- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.261
:))Canım ben de demin yaptım güya misafire yiyip duruyorum yani forumun milli yiyeceği ilan ediyorum bu kurabiyeyi :)))
hayır henüz ek besine geçmedik, ağırlıklı mama ile besleniyor. 3. ay kontrolümüzde doktorumuz 1,5 ay sonra ek besinlere başlayacağız yavaş yavaş demişti. bu ayki kontrolümüzden sonra başlayacağız sanırım.
hayır henüz ek besine geçmedik, ağırlıklı mama ile besleniyor. 3. ay kontrolümüzde doktorumuz 1,5 ay sonra ek besinlere başlayacağız yavaş yavaş demişti. bu ayki kontrolümüzden sonra başlayacağız sanırım.
ne demek canım :) kzım olsaydı bi elbise de ona isterdimama istersen bana cicili bicili bi elbise dikebilirsin
aynen öyle denemeyen kaldı mı? acaba
beeeeeeenn!!tahin almayı unutuyorum hergün.bide siz böyle çok güzel hepsini ben yedim felan diye anlattıkça yapmaya korkuyorum,benım kocam sevmez hiç kurabiye ihale bana kalacak.kilolarıma kilo katmaktan korkuyorum :18::18::18:
sezensezen arkadaşım, kitaplarda okuduguma göre, 4 aylıga kadar emziğe alışmadıysa bebeğiniz 4 aydan sonra zaten alıştırmayın yazıyor... oral dönemini atlatmış oluyor çünkü, alışmadıysa çabalama bence. bir de 4.aydan itibaren daha bilinçli oluyorlar. sonra bıraktıramazsın.. kerem paşa tüm zorlamalarıma ragmen emzik almadı, değiştirdim değişik zamanlarda verdim. ıhh. ben de bıraktım artık:)
canım benim oğlum ayın 10unda 3 ayı bitirecek.daha 3 ayı doldurmadık bile.hayır daha önce tutuyordu emziği 3 haftadır tutmuyor.ağzından atıyor.birde sen boşuna uğraşıyosun dermiş gibi emziği ağzından her atışında gülüyo bana.dalga geçiyor resmen:)dedilerki emziği tatlı bişeye batır emer dediler.öyle yaptım.önce uzun süre emiyordu emzikteki kıvam bitene kadar.şimdi artık yutmuyor o numarayı emziğin ucunu yalıyor ama emmiyor.yaa şimdiki bebeklerde çok fenaaa:)çok bilmiş benimkisi.buarada isimleride yakınmış benim oğlumun ismide kerim..
Olsunn kuzum biz Atlası ağlak haliyle sevdik amaa yerimm ben onun gamzesini küçük adammgeçen hafta komple doluydum misafirlerin biri geldi biri gitti
en son dün bahar-gökalp ve aysel-gülnihal'i ağırladım çok güzel sohbetler ettik benim için güzel bir gün oldu.
benim ağlak oğlum fotolarda görüldüğü üzere yine hep ağladı yaaa vallahi anlamıyorum insan mı seçiyo nedir dün zır zır ağlayan çocukta bu gün çıt çıkmıyo aksine gülücükler bağırışlar konuşmalar..sinir oluyorum misafir yanında huzursuz oluyorum her zaman niye böle oluyo,
hatta sürekli mız mız olduğundan gülünce beliren gamzesini dün ilk defa aysel farketti (3.görüşmemiz yani düşünün artık)
bi rahatsızlığı da yok bu gün kontrolümüz vardı genel bi muayene ettirdim maşallah bişi yok offf yani offf diyorum artık
Yaa hergün birisi yapıyor şu kurabiyeyi tarifini verir misin kuzum bende yapıcam benim başım kel miiiaz önce tahinli kurabiye yaptım soğudu şimdi de yiyorum
çook güzel olmuş
Bende gördüm o dikiş makinasını 6 temmuzda gelecek yzıyor eşim kumaşçı çok güzel kumaşlar getiriyor da bende beceri yok annem ne çok istiyorum ama dikiş dikmeyi kursa yazılmak istiyorum ama Gülnihal'le pek mümkün değil hamile kalmadan önce gittim yazıldım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sonra bulantılar fln gidemedim kursa içimde kaldıı yaa hüüüüüüneden olmasın cnm bnm seve seve
merhaba
kızım liva'nın göğüs boyun ve kol eklem yerlerinde isilik diye tahmin ettiğim kızarıklıklar mevcutgünlük banyo ve ince giysiler dışında yapılacak herhangi birşey var mıdır? banyo suyuna nişasta katılması gibi birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 2 gündür kabızlık problemi yaşıyor (
merhaba
kızım liva'nın göğüs boyun ve kol eklem yerlerinde isilik diye tahmin ettiğim kızarıklıklar mevcutgünlük banyo ve ince giysiler dışında yapılacak herhangi birşey var mıdır? banyo suyuna nişasta katılması gibi birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 2 gündür kabızlık problemi yaşıyor (
kızlar doktorun nazarı değer mi ki ?
