- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.161
Nalan bizde de eşimin en buyuk hobisi banyodan sonra ben giyinirken oglusu peşimden getirip havada yakala oğlum memeyi diyip cocuğa memeyi tutturmak o da yazık ciddiyetle emio bas aşağıda ayaklar havada heykel gibi :))
Kizlar bizimde tüm huyumuz değişti 4. Ayına girdik bugün biberonu dün almamış ben d yoktum çığlık çığlığa bağırmış. Burada herkes yazmıştı bu tarz seyler panik yapmadım ama korkuyorum biberonu redderse tamamen cok zor olucak benim icin. Ağlamasının tonu bile farklıydı bu sabah böyle çığlık çığlığa korktum resmen chucky gibi bisi oldu bı anda melek yavrum ya :)
bugün çıldırdım ya bütün gün doğru dürüst almadı meme beren off Allahım ne zaman düzelcek bu cocuklar..uyumuyo ağlıyo meme almıyo oturup bende ağladım sonunda..taklalar atıyorum meme vercem diye ya iyi oluyo bikaç gün sonra sapıtıyo yine ha gayret 9 temmuzda 4 aylık olcak beren sonra kaldı 2 ayıda atlattıkmı anne sütüyle rahatlıcam..6. aydan sorada çok acele etmeyin diyor bazı doktorlar ek gıda için ve emerse şayet 1.5 yaşına kadar ağırlık olarak anne sütü devam etmeli diyorlar..ne kadar artırılırsa ek gıda sütten kesmesi okadar çabuk oluyomuş..
Günaydınnnnnnnnnn mart analarııı. Güzel pazarlarr herkes beyıylen heralde ben gıbı olanlarda aşada goruorum:)
Herkese merhaba. Iyi pazarlar... Dün abim bişey söyledi bana Didem cok agliyor diye. Allah'in isimlerinden YA MUKİT ismini bi bardak suya 7 kez okuyup bebeğe içirilmeliymiş. Araştırdım doğru. Önümüzdeki hafta düğün var ve didem için tedirginim. O yüzden bunu deniycem. Rabbim sağlık versin tüm bebişlere
Yemekten bır hal oldumm cook begendım lakın benım beyım normal sekerle yapılanı daha cok beegndıDedıkı o sakız gıbı yapısıo daha guzl benım bu daha cok hosuma gıttı un kurabıyesı gıbı harıka oluo valla. hergun yapıp yıebılırım nolcak benım bu halım
keşkeeeeee beyimlen olsam(( bugün çalışıyorrrrrrrr ((((((( amaaaaaaaaa yarından itibaren 10 gün biizimleeeeeeeee
Mine bana eşim ne diyor bılıyormusun; hamilelikte bile bu kadar yemedin acısınımı çıkarıyorsun .
Bende bilmiyorum ne olucak halımız, gecen bi elbısemi giydim totomdan aşşa inmedi:)))
şimdi kendımı strech filme sardım krem sürüp:)
Aynennnn nalannn hamıleykn ne cok dıkkat ederdm bıraz kacırsam dere tepe duz gıder rahatlardm ama sımdı kacırsmda anca banyoya kadar gıderbılıorum:))) bende kremler surmk ıstıorum ama sutume gecer dıye hıcbısey suremıorumsen ne surdn bakım?
Bende ondan korkuyorum işte o yuzden çok basit bişe alıyım dedim niveanın Q10 plus diye bir kremini aldım pompalı. Yoksa benim bir tane var onu sürdümmü sabaha bile pürüzsüzleştiriyor o kadar kuvvetli. Bir yakıyor mine sanki gercekten ateşe tutulmuş gibi yanıyorsun oda pahalı bişe değil ama çok tesirli , onu surmuyorum süte falan gecer diye. Aslında tek strechede sarıp ustüne korse giysen göbek ve bacaklar baya terliyor . Ben düğün zamanı yapmıştım , Tabi o zamanlar yürüyüs yapma gibi bir imkanım vardı. Resmen 3 beden incelmıştım .Artık yürüyüşün sonunda o strechler terden paçalarıma iniyordu:))
gününüz güzel olsun güzel anneler ve bebekleri. an itibari ile yarına misafirim olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, pratik hazırlanan pasta börek önerileriniz var mı? off daha evi toparlayıp liva'nın kıyafetlerini ütülemem lazım. gün yeter mi bugün bana?
