- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.181
merhaba kızlar
morelım cok bozuk ınsanlar neden sureklı laf soyluyor yaa dun komsuya gıttım orda senın bebek ne kadar zayıf ben 3.500 dogurdum 40 na varmadan 6 kılo oldu senın 4. ayın bıtıyo daha 6.500 kılo ve daha neler neler 2 kadın bırden aynı anda soyledndıler bırırnın akrabası gelmıs 7 aylıkmıs cocugu topac gıbıymıs sadece anne sutuyle beslenmısmıs bana gıcıklıkları mı var yaa onlar konsuurken ınanın dondum kaldım eve geldıgımde agladım durdum esıme anlattım oda bana kızdı dr cok sukur saglıklı kılosuda yerınde dıyo sen nedeen kafana takıyon dıyo ama ıstemeden takıyorum ve sınırlerım cok bozuldu kusura bakmayın sızıde uzmek ıstemem ama hazırlıklı olun ınsanlar cok dengesız ama bı daha soylesınler acıcam agzımı yaa 20 gun once gıttım dr ıyı dedı kılosuna ayın 19 asımız var ozaman dr basının etını yıycem azmı kılosu kı yaa neden boyle soyluyorlar arkadaslarrrr neden
Melikeeeee canım benim bu yazın bana öyle moral oldu kiGuNaydin kizlar....
MASİVA canim cok gecmis olsun. Havuza soktuk falan diye uzulme bebeklerin kulak yapisi 4 yasa kadar egim kazandigimdan su girmesi cok sorun olmuyomus. Bu kulak iltihabi yatarak biberon alan bebeklerde cok olur genelde ama tabi
Emerkende yatar pozisyonda oluyolar. Allahim sifa versin tez zamanda yakisikli ogluna.
eweeeeeeettt bugünkü avrupa yakası buluşmamızı yaptıııık ve çok güzel geçti, teşekkürler pınarcım.. 3kişiydik katılım olmadı fazla ama çok güzel zaman geçirdik bidahakine bendeyiz katılım bekliyorm ona göreee:)
bikaç resim de atalım da buluşmalara talebi arttıralım..:) tanımayan kalmadı ama ben yine de yazayım ilk resimdeki bendenizz ve azeri (aysel)in kara kızı gülnihal, 2. resimdeki aysel, 3.resimdeki de p1982 :) yni pınar ve yaramaz atlas :) gülnihalin elini tutan çapkın da benim oğlum gökalp:) daha özel pozlarımız wardı ama paylaşmadım gülnihalin annesi kızabilir :)
Eki Görüntüle 455978 Eki Görüntüle 455979 Eki Görüntüle 455980 Eki Görüntüle 455981 Eki Görüntüle 455982 Eki Görüntüle 455983 Eki Görüntüle 455984 Eki Görüntüle 455985 Eki Görüntüle 455986
yok canım o kadar soğuk değil buralar kütahya merkezde mi k validenler canım ben de bir ilçesindeyim yolunuzun üstü sanırım çavdarhisardayım ben annemler kütahyada k validemler simavdaKızlar merhaba...
Yarından itibaren 10 gün süreyle yokum...
Szileri çok özleyeceğim...
Haftya eşiimin kardeşinin düğünü var, yarın eşimin memleketine gidiyoruz, düğün 2 tane biri de Ankara'da... Bakalım yolculuk ve farklı yerler Lidya'm da nasıl etkiler yaratacak...
Bize dua edin olur mu?
Bir sürü ütü, çamaşır, bavul beni bekliyor( bu iş olmasa tatil ne güzel değil mi? :))
Şimdi bu yıl bir de hanımefendinin çantaları olacak :)) Kütahya da bir soğukmuş ki görümcelerim Lidya ya kalın şeyler getir, hatta kendinize de öyle yap dediler(
İşte böyle canlarım...
