2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bende çok faydasını gördüm. Bizde çok gaz sancılı değiliz Allaha şükür.

kızlar bu arada yarın kı umranıye bulusması iptal mı oldu nıye ses yok

Yok bebeğim neden iptal olsun. 1 saat kadar önce Mine aradı,konuştuk,tarif ettim. Sana da anlatmıştım zaten. Eğer sen vazgeçmediysen yarın bendesiniz Telefonum var sende haberleşelim canım.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
bekçiden de allah razı olsun yoksa makinalar da gidiyomuş..

iyi olmasına çok sevindim canım

canım güle güle gidin gelin. bu arada ben de adapazarı merkezdenim sapanca gölüne piknik yapmaya az gitmedik
haftaya pazara bendesiniz ona göre
4. ayınız hayırlı uğurlu ve geçmiş olsun bebişine
biz 15-20 gündür günde 6 damla kullanmaya başladık doktor biraz kansız dediydi

kızımın gözü 4 gündür devamlı akıyo banyo yaptırdıktan sonra başladı akmaya acaba üşüttümmü niye akıyo ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı acaba?
canım geçmiş olsun hiç bilgim yok ama devam ederse ve rahatsızlık veriyorsa bi dktora göster
selam herkese... biz bugün 4. ayımıza girdik...
hayırlı uğurlu olsun inş.

tşkler gamze. bende biraz arastırdım bır enzımden kaynaklıymıs. bazı annelerın sutunde daha yogun olabılıyormus o enzım fln dıye. sanırım bızde yogunki cok keskin yanı oyle bır demır tadı ki ben olsam ıcemem yanı . sen hiç buzluktan cıkarp ısıtıp verıdn mı baktın mı kendı sutunun tadına? kızın alıyor mu?

keşke bende gelebilsem ama ümraniyeye geldiğim vakit hop biryerde buluşuyoruz yine...

selam kızlar

pek çok konuya hayli geç cevap yazmış olucam ama yine de duygularımı paylaşmak isterim

öncelikle meşhur pazar buluşması harika geçmiş..hakkaten ev buluşması daha sıcak,sammi ve iştah açıcı görünüyor..:) hepiniz diğer tüm mart anneleri gibi pek güzelmişsinizkuzulr da birbirinden tatlı maşallah

bernacım sizin aile fotolarınıza da selçuğa da bayıldım,maşallah Allah mutluluğunuzu dam etsin

gamzecim video harika olmuş..maşallah ne uyumlu bir çift olmuşsunuz eşinle..Allah muhabbetinizi daim etsin..bu arada videoyu eşimle de izledik gel bakalım kim ne diye sorma, bizimkisi bir aşk videosu deyip izlettim

alyanın güzel annesi inşallah eşinin arkadaşı üstlenir kendi borcunu da siz de rahat edersiniz..benim evliliğimin 2.yılı biz de benzer şeyler yaşadık şükür bitti ..eminim eşin çok üzülüyordur ,sen de üstüne gitmemeye çalışıyorsun görüyorum ama kendini de üzme inşallah bir düzene sokacaktır..Allah sağlık sıhhat versin tüm ailene

azeri canım çok geçmiş olsun..inşallah adama ulaşırsınız yanına kalmaz elbet ama inşallah siz bu durumdan en az şekilde etlilenirsiniz ..sen kendini üzmemeye çalış gülnihali düşün

Canım ınsallah bıgun gelırız:))

kızlar siz hala göğüs pedi kullanıyor musnuz? ne zamana kadar kullanılcak ki ? özellikle minecim sen marks&spencerden aldıklarınla kullanıyor musun?
Vallaa buyuk rahatlık yaa emzırme atletıyle olmuoo yanı ne gıysen o memen cıkıo dısarı en sınır oldugum goruntu:) Ben bunun boyle olacagını dusunerek son dogum alısverısımde almıstım:) Yanlıs hatırlamıosm 100 lıraydı lakın orda farklı seceneklerde var teklılerde var onda daha gogus pedı kullanmaya gerek kalmıo gercı ben hıc kullanamadım sutum oyle hıc akıp kıyafetımı kırletmeye musaıt olmadıgı ıcın:)) Ondada kullanmaya luzum olmuo yanı.
Ahhh canım benımm ınan nasıl uzuldum gecmıs olsun cok onunda ALLAH belasını versın vıcdansız herıff bıyerlerınden cıksın
kızlar bu arada yarın kı umranıye bulusması iptal mı oldu nıye ses yok
Ne munasebet ayoll kısmetse yarn mervedeyız gelmek ısteyenn herkess gelsınn ev benım gıbı davet edıorum:))))
keşke bende gelebilsem ama ümraniyeye geldiğim vakit hop biryerde buluşuyoruz yine...

