- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.121
Kızlarrrrr benım oglum dunden berı köpru yapıoo maşallahhAyyyyy cok tatlı oluo onceden balık gıbı zıplıodu sadece sımdı oyle duruo:))) ahhh ahh hergun bısey eklıolar usttune bız zaman gecmıo bı buyuse dıoruz ama gerckten hergun yenı bısey ogrenıp yapıolar:)) Buarada demın facetn bırının daha hamıle oldugunu okudumm bı an mıdem bulanmaya basladıı:))) ALLAh yardımcısı olsun 2 tane var subt annelerındn hamıle kalan bızımde basımıza gelebılrmı kıı Burda bırının basına gelecekse ılk ben olurum heralde:))
arkadaşlar merhaba,
bu başlığı sık sık takip ediyorum.. sizlere teşekkür ederim, çok faydasını görüyorum..
şu günlerde çok üzgünüm.. kızım 3 aylık ve memeyi reddediyormememi vermek için kucağıma alıp yatar pozisyona getirdiğimde, avaz avaz ağlıyor zzar zor sakinleştirip, yarı uyur duruma getirip, öyle vermeye çalışıyorum..
çok üzgünüm ve hayretler içindeyim.. memeyi çok seven ve gündüz sık sık emen bir bebek nasıl olur da bu hale gelir??
ardaşçlar benzeri bi durum yaşayananız varsa lütfen paylaşabilir mi? ne yapmam gerekiyor? çok üzgünüm ya.. bu halini görünce onunla beraber benim de ağlayasım geliyor.. sanki beni reddediyormuş gibi
arkadaşlar ya iki gündür fenalardayızoğlumda kulak iltihabı oluştu ve uyanık olduğu her dakikada bangır bangır bağırıyor ve sonunda yorgun düşüp uyuyor, bir-iki saat sonra yine aynı, şu an yine bağırmaktan yorgun düştü, babasının kucağında uyuyor,
belirtileri netten okudumda aslında on gündür sinyalini veriyormuştu, ama biz anlayamadık
belirtiler, kafasını sürekli sağa-sola sallaması, ağrıyan kulağını omuzuna doğru bastırmaya çalışması, ağzını sürekli sonuna kadar açıp kapatması(açıp kapadığı zaman kulak kaşıntısına iyi geliyo) ama biz anlayamadık ve termalde de beş gün boyunca beş kere havuza girdi, sanırım oda tetikledi (halbuki çokta dikkat ettik, pamuk ve vazelin yaptık, kafasını hiç sokmadık)....
iki gündür çok kötü ağlıyor(gaz sancılarımızda bile böyle ağlamamıştı) bu sabah doktora götürdük, tamda üç aylık kontrolümüzde vardı, kulakta iltihap çıktı, üç iğne verdi, üçte ilaç verdi(antibiyotik, ağrı kesici ve kaşıntı giderici)...
boy ve kilo ölçümüde oldu, boyumuz 68 cm, kilomuz 7.200 olmuş[/QUOcanım çok geçmiş olsun...
arkadaşlar merhaba,
bu başlığı sık sık takip ediyorum.. sizlere teşekkür ederim, çok faydasını görüyorum..
şu günlerde çok üzgünüm.. kızım 3 aylık ve memeyi reddediyormememi vermek için kucağıma alıp yatar pozisyona getirdiğimde, avaz avaz ağlıyor zzar zor sakinleştirip, yarı uyur duruma getirip, öyle vermeye çalışıyorum..
çok üzgünüm ve hayretler içindeyim.. memeyi çok seven ve gündüz sık sık emen bir bebek nasıl olur da bu hale gelir??
ardaşçlar benzeri bi durum yaşayananız varsa lütfen paylaşabilir mi? ne yapmam gerekiyor? çok üzgünüm ya.. bu halini görünce onunla beraber benim de ağlayasım geliyor.. sanki beni reddediyormuş gibi
ilk 3 ay 1 kg, 3 ten sonra 500 gr alması çok iyimiş canım, eger 500 gr aldıysa hiç başlama mamaya..
dr. lar cok mama taratarı hemen mama da mama diyorlar
diş çıkardığını nasıl anladın?
köprü ne kızzz :) maşallah Kuzeyime benimmm. Bizde oyun halısı alalımda takılsın Alyam azcık :) hamile deme bana mine demee fena strese giriyorum anlatamam sana. şuan en büyük korkum bu herhalde offffff. sana degil bana denk gelir merak etme sezo halimdeeee
kızlar ya şu tahinli kurabiyenin tarifini bir de ben alsam canım çekti valla:)
Doktorumuz bir yildir yapilan calismalara gore verdigi mamanin bagirsak kanserini onleyici etkisi oldugunu butun bebeklerine dorduncu aydan sonra baslattigini soyledi. Birde benim oglum hagpftafa bir kaka yapiyorbagirsaklarini duzenler dedi memeyi reddediyor oglum iki aydir uyutarak veriyorum baska turlu al iyor cok uzuluyorum. Disini ise annem fark etti cay kadigiyla test etti cit it ses geldi kontrolumuzde doktorumuzda dis cikardigini onayladi
bazen insanlar ikiye ayrılırlar; yanınızdakiler,aklınızdakiler..
bu sözü beğenmenin açıklaması ne olabilir biri bana söylesin lütfen..niye beğenirsiniz bunu?
