- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.101
Canımm bizde oyun halısı çok işe yaradı Gülnihal bütün gün oyalanıyor oynuyor oyun halısı geldiğinden beri daha fazla ses çıkarmaya başladıı
bnm dönencenin arkasında doğumdan 5 aya kdr yazıyo cnm belki Berra da büyüdü o yüzden oyalamıyodur..oyun halısını kullanmıyomusun o şimdi tutma ve oynama döneminde olduu için işe yarar diye düşünüyorm ama..bnm dönence çok işime yaradı ya yaklaşık 1 saate kdr oyalanıyo bazen..eşimle vakit geçirmek istediim zmn kurtarıcım bile oluyo :) çok heycanlanıyo onun altında ama bakalm bu 1 haftada bişey değişmiş mi..bnde oyun halısı alcam hala modele karar veremedm çok ayrıntıyı düşüüyorm bu Selçük konusunda yaa herşeyi ince eleyip sık dokuyorm en iyisi olsun istiyorm sonrada vakit geçiyo..
bide Berranın uyku arkadaşı ne? bnde arıyormda uyku arkadaşı olrk ne yapsam bilemedm
kesinlikle oyuncaklar çok işe yarıyo..dedim ya o oyuncanı aldıktan sonra birden tutmaya başladı şimdi uyurken koyuyorm yanına halkalarını tutarak uyuyo..ama mesela tiny love titreyen zürafasına pek tepki vermiyo çok sevmedi onu ilgilenmiyo onla..
kesinlikle oyuncaklar çok işe yarıyo..dedim ya o oyuncanı aldıktan sonra birden tutmaya başladı şimdi uyurken koyuyorm yanına halkalarını tutarak uyuyo..ama mesela tiny love titreyen zürafasına pek tepki vermiyo çok sevmedi onu ilgilenmiyo onla..
Oyun halısında titreyen kurbağa var kuzum onu çekip bıakıyorum o titrerken Gülnihalde titriyo resemen eller ayaklar bi hareketleniyor gözlerini de kocaman açıyor çok komik oluyor Gülnihal bayadır çıngırağını tutyordu son 3-4 gündür damağına sürtüyor sürekli o yüzden vermiyorum eline dişi mi çıkıyor acaba:44:
Nazarda coook onemlı kızlar,o gece mısafırlıkten gelmıstık ne olduysa o gece oldu zaten,ordayken ayy ne guzel bebek,ayy soyle yapıyo,ayyy boyle bakıyo falan nazar ettıler yavruma,yaw hıcmı bı yere cıkarmım kızımı,al bak bgn dugun var napıcamı bılemıyorum
Aynen bebısımmm benım gorumcemın ıkı ogluda o dedıgın kısımdan:))) Hemde dugun sonuna kadr uyuolardı:)) Ama bısey soylıyeyımmı sanırım sessz ortmda uyuynca en ufk sese tepkı verıolr lakın gecen arabada son ses muzıkte uykuya daldı kuzey:))) Dugunde boyle bı etkı yapıo oolabılr:)))GuNaydin kizlar....
MASİVA canim cok gecmis olsun. Havuza soktuk falan diye uzulme bebeklerin kulak yapisi 4 yasa kadar egim kazandigimdan su girmesi cok sorun olmuyomus. Bu kulak iltihabi yatarak biberon alan bebeklerde cok olur genelde ama tabi
Emerkende yatar pozisyonda oluyolar. Allahim sifa versin tez zamanda yakisikli ogluna.
GAMZE dun aksam 135 cc yaptim saat 10da icti gece 4te uyandi :) bu da bi gelisme diyorum. 4ten sonra devam hala uyuyo.
