- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.381
Günaydın canımm, arada olur öyle kaka yapamaması,devamlı değilse canını sıkma sen. Masaj yap kolik yağı ile, ya da evdeki her hangi bebeğe zararı olmayan yağ ile. Burda güzel masaj teknikleri var. Kakasını yapmasa bile gaz sancısı olmaz rahat eder bebeğin. Ya da sen poposunu uyarabilirsin kaka yapsın diye.
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | video.ekolay.net
ben de yaklaşık 2 aydır kızıma bu masajı yapıyorum. inanılmaz rahatlıyor. her emzirmeden sonrada sırtı bana dönük kucağıma uzatarak da karnına masajı yapıp dizlerini de karnına doğru çekiyorum. gaz falan kalmıyor
kızlar bu arada yarın kı umranıye bulusması iptal mı oldu nıye ses yok
selam herkese... biz bugün 4. ayımıza girdik...
Hayırlı olsun canımm,darısı başımıza inşallah
selam herkese... Biz bugün 4. Ayımıza girdik...
canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasınGünaydın kızlar forumda noluyor herkeste bi olumsuzluk var diyordum ki bi olumsuzluk da bizde çıktı.Eşim 4 ay önce bayan çanta imalatı üzerine bi atolye açmıştı makinalar fln bileziklerimi bozdurduk dükkanın içini fln yaptı tezgalar aletler ilk iki ay iyi çalıştı bi tandık ustabaşı olarak orda duruyor eşim işini bırakmadı h.sonalrı uğruyordu sadece son iki aydır 5 kuruş almadık dükkandan anca kirası elemanların maaşı o kadar ustabaşı veresiye verdiğini söylüyordu malların dün hanın bekçisi eşimi aramış dükkanda kimse çalışmıyor ustabaşı müşteri getirdi satacakmış bi uğra buraya diye eşim hemen gitmiş dükkanda ne mal varsa hepsini satmış adam veresiye fln da yok nakit almış bekçi aramasa adam makinaları fln da satıp kaçacakmış eşim kildini fln değimiş dünden beri ustabaşını arıyoruz yok senelersir tandığımız insan hala inanamıyorum evine gittik orda da kimse yok Allah bildiği gibi yapsın kızımın rıskını hiç helal etmiyorum
iyi olmasına çok sevindim canımkızlar bana kızımı sormuşsunuz ama ben daha yeni okudum üstünden çok geçmişkızım çok şükür iyi, dizanteri diilmiş!! doktr ilk tahlilde kakasında lökosit görünce dizanteriden şüphelendim dedi ama be adam ozaman dann die suratımıza dizanteri deme belki de şüphelendim de ödümüz koptu yaa adam çok pimpirikli.. 2gün sonra gaita kültürü sonucuna baktı tamam çok iyi bişey yok dedi.yani korkuttu bizi benim bildiğimde dizanteri öyle diildi zaten..çocuk 5-6 kere kaka yaptı 2 kere yeşil yaptı die dizanteri olmuomuş yani.kanlı ishal, kusma,20-30 kere kaka falan oluomuş genelde. maflor ve zincoplex die 2 ilaç verdi,aptamilin ishal maması var ondan verdi öylece geçti çok şükür.. çok teşekkürler sorduğunuz için:))
canım güle güle gidin gelin. bu arada ben de adapazarı merkezdenim sapanca gölüne piknik yapmaya az gitmedikkızlar biz yrn sapancaya gidiyorz ve bn 1 hafta ordaym..ordada nasıl girerm inşallah net vardr annemlerde yaa..gerçi olsa bile pc ölüm gibi yavaşlıkta yani..pofff sizi çok özlicem..öpüyorum herkesi..
bideee bakalm otobüste neler olcak...Selçükümle ilk defa otobüs yolculuu yapcaz ve emme problemimz hala bitmedi..anca uyanmaya yakın emiyo..inşallah ortalıı birbirine katmayız..bnm oğlum usludur ammana olur ya çocuk işte biri kalkarda laf eder diye korkuyorm..neyse artk fırsat bulduumda hbr verrm..hadi bize hayırlı yolculuklar..
