2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

köprü ne kızzz :) maşallah Kuzeyime benimmm. Bizde oyun halısı alalımda takılsın Alyam azcık :) hamile deme bana mine demee fena strese giriyorum anlatamam sana. şuan en büyük korkum bu herhalde offffff. sana degil bana denk gelir merak etme sezo halimdeeee

canım benim aynı şey benimde başımda 10 günü geçti böyleyiz...dediğin gibi emen çocuk emmemeye başladı...sıcaklar etkiliyo bir de 4.5. aylarda böyle yaparlarmış sanırım geçici bir dönem öyle umuyorum...göğsümü yıkıyorum buz torbasıyla soğutup memeyi öyle tutturmaya çalışıyorum deli gibi evde dolanıyoruz anlıcan:) emmediği zaman çok üzülüyorum. eşime ,beni sevmiyo bu oğlun diye tripler atıyorum:) aynı durumu yaşayan bir arkadaşım dr.gtürmüş sütün varsa emmiyosa aç kalsın biraz mecbur emer sabret demiş.sabretcez yani arkadaşım anne sütü gibisi yok ne kadar emerse kar kar...

çoğumuzda var bu sorun demekki dönemsel bişey..herkes aynı dertten muzdarip mrk etme..bnde yazmıştm bikaç hafta önce sanki sevgilim bni terk etmiş gibi hissediyorm diye anlayabiliyorm hissettiin şeyi ama şimdi daha iyi artk uyanıkkende alıyo yavaş yavaş..sn uykuluyken vermeye dvm et sonra geçer diye ümid ediyorm

Son düzenleme:
ilk 3 ay 1 kg, 3 ten sonra 500 gr alması çok iyimiş canım, eger 500 gr aldıysa hiç başlama mamaya..
dr. lar cok mama taratarı hemen mama da mama diyorlar

diş çıkardığını nasıl anladın?

Doktorumuz bir yildir yapilan calismalara gore verdigi mamanin bagirsak kanserini onleyici etkisi oldugunu butun bebeklerine dorduncu aydan sonra baslattigini soyledi. Birde benim oglum hagpftafa bir kaka yapiyorbagirsaklarini duzenler dedi memeyi reddediyor oglum iki aydir uyutarak veriyorum baska turlu al iyor cok uzuluyorum. Disini ise annem fark etti cay kadigiyla test etti cit it ses geldi kontrolumuzde doktorumuzda dis cikardigini onayladi

bugün çıldırdım ya bütün gün doğru dürüst almadı meme beren off Allahım ne zaman düzelcek bu cocuklar..uyumuyo ağlıyo meme almıyo oturup bende ağladım sonunda..taklalar atıyorum meme vercem diye ya iyi oluyo bikaç gün sonra sapıtıyo yine ha gayret 9 temmuzda 4 aylık olcak beren sonra kaldı 2 ayıda atlattıkmı anne sütüyle rahatlıcam..6. aydan sorada çok acele etmeyin diyor bazı doktorlar ek gıda için ve emerse şayet 1.5 yaşına kadar ağırlık olarak anne sütü devam etmeli diyorlar..ne kadar artırılırsa ek gıda sütten kesmesi okadar çabuk oluyomuş..

Biz şimdi sezaryan doğurduk ya, hamile kalsak doğuramayız dimi, ay ben de çok korkuyorum regl de olmayınca iyice korkuyor insan.

kızlar ya şu tahinli kurabiyenin tarifini bir de ben alsam canım çekti valla:)

Ben dün ilk defa yaptım yazıyım
bir su bardağı tahin
bir su bardağı pudra şekeri
yarım çay bardağı sıvı yağ
aldığı kadar un, yumuşak ele yapışmayan bir hamur olcak.

170 derecede önceden ısınmış fırında 8-9 dk da pişiyormuş ama benim fırında 180 derecede 12-14 dakika arası pişti, ben üste koymuştum altı kararmasın diye ondan herhalde.

baya reklamını yapmış mamanın:) dişten ve sıcaktan bu aralar reddetmesi normal bence düzelir. Bağırsaklarını düzenleyebilir mama ona bişey diyemem, zaten 100 cc fazla bişey değil, ama biberon almayan bir bebekse birden biberon alması memeden iyice soğutabilir o riskli:S

iyi akşamlar arkadaşalr
benim sizlere bir sorum olacak; nasıl korunuyorsunuz
kontrol için dr gittiğimde adetliydim ve bana korunmam
için bana cerazette diye bir doğum kont hapı verdi
emzirirken rahatlıkla kullanabilirsin içinde östötojen yokmuş
eğer hamile kalırsam kürtaj zor olurmuş 3sene hamile kalmamı
söyledi ama eşim kesin korunursa içme tabi dedi ama riske
sakın atma ilaçada başlaybilirisin dedi. Spiral kesinlikle düşünme
aylık iğnelerde olmaz dedi ya bu ilaç yada kondom(eşim ve bne sevmiyoruz)
siz olsanız ne yapardınız gerçi eşimle konuştum ben ilaç içmek istemiyorum
dedim oda anlayış gösterdi bu ay geçti içmedim ama önümzdeki ay?

