- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.401
Yarın için ne yAptin bakalım bana da paket yapıp yollayın
Merve cok yavass a dostlarrr hala bana yarın ıcın ne yapayım dıye soruoouffffff benmı yapıp gotursem ac kalcaz Minikkkkkkkkk merveeeeeeeeeee hıcbısey ıstemıorumm ben ruyam pastanesınden alırım bıseyler:)))) Yerı bılıorum ya havam 1500:)))
tşkler gamze. bende biraz arastırdım bır enzımden kaynaklıymıs. bazı annelerın sutunde daha yogun olabılıyormus o enzım fln dıye. sanırım bızde yogunki cok keskin yanı oyle bır demır tadı ki ben olsam ıcemem yanı . sen hiç buzluktan cıkarp ısıtıp verıdn mı baktın mı kendı sutunun tadına? kızın alıyor mu?
Bu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
Bu arada Ümraniye çıkarmasına katılacaklar her yediginizsut olsun hiiiiic yağ olmasın, sohbetinizde baldan tatlı olsun ( bizim icin de yediğiniz içtiğiniz sizin resimleriniz bizim olsunopuldunuz
ayrıca, tahinli kurabiyeyi ilk paylaşanın paylaşımına , Nalan ve Pınar'ın çok çok çok güzel oluyor demesi ile bu 2. yapışımda pişirme ayarınında tutturup enfes birşey yediğim için beni heveslendirmelerine sağlık :)
sabah sabah kek ve kurabiye yaptım, eşim ile beraber onun şirketine gideceğiz, kahvaltı organizasyonu varmış, bu sebeplede Mervecim , gelemeyecek oluşum kesinleşti, size iyi oturmalar....
Bu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
Bu arada Ümraniye çıkarmasına katılacaklar her yediginizsut olsun hiiiiic yağ olmasın, sohbetinizde baldan tatlı olsun ( bizim icin de yediğiniz içtiğiniz sizin resimleriniz bizim olsunopuldunuz
Yarın için ne yAptin bakalım bana da paket yapıp yollayın
Merve cok yavass a dostlarrr hala bana yarın ıcın ne yapayım dıye soruoouffffff benmı yapıp gotursem ac kalcaz Minikkkkkkkkk merveeeeeeeeeee hıcbısey ıstemıorumm ben ruyam pastanesınden alırım bıseyler:)))) Yerı bılıorum ya havam 1500:)))
KiZ o yapmıştır bı suru şey mahsuscuktAn oyle diyodur
Günaydınlar hanımlar. Haller keyifler iyidir inşallah. 8 gün misafirim vardı çarşamba günü gittiler ama ben hala kendime gelemedim. Toptan bi temizlik yapmam lazım ama bi türlü işin ucunu tutamadım. Neyse... Geçmişe bakmadım ama yukarda kilo ile ilgili yorumu görünce derdim depreşti:-( Didem ayın 5inde evde ustbas dahil 5900 geliyordu sağlık ocağındada aynı geldi ve 200gr düşünce 5700 dendi. Şimdi yine evde tartıyorum ustbas 6000 geliyo. Yani 18 günde sadece 100 gr almış görünüyor. Meme+mama gidiyoruz ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çarşamba günü Dvit almak için gidicem, birde sağlık ocağında bakalım kilosuna. Kafaya takmayim diyorum ama üzülüyorum işte
canım ikinizede geçmiş olsun inş. biran önce atlatırsınızBu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
semracım atlastan da hiç ümidim yok doğrusu 15 günde 100 gr. kadar almıştı.bende senin gibi her fırsatta emziriyordum ama sütmü yetmedi yada yaramadı mı bilemedim şok oldum vallaGünaydınlar hanımlar. Haller keyifler iyidir inşallah. 8 gün misafirim vardı çarşamba günü gittiler ama ben hala kendime gelemedim. Toptan bi temizlik yapmam lazım ama bi türlü işin ucunu tutamadım. Neyse... Geçmişe bakmadım ama yukarda kilo ile ilgili yorumu görünce derdim depreşti:-( Didem ayın 5inde evde ustbas dahil 5900 geliyordu sağlık ocağındada aynı geldi ve 200gr düşünce 5700 dendi. Şimdi yine evde tartıyorum ustbas 6000 geliyo. Yani 18 günde sadece 100 gr almış görünüyor. Meme+mama gidiyoruz ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çarşamba günü Dvit almak için gidicem, birde sağlık ocağında bakalım kilosuna. Kafaya takmayim diyorum ama üzülüyorum işte
valla bende merak ettim tarifini lütfen paylaşınkaçtır okuyorum bu tahinli kurabniyenin muhteşem oldugunu
inanılmaxz canım çekiyo canımı geçtim sütüm çekiyotarif istiyorummm hatunlar duyrulur
atlas da arada inat ediyo emme konusunda bende uyanır uyanmaz veriyorum emiyo ama dakika tuttyum 3 dk.emiyo sonra bırakıyoSemracım benımde bu ay Armin den hiç ümidim yok,200-300gr aldı gıbıme geliyo,co az emıyo hatta gecen yazmıstım face de 12 saat hiç emmedi.memyı görunce cıglık atıyo,emmıyo.biberonda almıyo zate.bende en sonunda sağdım,kaşıkla verdım.Didemde az emiyodu diye hatırlıyorum,sende bı dene ıstersen öyle.dr bı sey söylemedı mı kılo alımı ıcın?ama sız dısde cıkardınız ondan da az almıs olabılır bence.
bu kızlar bizim ömrümüzü yiyecekler yemek yedirmekle ablasından çektiklerim yetmemiş gibi şimdi de küçükle uğraşıyorum biz de 15 gündür hiç kilo almıyoruz büyüyünce fit olur diye moral veriyorum kendime napalım iştah içten geliyor biraz önce yarım saat biberon vermekle uğraştım ısırıp ısırıp gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?