2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen kullanmakta güçlük çekiyorsan al bir tane kuzum, erkekler bir tane varsa ikinciyi fuzuli görürler :)) ama kadın alıcam diyorsa alınır :))

çoooooook geçmişler olsun sana ve bebişine canım... Doktorlar pek ilgilenmiyorlar nedense bu kilo olayıyla o yüzden bende ilgilenmiyorum, 2 çocuk doktoruna götürüyorum ben, biri bizim oturduğumuz ilçede, 2. si de şehir dışında, ikisi de gayet iyi diyorlar, bende ondan hiç kafama takmıyorum, sağlıklı olsun o bana yeter...

evet canım mamadan oluyordur çünkü anne sütüyle mama ne kadar benziyor da deseler farklı oluyor, ben ilaç kullandığımdan mamayla besliyorum 1 aylıktan beri, ve yavrumun sindirim sistemi daha yeni yeni alıştı mamaya, ben mamadandır diyorum o yüzden...

allahım affet beni nolur

bazen kendime kızıyorum
allah bana iki tane eli ayağı düzgün aklı başı yerinde evlat verdi şükürler olsun ki hiç bişini eksik yaratmadı
ki benim yaptığım isyana bakın
bütün sıkıntım bu olsun yeterki allahım bunlar için de sana teşekkür edrim

evet miraycım ondandır büyük ihtimal diye düşünüyorum bende

canım geçen gün pencereyi açık unutup donan sizmiydiniz

evet canım işte bunlar yüzünden şükretmemiz gerekiyor, ablamın 2 çocuğu da hep iştahsızdı, hiçbir şey yemezlerdi, biri 7 yaşında şimdi ve çok sağlıklı maşallah, diğeri de 3 yaşında ve hala bişey yemiyor ve o da çok sağlıklı ablam da çok takardı, aslında kendisi doktor bilirdi sağlıklı olduklarını ama annelik işte, o yüzden üzülme sen, sağlıklı olamaları yeter inanki

Teşekkür ederim arkadaşlar. Didemin iştahsızlik aynen devam. 60 ml mama yapıyorum zor içiyor. Midesi normaldende küçük sanırım. Oysa kilo başına 150 ml alması gerekirmis şuan. Kafaya takmamak ve onu bugünlük kendi haline bırakmak için temizlik yapmaya başladım. O uykudayken emzirebiliyorum ancak. Ve uykudayken mama veriyorum çoğunlukla. Yoksa 30 ml bile zor içiyor. Pufff..

canım lidya sadece mama yiyor ve doktorum bana şunu dedi " ne kadar alıyorsa o kadar ver", bende artık öyle yapıyorum, kilo başı hesabı yapınca şu an fazla alması gerekiyor ama alamıyorki çocuk, çok rahatsız oluyor, 150 ml falan alması gerek ama 120 ml e biz daha yeni geçtik, hatta arada 100 ml veriyorum, ama sadece mama yiyor bunu tekrar söyleyeyim, günlük ne kadar içiyor onu hesaplıyorum, 800 ml falan alıyor şu an günlük, o da gayet normal, doktor da mama kutusunda yazılanlarda öyle diyor, bazen daha az alıyor ama dediğim gibi takmıyorum, sağlıklı şimdilik şükür, inş bir problem de olmaz.

pınarcım ben emzik hiç vermedim,biberonu başlarda uyku haliyle ya da aç kalmamak için alıyodu şimdi o da yok

camı açık unutup üşüdük demişti eğer oysa hasta olmuşlar canım ondan

valla bazen kim kimdi çok karıştırıyorum kusura bakmayın olurmu

biliyorum bende hatırlıyorum öyle olmuştu ama kimdi bende hatırlayamadım kusura bakılacak bişey yokki çok hoşuma gitti yorumun ondan, yanlış anlama sakın olur mu?

pınarcım ben emzik hiç vermedim,biberonu başlarda uyku haliyle ya da aç kalmamak için alıyodu şimdi o da yok

atlas da ne emzik nede biberon alıyordu
son bir kaç gündür emzik almaya başladı hatta düşünce ağlıyo şimdilik ama sadece uykuya geçerken tercih ediyo
biberonu da önceleri uyku sersemi içyoru farkına varınca bırakıyordu şimdilerde minik biberonu var onda su veriyorum biberon verince çiğneyen çocuk cok cok su içiyo
diyorum ki acaba emziğe yavaş yavaş alışıyor ya ondan mı biberon alıyor diye düşünüyorum
şimdi uyuyor kalkınca mama hazırlayıp biberonda vermeyi denicem bakim alacak mı

kızımın mama suyunu kaynaması için ocağa koyup odaya gelen ben, 2 saattir kaynatıyormuşum meğer suyu, gerçi su kalmamış ve cezve yanmış ama kız da uyumuştu tam, uyumasa 10 kere giderim mutfağa :26: şaşkın bennnnnnnnnnn iyiki evi yakmamışım

Son düzenleme:

E artık bırı paylassın su kurabıyenın tarıfını,yoksa netten cıkan ılk tarıfı yapıcam ama sızın tarıfınız olsun ıstıyorum

2 gün önce bende aynısını yaptım sapı yanmış bütün ev kokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…