Ne oldu ki canım, Özlediğimiz insanlar (annem, katdesim, dostum)aklimizdakiler olur benim icin. Bu hisle beğenirim ben olsaydım.
çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.arkadaşlar ya iki gündür fenalardayızoğlumda kulak iltihabı oluştu ve uyanık olduğu her dakikada bangır bangır bağırıyor ve sonunda yorgun düşüp uyuyor, bir-iki saat sonra yine aynı, şu an yine bağırmaktan yorgun düştü, babasının kucağında uyuyor,
belirtileri netten okudumda aslında on gündür sinyalini veriyormuştu, ama biz anlayamadık
belirtiler, kafasını sürekli sağa-sola sallaması, ağrıyan kulağını omuzuna doğru bastırmaya çalışması, ağzını sürekli sonuna kadar açıp kapatması(açıp kapadığı zaman kulak kaşıntısına iyi geliyo) ama biz anlayamadık ve termalde de beş gün boyunca beş kere havuza girdi, sanırım oda tetikledi (halbuki çokta dikkat ettik, pamuk ve vazelin yaptık, kafasını hiç sokmadık)....
iki gündür çok kötü ağlıyor(gaz sancılarımızda bile böyle ağlamamıştı) bu sabah doktora götürdük, tamda üç aylık kontrolümüzde vardı, kulakta iltihap çıktı, üç iğne verdi, üçte ilaç verdi(antibiyotik, ağrı kesici ve kaşıntı giderici)...
boy ve kilo ölçümüde oldu, boyumuz 68 cm, kilomuz 7.200 olmuş
hmmm karizmatik çocukpasaport çıkartmak için biometrik foto cxektirdik işte sonuç:) hiçbir ülkeye almicaklar bizi:):):)Eki Görüntüle 455314
canım benim de bebeğim 600 gr. aldı bu ay 4 aylık ve 6000 kilo. buna rağmen dr.um iyi dedi.İyi aksamlar kizlar
Biz dorduncu ayimizi doldurduk doktorumuz hipp organik yulafli tahil bazli mamaya baslatti bizi gunde 100 cc anne sutu ile verin dedi gunde bir defa ilk alti ay sadece anne sutu degilmiydi nerden cikti bu mama dedim doktora kilo sinirda dedi gecen ay 600 gram bu ayda 500 gram almis baslamaliyiz dedi siz basladinizmi acaba hangi mamayi kullaniyorsunuz merak ettim icime dert oldu:26:birde dis cikariyoruz cok istahsiz ve keyifsiziz uc gundurr off off icim daraliyor. Yinede cok sukur allah saglik sihhat versin
canım ya inş. hayırlısıyla biter şu hastalık çok zor biliyorum benm de bebeğim idrar yolu enf. geçirdi hatta hastanede yattık 1 hafta. şimdi biraz farklı ağlasa korkuyorum...Kaızlar sabah kakanın cok kotu koktugundan bahsetmıstımya,doktorumuz tekrar gaıta ıstedı,pfff evdeyım beklıyorumkı aysıma kaka yapsın
arkadaşlar elemsu arkadaşımızın prensesi Armin için dua edelim
ne memeyi ne mamayı kabul etmiyor
isteyenler birer yasin ya da ayetel kürsi okuyabilirmi acaba
tabi diğer bebişlerimiz içinde dua edelim, masivanın meleğinede ve geçmişi okuyamadım
kimler varsa hepsi için dua edelim olurmu
Biz şimdi sezaryan doğurduk ya, hamile kalsak doğuramayız dimi, ay ben de çok korkuyorum regl de olmayınca iyice korkuyor insan.
Ben dün ilk defa yaptım yazıyım
bir su bardağı tahin
bir su bardağı pudra şekeri
yarım çay bardağı sıvı yağ
aldığı kadar un, yumuşak ele yapışmayan bir hamur olcak.
170 derecede önceden ısınmış fırında 8-9 dk da pişiyormuş ama benim fırında 180 derecede 12-14 dakika arası pişti, ben üste koymuştum altı kararmasın diye ondan herhalde.
baya reklamını yapmış mamanın:) dişten ve sıcaktan bu aralar reddetmesi normal bence düzelir. Bağırsaklarını düzenleyebilir mama ona bişey diyemem, zaten 100 cc fazla bişey değil, ama biberon almayan bir bebekse birden biberon alması memeden iyice soğutabilir o riskli:S
günlerdir burada konuşulan tahinli kurabiyeyi dayanamayıp bende denedim harika birşey bu... kim ortaya attıysa bu tarifi çok teşekkür ediyorum. tazeliğini kaç gün koruyor bu kurabiyeler deneyen var mı? birde dondurucuda saklanıyor diye okumuştum yanılmıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?