2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm bizde oyun halısı çok işe yaradı Gülnihal bütün gün oyalanıyor oynuyor oyun halısı geldiğinden beri daha fazla ses çıkarmaya başladıı

kesinlikle oyuncaklar çok işe yarıyo..dedim ya o oyuncanı aldıktan sonra birden tutmaya başladı şimdi uyurken koyuyorm yanına halkalarını tutarak uyuyo..ama mesela tiny love titreyen zürafasına pek tepki vermiyo çok sevmedi onu ilgilenmiyo onla..

canım , Berra'nın 3,5 ayından beri dönencesi var ve maks 10 dakikayı gördüm, hani öyle sizdeki gibi işe yaramıyor :))))
oyun halısı salonumuzun daimi parçası zaten, misafirde bile kalkmaz oldu :) salonun oratasındaki sehpanın üzerine 1 kat battaniye serip üzerine halıyı koyuyorum berrada hep üstünde, sehpa geniz olduğundan dönmeleri sorun olmuyor, salonda durabileceği en güvenli yer :)

uyku arkadaşımız ise şu Playgro Toy Box Oyun Battaniyesi - e-bebek.com , asma kısmını çıkardım ben, 3. ayından beri yatağında duruyordu, son 15 gündür fark etti, ve zürafasından da sıkıldı galiba hiç pas vermiyor ona ve bu favorisi oldu, sırt üstü yatarken göğsüne bırakıyorum, alıyo mıncırıyor ağzına sokuyor fırlatıyor :)

yani uyku arkadaşlığından çıktı bizimki lakin hala yataktada iş görüyor.

sen onu oyun halısı alınca halıya as, tutma mesafesinde olup alttan baksın ona nasıl oyamaya başlayacak, daha yeni yeni tutuyor seninki, vakti var hala o oyuncağın

Oyun halısında titreyen kurbağa var kuzum onu çekip bıakıyorum o titrerken Gülnihalde titriyo resemen eller ayaklar bi hareketleniyor gözlerini de kocaman açıyor çok komik oluyor Gülnihal bayadır çıngırağını tutyordu son 3-4 gündür damağına sürtüyor sürekli o yüzden vermiyorum eline dişi mi çıkıyor acaba:44:

evt bnmkide o halkaları diş kaşıyıcı onları ağzına alıp çiğnemeyeçalışıyo ama bnce reflex o diş fln çıkarmıyo bnmki.

gamzebu oyun battaniyesi diyo ya bunun ebatı ne kdrki küçük bişi bn battaniye diyince battaniye bekledim bu kçk bişi dimi :44:

inşallah en kısa zamanda iyileşir Aysima. evet nazar değiyor bebişlere. Ben her gün bebişe 3 kere nazar duası okuyorum, nazar değmesin diye.

Aynen bebısımmm benım gorumcemın ıkı ogluda o dedıgın kısımdan:))) Hemde dugun sonuna kadr uyuolardı:)) Ama bısey soylıyeyımmı sanırım sessz ortmda uyuynca en ufk sese tepkı verıolr lakın gecen arabada son ses muzıkte uykuya daldı kuzey:))) Dugunde boyle bı etkı yapıo oolabılr:)))

Katılıorumm sana yaa off yaaa benımkınınde 3 aylk olmadıgını dusunuolr mıllete ılla yalan soylemem gerekıoo ee yapamıorum dun sılede kahvaltı yaparken bırılerı geldıı kac aylk dedıklerınde yıne 3 sanıye dusunmeeden sonra yalan dıyemıyecgımı anlayıp 3 dedım:)) Gozlerını actıı yarım agız bır masallah laa cook buyuk duruoo dedı mamayla beslıorum ondandır dedım bende Sonra dedıgn gıbı ne uslu dıolr aksamına kuduruoooo bu nazar gercktn bebek ustunde ne cok etkılı yahuu ALLAH korusun minişlerimizii.

Kızlar e bebek guvenılır bı sıtemı,uye olmadan alısverıs yapılıyomu,kapıda odeme secenegı varmı,hıc netten alısverıs yapmadıgım ıcın soruyorum

Kızlar e bebek guvenılır bı sıtemı,uye olmadan alısverıs yapılıyomu,kapıda odeme secenegı varmı,hıc netten alısverıs yapmadıgım ıcın soruyorum

Canım ben ordan bi kaç defa ürün aldım hiç bir sorun çıkmadı 1 günde teslim ediyorlar ups kargoyla k.kartıyla alıyorum ben kapıda ödeme yok galiba bide üye olman lazım alışveriş için

Kaızlar sabah kakanın cok kotu koktugundan bahsetmıstımya,doktorumuz tekrar gaıta ıstedı,pfff evdeyım beklıyorumkı aysıma kaka yapsın

arkadaşlar merhaba,

bu başlığı sık sık takip ediyorum.. sizlere teşekkür ederim, çok faydasını görüyorum..

şu günlerde çok üzgünüm.. kızım 3 aylık ve memeyi reddediyor mememi vermek için kucağıma alıp yatar pozisyona getirdiğimde, avaz avaz ağlıyor zzar zor sakinleştirip, yarı uyur duruma getirip, öyle vermeye çalışıyorum..

çok üzgünüm ve hayretler içindeyim.. memeyi çok seven ve gündüz sık sık emen bir bebek nasıl olur da bu hale gelir??

ardaşçlar benzeri bi durum yaşayananız varsa lütfen paylaşabilir mi? ne yapmam gerekiyor? çok üzgünüm ya.. bu halini görünce onunla beraber benim de ağlayasım geliyor.. sanki beni reddediyormuş gibi

Kızlarrrrr benım oglum dunden berı köpru yapıoo maşallahh Ayyyyy cok tatlı oluo onceden balık gıbı zıplıodu sadece sımdı oyle duruo:))) ahhh ahh hergun bısey eklıolar usttune bız zaman gecmıo bı buyuse dıoruz ama gerckten hergun yenı bısey ogrenıp yapıolar:)) Buarada demın facetn bırının daha hamıle oldugunu okudumm bı an mıdem bulanmaya basladıı:))) ALLAh yardımcısı olsun 2 tane var subt annelerındn hamıle kalan bızımde basımıza gelebılrmı kıı Burda bırının basına gelecekse ılk ben olurum heralde:))

Burda bu sorunu yasayan baya arkadasımz oldu sonuc olark bı zaman sonra yavas yava smemyı almaya devam ettıler dıye bılıorum onlrında taktıgı bu sekılde uykulu durumda memeyı vermek oluodu sanırım bıde drlrı sıcklrdan yapabılcegını memeyı soguk suyla yıkadıktan sonra vermelerı gerektıgını fln soylmıs ınsallah senın kızında atlatılr ve senı emmeye devam eder.

soğuk suyla yıkamayı deneyeceğim.. ya inşaallah eski haline döner

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda şifa bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…