2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende tv deki ünlü bi hocadan duydumm...

arkadaşlar coşmuşsunuz maşallahalınanların hepsi birbirinden güzel ve zevkli.valla beni de gaza getiriyorsunuz.şöyle küçük parçalarla başlasam mı ki almayabelki azıcık nefsim körelir

kızımdan dolayı bende bir sürü kıyafet var özellikle ilk aylar için hem kız hem erkeğe göre tabii kızlara göre daha çok eşyam var ama..cinsiyeti belli olsun kız olursa nerdeyse hiçbirşey almam gerekmiyor ama gene de almam lazım çünkü benim kızım yazın doğmuştu bu seferkiise kışın doğacak(inşallah)daha çok kışlık bir kaç parça almam gerek ama erkek olursa baya bir şey alınıcak..daha bugün baktım ben de evdeki bebek giysilerine allahım kokla kokla doyamıyorum yeni doğmuş bebek kokuyor hepsi hala..canım kızımın kokusu..o kadar çabuk büyüyorlar ki hiç birşey anlamadım bir de ilk olunca öğrenene kadar bir bakmışsın kocaman olmuşlar......o yüzden bu sefer tadını çıkara çıkara bakmak istiyorum...

kusura bakma canııım arada okumamışım onuuuu((hemen baktım ama adet döngüsü olarak 28 günde bir yazdım sen yazmadığın için o zaman erkekkk çıkıyooo

teşekkür ederim canım zahmet edip bakmışsın ...erkek hee ama benim içime kız doğuyor...:86::86:
neyse hayırlısı neyse o olsun...kız erkek farketmez rabbim sağlık versin ,hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza...
adet döngüsü çok farkediyormu acaba...31 günde filan oluyor ama...

Pollyannacim benim yasım 30. Muhtemel dogum tarihim 23 Mart demiştim bı karışıklık oldu galiba.
Herkese iyi akşamlar.

salı günü dr. kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....
2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...
hayırlısı olsun RABBİMe şükürler olsun......
uzun zamandır yoktum ewde yazamadım...sizlerdende güzel haberler war hepimizin gözü aydın diyorum ALLAHIMIN izniyle kan sonuçlarımızda temiz çıkarsa değmeyin keyfimize...
hepinizi öpüyorummm...

canım bnm yaşımda 23ve tahmini doğum tarihim şuan 11mart görünüyor onda da düzeltme yap istersen ....

herkese hayırlı geceler..
kızlar ben çok fenayım yaa kusmaktan boğazzım inanılmaz tahriş oldu
ve şu an yutkunmaktan çok güclük çekiyorum
bilmem daha nekadar sürecek bu bulantılar
yalnız diilim dimi bu arada
bulantıları süren varmı??

Midesi yanan arkadaşlara tavsiyem;
mide yanması için sabahları aç karna bir kaç tane sade lokum tavsiye ederim deneyenler çok faydasını gördü. lokum boş mide duvarını sarıyor ve mide yaralarını gün içinde salgıladığı asitten koruyarak çabuk iyileştirme sağlıyor. beslenmene dikkat etmelisin kafeinli ve asitli içecekler kızartmalardan uzak durmaya çalış kısa sürede rahatlarsın

off böyle yazıp yazıp kaçıyo gibi oluyorum ama
5 dk daha pc başında duramayacak kadar fenayım kızlar
dilerim bu zor günler gecer
Allaha emanet olun..

off böyle yazıp yazıp kaçıyo gibi oluyorum ama
5 dk daha pc başında duramayacak kadar fenayım kızlar
dilerim bu zor günler gecer
Allaha emanet olun..

canım allah kolaylık versin,yardımcın olsun.bilgisayar ekranı benim de içimi bulandırıyor ama çok şükür çıkarmadım hala.inşallah en kısa süre sonra geçer senin bulantılarında.

offf offf dün fox da bi haber izledik.bilgisayar radyosyonu bebeğe zarar veriyo diye.şimdi de eşim bebeğimize zarar gelecek kalk diyo yaaaa off off:95:.çokmu zararı var acaba güzel annelerim ya.ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

offf offf dün fox da bi haber izledik.bilgisayar radyosyonu bebeğe zarar veriyo diye.şimdi de eşim bebeğimize zarar gelecek kalk diyo yaaaa off off:95:.çokmu zararı var acaba güzel annelerim ya.ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

ya emin misin ben de kağan kocatepe'nin videolarında izledim zararı yok diye birde beni düşün ben bilgisayar öğretmeniyim ve yakında okullar acılıyor bütün gün bilgisayar lab. duruyorum ((((((( içim sıkıldı

yanılıyosun canım doğmamış bebeğin fitresi verilmiyo ben öle biliyorumm

iyi geceler kıslar hepinizin kandili mübarek olsun bolca dua edelim bebişlerimiz için ALLAH,IM hepimizin kucanı doldursun inşaallah nur topu gibi evlat versin (amiiinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…