- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.221
4.ayı bıtırmemıze az kaldı,anne sutunun yanında yavas yavas ek besınlere gecsemmı acaba?
doktorumuz bize 4.ayına az kaldığı için meyve sularına gçmemizi önerdi, erkenden yeni tatlara alışmasını istiyormuş. elma suyu ile başlayın dedi. günde 100 cc. ama ben pek başlama taraftarı değilim açıkcası 5 aya kadar beklemek istiyorum..
isolde; eğer mamayla beslenen bir bebekse yavaş yavaş meyve suları ile başlayabilirsin bence, cam rendede elma suyu, şeftali suyu, ama öyle piriç unu tahıllı mamalara falan gerek yok bence, sütün var ise ne gerek var.
bu kurabıye cok tehlıkelı valla:)) degıl 1 tepsı 3 tepsı yerım:)))biraz önce tahinli kurabiye yaptım burda çok övüldü tahinide sevmemden ötürü deniyim dedim anaaaam nası bişeymiş öyle bayıldım valla tepsiyi bitirmek üzereyim övüldüğü kadar güzel valla:125:
Iyı olmanıza sevındım canım. Demek oglana anane eslık edıo:)) bızım anane tatıldeeee vallaa oglumla evde ıkamet edıyoruz:)sAOL mİNECİĞİM, İYİYİM NE OLSUN, OĞLAN DA Yİ ŞTE, ANNEANNEYLE GEÇİNİP GİDİYORLAR, BEN ÖĞLENE KADAR EVDEYİM, ÖĞLEDEN SONRA ONLARI BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.
Bgn topık cok sessız,nıye yaww:)
Bugun degııl kı cumadan berı boyle. helekı gamze nerde hıc bılmem yıne tatılemı cıktı nedır:)
buradayım burada, antalya'ya gidip geldim, gerçi antalya'dayken yazdım bol bol, bekleme halindeyken :)
hafta sonuda gezdik gezdik gezdik, kızımı caddebostan akşamlarına alıştırıyoruz :) bu akşamda caddedeyiz büyük ihtimalle, malum Aziz Başkan çıktı :) haftayada ayder yaylasındayız rize tarafına gidicez, bugünde mayışık mayış uyuyup duruyoruz , pek ilgilenemedim burayla :)
Ne bıleyım sayfalar ılerlemıosa sen kesın bıyerlere gıtmıssındır:)) Goremıynce dedım yıne gıttı heralde:))) Demek rızeye yolculkk takrıbı 12 sendr hıc hıtmedım bu sene nıyet ettım ramaznda 1 hafta kadr gıtmeye annem gerı eyledıı hava degısıklıgı cocugunu hasta edebılr dedı ben abını ufakken goturdum hasta ettık cocugu dıyıncee zatn ucundan meyletmıstım vazgectım:)) Sıze guzl gezmeler dılerım canım.
hanımlar bebeklerinize emzik veriyormusunuz?ya benimki emziği almıyor atıyor ağzından.3 farklı emzik denedim 3ündede aynı.benim oğlum emmeden uyumuyor.emzirirken uyuyor ytatağına yatırırken tekrar uyanıyor.tok olsa bile memeyle uyuyor.emziğe bi alışsa onunla uyur enazından.nasıl alıştırabilirm bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?