- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.441
2 gün önce bende aynısını yaptım sapı yanmış bütün ev kokmuş
2 gün önce bende aynısını yaptım sapı yanmış bütün ev kokmuş
Ben de yapıyorum bunu yaa.Benim oğlumun emmediği ama bizim zorlamamızla alıp fırlattığı emzikleri kaynatıyordum kii unutmuşum.Hiiiç su kalmamışken yakaldım emzikleri,avent'in bi de.Parasına yanarım valla.Gerçi emmiyor da:<
E artık bırı paylassın su kurabıyenın tarıfını,yoksa netten cıkan ılk tarıfı yapıcam ama sızın tarıfınız olsun ıstıyorum
cevizde koyarız daha güzel olur tahine de yakışırhemen paylaşıp çıkıyorum şeker :))
mini tahinli kurabiye
1 su bardağı un - yarım su bardağı tahin-yarım su bardağı pudra şekeri- yarım çay bardağı sıvı yağ. hepsini karıştırıp yuvarlak - minik parçalar yapıp tepsiye diziyorsunuz. 30-40 arası çıkıyor. 170 derece önceden ısıtılmış fırında 8 dakika pişiriyorsunuz. (süre aşmasın) tepsiden sıcakken almayın. dağılıp parçalanabilir. Afiyet OlsUn
hemen paylaşıp çıkıyorum şeker :))
mini tahinli kurabiye
1 su bardağı un - yarım su bardağı tahin-yarım su bardağı pudra şekeri- yarım çay bardağı sıvı yağ. hepsini karıştırıp yuvarlak - minik parçalar yapıp tepsiye diziyorsunuz. 30-40 arası çıkıyor. 170 derece önceden ısıtılmış fırında 8 dakika pişiriyorsunuz. (süre aşmasın) tepsiden sıcakken almayın. dağılıp parçalanabilir. Afiyet OlsUn
selam kızlar bşberon kullanan arkadaşlar kaç numaralı biberon emziklerini kullanıyorsunuz ben hala 1 numara kullanıyorum 2 numarayı denedim sanki tıkandı gibi geldi ama 1de de çok yoruluyor yavaş geldiği için çekerken zorlanıyor. 3. aydan sonra mı geçiliyor 2 numaraya.
hemen paylaşıp çıkıyorum şeker :))
mini tahinli kurabiye
bebekleriniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar?
eğer duruyorsa çıngırakla dikkatini çekip sağa sola hareket ettirerek onu takip ettiriyorum
spor yaptırıyorum
laf veriyorum agu aguuu şeklinde konuşuyoruz
durmuyorsa kucakta dolaşıyoruz pilates topunda zıplıyoruz:122:
aynen canım bende öyle yapıyorum, her şeyi anlatıyorum ona, mutfakta yemek yapıyorsam yaptığım yemeyi anlatıyorum mesela, ya da oyun halısına yatırıp oynuyoruz, ya da durmazsa dolanıyoruz, ama artık eskisi gibi huysuz değil, öyle işte bir şekilde geçiyor vakitinsan ne yapacağını da şaşırıyor değil mi?
evet canım kaliteli güzel zaman geçirmek istiyorum ilgilendiğim vakitlerde ama o kadar küçük ki napacağımı şaşırıyprum
Bu Sabah'ta herkese gunaydinlar :) insallah keyifli guzel bir hafta sonu olur :) biz ana oğul hasta oldukbenim boğazlar sis burun tikali ve halsizlik diz boyu, oglumun da boğazı kızarmış arada oksuruyor. Dr aferin verdi. Bu arada ayını doldurmaya 1 hafta var ama toplamda sadece 500 gr almış normal mı ? Dr pek ilgilenmedi de :0
Bu arada Ümraniye çıkarmasına katılacaklar her yediginizsut olsun hiiiiic yağ olmasın, sohbetinizde baldan tatlı olsun ( bizim icin de yediğiniz içtiğiniz sizin resimleriniz bizim olsunopuldunuz
Ayyy kızlarr burda hava bı kotukı,nasıl dolu yagıyo,pencereler sallanıo valla,elektrıklerde gıttı,korku fılmı gıbı mubarek..
bebekleriniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar?
eğer duruyorsa çıngırakla dikkatini çekip sağa sola hareket ettirerek onu takip ettiriyorum
spor yaptırıyorum
laf veriyorum agu aguuu şeklinde konuşuyoruz
durmuyorsa kucakta dolaşıyoruz pilates topunda zıplıyoruz:122:
Kızlar ne zamandır paylaşayım diyorum unutuyorum, Tiny Love Prenses oyun halımız geldi, tek akelimeyle harika bişey, o kadar çok ilgi çekici şeyi var ki anlatamam, kesinlikle verdiğimiz paraya değdi, almak isteyenlere öneririm. Benim bile yatıp oynayasım geliyor
bebeğim 3 buçuk aylık.dünden beri öksürmeye başladı.ateşide yok neden olabilir acaba?
Kızımın suankı arabasını erkek kardesım almıstı,cok pahalı ve markalı bıse dııl,kendı maasıyla heves etmıs almıs saolsun,hedıye ettı bıze,ama varya essek olusu gıbı,acmak kapamak tam bı ıskence,aglıcam resmen yaa,esıme bıtanede bız alalım,bunu kullanmakta cok zorlanııyorum tamam ısımı goruyo ama goruyosun bı parcası elımde kalıcak sınırden dedım,yok ne gerek varmısta,bu yeterlıymıste,zaten daha nekadar bınecekmıste,off kızlar yaa ben fuzulı bı ıstektemı bulunuyorum acaba?
selam kızlar bşberon kullanan arkadaşlar kaç numaralı biberon emziklerini kullanıyorsunuz ben hala 1 numara kullanıyorum 2 numarayı denedim sanki tıkandı gibi geldi ama 1de de çok yoruluyor yavaş geldiği için çekerken zorlanıyor. 3. aydan sonra mı geçiliyor 2 numaraya.
canım güle güle kullansın yavrun...
canım ben halen S yani 1 numara kullanıyorum yedek 3 tane aldım onlar 2 numara bu ara geçmeyi düşünüyorum 2 numaraya banada biraz çok akıyor gibi geldi...
sağol canım kullanır inş...
bende dr. brown's ınkini almadan başka marka 2 numara denedim, çok büyüktü, ama bu doğal akış olduğundan ay ay ayarlamışlar, tavsiye ederim biberonunuza uyarsa dr. brown's ın 2 nosu çok iyi, 3 haftadır kullanıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?