Bılmıormkıı oyle galıbaa evett oyle bıseyler vardıı:))
Pınarcım nasılsın? Korkmaa bırakmaz. Benımkıde ılk bıberonunu reddettı bende baska bıberonla verdım onu hemen aldı. belkı onu begenmıodur beyefndı:)))
Benımkıde yok canım sımdı mesajlasıyoruz duygu sömurusu yapıyorum:)) buna ragmen sadece bıdahakı pazar kahvaltı sozu alabıldım:))) adamn hakkını yemıyım ama ısten gelır nereye ıstersem goturur gezdırır dee ben hep yanımda olsun ıstıorummmmmmm:))
gününüz güzel olsun güzel anneler ve bebekleri. an itibari ile yarına misafirim olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, pratik hazırlanan pasta börek önerileriniz var mı? off daha evi toparlayıp liva'nın kıyafetlerini ütülemem lazım. gün yeter mi bugün bana?
canım sana zamanında demiştim haber ederim diye... 5. ayda devlet aşısı yok boş bir ay o ayda 2. doz aşısı olacak rotasının... özel mesajda çekerim şimdi sana
merhaba kızlar
morelım cok bozuk ınsanlar neden sureklı laf soyluyor yaa dun komsuya gıttım orda senın bebek ne kadar zayıf ben 3.500 dogurdum 40 na varmadan 6 kılo oldu senın 4. ayın bıtıyo daha 6.500 kılo ve daha neler neler 2 kadın bırden aynı anda soyledndıler bırırnın akrabası gelmıs 7 aylıkmıs cocugu topac gıbıymıs sadece anne sutuyle beslenmısmıs bana gıcıklıkları mı var yaa onlar konsuurken ınanın dondum kaldım eve geldıgımde agladım durdum esıme anlattım oda bana kızdı dr cok sukur saglıklı kılosuda yerınde dıyo sen nedeen kafana takıyon dıyo ama ıstemeden takıyorum ve sınırlerım cok bozuldu kusura bakmayın sızıde uzmek ıstemem ama hazırlıklı olun ınsanlar cok dengesız ama bı daha soylesınler acıcam agzımı yaa 20 gun once gıttım dr ıyı dedı kılosuna ayın 19 asımız var ozaman dr basının etını yıycem azmı kılosu kı yaa neden boyle soyluyorlar arkadaslarrrr neden
bukadar takma..her bebek farklıdır..kimsenin çocuğuyla kıyaslama çocğunu..zaten sıkıntı olsa doktorun söyler mama ver ek besin ver diye..o karılarada selam söyle inek gibilermiş demekki..yağlı yağlı sütleri çirmişler davul etmişler bebeleri..belki minyon olcak büyüyünce..ille dana yavrusu kadar olmasına ne gerek var yani..
merhaba kızlar
morelım cok bozuk ınsanlar neden sureklı laf soyluyor yaa dun komsuya gıttım orda senın bebek ne kadar zayıf ben 3.500 dogurdum 40 na varmadan 6 kılo oldu senın 4. ayın bıtıyo daha 6.500 kılo ve daha neler neler 2 kadın bırden aynı anda soyledndıler bırırnın akrabası gelmıs 7 aylıkmıs cocugu topac gıbıymıs sadece anne sutuyle beslenmısmıs bana gıcıklıkları mı var yaa onlar konsuurken ınanın dondum kaldım eve geldıgımde agladım durdum esıme anlattım oda bana kızdı dr cok sukur saglıklı kılosuda yerınde dıyo sen nedeen kafana takıyon dıyo ama ıstemeden takıyorum ve sınırlerım cok bozuldu kusura bakmayın sızıde uzmek ıstemem ama hazırlıklı olun ınsanlar cok dengesız ama bı daha soylesınler acıcam agzımı yaa 20 gun once gıttım dr ıyı dedı kılosuna ayın 19 asımız var ozaman dr basının etını yıycem azmı kılosu kı yaa neden boyle soyluyorlar arkadaslarrrr neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?