- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.241
hanımlar bebeklerinize emzik veriyormusunuz?ya benimki emziği almıyor atıyor ağzından.3 farklı emzik denedim 3ündede aynı.benim oğlum emmeden uyumuyor.emzirirken uyuyor ytatağına yatırırken tekrar uyanıyor.tok olsa bile memeyle uyuyor.emziğe bi alışsa onunla uyur enazından.nasıl alıştırabilirm bi fikriniz var mı?
hanımlar bebeklerinize emzik veriyormusunuz?ya benimki emziği almıyor atıyor ağzından.3 farklı emzik denedim 3ündede aynı.benim oğlum emmeden uyumuyor.emzirirken uyuyor ytatağına yatırırken tekrar uyanıyor.tok olsa bile memeyle uyuyor.emziğe bi alışsa onunla uyur enazından.nasıl alıştırabilirm bi fikriniz var mı?
merhaba
kızım liva'nın göğüs boyun ve kol eklem yerlerinde isilik diye tahmin ettiğim kızarıklıklar mevcutgünlük banyo ve ince giysiler dışında yapılacak herhangi birşey var mıdır? banyo suyuna nişasta katılması gibi birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 2 gündür kabızlık problemi yaşıyor (
benim oğlumda hiç isilik olmadı ama o bölgeleri sürekli pudralayarak kuru tutarsan belki bunun onüne geçebilirsin diye düşünüyorum
kabızlık olayına gelince 2 gün normal canım, atlas 4 gün sonra daha dün yaptı kakasını sıkma canını eninde sonunda çıkacak :)
öncesinde 3-4-7 gün tutmuşluğumuz var bizim kıymete binmişti yapmamıştı kakasını. o zaman hiçbir şekilde rahatsızlık belirtisi yoktu; ama bu kez öyle değil sanki ıkına ıkına azıcık bişe çıkıyor oda çok katı, bazen ıkınıp ağlıyor. o ıkınıyor ben fena oluyorum. umarım çıkar en kolayından :) yarında bu şekilde devam ederse bir sonraki gün doktora gitmeyi düşünüyorum artık.
ek besin veriyormusun canım
az önce tahinli kurabiye yaptım soğudu şimdi de yiyorum
çook güzel olmuş
canım az önce bim in sitesine baktım bu hafta dikiş makinası varmış 150 lira aklıma ilk sen geldin bende almıştım bimden gayet memnunun düşünürsen haberin olsun istedim
ayyy şahane olur valla inş alabilirim yaaasonra gelsn elbiseler etekler
saol cnm bilgilendirdgn içinde düşündüğün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?