2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğum saati önemli çünkü eğer gündüz doğduysan 23ünde erkek çıkıyo sadece gece 23 gibi doğduysan saat 10a kadar kız çıkıyo döllenme saat kaçtaydı?

döllenme saat 11 -12 gibi ...doğum saatimde akşam 5- 6 galiba annem ikindiden sonra dedi...
eşimin tahminleri mi tutcak nedir?

döllenme saat 11 -12 gibi ...doğum saatimde akşam 5- 6 galiba annem ikindiden sonra dedi...
eşimin tahminleri mi tutcak nedir?

gösbebeğim lütfen bakarmısın ?eşim pc yi istiyor ama veremiyorum senden cvp bekliyorum....

doğum tarihi 19.12.1981
sat 09.06
döllenm günü 23.06

bu arada yaşlar ekleniyor galiba ben de 30 yaşımdayım...
çok şükür anne olma mutluluğuna daha fazla geç kalmıycam inşallah...

annecikler ben sabah bi soru sordum ama arada kaynadı sanırım
ikili test yaptıran annelere sorum göbekten bakıyor deilmi alttan bakmıyolar bebişe ? benim gibi çok su mu içiyosunuz ultrasonda net görünsün diye ? hiç alttan ikili test yaptıran oldumu ?

göbekten bakılıo cnm zaten artık yeteri kadar büyük oldkları için vajinal bakmaya gerek yokmuş kanama vs olmadığı sürece drum ööle dedi

göbekten bakılıo cnm zaten artık yeteri kadar büyük oldkları için vajinal bakmaya gerek yokmuş kanama vs olmadığı sürece drum ööle dedi

bende lekelenme var alttan bakıyolar arada bir benimde alt kat müsait deil ağdaya gittiğim kadın ramazanda o bölgeye ağda yapmıyor kendim denedim kusacak gibi oldum karnım sıkışıyo çünkü eğer öyle bi ihtimal varsa yarın jiletmi yapsam diyorum gerçi yıllardır ağda yapıyom jilette hiç istemiyom yapmak ondan merak ettim sağol canım

canm bildiğim kadarıyla göbekten bakıyolar alttan değil rahat ol canımmm

canım ben yaptırdım göbekten bakıldı. zaten ultrasonla beeğin ensesindeki bölümdeki sıvıya bakılıyor. yani net görülebilecek biişey. kanamanla alakası olmadığını düşünüyorum. Bak bunu bile sakın stres yapma.

ayyy ben eskiden ne kadar large takıntısız bi hatunmuşum kendime inanamıyorum takmadığım şey kalmadı ota ..oka sarıyom yawwww karnımızdakiler balık diyemi böyle duygusalız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…