- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.421
Kızımın suankı arabasını erkek kardesım almıstı,cok pahalı ve markalı bıse dııl,kendı maasıyla heves etmıs almıs saolsun,hedıye ettı bıze,ama varya essek olusu gıbı,acmak kapamak tam bı ıskence,aglıcam resmen yaa,esıme bıtanede bız alalım,bunu kullanmakta cok zorlanııyorum tamam ısımı goruyo ama goruyosun bı parcası elımde kalıcak sınırden dedım,yok ne gerek varmısta,bu yeterlıymıste,zaten daha nekadar bınecekmıste,off kızlar yaa ben fuzulı bı ıstektemı bulunuyorum acaba?
Bu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
Bu arada Ümraniye çıkarmasına katılacaklar her yediginizsut olsun hiiiiic yağ olmasın, sohbetinizde baldan tatlı olsun ( bizim icin de yediğiniz içtiğiniz sizin resimleriniz bizim olsunopuldunuz
atlasın doğduğu günden beri gece uykuları mükemmeldisadece emmek için uyanırdı emer ve hemen uyurdu ,hiç bilmem sabahlara kadar uyumadığını
ama iki gecedir sanki çocuğu dürtüklüyorlar
emiyor sonra çığlık çığlığa bağırıyor yatağına yatırıyorum azıcık dalıyo sonra başlıyo mızıldanmaya ve bu böyle defalarca devam ediyo
acaba gazımı oluyo ki, çünkü bir kaç gündür azıck azıcık mama vermeye başladım
yani anlamadığım şu gazının hat safhada olduğu günler gıkı çıkmayan çocuk
tam gazı bitti derken gaz sancısı mı çekiyor olabilir
al benden de o kadar
abisi iştahsız bi bebekti ona yemek yedirecem die anam ağlıyordu
şimdi bu da iştahsız bazen oturup ağlıyorum
allahım neden benim çocuklarım iştahsız ben nerde yanlış yaptım diye
evet canım mamadan oluyordur çünkü anne sütüyle mama ne kadar benziyor da deseler farklı oluyor, ben ilaç kullandığımdan mamayla besliyorum 1 aylıktan beri, ve yavrumun sindirim sistemi daha yeni yeni alıştı mamaya, ben mamadandır diyorum o yüzden...
Bu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
Bu arada Ümraniye çıkarmasına katılacaklar her yediginizsut olsun hiiiiic yağ olmasın, sohbetinizde baldan tatlı olsun ( bizim icin de yediğiniz içtiğiniz sizin resimleriniz bizim olsunopuldunuz
allahım affet beni nolur
bazen kendime kızıyorum
allah bana iki tane eli ayağı düzgün aklı başı yerinde evlat verdi şükürler olsun ki hiç bişini eksik yaratmadı
ki benim yaptığım isyana bakın
bütün sıkıntım bu olsun yeterki allahım bunlar için de sana teşekkür edrim
canım geçen gün pencereyi açık unutup donan sizmiydiniz
Teşekkür ederim arkadaşlar. Didemin iştahsızlik aynen devam. 60 ml mama yapıyorum zor içiyor. Midesi normaldende küçük sanırım. Oysa kilo başına 150 ml alması gerekirmis şuan. Kafaya takmamak ve onu bugünlük kendi haline bırakmak için temizlik yapmaya başladım. O uykudayken emzirebiliyorum ancak. Ve uykudayken mama veriyorum çoğunlukla. Yoksa 30 ml bile zor içiyor. Pufff..
canım ikinizede geçmiş olsun inş. biran önce atlatırsınız
500 gr. alması normal canını sıkma keşke benimki de bu ay o kadar alsa ama hiç ümidim yok çünkü bu ay ilk 15 günde neredeyse hiç almamıştı :2:
semracım atlastan da hiç ümidim yok doğrusu 15 günde 100 gr. kadar almıştı.bende senin gibi her fırsatta emziriyordum ama sütmü yetmedi yada yaramadı mı bilemedim şok oldum valla
boya gidiyor herhalde deyip bende kendi kendimi teselli ediyorum
bu arada iştahı nasıl oldu diş çıkardıktan sonra düzeldi mi
valla bende merak ettim tarifini lütfen paylaşın
atlas da arada inat ediyo emme konusunda bende uyanır uyanmaz veriyorum emiyo ama dakika tuttyum 3 dk.emiyo sonra bırakıyo
sizinkiler ne kadar emiyo
biberon almıyo demişsin ya benimkide almıyo (bunlar hangi cins anlamadım valla)
yalancı emzik alıyormu seninki
neden bilmem ben bu yorumuna çok güldüm pınar
camı açık unutup üşüdük demişti eğer oysa hasta olmuşlar canım ondan
valla bazen kim kimdi çok karıştırıyorum kusura bakmayın olurmu
pınarcım ben emzik hiç vermedim,biberonu başlarda uyku haliyle ya da aç kalmamak için alıyodu şimdi o da yok
ayrıca, tahinli kurabiyeyi ilk paylaşanın paylaşımına , Nalan ve Pınar'ın çok çok çok güzel oluyor demesi ile bu 2. yapışımda pişirme ayarınında tutturup enfes birşey yediğim için beni heveslendirmelerine sağlık :)
hmmm afiyet olsun gamze. tam tahinli kurabiyemle erik-kayısı hoşafımı yapıp geçmişi okuyayım dedim ki bir tahinli kurabiye yazısı gözüme ilişti. senin tarifin nasıl bilmiyorum ama ben uyanmadan yetiştireyim diye minik kurabiye yapıyorum. bu kurabiyelerin ağızda dağılışına bayılıyorum. geçen hafa misafirlerim geldi.en çok sordukları kurabiyelerin tarifiydi.
biliyorum bende hatırlıyorum öyle olmuştu ama kimdi bende hatırlayamadımkusura bakılacak bişey yokki çok hoşuma gitti yorumun ondan, yanlış anlama sakın olur mu?
ayrıca, tahinli kurabiyeyi ilk paylaşanın paylaşımına , Nalan ve Pınar'ın çok çok çok güzel oluyor demesi ile bu 2. yapışımda pişirme ayarınında tutturup enfes birşey yediğim için beni heveslendirmelerine sağlık :)
hmmm afiyet olsun gamze. tam tahinli kurabiyemle erik-kayısı hoşafımı yapıp geçmişi okuyayım dedim ki bir tahinli kurabiye yazısı gözüme ilişti. senin tarifin nasıl bilmiyorum ama ben uyanmadan yetiştireyim diye minik kurabiye yapıyorum. bu kurabiyelerin ağızda dağılışına bayılıyorum. geçen hafa misafirlerim geldi.en çok sordukları kurabiyelerin tarifiydi.
canım ne kurabiyesiymiş bu yaz da öğrenelim:>
E artık bırı paylassın su kurabıyenın tarıfını,yoksa netten cıkan ılk tarıfı yapıcam ama sızın tarıfınız olsun ıstıyorum
kızımın mama suyunu kaynaması için ocağa koyup odaya gelen ben, 2 saattir kaynatıyormuşum meğer suyu, gerçi su kalmamış ve cezve yanmış ama kız da uyumuştu tam, uyumasa 10 kere giderim mutfağa :26: şaşkın bennnnnnnnnnn iyiki evi yakmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?