atlasın bıngıldağı kapanıyor ya her ay baş çevresinin takibi yapılıyor o nedenle hastaneye gittik
doktorumuz yoktu bizde başka bi doktora girdik anlattım derdimizi doktora
kaç aylık dedi 3 deyince onun cevabı şu oldu "ben 6 aylık zayıf bi bebek sandım öyle anlamlı bakıyor ki"dedi ve kadın defalarca söyledi
o öyle deyince bende arada maşallah maşallah sokuşturuyorum
bebeğin gayet iyi norolojik gelişimi de güzel, d vitaminini de kesme çocuğun dedi (öteki doktor kes demişti ne yapim bilmiyorum) bıngıldağın kapanması onunla ilgili değil bazı çocukların erken kapanıyo dedi
kilosunu tarttı,boyunu ölçtü,kafasını ölçtü ama hiç biri sağlık ocağındakilerle örtüşmüyohangisini dikkate alacağımı şaşırdım heeee
işte atlas efendinin günlüğünden bir kıssa
aynen öyle denemeyen kaldı mı? acaba
bugün Selçuk 1 saat durmadan ağladı..nazar değdi Selçüküme...1 haftadır herkes ne kdr uslu diyip duruyo..ya size neeee usluysa usluuu Allah dağına göre kar veriyo anası asabi sabırsız oda uslu yoksa nasıl uğraşırdı diye bağırmak istiyorm Allahııımmmm..ağlamaktan uykuya daldı yavrum içini çeke çeke uyudu bütün uykusunda..
geçen hafta komple doluydum misafirlerin biri geldi biri gitti
en son dün bahar-gökalp ve aysel-gülnihal'i ağırladım çok güzel sohbetler ettik benim için güzel bir gün oldu.
benim ağlak oğlum fotolarda görüldüğü üzere yine hep ağladı yaaa vallahi anlamıyorum insan mı seçiyo nedir dün zır zır ağlayan çocukta bu gün çıt çıkmıyo aksine gülücükler bağırışlar konuşmalar..sinir oluyorum misafir yanında huzursuz oluyorum her zaman niye böle oluyo,
hatta sürekli mız mız olduğundan gülünce beliren gamzesini dün ilk defa aysel farketti (3.görüşmemiz yani düşünün artık)
bi rahatsızlığı da yok bu gün kontrolümüz vardı genel bi muayene ettirdim maşallah bişi yok offf yani offf diyorum artık
CAnım nazar degmesin kuzuya. ama bazen yapıyorlar. benım kızımda dun cok agladı dısarı da cıkarmamıstım ama anlamadık. eşim işten gelınce o baktı ben bı kuafore gıttım geldım hıc durmamıs. bende de 1 saat agladı sanırm uyku huzursuzluguydu. ama bzazen huzursuzlukkları oluyor acaba karnı mı agrıyor diş mi cıkarcak uyku huzursuzlugumu diye kafamız karıstı o kadar aglamasına. keske sıkıntılarını bilebilsek hemen..
canım yeni doktora gitmeniz iyi olmıus farklı bir yorum olmuş. maşallah atlasa nazar degmesin. demek ki bazı bebeklerın daha hızlı gelısıyor. baska bir doktora daha danıssanız aslında. d vit ı kullanıp kullanmamak acısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?