2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oda bombaymış Pınar yazık bunlarla oyuncak gibi oynuyoruz dünyadan haberleri yok :)))
Gercekten bu ara hepsi şaşırdı, bizimkide oyle değişik sesler çıkarıyor ki ağlarken inanamazsın.
Senin İstanbul beyfendısi bile değiştiyse bizim ki normal yani:)

Herkeste ayni sorun var anlasilan bizimkide o sekilde cok zor emiyor reddediyor bende dolasarak oyalayarak veriyorum, yoksa ac kalacak..sicaklardan diye dusunuyorum ama evde klimada aciyorum.. Nihal demisti bebeklerin bu aylarda algisi arttigi icin disariyla ilgilenmek istermis memeyi cok almazmis diye dogru... Sabredicez bu donemde gececek ekbet

bizimde haftaya düğünümüz var bende yapayım cnm, sağol paylaştığın için

Mine bana eşim ne diyor bılıyormusun; hamilelikte bile bu kadar yemedin acısınımı çıkarıyorsun .
Bende bilmiyorum ne olucak halımız, gecen bi elbısemi giydim totomdan aşşa inmedi:)))
şimdi kendımı strech filme sardım krem sürüp:)

Kızlar merhaba...
Yarından itibaren 10 gün süreyle yokum...
Szileri çok özleyeceğim...
Haftya eşiimin kardeşinin düğünü var, yarın eşimin memleketine gidiyoruz, düğün 2 tane biri de Ankara'da... Bakalım yolculuk ve farklı yerler Lidya'm da nasıl etkiler yaratacak...
Bize dua edin olur mu?
Bir sürü ütü, çamaşır, bavul beni bekliyor ( bu iş olmasa tatil ne güzel değil mi? :))
Şimdi bu yıl bir de hanımefendinin çantaları olacak :)) Kütahya da bir soğukmuş ki görümcelerim Lidya ya kalın şeyler getir, hatta kendinize de öyle yap dediler (
İşte böyle canlarım...

keşkeeeeee beyimlen olsam (( bugün çalışıyorrrrrrrr ((((((( amaaaaaaaaa yarından itibaren 10 gün biizimleeeeeeeee

Benımkıde yok canım sımdı mesajlasıyoruz duygu sömurusu yapıyorum:)) buna ragmen sadece bıdahakı pazar kahvaltı sozu alabıldım:))) adamn hakkını yemıyım ama ısten gelır nereye ıstersem goturur gezdırır dee ben hep yanımda olsun ıstıorummmmmmm:))

Aynennnn nalannn hamıleykn ne cok dıkkat ederdm bıraz kacırsam dere tepe duz gıder rahatlardm ama sımdı kacırsmda anca banyoya kadar gıderbılıorum:))) bende kremler surmk ıstıorum ama sutume gecer dıye hıcbısey suremıorum sen ne surdn bakım?

gününüz güzel olsun güzel anneler ve bebekleri. an itibari ile yarına misafirim olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, pratik hazırlanan pasta börek önerileriniz var mı? off daha evi toparlayıp liva'nın kıyafetlerini ütülemem lazım. gün yeter mi bugün bana?

Bende ondan korkuyorum işte o yuzden çok basit bişe alıyım dedim niveanın Q10 plus diye bir kremini aldım pompalı. Yoksa benim bir tane var onu sürdümmü sabaha bile pürüzsüzleştiriyor o kadar kuvvetli. Bir yakıyor mine sanki gercekten ateşe tutulmuş gibi yanıyorsun oda pahalı bişe değil ama çok tesirli , onu surmuyorum süte falan gecer diye. Aslında tek strechede sarıp ustüne korse giysen göbek ve bacaklar baya terliyor . Ben düğün zamanı yapmıştım , Tabi o zamanlar yürüyüs yapma gibi bir imkanım vardı. Resmen 3 beden incelmıştım .Artık yürüyüşün sonunda o strechler terden paçalarıma iniyordu:))

O dedıgıne benzer bendede var:)) ahhh emzırmee bıtsee cekıcem kendımı kızağa:)))) Ben o ısı hıc beceremedım strech yapınca terden hemn katlanıo:))) Valla oda olmazsa kavıtasyna fln gıdıcemm gercı daha cok erkn bosa stres yapıoruz daa ıstee:))

Mine ben iyiyim de baya tedirgin etti bu oglan beni.aslında alıyordu hep biberon hatta Bir gün önce sorunsuz aldığı biberonu buu sefer reddetti aç uyumuş icim parçalandı gelince. Beşiği de artık küçük gelio sabah bı baktım ayaklar beşikten aşağı sarkmış daracik beşikte enine yatiyo kafası da ahşaplara dayanmış.her yeri buzz . Şimdi yıkandı uyudu da rahatladım . Gebzeye geldik sabahtan zaten sıcaklardan mı perişan oldu anlamadım valla..

aynen ya daha ne istiyoruz ki biz :)))))))) ne kadar doyumsusuz :)))

cannım ben irmik tatlısını çok severim yazın da hem hafif hem buz gibi oluyor, iyi gidiyor.

