masaj teknikleri var. Kakasını yapmasa bile gaz sancısı olmaz rahat eder bebeğin. Ya da sen poposunu uyarabilirsin kaka yapsın diye.
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | video.ekolay.net

ben de yaklaşık 2 aydır kızıma bu masajı yapıyorum. inanılmaz rahatlıyor. her emzirmeden sonrada sırtı bana dönük kucağıma uzatarak da karnına masajı yapıp dizlerini de karnına doğru çekiyorum. gaz falan kalmıyor

çok geçmiş olsun. allah tez zamanda çıkarsın ondan.

ben maclaren aldım. tek yönlü 170 derece yatan baston puset ama çooook memnunum. evde bile onun içinde yatıyor.(gündüzleri bazen) içine minder koyuyoruz. annem onunla uyutuyor sallaya sallaya. ben yemek yaparken falan yanıma alıyorum. arabamızın bagajı çok küçük ama onada sığıyor.macleran quest. 780 liraydı galiba ama 2 çocuk büyütürsünüz dedi satıcı. ingiliz malıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…