4. ayınız hayırlı uğurlu ve geçmiş olsun bebişinebizde 4. ay aşılarımızı olduk bugün karma aşıda gıkı çıkmayan oğluşum zatüre aşısında azıcık cırladı miniğimin boyu 65.5 kilosu 7.900 olmuş maşallah herşey yolunda birde benimde tetenoz olmam gerekiomuş 3. doz ama ugün yaptırmadım yaptıranlar varmı gerek varmı yani... birde demir damlasına başlicaz artık günde 8 damla :)) bizden gelişmeler bukadar...
canım geçmiş olsun hiç bilgim yok ama devam ederse ve rahatsızlık veriyorsa bi dktora gösterkızımın gözü 4 gündür devamlı akıyo banyo yaptırdıktan sonra başladı akmaya acaba üşüttümmü niye akıyo ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı acaba?
hayırlı uğurlu olsun inş.selam herkese... biz bugün 4. ayımıza girdik...
dondurulmuş süt içerindeki bir enzim aktif hale gelip sütün tadını demirimsi bir hale bürüyor, bu sütte herhangi bir besin değeri bozulmasına sebep olmuyor sadece tadı değişiyor, tarihi geçemdiği sürece sütü bebeğine verebilirisn...
Evet canım bende çok faydasını gördüm. Bizde çok gaz sancılı değiliz Allaha şükür.
Yok bebeğim neden iptal olsun. 1 saat kadar önce Mine aradı,konuştuk,tarif ettim. Sana da anlatmıştım zaten. Eğer sen vazgeçmediysen yarın bendesinizTelefonum var sende haberleşelim canım.
keşke bende gelebilsem ama ümraniyeye geldiğim vakit hop biryerde buluşuyoruz yine...
Canım ınsallah bıgun gelırız:))Sigortaya gittim geldim kızlar anamm ne sıcak birde benim tosbişim 3 hafta erken olduğu için paradan keseceklermiş ne saçma ya sanki keyfi yere erken doğurdum
Bu arada Merve ve Mine siz bize gelin yeterki anacım türk azeri meze tatlı tuzlu yaparım benn
ayyy ben de nerde bulurum diyodum minecim iyi ki varsın sağolartık emzirme atleti fazla geliyo. malum havalar cok sıcak. eski sütyenlerimi bi deneyim dedim amannn öyle canım yandı ki. akşamı zor ettim. böyle işkence çekmemiştim sanırım. bu senin aldıkların yumusak olanlardan mı onlar da canımı yakmaz di mi? bi de ne kadar sorması ayıp ?
Vallaa buyuk rahatlık yaa emzırme atletıyle olmuoo yanı ne gıysen o memen cıkıo dısarı en sınır oldugum goruntu:) Ben bunun boyle olacagını dusunerek son dogum alısverısımde almıstım:) Yanlıs hatırlamıosm 100 lıraydı lakın orda farklı seceneklerde var teklılerde var onda daha gogus pedı kullanmaya gerek kalmıo gercı ben hıc kullanamadım sutum oyle hıc akıp kıyafetımı kırletmeye musaıt olmadıgı ıcın:)) Ondada kullanmaya luzum olmuo yanı.kızlar siz hala göğüs pedi kullanıyor musnuz? ne zamana kadar kullanılcak ki ? özellikle minecim sen marks&spencerden aldıklarınla kullanıyor musun?
