2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben eskiden ne kadar large takıntısız bi hatunmuşum kendime inanamıyorum takmadığım şey kalmadı ota ..oka sarıyom yawwww karnımızdakiler balık diyemi böyle duygusalız acaba

olabilir valla bende çok duygusalım bu aralar biraz evvel bebek kıyafetlerine bakıyorum hem baktım hem ağladım gerisini sen düşün artık canımmm arkadaşlarda birşey oldu sanıyorlar burda

ya ikili test için göbekten bakıolar falan diosunuz da ben kan verdiim kan dan bakılıo bir hafta srada sonucu çıkıo....... ultrasondan boyuna ense kalınlığına bakıo dr.

teşekkür ederim kızlar ben bişeyler almazsam zaman hiç geçmiyecek ne yapayım ALLAHIM güzel günlerde giyindirmeyi nasip etsin inş...bize birde teyzemizden polar battaniye hediye geldi.....yavaş yavaş alıyorumm....daha cok alcağımız var nede olsa

ayy çok tatlılarrr...bende biraz önce markafoninin indirimli bebek ürünlerine bakıp bakıp iç geçiriyordumm..beğendiklerim var ama cinsiyet belli olana kadar kendimi tutayım diyorum...

cnm bunları kızda ggiyer erkekde bide şu ortadaki tulum varya o arkadaşımın bebeğinde vardı aynısı bebek onun içinde oyuncak gibi duruyodu ben ozaman evlide değildim içimden geçirmiştim ay keşke benimde bebeğim olsa böle giydirsem diye inşşallah yavrum giyicek....

kızlaaar yapmayın inanın ne kadar erken alırsanız o kadar zaman geçmiyo valla ben kızımda 8 aylıkken tamamlamıştım 1 ay geçmedi vaalla.siz çok erken başlamışınız yahuuu

güzel günlerde güle güle giysin bebişinnn canımmm aslında alınacak o kadar çok ıvır zıvır şeyler var kii,,,şimdiden başlayınca anca biter gibime geliyor,,
ama biz cinsiyeti belli olduktan sonra başlicaz inşlhhh,babamız öle diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…