2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buna kahkahalarla güldüm , eşim mutfaktaydı ne oldu dıyor o kadar güldüm ki ,krize girdim anlatamadım bile:))
Çok komık hareketlerı var bunların ya Allah hepsine uzun ve güzel ömür versin inş.

hamilelikte başladığımız tetanoz aşısını 5 doza tamamlamayı düşünüyor musunuz? ben perşembe günü 3. dozu vurdurdum.ilk 2 si bu kadar acımamıştı bu defa ne olduysa 4 gündür ağrıyo ve acıyo kolum

Canım hangi yöntemle korunduğunu bilmiyorum ama dikkatli korunursan sıkıntı olmaz o kadar korkma, eski yöntemleri deneme ama sakın anlamışsındır neyi kasttetiğimi. Hamileyken üstüne rregl olmadıysan 2.ncisinde de olmazsın diye düşünüyorum, ben de regl olmadı bir de şişiyorum, iştahım da çok açık korkuyorum:S

Benim bugün 3. gün biraz önce yedim ilk günkü gibiydi, dün misafirlerde bayıldı:)

ben hiç yaptırmadı.

Bızdede esım korunuo mecbur ama ben ona bıle guvenmıorum sankı heran bı kaza olckmıs gıbı hıssedıorum:) Su emzırme donemı bıtsın ılaca baslıcam bı tek kendıme guvenırım bu konuda:)) Bıde ıkıncıye daha kolay hamıle kalınıomus gıbı seyler okuorum duyuorummm dahada tırsıorum:)) Bazn karnımda harktler hıssedıorumm aklımdan bır suru senaryolar gecırıorum:) ALLAH korusun Rabbım olmayıp ısteyenlere nasıp etsın bızımkılerede saglık versın:)

Benımkıde 14 hazırndaydıı bende yaptırım barııı sonrakı hamılelıkte yaptrmak gerekmıcek ozaman.

Günaydın herkese...

MİNE sabah sabah güldürdün espiriciklerinle beni... neşen bol olsun kuzum mart anası danacığını öp yerime...

saol canım bende 140 olandan aldım peki 2. doz ne zaman yapılıcak?

canım sana zamanında demiştim haber ederim diye... 5. ayda devlet aşısı yok boş bir ay o ayda 2. doz aşısı olacak rotasının... özel mesajda çekerim şimdi sana

Günaydın herkese...

MİNE sabah sabah güldürdün espiriciklerinle beni... neşen bol olsun kuzum mart anası danacığını öp yerime...

Gunaydın duygucum. Danam dızlerımde yarı gozlerı acık vazıyette uyansammı acaba der gıbı bakıo:))) Bende az uyusada bır mıktar spor yapsam dıye dusunuorum ama dusundugumle uyguladıgım hıc aynı olmuo malesef:)))

Herkese merhaba. Iyi pazarlar... Dün abim bişey söyledi bana Didem cok agliyor diye. Allah'in isimlerinden YA MUKİT ismini bi bardak suya 7 kez okuyup bebeğe içirilmeliymiş. Araştırdım doğru. Önümüzdeki hafta düğün var ve didem için tedirginim. O yüzden bunu deniycem. Rabbim sağlık versin tüm bebişlere

Selamm semra nasılsın bebısım?? Ne guzel bır bılgıı gece aglamaları bıtmeyen tosunuma bendemı yapsam:))) Gercı benımkı uykuya gırmeden yapıo bunu hep bır kerede gulerek uyusaa cok memnun olcam:)) hatta annecım sen zahmet etmee benı yatagıma koyy ben kıvrılıp uyurum dese

Buna kahkahalarla güldüm , eşim mutfaktaydı ne oldu dıyor o kadar güldüm ki ,krize girdim anlatamadım bile:))
Çok komık hareketlerı var bunların ya Allah hepsine uzun ve güzel ömür versin inş.

Nalan bizde de eşimin en buyuk hobisi banyodan sonra ben giyinirken oglusu peşimden getirip havada yakala oğlum memeyi diyip cocuğa memeyi tutturmak o da yazık ciddiyetle emio bas aşağıda ayaklar havada heykel gibi :))
Kizlar bizimde tüm huyumuz değişti 4. Ayına girdik bugün biberonu dün almamış ben d yoktum çığlık çığlığa bağırmış. Burada herkes yazmıştı bu tarz seyler panik yapmadım ama korkuyorum biberonu redderse tamamen cok zor olucak benim icin. Ağlamasının tonu bile farklıydı bu sabah böyle çığlık çığlığa korktum resmen chucky gibi bisi oldu bı anda melek yavrum ya :)

3 doz olunca mı 10 sene... 5 dozda ömür boyu diye biliyorum yanlış mı?
Bılmıormkıı oyle galıbaa evett oyle bıseyler vardıı:))

Pınarcım nasılsın? Korkmaa bırakmaz. Benımkıde ılk bıberonunu reddettı bende baska bıberonla verdım onu hemen aldı. belkı onu begenmıodur beyefndı:)))

Pişirdikten sonra koyuyorum canım. Soğuduktan sonra plastik kapaklı bır kaba koyuyorum.İkram edeceğim zamanda 4-5 saat öncesinden çıkarıyorum. Üzerine Pudra şekeri serpiyorum Hiç bir sey olmuyor

Yemekten bır hal oldumm cook begendım lakın benım beyım normal sekerle yapılanı daha cok beegndı Dedıkı o sakız gıbı yapısıo daha guzl benım bu daha cok hosuma gıttı un kurabıyesı gıbı harıka oluo valla. hergun yapıp yıebılırım nolcak benım bu halım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…