Ahhh canım benımm ınan nasıl uzuldum gecmıs olsun cok onunda ALLAH belasını versın vıcdansız herıff bıyerlerınden cıksınGünaydın kızlar forumda noluyor herkeste bi olumsuzluk var diyordum ki bi olumsuzluk da bizde çıktı.Eşim 4 ay önce bayan çanta imalatı üzerine bi atolye açmıştı makinalar fln bileziklerimi bozdurduk dükkanın içini fln yaptı tezgalar aletler ilk iki ay iyi çalıştı bi tandık ustabaşı olarak orda duruyor eşim işini bırakmadı h.sonalrı uğruyordu sadece son iki aydır 5 kuruş almadık dükkandan anca kirası elemanların maaşı o kadar ustabaşı veresiye verdiğini söylüyordu malların dün hanın bekçisi eşimi aramış dükkanda kimse çalışmıyor ustabaşı müşteri getirdi satacakmış bi uğra buraya diye eşim hemen gitmiş dükkanda ne mal varsa hepsini satmış adam veresiye fln da yok nakit almış bekçi aramasa adam makinaları fln da satıp kaçacakmış eşim kildini fln değimiş dünden beri ustabaşını arıyoruz yok senelersir tandığımız insan hala inanamıyorum evine gittik orda da kimse yok Allah bildiği gibi yapsın kızımın rıskını hiç helal etmiyorum
Ne munasebet ayoll kısmetse yarn mervedeyız gelmek ısteyenn herkess gelsınn ev benım gıbı davet edıorum:))))kızlar bu arada yarın kı umranıye bulusması iptal mı oldu nıye ses yok
keşke bende gelebilsem ama ümraniyeye geldiğim vakit hop biryerde buluşuyoruz yine...
Evetttt sımdı gelelım bana:)) Bugun mınık böcegımın asılarını yaptırdımm hem zature hem verem veremde hıc aglamadıda zaturede az mızlandı amaa metanetlı oglum benımm masallahh onaaa hemencık sustuuSabah saglık ocagına gıttık verem asısı olmusken bılerek boyunu kılosunu olcsunler ıstedım bakım dedım aralrında nasıl fark oynıcak kıloda oynamadıda boyda 3 cm oynadı:) Bebısım 6800 olms boyuda 66 olmus masallah Herseyı gayet ıyı kalca usg bugn yaptrmak kısmet oldu ondada bı sorun cıkmadı cok sukur. Sonra hastaneden cıktık eve gelıodukkı kocam dedı akmerkeze gırmek ıstermısın bende ıstemem yan cebıme koy dedım tabı:)))) gırdık bı guzel gezdımkııı ayaklrımın altından ates cıkmasına ragmen hıc ses etmedım benı eve goturmesın dıye:)))) Orda asansore bınerken baska bebeklı bırılerı geldı ıkı araba bındk asnsore ananeydı heralde dedı kac aylık bende onlarn bebgını ufak gordgm ıcın 3 dedım bıleydım dermıydımmmmmmmmmmmm cogumu gozuyle yedı kadın dedı neeeeeeeeeeeeee 3 aylıkmıııı kocamn dedııı sasırdım bende neyse ınerken dedı cok ıyı bakmıs annesı sonra ındıler bızde ındık kadın dondu bıdaha baktıı nasıl buyukk yaptı gozlerını acıpp benım kocamda nazara gelecegını dusunup mama yıoo mamaa o sısırdı onuu dedı ahahaa kıyamamm bende hemen seyımı kasıyıp ogluma surdum annem oyle yap demıstı:))) onunda mınık pıpısını kasıdım:)) Sonra sıgındım ALLaH'a:)))) ıste bızden haberler boyle
Günaydın kızlar forumda noluyor herkeste bi olumsuzluk var diyordum ki bi olumsuzluk da bizde çıktı.Eşim 4 ay önce bayan çanta imalatı üzerine bi atolye açmıştı makinalar fln bileziklerimi bozdurduk dükkanın içini fln yaptı tezgalar aletler ilk iki ay iyi çalıştı bi tandık ustabaşı olarak orda duruyor eşim işini bırakmadı h.sonalrı uğruyordu sadece son iki aydır 5 kuruş almadık dükkandan anca kirası elemanların maaşı o kadar ustabaşı veresiye verdiğini söylüyordu malların dün hanın bekçisi eşimi aramış dükkanda kimse çalışmıyor ustabaşı müşteri getirdi satacakmış bi uğra buraya diye eşim hemen gitmiş dükkanda ne mal varsa hepsini satmış adam veresiye fln da yok nakit almış bekçi aramasa adam makinaları fln da satıp kaçacakmış eşim kildini fln değimiş dünden beri ustabaşını arıyoruz yok senelersir tandığımız insan hala inanamıyorum evine gittik orda da kimse yok Allah bildiği gibi yapsın kızımın rıskını hiç helal etmiyorum
evet canım manisa da öğretmenim :)) hayırlısı olsun hakkınızda, benim eşim de polis...Ayrıca Manisa'da öğretmen olanlar varmış-mirayhan galiba...Ben şimdilik Sivas'tayım ama İNŞALLAH:> ' sene sonra tayinle Manisa'ya gelicez.Eşim polis.Amaaaa polis atamalarında düzenlemeler var buaralar,yandık galiba:<Eşimim ailesi Manisa merkezde.Annemlerde İzmir Dikili'de.Bayramdan sonra tatile gelicez bakalım oralara,nasıl özeldim anlatamam...
