- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.921
çok sağol canım,1 saat uyudum,uyandığımda geçmişti çok şükürrr,,,devam etseydi içecektimmm ağrı kesicii,,,
bu arada fitrelerden bahsetmişsin canımmm,karnımızdaki bebişlerede fitre vermemiz gerekiyormuş,bilmeyen varsa sölemek istedim buradan....
herkese hayırlı geceler..
kızlar ben çok fenayım yaa kusmaktan boğazzım inanılmaz tahriş oldu
ve şu an yutkunmaktan çok güclük çekiyorum
bilmem daha nekadar sürecek bu bulantılar
yalnız diilim dimi bu arada
bulantıları süren varmı??
Midesi yanan arkadaşlara tavsiyem;
mide yanması için sabahları aç karna bir kaç tane sade lokum tavsiye ederim deneyenler çok faydasını gördü. lokum boş mide duvarını sarıyor ve mide yaralarını gün içinde salgıladığı asitten koruyarak çabuk iyileştirme sağlıyor. beslenmene dikkat etmelisin kafeinli ve asitli içecekler kızartmalardan uzak durmaya çalış kısa sürede rahatlarsın
çok sağol canım,1 saat uyudum,uyandığımda geçmişti çok şükürrr,,,devam etseydi içecektimmm ağrı kesicii,,,
bu arada fitrelerden bahsetmişsin canımmm,karnımızdaki bebişlerede fitre vermemiz gerekiyormuş,bilmeyen varsa sölemek istedim buradan....
Bizde öyle biliyoruz valla. kalp atışları başladığı için ona da vermek gerekiyormuş diye biliyouz. yeğenime, kızıma ve şimdide içimdekine verdik çok şükür. NİYET önemli sonuçta. versek bile zararı yok faydası vardır inşallah Allah katındaçok sağol canım,1 saat uyudum,uyandığımda geçmişti çok şükürrr,,,devam etseydi içecektimmm ağrı kesicii,,,
günaydın güzel annelerrr ''KADİR GECENİZ MUBAREK OLSUNNN''
ARKADAŞLAR biraz araştırdım da, doğmamış çocuğa fitre verilmez deniyor. Yine de Allah kabul etsin
merhabalar anne adayları
artık anne değilim ama yinede gelişmelerden güzel haberlerden geri kalmak istemedim mutlu haberlere çok sevindim umarım herşey böyle sorunsuzca devam eder...
herkezin kandili mübarek olsun...
topiğimizin en yaşlısı benim galiba kızlar yaşım 35
günaydın güzel annelerrr ''KADİR GECENİZ MUBAREK OLSUNNN''[/QUO
günaydın uhdecim günaydın bütün annelere nasılsınız bakalım bugün?kontrolü olanlara hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum.bütün bebişlerin sağlıklı mutlu olmaları dileklerimle.bu arada KADİR GECEmiz mübarek olsun allah dualarımızı geri çevirmesin bebişlerimizle tekrarına kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?