1 litre süt, 9 kaşık irmik, 12 kaşık şeker pişirip biraz ıslatılmış borcama döküyorsun, ıslatınca kolay çıkıyor.
Ben üstüne eti burçak bisküvi döşüyorum, onun üzerine de sakızlı muhallebi olur, muzlu, çilekli ya da fındıklı puding olur, krem şanti olur. Bunlardan birini yapıp döküyorum. Üzerine de meyve, sos ne istersen. Hairka oluyor. Hem çok zaman almıyor pratik, hemde çok güzel..

Bir de patatesli kekim var börek gibi oluyor. o da çok kolay...

5-6 tane patates ister rendele ister küçük küçük doğra...
1 tane soğan (küçük doğranacak)
2 tane yumurta (birinin sarısı ayrılacak)
1 bardak yoğurt
1 bardaktan biraz az çiçekyağ
maydonoz
baharat (ne istersen)
tuz
kabartma tozu
aldığı kadar un, çok yoğun kıvamlı yani sert olmasın, anlarsın zaten kıvamını sen...

Hepsini karıştırıp, tepsiye döküyorsun, üstüne de ayırdığın yumurtanın sarısını sürüp fırına veriyorsun çok lezzetli oluyor...

İnşallah işine yarar.

Son düzenleme:
merhaba kızlar

morelım cok bozuk ınsanlar neden sureklı laf soyluyor yaa dun komsuya gıttım orda senın bebek ne kadar zayıf ben 3.500 dogurdum 40 na varmadan 6 kılo oldu senın 4. ayın bıtıyo daha 6.500 kılo ve daha neler neler 2 kadın bırden aynı anda soyledndıler bırırnın akrabası gelmıs 7 aylıkmıs cocugu topac gıbıymıs sadece anne sutuyle beslenmısmıs bana gıcıklıkları mı var yaa onlar konsuurken ınanın dondum kaldım eve geldıgımde agladım durdum esıme anlattım oda bana kızdı dr cok sukur saglıklı kılosuda yerınde dıyo sen nedeen kafana takıyon dıyo ama ıstemeden takıyorum ve sınırlerım cok bozuldu kusura bakmayın sızıde uzmek ıstemem ama hazırlıklı olun ınsanlar cok dengesız ama bı daha soylesınler acıcam agzımı yaa 20 gun once gıttım dr ıyı dedı kılosuna ayın 19 asımız var ozaman dr basının etını yıycem azmı kılosu kı yaa neden boyle soyluyorlar arkadaslarrrr neden

bukadar takma..her bebek farklıdır..kimsenin çocuğuyla kıyaslama çocğunu..zaten sıkıntı olsa doktorun söyler mama ver ek besin ver diye..o karılarada selam söyle inek gibilermiş demekki..yağlı yağlı sütleri çirmişler davul etmişler bebeleri..belki minyon olcak büyüyünce..ille dana yavrusu kadar olmasına ne gerek var yani..

saol canım yaaa ıste kafaya taktırıyolar ben kıyaslamıyorum da onlar kıyaslıyo ben dr dınlıyorum gel gelelım laf soylenıyo tamamaya calıssamda elımde degıl kı cok sukur saglıgımız yerınde yaa olsun zayıf olsun napım bebısım karnın doyduktan sonra cıkarıyo memeyı zorla sokamam ya agzına napım yanı hem dedıgın gıbı kontrole gıttıgımde dr kılosunu az gorurse ek gıdaya baslatır dımı yaa

sen hiiiiiiiiiç üzülme böyle şeylere, hep söylüyorum her zamanda söyleyeceğim ben kiloya asla takılmıyorum, doktorum bebeğin sağlıklı diyor ya çok şükür, 4 ayımızı bitirdik bizde 6400 kilosu doktorumuz gayet iyi hiçbirşey yok dedi, ve bende çok mutlu oldum. Benim etrafımda da var öyleleri yok yengemin çocuğu şu kiloda yok bunun çocuğu böyle, valla ben hiç takmıyorum, bizimki de sağlıklı ve kilosu da iyi diyorum geçip gidiyorum, şimdi tatile gidicez bakalım oralarda neler diyecekler, ama duymamazlığa vericem...Bir çocuk çok kiloluysa ilerde obez olma ihtimali yüksektir, çok kilolu olmasın varsınlar...Bende yavrum da memnunuz halimizden, sende o kadınları boşver güzelim, normalde 4 aylık bebek en düşük 4500gr en yüksek 8000gr olurmuş bizimkiler ortasında işte ne güzel :)))))))))))
Eğer bir gün doktorun problem var derse o zamanda bir çaresine bakılırrrrrrrrr :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…