hayırlı uğurlu olsun canım, 4. yıllarını görürürz inş.selam herkese... biz bugün 4. ayımıza girdik...
mine koptum ya... :))) benim oğlanı bütün mahalle 5.5 aylık biliyor... :))) valla ne zaman doğduğunu bilenlerden saklamıyorum yapacak birşey yok... hem 5.5 aylık hemde mama diyorum ay aman vallahi milletin hemen gözü deyiyor neyse bu ilk deneyimdi artık sende 5 aylık diyorsun tamammı...
Günaydın kızlar forumda noluyor herkeste bi olumsuzluk var diyordum ki bi olumsuzluk da bizde çıktı.Eşim 4 ay önce bayan çanta imalatı üzerine bi atolye açmıştı makinalar fln bileziklerimi bozdurduk dükkanın içini fln yaptı tezgalar aletler ilk iki ay iyi çalıştı bi tandık ustabaşı olarak orda duruyor eşim işini bırakmadı h.sonalrı uğruyordu sadece son iki aydır 5 kuruş almadık dükkandan anca kirası elemanların maaşı o kadar ustabaşı veresiye verdiğini söylüyordu malların dün hanın bekçisi eşimi aramış dükkanda kimse çalışmıyor ustabaşı müşteri getirdi satacakmış bi uğra buraya diye eşim hemen gitmiş dükkanda ne mal varsa hepsini satmış adam veresiye fln da yok nakit almış bekçi aramasa adam makinaları fln da satıp kaçacakmış eşim kildini fln değimiş dünden beri ustabaşını arıyoruz yok senelersir tandığımız insan hala inanamıyorum evine gittik orda da kimse yok Allah bildiği gibi yapsın kızımın rıskını hiç helal etmiyorum
Kızımın suankı arabasını erkek kardesım almıstı,cok pahalı ve markalı bıse dııl,kendı maasıyla heves etmıs almıs saolsun,hedıye ettı bıze,ama varya essek olusu gıbı,acmak kapamak tam bı ıskence,aglıcam resmen yaa,esıme bıtanede bız alalım,bunu kullanmakta cok zorlanııyorum tamam ısımı goruyo ama goruyosun bı parcası elımde kalıcak sınırden dedım,yok ne gerek varmısta,bu yeterlıymıste,zaten daha nekadar bınecekmıste,off kızlar yaa ben fuzulı bı ıstektemı bulunuyorum acaba?
Kızımın suankı arabasını erkek kardesım almıstı,cok pahalı ve markalı bıse dııl,kendı maasıyla heves etmıs almıs saolsun,hedıye ettı bıze,ama varya essek olusu gıbı,acmak kapamak tam bı ıskence,aglıcam resmen yaa,esıme bıtanede bız alalım,bunu kullanmakta cok zorlanııyorum tamam ısımı goruyo ama goruyosun bı parcası elımde kalıcak sınırden dedım,yok ne gerek varmısta,bu yeterlıymıste,zaten daha nekadar bınecekmıste,off kızlar yaa ben fuzulı bı ıstektemı bulunuyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?