- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.141
aklıma gecen ay benim mememi yakalayısı geldi.
banyo yaptırmısım ama yaptırmadan once o kadar agladıkı azcık emzirdim ve o şekilde gogus acık yıkamısım farkında degilim. cıkardım banyodan babası bana verirken daha havada lap dedi yakaladı mememi ne gülmüştük. çocuk tutugunu koparıyor:) havada meme yakalayıcısı
Canım 4-5 gün tazeliğini koruyor. dondurucuda ben saklıyorum bi kabın içine koyuyorum havasını alıp, istediğim zaman çıkarıyorum tadında hiç değişme olmuyor
ah kuzum ya yaşadıgım stresi anlatamam sana. 3 kere regl oldum ama psikolojik olarak sanki hamileyim, gebelik üstüne regl olma bizim ailede meshur datest yapmaktan bıktım. hala nasıl koruncagımı bilmiyorum. karar veremiyorum. benim birde sezeryanla birlikte fıtık ameliyatımda var ya benm hepten dikkat etmem lazım
günlerdir burada konuşulan tahinli kurabiyeyi dayanamayıp bende denedim harika birşey bu... kim ortaya attıysa bu tarifi çok teşekkür ediyorum. tazeliğini kaç gün koruyor bu kurabiyeler deneyen var mı? birde dondurucuda saklanıyor diye okumuştum yanılmıyorsam.
hamilelikte başladığımız tetanoz aşısını 5 doza tamamlamayı düşünüyor musunuz? ben perşembe günü 3. dozu vurdurdum.ilk 2 si bu kadar acımamıştı bu defa ne olduysa 4 gündür ağrıyo ve acıyo kolum
hamilelikte başladığımız tetanoz aşısını 5 doza tamamlamayı düşünüyor musunuz? ben perşembe günü 3. dozu vurdurdum.ilk 2 si bu kadar acımamıştı bu defa ne olduysa 4 gündür ağrıyo ve acıyo kolum
saol canım bende 140 olandan aldım peki 2. doz ne zaman yapılıcak?
Günaydın herkese...
MİNE sabah sabah güldürdün espiriciklerinle beni... neşen bol olsun kuzum mart anası danacığını öp yerime...
Herkese merhaba. Iyi pazarlar... Dün abim bişey söyledi bana Didem cok agliyor diye. Allah'in isimlerinden YA MUKİT ismini bi bardak suya 7 kez okuyup bebeğe içirilmeliymiş. Araştırdım doğru. Önümüzdeki hafta düğün var ve didem için tedirginim. O yüzden bunu deniycem. Rabbim sağlık versin tüm bebişlere
Benımkıde 14 hazırndaydıı bende yaptırım barııı sonrakı hamılelıkte yaptrmak gerekmıcek ozaman.
evet gerekmicek ben de onun için yaptırdım 5 e tamamlamayı düşünüyorum
Evet sekerımm bende gıdıp yaptırayım mademm:) 10 sene korusun benı:)
Buna kahkahalarla güldüm , eşim mutfaktaydı ne oldu dıyor o kadar güldüm ki ,krize girdim anlatamadım bile:))
Çok komık hareketlerı var bunların ya Allah hepsine uzun ve güzel ömür versin inş.
Bılmıormkıı oyle galıbaa evett oyle bıseyler vardıı:))3 doz olunca mı 10 sene... 5 dozda ömür boyu diye biliyorum yanlış mı?
Nalan bizde de eşimin en buyuk hobisi banyodan sonra ben giyinirken oglusu peşimden getirip havada yakala oğlum memeyi diyip cocuğa memeyi tutturmak o da yazık ciddiyetle emio bas aşağıda ayaklar havada heykel gibi :))
Kizlar bizimde tüm huyumuz değişti 4. Ayına girdik bugün biberonu dün almamış ben d yoktum çığlık çığlığa bağırmış. Burada herkes yazmıştı bu tarz seyler panik yapmadım ama korkuyorum biberonu redderse tamamen cok zor olucak benim icin. Ağlamasının tonu bile farklıydı bu sabah böyle çığlık çığlığa korktum resmen chucky gibi bisi oldu bı anda melek yavrum ya :)
pişirdikten sonra mı koyuyorsun yoksa pişirmeden mi?
Pişirdikten sonra koyuyorum canım. Soğuduktan sonra plastik kapaklı bır kaba koyuyorum.İkram edeceğim zamanda 4-5 saat öncesinden çıkarıyorum. Üzerine Pudra şekeri serpiyorum Hiç bir sey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?