2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de doğmamış çocuğun fitresi verildiğini duymamıştım ama araştırmak lazım haklısın.. ihmale gelmez....
Eki Görüntüle 247122 Eki Görüntüle 247123

kızlar bende bunları ebru maternıtyden aldım

harikaaa yellowcum bunlar... ben genelde elbise tarız düşünüğyordum. ama bunları görünce özendim şimdi
bu arada yanlış okumadıysam yaşın 22.. en küçük annemiz sen misin acaba..çok 82 li varmış. ben de86 lıyım

canım isolde aynen bende de bulantı ve kusma var hala.. başlarda 7 haftaya kadar hiç bulanmadı ve kusmadım.. burdan arkadalar da bilirler diyordum ki benim midem hiç bulanmıyor kusmuyorum diye... nazara mı geldim ne

her gün birkaç posta kesin çıkarıyorum ama sonra rahatlıyorum. genelde yataktan kalktıktan 1 saat içinde bulnatım ve kusmam oluyor...
boğazım benim de tahriş oldu .. sebebi de muhtemelen safra kusmammız.. çünkü safra asitli...bir şey yiyemiyorum ben de sadce meyve domates et tavuk vs adam akıllı yemek yemeyeli uzun zaman oldu.bugün tarıtldım 2 kilo vermişim.. 28 inde randevum var dr uma soracam bu yemememiz bebeğin gelişimini etkiler mi diye...:26::26::26:

çoğu annelrin 3 aydan sonra kesiliyormuş bulantısı bakalım 1 ay daha sabretcez inşşş

herkese hayırlı geceler....kendinize ve bebişlerine iyi bakın..:58

lokum hiç denemedim deneyecegim... zaten asitli kafeinli ve kızartma yemediğimiz halde böyle birde onlarıda yesem mafolmuştuım bennn

fitre konusunda bende sen gibi biliyorum canım karnımızdaki bebişler içinde fitre vermemiz gerekiyormuş....

günaydın cici annelerrrrrr kadir geceniz mübarek olsun dualarımızda hepimiz dua edelim canlar

arkadaşlar bugun 2.30 da 2li test için gidicem rabbım hayırlı haberlerle gelmeyı nasıp eylesın bugun sanırım cok kısı gıdıcek rabbım yardımcınız olsun arkadaslar cok heyecanlı :)))

Bizde öyle biliyoruz valla. kalp atışları başladığı için ona da vermek gerekiyormuş diye biliyouz. yeğenime, kızıma ve şimdide içimdekine verdik çok şükür. NİYET önemli sonuçta. versek bile zararı yok faydası vardır inşallah Allah katında
günaydın güzel annelerrr ''KADİR GECENİZ MUBAREK OLSUNNN''

Günaydın.... HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR. ALLAH NİCELERİNİ YAŞMAYI, GÖRMEYİ NASİP ETSİN. AMİN.

merhabalar anne adayları
artık anne değilim ama yinede gelişmelerden güzel haberlerden geri kalmak istemedim mutlu haberlere çok sevindim umarım herşey böyle sorunsuzca devam eder...
herkezin kandili mübarek olsun...

merhabalar anne adayları
artık anne değilim ama yinede gelişmelerden güzel haberlerden geri kalmak istemedim mutlu haberlere çok sevindim umarım herşey böyle sorunsuzca devam eder...
herkezin kandili mübarek olsun...

canım nasıl oldun moralin iyimi nezaman başlıcan çalışmaları yeni bebek çok moral oluyo umut oluyo insana inşallah sağlıklı olsun

günaydın kızlar ben dün ikili test için doktoruma gittim inşallah bayramdan sonra alacağım sonucunu ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum ayrıca kuzum da 12 haftalık olmuş baya da büyümüş . Allah hepimizin çocuklarını sağlıklı birşekilde dünyaya getirmemizi nasp eder inşallh Bu gece bolbol dua edelim

gunaydin minnnoslaaaar

insallah ikili test yaptiran ve yaptiracak olan arkadaslarimiz guzel sonuclar
alirlar bende dahil,

aramizda bebegini kaybeden annelere allahtan sabir diliyorum
insallah guzel haberlerle yeniden annelige atanirlar
kizlar bu arada türkcem pek isi degil yazim hatalarim olabilir,
affiniza siginiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…