2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aramızda cıgdem dıye bırı varmı? Gecen bırı bana mesj atmıs ama numaryı tanıyamadımm cıgdem yazmıs sonunada bılemedıgm ıcın yanlıs gelms dıye dusunup cvp vermedım ama bılemedm:26:

4.ayı bıtırmemıze az kaldı,anne sutunun yanında yavas yavas ek besınlere gecsemmı acaba?

doktorumuz bize 4.ayına az kaldığı için meyve sularına gçmemizi önerdi, erkenden yeni tatlara alışmasını istiyormuş. elma suyu ile başlayın dedi. günde 100 cc. ama ben pek başlama taraftarı değilim açıkcası 5 aya kadar beklemek istiyorum..

valla bızım doktorumuz hıcbısı soylemedı,burdan okuduklarım ve kızımın genel durumuyla alakalı boyle bı karar vermeyı dusunuyorum ama ılk neyle baslanması gerektıgını bılmıyorum,meyve sularımı,prınc unumu,yoksa yulaflı bılmem nelı kasık mamalarımı?

biraz önce tahinli kurabiye yaptım burda çok övüldü tahinide sevmemden ötürü deniyim dedim anaaaam nası bişeymiş öyle bayıldım valla tepsiyi bitirmek üzereyim övüldüğü kadar güzel valla:125:

sAOL mİNECİĞİM, İYİYİM NE OLSUN, OĞLAN DA Yİ ŞTE, ANNEANNEYLE GEÇİNİP GİDİYORLAR, BEN ÖĞLENE KADAR EVDEYİM, ÖĞLEDEN SONRA ONLARI BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.

isolde; eğer mamayla beslenen bir bebekse yavaş yavaş meyve suları ile başlayabilirsin bence, cam rendede elma suyu, şeftali suyu, ama öyle piriç unu tahıllı mamalara falan gerek yok bence, sütün var ise ne gerek var.

sutum var canım cok sukur ama nebılım,acele etmım ozaman

Yok kuzum meyve suları için başla bence ama tahıllı unlu şeylere erken, yarım seftali, yarım kaysı falan, tadlara alışsın bence, ben başladım bu hafta ama nasıl yani, 1-2 çay kaşığı falan

Kızlar yaaa su trt 1 dekı super dadı varya,o programı ızledıkce endıselerım artıyo,orda genellıkle kardesler arası sıkıntı anlatılıo ama yınede kızımı guzel bı sekılde yetıstıremezsem dıye korkuyorum

bu kurabıye cok tehlıkelı valla:)) degıl 1 tepsı 3 tepsı yerım:)))

sAOL mİNECİĞİM, İYİYİM NE OLSUN, OĞLAN DA Yİ ŞTE, ANNEANNEYLE GEÇİNİP GİDİYORLAR, BEN ÖĞLENE KADAR EVDEYİM, ÖĞLEDEN SONRA ONLARI BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.
Iyı olmanıza sevındım canım. Demek oglana anane eslık edıo:)) bızım anane tatıldeeee vallaa oglumla evde ıkamet edıyoruz:)

Bgn topık cok sessız,nıye yaww:)

Bugun degııl kı cumadan berı boyle. helekı gamze nerde hıc bılmem yıne tatılemı cıktı nedır:)

Yok kuzum meyve suları için başla bence ama tahıllı unlu şeylere erken, yarım seftali, yarım kaysı falan, tadlara alışsın bence, ben başladım bu hafta ama nasıl yani, 1-2 çay kaşığı falan

Bugun degııl kı cumadan berı boyle. helekı gamze nerde hıc bılmem yıne tatılemı cıktı nedır:)

buradayım burada, antalya'ya gidip geldim, gerçi antalya'dayken yazdım bol bol, bekleme halindeyken :)

hafta sonuda gezdik gezdik gezdik, kızımı caddebostan akşamlarına alıştırıyoruz :) bu akşamda caddedeyiz büyük ihtimalle, malum Aziz Başkan çıktı :) haftayada ayder yaylasındayız rize tarafına gidicez, bugünde mayışık mayış uyuyup duruyoruz , pek ilgilenemedim burayla :)

Slmm kızlar nasılsınız çok yoğundum şimdi anca yaza bildim geçmişe baktım sadece 2 sayfacıkk sabahtan berii nerde bu miller herkes tatile mi çıktııı

Ne bıleyım sayfalar ılerlemıosa sen kesın bıyerlere gıtmıssındır:)) Goremıynce dedım yıne gıttı heralde:))) Demek rızeye yolculkk takrıbı 12 sendr hıc hıtmedım bu sene nıyet ettım ramaznda 1 hafta kadr gıtmeye annem gerı eyledıı hava degısıklıgı cocugunu hasta edebılr dedı ben abını ufakken goturdum hasta ettık cocugu dıyıncee zatn ucundan meyletmıstım vazgectım:)) Sıze guzl gezmeler dılerım canım.

bende ramazanda rizedeyim en son geçen kurban bayramı gitmiştim..bigün rizeyi özlicem aklıma gelmezdi ama özledim rizeyi arkadaşlarımı annemleri..

hanımlar bebeklerinize emzik veriyormusunuz?ya benimki emziği almıyor atıyor ağzından.3 farklı emzik denedim 3ündede aynı.benim oğlum emmeden uyumuyor.emzirirken uyuyor ytatağına yatırırken tekrar uyanıyor.tok olsa bile memeyle uyuyor.emziğe bi alışsa onunla uyur enazından.nasıl alıştırabilirm bi fikriniz var mı?

canım benım kızımda kesınlıkle almıyodu,her verdgmde ogurup kusma egılımı gosterıodu,gecen gunlerde yıne bı krız anında aglarken bı denım dedım,aldı hayret ettım aldı ve sakınlesıp uyudu,o sekılde o gunden berı alıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…