2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence bir suru emzik verdim hicbirini almadi en son damaki kaucuk nuk marka emzik verdim biraz agzinda tuttum sevdiii cok sukur simdi emiyor sadece gunduz uykusunda veriyorum

bugün Selçuk 1 saat durmadan ağladı..nazar değdi Selçüküme...1 haftadır herkes ne kdr uslu diyip duruyo..ya size neeee usluysa usluuu Allah dağına göre kar veriyo anası asabi sabırsız oda uslu yoksa nasıl uğraşırdı diye bağırmak istiyorm Allahııımmmm..ağlamaktan uykuya daldı yavrum içini çeke çeke uyudu bütün uykusunda..

Benimkidekesinlikle almiyordu kaucugundan damaklisina normalinehepsini denedim.. Yine de almiyor ama en iyiside bebedor 2numara oldu biraz tutuyor

sezensezen arkadaşım, kitaplarda okuduguma göre, 4 aylıga kadar emziğe alışmadıysa bebeğiniz 4 aydan sonra zaten alıştırmayın yazıyor... oral dönemini atlatmış oluyor çünkü, alışmadıysa çabalama bence. bir de 4.aydan itibaren daha bilinçli oluyorlar. sonra bıraktıramazsın.. kerem paşa tüm zorlamalarıma ragmen emzik almadı, değiştirdim değişik zamanlarda verdim. ıhh. ben de bıraktım artık:)

nuk'un emziklerini daha kolay alıyo bebekler die okumuştum bende bu markayı kullnıyorum kızım 10 günlükken aldı uyumaya başladığında veriyorum uykuya dalıncaya kadar. dışardaykende çok rahat oluyo nukun silikonlu yarım damak emziğini kullanıyorum kızımda çok seviyo..

benim oğlan eskiden hangi emziği versem alırdı, şimdi hiçbirini almıyor, nuk damaklı, avent damla, chicco kauçuk denedim olmadı, aventin 3-6 ayını sipariş verdim bir de onu denşycem son olarak olmadı olmadı ben de eşimde emmemişiz napalım:S

merhaba
kızım liva'nın göğüs boyun ve kol eklem yerlerinde isilik diye tahmin ettiğim kızarıklıklar mevcut günlük banyo ve ince giysiler dışında yapılacak herhangi birşey var mıdır? banyo suyuna nişasta katılması gibi birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 2 gündür kabızlık problemi yaşıyor(

Alya uyanıkken uyusada şunu bunu yapsam diyorum,
ama uyuduktan sonra napcaktım benyaaa diye diye
hiçbişeyde yapmıyorum ve sonra ayy uyansada kızımla
vakit geçirsem diyorumD

bence denemekten vazgeçme atlas da almıyordu öğürüyordu hatta bir kaç kez de kusturdum çocuğu
ben artık vazgeçmişken oda ne kabul etti önce uyurken aldı şimdilerde ise uyanıkken de almaya başladı
bence sende denemeye devam et aklı erdikçe emziğin o muhteşem zevkinin farkına varacaktır :)

benim oğlumda hiç isilik olmadı ama o bölgeleri sürekli pudralayarak kuru tutarsan belki bunun onüne geçebilirsin diye düşünüyorum
kabızlık olayına gelince 2 gün normal canım, atlas 4 gün sonra daha dün yaptı kakasını sıkma canını eninde sonunda çıkacak :)

öncesinde 3-4-7 gün tutmuşluğumuz var bizim kıymete binmişti yapmamıştı kakasını. o zaman hiçbir şekilde rahatsızlık belirtisi yoktu; ama bu kez öyle değil sanki ıkına ıkına azıcık bişe çıkıyor oda çok katı, bazen ıkınıp ağlıyor. o ıkınıyor ben fena oluyorum. umarım çıkar en kolayından :) yarında bu şekilde devam ederse bir sonraki gün doktora gitmeyi düşünüyorum artık.

canım az önce bim in sitesine baktım bu hafta dikiş makinası varmış 150 lira aklıma ilk sen geldin bende almıştım bimden gayet memnunun düşünürsen haberin olsun istedim

geçen hafta komple doluydum misafirlerin biri geldi biri gitti
en son dün bahar-gökalp ve aysel-gülnihal'i ağırladım çok güzel sohbetler ettik benim için güzel bir gün oldu.

benim ağlak oğlum fotolarda görüldüğü üzere yine hep ağladı yaaa vallahi anlamıyorum insan mı seçiyo nedir dün zır zır ağlayan çocukta bu gün çıt çıkmıyo aksine gülücükler bağırışlar konuşmalar..sinir oluyorum misafir yanında huzursuz oluyorum her zaman niye böle oluyo,
hatta sürekli mız mız olduğundan gülünce beliren gamzesini dün ilk defa aysel farketti (3.görüşmemiz yani düşünün artık)
bi rahatsızlığı da yok bu gün kontrolümüz vardı genel bi muayene ettirdim maşallah bişi yok offf yani offf diyorum artık

ek besin veriyormusun canım

canım az önce bim in sitesine baktım bu hafta dikiş makinası varmış 150 lira aklıma ilk sen geldin bende almıştım bimden gayet memnunun düşünürsen haberin olsun istedim

ayyy şahane olur valla inş alabilirim yaaa sonra gelsn elbiseler etekler
saol cnm bilgilendirdgn içinde düşündüğün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…