Sen hele bı gell bulusuk ederız zaten bulusmak ıcın yer arıorumm:)) ama oylee bos gelmek yokk sende bursa lezzzetlerını yapcann:)))

Evetttt sımdı gelelım bana:)) Bugun mınık böcegımın asılarını yaptırdımm hem zature hem verem veremde hıc aglamadıda zaturede az mızlandı amaa metanetlı oglum benımm masallahh onaaa hemencık sustuu Sabah saglık ocagına gıttık verem asısı olmusken bılerek boyunu kılosunu olcsunler ıstedım bakım dedım aralrında nasıl fark oynıcak kıloda oynamadıda boyda 3 cm oynadı:) Bebısım 6800 olms boyuda 66 olmus masallah Herseyı gayet ıyı kalca usg bugn yaptrmak kısmet oldu ondada bı sorun cıkmadı cok sukur. Sonra hastaneden cıktık eve gelıodukkı kocam dedı akmerkeze gırmek ıstermısın bende ıstemem yan cebıme koy dedım tabı:)))) gırdık bı guzel gezdımkııı ayaklrımın altından ates cıkmasına ragmen hıc ses etmedım benı eve goturmesın dıye:)))) Orda asansore bınerken baska bebeklı bırılerı geldı ıkı araba bındk asnsore ananeydı heralde dedı kac aylık bende onlarn bebgını ufak gordgm ıcın 3 dedım bıleydım dermıydımmmmmmmmmmmm cogumu gozuyle yedı kadın dedı neeeeeeeeeeeeee 3 aylıkmıııı kocamn dedııı sasırdım bende neyse ınerken dedı cok ıyı bakmıs annesı sonra ındıler bızde ındık kadın dondu bıdaha baktıı nasıl buyukk yaptı gozlerını acıpp benım kocamda nazara gelecegını dusunup mama yıoo mamaa o sısırdı onuu dedı ahahaa kıyamamm bende hemen seyımı kasıyıp ogluma surdum annem oyle yap demıstı:))) onunda mınık pıpısını kasıdım:)) Sonra sıgındım ALLaH'a:)))) ıste bızden haberler boyle

mine koptum ya... :))) benim oğlanı bütün mahalle 5.5 aylık biliyor... :))) valla ne zaman doğduğunu bilenlerden saklamıyorum yapacak birşey yok... hem 5.5 aylık hemde mama diyorum ay aman vallahi milletin hemen gözü deyiyor neyse bu ilk deneyimdi artık sende 5 aylık diyorsun tamammı...

canım çok geçmiş olsun, kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada üzülme sen, Allah büyük.

evet canım manisa da öğretmenim :)) hayırlısı olsun hakkınızda, benim eşim de polis...

selam herkese... biz bugün 4. ayımıza girdik...
hayırlı uğurlu olsun canım, 4. yıllarını görürürz inş.

şu an kızımla eşim karşımda öyle güzel oynuyorlar ve mutlular ki Allah'ım kimselerin ve hiçbişeyin bu mutluluğu bozmasına izin vermesin inş. mutluluk bu işte, onlara bakıp mutlu olmak...

Yaaa zatn bırı ayını soruncaa ıııı oluorum utanıorum yalan soylemeye dogruyu soyluorum:))) Annemde bana oyle dıooo sen 2 ay onde de dıoo gecen ıkı gun bayramoguluna gıttı geldı bana dıokı aaaa sen bu cocugu zayıflatmıssın dıorum hayır anne boyu uzadı o yuzden:)) Anlamıo kadın kadına gore sısko bebek saglıklı bebek ıste:)) bu ay 1200 tartı almıs ben daha napımm masallah Benımkının boyu uzun oldugu ıcın gostermıo kılosunu annesıne benzıcek tosunum:)) Sımdı ben bu olayı anneme anlatsam o kadının gozlerı hakkında ılerı gerı yorum yapack bosuna gunaha gırcek ıyısımı hıc bısey dememek:))))

Kızımın suankı arabasını erkek kardesım almıstı,cok pahalı ve markalı bıse dııl,kendı maasıyla heves etmıs almıs saolsun,hedıye ettı bıze,ama varya essek olusu gıbı,acmak kapamak tam bı ıskence,aglıcam resmen yaa,esıme bıtanede bız alalım,bunu kullanmakta cok zorlanııyorum tamam ısımı goruyo ama goruyosun bı parcası elımde kalıcak sınırden dedım,yok ne gerek varmısta,bu yeterlıymıste,zaten daha nekadar bınecekmıste,off kızlar yaa ben fuzulı bı ıstektemı bulunuyorum acaba?

Canım büyük geçmiş olsun ne pis adamlar var şu dünyada nasıl rahat yiyecekse artık,sende fazla takılmamaya çalış demesi kolay farkındayım ama minik kuzularımız için artık biraz daha vurdumduymaz olmamız lazım .

ne fuzulisi canım yaa kendi kullanmıyor ya arabayı , agırsa sen tek elinde araba tek elinde bebegin birde bebek bakım çantası kolay degil ki. hem hediyeymiş zaten. eger durumun varsa al bir tane kullanıslı araba bebeğim. sıkma canını bu arada sakın.

Ona gore 1 tane varken bıtane daha almak fuzulı senın cektıgın sıkıntıyı goz onunde bulundurmadıgından kaynaklanıo bu durum. Sende gıt ıstedıgnı al ve faturasını elıne ver:)

Kod:

Aay Fuzuli degil canım araba cok önemli canım alabiliyosan al bı tane hafif olanlarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…