bazen insanlar ikiye ayrılırlar; yanınızdakiler,aklınızdakiler..

bu sözü beğenmenin açıklaması ne olabilir biri bana söylesin lütfen..niye beğenirsiniz bunu?

bazen insanlar ikiye ayrılırlar; yanınızdakiler,aklınızdakiler..

bu sözü beğenmenin açıklaması ne olabilir biri bana söylesin lütfen..niye beğenirsiniz bunu?

Ne oldu ki canım, Özlediğimiz insanlar (annem, katdesim, dostum)aklimizdakiler olur benim icin. Bu hisle beğenirim ben olsaydım.

çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

pasaport çıkartmak için biometrik foto cxektirdik işte sonuç:) hiçbir ülkeye almicaklar bizi:):):)Eki Görüntüle 455314
hmmm karizmatik çocuk

canım benim de bebeğim 600 gr. aldı bu ay 4 aylık ve 6000 kilo. buna rağmen dr.um iyi dedi.

Kaızlar sabah kakanın cok kotu koktugundan bahsetmıstımya,doktorumuz tekrar gaıta ıstedı,pfff evdeyım beklıyorumkı aysıma kaka yapsın
canım ya inş. hayırlısıyla biter şu hastalık çok zor biliyorum benm de bebeğim idrar yolu enf. geçirdi hatta hastanede yattık 1 hafta. şimdi biraz farklı ağlasa korkuyorum...

nurcum çok teşekkür ederim,okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
kızım 1 ayda 300 gr almış emmedığı için,maalesef nerdeyse 1 aydır öğünlerimiz max.2-3 dakika ardından aglıyo memede durmak istemiyo.hiçbir açlık belirtisi yok,ağlama sızlama vs ben vermesem zorla , meme hiiç aklına gelmiyo.biberon almadıgı için sağdığım sütlerı kaşıkla vereyım dedım verdıgımı yandan atıyo.dr dun memeden sonra 30cc mama ver dedı.mamayı ıstemedi bende zorla vermek ısteyınce cok kötü kustu,boğuluyodu az kalsın.sıcaklardan dıycem bulundugumuz sehır henuz çok ısınmadı zaten evımız cok serın bız bıle uzunkollu gıyiyoyuruz.akşam balkona cıkınca hırka alma geregı duyuyoruz.dr fızıksel hıcbır sıkıntısı:26: yok dedı,kan tah.yapıldı ordada bı sey yok.dr keyfı oldugunu söylüyo.bızde ne yapacagımızı şaşırdık

yeniden merhaba
çok detaylı okuyamasam da geçmişe çok az bi göz attım masiva oğlunda kulak ilthabı olmuş çok üzüldüm çok geçmiş olsun
isolde sana da geçmiş olsun canım umarım aysimanın bi şeyciği yoktur çarçabuk toparlanır
elemsu umarım armin bi an önce eskisi gibi emmeye başlar

bize gelince bugün evi toplamaya başladık ufak ufak eşimle. 16 sında taşınıyoruz istanbula. umarım kolay bir taşınma süreci yaşarız.

ah kuzum ya yaşadıgım stresi anlatamam sana. 3 kere regl oldum ama psikolojik olarak sanki hamileyim, gebelik üstüne regl olma bizim ailede meshur da test yapmaktan bıktım. hala nasıl koruncagımı bilmiyorum. karar veremiyorum. benim birde sezeryanla birlikte fıtık ameliyatımda var ya benm hepten dikkat etmem lazım

günlerdir burada konuşulan tahinli kurabiyeyi dayanamayıp bende denedim harika birşey bu... kim ortaya attıysa bu tarifi çok teşekkür ediyorum. tazeliğini kaç gün koruyor bu kurabiyeler deneyen var mı? birde dondurucuda saklanıyor diye okumuştum yanılmıyorsam.

Canım 4-5 gün tazeliğini koruyor. dondurucuda ben saklıyorum bi kabın içine koyuyorum havasını alıp, istediğim zaman çıkarıyorum tadında hiç değişme olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…