2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün önce bende aynısını yaptım sapı yanmış bütün ev kokmuş

Ben de yapıyorum bunu yaa.Benim oğlumun emmediği ama bizim zorlamamızla alıp fırlattığı emzikleri kaynatıyordum kii unutmuşum.Hiiiç su kalmamışken yakaldım emzikleri,avent'in bi de.Parasına yanarım valla.Gerçi emmiyor da:<

2 gün önce bende aynısını yaptım sapı yanmış bütün ev kokmuş

ne olacak bu halimizzzzz?

E artık bırı paylassın su kurabıyenın tarıfını,yoksa netten cıkan ılk tarıfı yapıcam ama sızın tarıfınız olsun ıstıyorum

hemen paylaşıp çıkıyorum şeker :))

mini tahinli kurabiye
1 su bardağı un - yarım su bardağı tahin-yarım su bardağı pudra şekeri- yarım çay bardağı sıvı yağ. hepsini karıştırıp yuvarlak - minik parçalar yapıp tepsiye diziyorsunuz. 30-40 arası çıkıyor. 170 derece önceden ısıtılmış fırında 8 dakika pişiriyorsunuz. (süre aşmasın) tepsiden sıcakken almayın. dağılıp parçalanabilir. Afiyet OlsUn

selam kızlar bşberon kullanan arkadaşlar kaç numaralı biberon emziklerini kullanıyorsunuz ben hala 1 numara kullanıyorum 2 numarayı denedim sanki tıkandı gibi geldi ama 1de de çok yoruluyor yavaş geldiği için çekerken zorlanıyor. 3. aydan sonra mı geçiliyor 2 numaraya.

cevizde koyarız daha güzel olur tahine de yakışır

ayyyy yarın yapıcam hemen :))

canım ben dr. brown's ın biberonunu kullanıyorum, onlar 1. 2. 3. level olarak ayarlamışlar aya göre, 3. aydan sonra biz 2. seviye biberon başlığına geçtik, rahatladı yavrum, 6. aydan sonra da 3. seviyeye geçicez,.

teşekkürlerr

yağ da çok azmış ohhh

bebekleriniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar?

eğer duruyorsa çıngırakla dikkatini çekip sağa sola hareket ettirerek onu takip ettiriyorum
spor yaptırıyorum
laf veriyorum agu aguuu şeklinde konuşuyoruz
durmuyorsa kucakta dolaşıyoruz pilates topunda zıplıyoruz:122:

Kızlar ne zamandır paylaşayım diyorum unutuyorum, Tiny Love Prenses oyun halımız geldi, tek akelimeyle harika bişey, o kadar çok ilgi çekici şeyi var ki anlatamam, kesinlikle verdiğimiz paraya değdi, almak isteyenlere öneririm. Benim bile yatıp oynayasım geliyor

aynen canım bende öyle yapıyorum, her şeyi anlatıyorum ona, mutfakta yemek yapıyorsam yaptığım yemeyi anlatıyorum mesela, ya da oyun halısına yatırıp oynuyoruz, ya da durmazsa dolanıyoruz, ama artık eskisi gibi huysuz değil, öyle işte bir şekilde geçiyor vakit insan ne yapacağını da şaşırıyor değil mi?

evet canım kaliteli güzel zaman geçirmek istiyorum ilgilendiğim vakitlerde ama o kadar küçük ki napacağımı şaşırıyprum

canım bildiğim kadarıyla artık bebeklerimiz öyle eskisi kadar kilo almayacak 12 aylık bebekler ortalama 9-10 kilo olması gerekiyor öyle ayda bir bir giderse obez olup cıkarlar sen içini rahat tut ac bebek kendini belli eder ac değilse ve dr bi şey demiyorsa problem yok gelişim tablosuna bak istersen Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebek Beslenmesi - Gelişim Rehberi - Gelişim Tablosu

Ayyy kızlarr burda hava bı kotukı,nasıl dolu yagıyo,pencereler sallanıo valla,elektrıklerde gıttı,korku fılmı gıbı mubarek..

bebeğim 3 buçuk aylık.dünden beri öksürmeye başladı.ateşide yok neden olabilir acaba?

canım bizde bunları yapıyoruz onun dışında müzik çok dinletiyorum ve ben ona şarkı fln söylüyorum çok hoşuna gidiyor...

canım güle güle kullansın yavrun...

bebeğim 3 buçuk aylık.dünden beri öksürmeye başladı.ateşide yok neden olabilir acaba?

canım gülerken fln öksürüyorsa tükürüğü kaçıyr olabilir ama hasta gibi ciğerden gelen bir öksürükse üşütmüş olmasın... Allah korusun... devam ederse ihmal etme mutlaka doktora götür...

isoldecim bizde öyle gösterişli, kaba bir araba almışızki bilinçsizlik işte okadar güzel hareket ediyorki ama çok ağır tek başıma bir yere gitmem imkansız kaldırımdan tek kaldıramıyorum öyle hantal birşey... neyse ben şöyle düşünüyorum sana fikir vermek açısından kendi yapacağım şeyi söylüyorum zaten şuan bebeği yatar pozisyonda kullandığımız için ve kilsu hafif olduğu için 1 sene kullanmayı düşünüyorum bu aracı... 1 yaşından sonra zaten hem arabanın yükü hem mertin yükü kollarım kopar şemsiye tarzı bir araba alacağım... sende şimdilik idare et istersen... hem şemsiyeler daha hafif 1 yaşından sonra oturur pozisyonda rahatlıkla kullanabiliriz...

canım ben halen S yani 1 numara kullanıyorum yedek 3 tane aldım onlar 2 numara bu ara geçmeyi düşünüyorum 2 numaraya banada biraz çok akıyor gibi geldi...

canım güle güle kullansın yavrun...

canım ben halen S yani 1 numara kullanıyorum yedek 3 tane aldım onlar 2 numara bu ara geçmeyi düşünüyorum 2 numaraya banada biraz çok akıyor gibi geldi...

sağol canım kullanır inş...

bende dr. brown's ınkini almadan başka marka 2 numara denedim, çok büyüktü, ama bu doğal akış olduğundan ay ay ayarlamışlar, tavsiye ederim biberonunuza uyarsa dr. brown's ın 2 nosu çok iyi, 3 haftadır kullanıyorum ben.

canım o markayı bilmiyordum ben hamileyken yaptığım alışverişte e-bebek mağazasındaki satış danışmasnı önermişti kullandığım mamajoo diye biberonu öyle almıştım şuan çok memnunumda doğumdan sonra gamze ilk söylemişti kolik bebekler için diye sonra herkes aldı ve herkes çok memnun oldu ama kısmet aldım okadar başlık fln değiştiremem... ilk fikrim olsaydı dr. browns tan mutlaka alırdım onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…