2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr... ikili testimi yaptırdım nihayet. göztepe eğitim araştırma hast. gittim. sabah 7 de ordaydım. 6. sıraydım. 8 de görevli geldi. barkod verdi. 9 a doğru doktorlar geldi. ultrason muayenesi normal dedi ve obstetirik us olması lazım ense kalınlığı vs. ölçen ultrsaon ona gönderdi vefbeta- hcg ile papp-a olan kan testini de yaptır gel dedi. normalde randevu ile ultrasona gün veriyorlar. eltim orda laborant olduğu için aradan kaynadım. ense kalınlığı 0,8 mm crl 11hafta 3 gün lmp 11 hafta 2 gün. her şey normal. Allah sizlere de nasib etsin aynısını. çok mutluyum. gelecek ay da 3 lü test için gideceğim oraya. dışarda bi ton para vermeye gerek yok. yalnız devlette yaptırmak isteyenlere tavsiyem 16- 20 haftada 3 lü test yaptıracağınızda 15+0 olduğunuzda gidin ve randevu alın(özellikle ist. gibi kalabalık olan yerlerde). yoksa randevular dolmuş oluyor. Eltime bol bol dua ettim bu yüzden.

gösbebeğim benim msj arada kaynadı galiba...:90: yada 586. sayfadaysa cvbın o sayfaya giremedim canım...
her neyse önemli değil yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun cinsiyetini eninde sonunda öğrencez nasılsa...

arkadaşlar benim gibi saçma sapan şeylere aşeren varr mı acaba yaaa...nerde faydasız bişey var canım onu çekiyor...
genel olarak hamur işi canım istiyor...aşere aşere çaya aşerdim yaa...
zararlı diye içmiyodum ama canım o kadar çok istediki bugün dayanamadım demledim 4 bardak içtim valla...

kendimi suçlu hissediyorum bazen bebişimi iyi besleyemiyorum gibi geliyor...
halbuki sinir olurdum yediklerine dikkat etmeyen hamilelere :84::84:

kızlar sitenin adı özelcan bebe diye geçiyo.....bu arada 9 ay hep bişey olcak diye düşünerek geçmez dimi ALLAHIM nasip ettiyse olucak olmayacağı varsa doğduğundada olmıycak ben kötü şeyler düşünmek istemiyorum artık....rabbim hepimizin yarusunu korusun bayramdan sonra cicişler bölümüne ekleriz aldıklarımızı ikili testler bitsin herkesin hayırlısı ile...

ben geçen hafta lcw de görmüştüm bayıldım ve de aldım. cinsiyeti belli değil ama tulumu giyer her şekilde Allah nasib ederse. iki resimdeki ürüne toplam 10 tl vermiştim.

cok cici cnm güle güle giysin inşllah ben lcw baktım ama onlardakiler ya erkek için ya kız için unısex bişey bulamadım ama cok güzel şeyler var cinsiyet belli olunca orrayada bir el atarız..

gösbebeğim lütfen bakarmısın ?eşim pc yi istiyor ama veremiyorum senden cvp bekliyorum....

doğum tarihi 19.12.1981
sat 09.06
döllenm günü 23.06

kusura bakma canııım arada okumamışım onuuuu((hemen baktım ama adet döngüsü olarak 28 günde bir yazdım sen yazmadığın için o zaman erkekkk çıkıyooo

çok sağol canım,1 saat uyudum,uyandığımda geçmişti çok şükürrr,,,devam etseydi içecektimmm ağrı kesicii,,,

bu arada fitrelerden bahsetmişsin canımmm,karnımızdaki bebişlerede fitre vermemiz gerekiyormuş,bilmeyen varsa sölemek istedim buradan....

Hanefi Mezhebine Göre: Bayramın ilk günü güneş doğmadan önce dünyaya gelen çocuğun fitresini vermek gerekir

Şafii Mezhebine Göre: Bayramın ilk günü güneş batmadan önce dünyaya gelen çocuğun fitresini vermek gerekir'' diye bilgi verilmiş.doğmadan fitre verilecek diye hiç duymamıştım.

bu arada buradaki annelerin bebekleri kaç haftalık? ve bu ikili test ne zaman yapılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…