- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.841
gözbebeğim bnde daynamadım ya lütfen benm cinsiyetede baksana....
19 ekim 1986 saat 12 öğlen. sat 25 haziran 31 günde bir oluyodum....
canım doğum saati önemli çünkü eğer gündüz doğduysan 23ünde erkek çıkıyo sadece gece 23 gibi doğduysan saat 10a kadar kız çıkıyo döllenme saat kaçtaydı?
9-10 haziran kız 11-12-13 haziran erkek çıkıyo
1 temmuz%100 kız 2si gece kıız gündüz erkek 3 gece erkek gündüz kız 4-5 %100 kız
ayy karışık oldu ama neyyysee:))analadın sen onu
tatlım işin zor topik merak içinde rica etsem bana da bakarmısın doğum tarıhım 8 mart 1981 satt ögleden sonra 3-4 arası sat 9 haziran son 2 aydır 25 gunder 1 canım
17-18-19 erkek 20-21 kız çıkıyo canım
döllenme saat 11 -12 gibi ...doğum saatimde akşam 5- 6 galiba annem ikindiden sonra dedi...
eşimin tahminleri mi tutcak nedir?
annecikler ben sabah bi soru sordum ama arada kaynadı sanırım
ikili test yaptıran annelere sorum göbekten bakıyor deilmi alttan bakmıyolar bebişe ? benim gibi çok su mu içiyosunuz ultrasonda net görünsün diye ? hiç alttan ikili test yaptıran oldumu ?
ikili test yaptıran annelere sorum göbekten bakıyor deilmi alttan bakmıyolar bebişe ? benim gibi çok su mu içiyosunuz ultrasonda net görünsün diye ? hiç alttan ikili test yaptıran oldumu ?
göbekten bakılıo cnm zaten artık yeteri kadar büyük oldkları için vajinal bakmaya gerek yokmuş kanama vs olmadığı sürece drum ööle dedi
bende lekelenme var alttan bakıyolar arada bir benimde alt kat müsait deil ağdaya gittiğim kadın ramazanda o bölgeye ağda yapmıyor kendim denedim kusacak gibi oldum karnım sıkışıyo çünkü eğer öyle bi ihtimal varsa yarın jiletmi yapsam diyorum gerçi yıllardır ağda yapıyom jilette hiç istemiyom yapmak ondan merak ettim sağol canım
canm bildiğim kadarıyla göbekten bakıyolar alttan değil rahat ol canımmm
canım ben yaptırdım göbekten bakıldı. zaten ultrasonla beeğin ensesindeki bölümdeki sıvıya bakılıyor. yani net görülebilecek biişey. kanamanla alakası olmadığını düşünüyorum. Bak bunu bile sakın stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?