KiZlar sanirim zaman gectikce uyku problemleri duzeliyo. Biz iki ayliktan uc ayliga kadar
Salladik uyutmak icin. Nazar degdirmeyim dorduncu aya yaklastigimiz su gunlerde kendi kendine uyuyo. Dun biz salonda tv izlerken mamasini yedirdim. Ben biberonu filan temizleyi gelene kadr kanepede uyumus tv
Sesi isik acik. Aldim odasina koydum uyudu gitti. İnsallah
Hep bole olur. Favorim dugun salonunda uyuyan cocuklardir :))
bnada çok söylüyolar hele şu sapancada varya üstüne bastıra bastıra demeyin nazar değcek dediim halde ay ne kadr uslu bu yaa ne kdr sakin diyip duruyolar sinir oluyorm..güzelliinide geçtm artk uslulunada nazar değdircekler..bn felak nas okuyorm bide mutlaka maşallah la havle ...... çekiyorm öyle söyledikleri zmn insanlar maşallah diyo ama nazar etmekten geri durmuyolar...snde öyle yap dışarı çıktıında bunları oku...
Kızlar e bebek guvenılır bı sıtemı,uye olmadan alısverıs yapılıyomu,kapıda odeme secenegı varmı,hıc netten alısverıs yapmadıgım ıcın soruyorum
Kızlar yarı ki buluşmaya Bahar ve ben mi gidiyoruz başka kimse yok mu Berna gelemiyor malaseff
Kızlar e bebek guvenılır bı sıtemı,uye olmadan alısverıs yapılıyomu,kapıda odeme secenegı varmı,hıc netten alısverıs yapmadıgım ıcın soruyorum
arkadaşlar merhaba,
bu başlığı sık sık takip ediyorum.. sizlere teşekkür ederim, çok faydasını görüyorum..
şu günlerde çok üzgünüm.. kızım 3 aylık ve memeyi reddediyormememi vermek için kucağıma alıp yatar pozisyona getirdiğimde, avaz avaz ağlıyor zzar zor sakinleştirip, yarı uyur duruma getirip, öyle vermeye çalışıyorum..
çok üzgünüm ve hayretler içindeyim.. memeyi çok seven ve gündüz sık sık emen bir bebek nasıl olur da bu hale gelir??
ardaşçlar benzeri bi durum yaşayananız varsa lütfen paylaşabilir mi? ne yapmam gerekiyor? çok üzgünüm ya.. bu halini görünce onunla beraber benim de ağlayasım geliyor.. sanki beni reddediyormuş gibi
Burda bu sorunu yasayan baya arkadasımz oldu sonuc olark bı zaman sonra yavas yava smemyı almaya devam ettıler dıye bılıorum onlrında taktıgı bu sekılde uykulu durumda memeyı vermek oluodu sanırım bıde drlrı sıcklrdan yapabılcegını memeyı soguk suyla yıkadıktan sonra vermelerı gerektıgını fln soylmıs ınsallah senın kızında atlatılr ve senı emmeye devam eder.
arkadaşlar ya iki gündür fenalardayızoğlumda kulak iltihabı oluştu ve uyanık olduğu her dakikada bangır bangır bağırıyor ve sonunda yorgun düşüp uyuyor, bir-iki saat sonra yine aynı, şu an yine bağırmaktan yorgun düştü, babasının kucağında uyuyor,
belirtileri netten okudumda aslında on gündür sinyalini veriyormuştu, ama biz anlayamadık
belirtiler, kafasını sürekli sağa-sola sallaması, ağrıyan kulağını omuzuna doğru bastırmaya çalışması, ağzını sürekli sonuna kadar açıp kapatması(açıp kapadığı zaman kulak kaşıntısına iyi geliyo) ama biz anlayamadık ve termalde de beş gün boyunca beş kere havuza girdi, sanırım oda tetikledi (halbuki çokta dikkat ettik, pamuk ve vazelin yaptık, kafasını hiç sokmadık)....
iki gündür çok kötü ağlıyor(gaz sancılarımızda bile böyle ağlamamıştı) bu sabah doktora götürdük, tamda üç aylık kontrolümüzde vardı, kulakta iltihap çıktı, üç iğne verdi, üçte ilaç verdi(antibiyotik, ağrı kesici ve kaşıntı giderici)...
boy ve kilo ölçümüde oldu, boyumuz 68 cm, kilomuz 7.200 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?