Nazarda coook onemlı kızlar,o gece mısafırlıkten gelmıstık ne olduysa o gece oldu zaten,ordayken ayy ne guzel bebek,ayy soyle yapıyo,ayyy boyle bakıyo falan nazar ettıler yavruma,yaw hıcmı bı yere cıkarmım kızımı,al bak bgn dugun var napıcamı bılemıyorum
eweeeeeeettt bugünkü avrupa yakası buluşmamızı yaptıııık ve çok güzel geçti, teşekkürler pınarcım.. 3kişiydik katılım olmadı fazla ama çok güzel zaman geçirdik bidahakine bendeyiz katılım bekliyorm ona göreee:)
bikaç resim de atalım da buluşmalara talebi arttıralım..:) tanımayan kalmadı ama ben yine de yazayım ilk resimdeki bendenizz ve azeri (aysel)in kara kızı gülnihal, 2. resimdeki aysel, 3.resimdeki de p1982 :) yni pınar ve yaramaz atlas :) gülnihalin elini tutan çapkın da benim oğlum gökalp:) daha özel pozlarımız wardı ama paylaşmadım gülnihalin annesi kızabilir :)
Eki Görüntüle 455978 Eki Görüntüle 455979 Eki Görüntüle 455980 Eki Görüntüle 455981 Eki Görüntüle 455982 Eki Görüntüle 455983 Eki Görüntüle 455984 Eki Görüntüle 455985 Eki Görüntüle 455986
yok canım o kadar soğuk değil buralar kütahya merkezde mi k validenler canım ben de bir ilçesindeyim yolunuzun üstü sanırım çavdarhisardayım ben annemler kütahyada k validemler simavda
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arakadaşlara tşk ederim... oğlum çok şükür daha iyi, bugün iğneler bitti, şimdi normal antibiyotiğe başlayacaz, neşesi yerine geldi çok şükür... az öncede eşimi gönderdik...
Melikeeeee canım benim bu yazın bana öyle moral oldu kiçünkü havuza soktum, kulağına su kaçırdım diye çok üzülmüştüm ve doktorada diyemedik,havuza soktuk diye:26:
ama artık şuna kesinlikle inanıyorum ki, insan neye odaklanırsa onu yaşıyor, sevince odaklanırsa onu, korkuya odaklanırsa onu... biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda ben kulak ağrısı çektim ve zamanında da (geçen haftaki kadar olmasada) çok yaşadım... bu yüzden oğlum için çok dikkat ediyordum, kulaklarına pamuk vazelin yapıyordum, buna odaklandım ya başıma geldi, bundan sonra relax olacağım
ya işin garip tarafı annemin kulağı ağrıdı, onun geçti, benim başladı on gün benim sürdü, benim geçti bu seferde oğlumun, acaba bulaşıcı mı diye düşünmüştüm ki, değilmiş, ama hepimizde de arka arkaya olması ilginç....
ha bu arada demiştim ya kardeşimle 6 aydır görüştüğü kız nikah kıymışlar diye, aileler anlaştılar geçen perşembe yüzük takıldı ve 12 temmuzda yani on gün sonra düğünümüz var
buluşmalar yapılmış gene ohhhh
bende kendi kendime pasta yaptım huhh:125:
yaz rüyası cooook güzelll bişeyyy isteyen olursa tarif verebilirimm:)
cokk basitt cok pratikk tavsiye ederim:125:
ben istiyorum pratik pastalara bayılırım
hemmen veriyorum ozaman tarifi cnmmm
yaz rüyası:
malzemeler
10 lu paketde halley
bi paket krem şanti (krem şanti için 1 su bardağı soğuk süt)
1 adet muz
1 adet şeftali
2 avuç kiraz
yapılışı:
krem şantiyi yapıp içerisine 10 halleyin tamamını kırıyoruz ardından küçük küçük dilimlediğimiz meyveleri
katarak cok ezmeden yoğuruyoruz. alüminyum folyoya sarıp buz dolabına koyup bekletiyoruz, ve afiyetle
yiyoruzzz
not: meyveleri kendi isteğinize göre seçebilirsiniz.
off ne yaptın sen yaaa,,halley dedin beni bitirdin zaten enn kısa zamanda yapıcam çok güzel olacağı kesin yiyim kiloma kilo ekleyimmherşey süt için yoksa kötü niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?