2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne var yani berende 1 hafta önce 5630 çıktı.ama önemli olan belli bir süre zarfında aldığı kg 15 günde 450 gr almış beren çok iyi dedi doktor..bu arada doğum kg muzda 3.150 di

eweeeeeeettt bugünkü avrupa yakası buluşmamızı yaptıııık ve çok güzel geçti, teşekkürler pınarcım.. 3kişiydik katılım olmadı fazla ama çok güzel zaman geçirdik bidahakine bendeyiz katılım bekliyorm ona göreee:)
bikaç resim de atalım da buluşmalara talebi arttıralım..:) tanımayan kalmadı ama ben yine de yazayım ilk resimdeki bendenizz ve azeri (aysel)in kara kızı gülnihal, 2. resimdeki aysel, 3.resimdeki de p1982 :) yni pınar ve yaramaz atlas :) gülnihalin elini tutan çapkın da benim oğlum gökalp:) daha özel pozlarımız wardı ama paylaşmadım gülnihalin annesi kızabilir :)

eee benimkisi de aynı hatta daha az, çoğumuzun bebişi aynı kilolarda demekki normal, onlar sallamış, resmen moral bozmak istemişler, senle bir dertleri var bir çekemezlikleri var demekki. Bana diycek komşum öyle o komşunun evini başına yıkarım bir daha da gitmem,hiç sevmem böyle moral bozan insanı.

Kizlar bebegime sadece anne sutu veriyordum ama ise baslayinca problem olabilecegi icin hem biberona hemde mamaya biraz alissin diye gunluk 30 cc kadar mama vermeye basladim ama 4 gundur kaka yapmiyor mamadan kaynaklimi acaba ne yapmam gerekir yardim lutfen (

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arakadaşlara tşk ederim... oğlum çok şükür daha iyi, bugün iğneler bitti, şimdi normal antibiyotiğe başlayacaz, neşesi yerine geldi çok şükür... az öncede eşimi gönderdik...

Melikeeeee canım benim bu yazın bana öyle moral oldu ki çünkü havuza soktum, kulağına su kaçırdım diye çok üzülmüştüm ve doktorada diyemedik,havuza soktuk diye:26:

ama artık şuna kesinlikle inanıyorum ki, insan neye odaklanırsa onu yaşıyor, sevince odaklanırsa onu, korkuya odaklanırsa onu... biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda ben kulak ağrısı çektim ve zamanında da (geçen haftaki kadar olmasada) çok yaşadım... bu yüzden oğlum için çok dikkat ediyordum, kulaklarına pamuk vazelin yapıyordum, buna odaklandım ya başıma geldi, bundan sonra relax olacağım
ya işin garip tarafı annemin kulağı ağrıdı, onun geçti, benim başladı on gün benim sürdü, benim geçti bu seferde oğlumun, acaba bulaşıcı mı diye düşünmüştüm ki, değilmiş, ama hepimizde de arka arkaya olması ilginç....

ha bu arada demiştim ya kardeşimle 6 aydır görüştüğü kız nikah kıymışlar diye, aileler anlaştılar geçen perşembe yüzük takıldı ve 12 temmuzda yani on gün sonra düğünümüz var

BAYILDIMMM harıkasınız kızlarr maşallahh:) Bebısler cok tatlıııı cok gzl cıkmıslar masallah:)

yok canım o kadar soğuk değil buralar kütahya merkezde mi k validenler canım ben de bir ilçesindeyim yolunuzun üstü sanırım çavdarhisardayım ben annemler kütahyada k validemler simavda

bu hafta 2 düğüne gittik benim sıpa gülücüklr atıyo bişiler söylüyo biri ayy ne güzel bebek diyo ben başlıyom felak nas surelerini okumaya okudum okudum üfledim çocuğa nazar değmesin diye bide benimki gülüp konuşmaya çalışınca hemen emziği ağzına tıkdım sussunda millet sevmesin diye napıyım nazar olcak kuzuma

slm kızlar biz geldik buluşma güzel geçti ni sonraki buluşmayı şimdiden bekliyorum bu arda avrupa yakasındakii kız anaları sizlere sesleniyorum biraz katılım lütfen tek lady benim kızım olduğundan geçen buluşmada Selçuk bu buluşmada Gökalp taciz etii kızımıı siz diğer fotoları bilmiyonuz nelerr olduuuu

çok güzel çıkmışsınız kızlarr bebişler çok tatlılarrr maşallahh

yok canım o kadar soğuk değil buralar kütahya merkezde mi k validenler canım ben de bir ilçesindeyim yolunuzun üstü sanırım çavdarhisardayım ben annemler kütahyada k validemler simavda

evet canım merkezdeler ama kalenin orda yüksekteler yani :)) soğuk oluyor evleri cidden :)) evet yolumuzun üstü çavdarhisarrrr :))

kızlar sizler de bebekleriniz de çok güzel görünüyorsunuz maşallah

gözün aydın canım iyileşmesine sevindim kuzucuğun, kardeşinin durumuna da sevindim ayrıca, hayırlı uğurlu olsun.

buluşmalar yapılmış gene ohhhh
bende kendi kendime pasta yaptım huhh:125:
yaz rüyası cooook güzelll bişeyyy isteyen olursa tarif verebilirimm:)
cokk basitt cok pratikk tavsiye ederim:125:

ben istiyorum pratik pastalara bayılırım

hemmen veriyorum ozaman tarifi cnmmm
yaz rüyası:
malzemeler
10 lu paketde halley
bi paket krem şanti (krem şanti için 1 su bardağı soğuk süt)
1 adet muz
1 adet şeftali
2 avuç kiraz
yapılışı:
krem şantiyi yapıp içerisine 10 halleyin tamamını kırıyoruz ardından küçük küçük dilimlediğimiz meyveleri
katarak cok ezmeden yoğuruyoruz. alüminyum folyoya sarıp buz dolabına koyup bekletiyoruz, ve afiyetle
yiyoruzzz
not: meyveleri kendi isteğinize göre seçebilirsiniz.

off ne yaptın sen yaaa,,halley dedin beni bitirdin zaten enn kısa zamanda yapıcam çok güzel olacağı kesin yiyim kiloma kilo ekleyimm herşey süt için yoksa kötü niyetim yok

off ne yaptın sen yaaa,,halley dedin beni bitirdin zaten enn kısa zamanda yapıcam çok güzel olacağı kesin yiyim kiloma kilo ekleyimm herşey süt için yoksa kötü niyetim yok

aynen yaa kendim için istiosam namerdim
yoksa napim benn halleyi malleyii tahini kurabiyeyi dimi ama yaaaneeee:122:

iyi aksamlar kizlar doktor oglumun kilosunu sinirda buldugu ve kakasini yapmada problem yasagi icin doktorumuz tahil bazli hipp marka mama verdi gunde bir defa once tereddut ettim ve arastirdim hipp organik oldugu tarim ve koy isl. Bak. Tarafindan onaylandigi icin doktorlarin ilk tercihleri arasindaymis bebeklerde seviyormus ogluma yedirdim sapur supur yedi valla artik yeni tatlar denemek istiyormus bizim keratayi sut kesmiyormus sagdigim sutumle karistirip aksam yatmadan iciriyorum uykusuna baya faydali oldu uc gundur. Masallahhh
Sicaktan dolayii artik emmek istemiyor sanirim surekli uyku pozisyonuna sokarak emziriyorum bende yoksa emmeyip kendini geri atiyor resmen benle savasiyor sipa gece bir sorun yok ama gunduz gozler surekli incelemede o yuzden emmiyor emmiyorrr bende gunduz sagip kasikla iciriyorum ne yapayyimm ac kaliyor oglan. Dis ikartiyoruz vee acayip huysuz keyifsiz istahsizz bu dis cikarmak tam anlamiyla kabusa donustu diyebilirim durup durup agliyor ve parmagimi kaptigi gibi isiriyor dislerini kasiyor bundan sonra isimiz zor yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…