2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorun nazarı değer mi ki ?

atlasın bıngıldağı kapanıyor ya her ay baş çevresinin takibi yapılıyor o nedenle hastaneye gittik
doktorumuz yoktu bizde başka bi doktora girdik anlattım derdimizi doktora
kaç aylık dedi 3 deyince onun cevabı şu oldu "ben 6 aylık zayıf bi bebek sandım öyle anlamlı bakıyor ki"dedi ve kadın defalarca söyledi
o öyle deyince bende arada maşallah maşallah sokuşturuyorum

bebeğin gayet iyi norolojik gelişimi de güzel, d vitaminini de kesme çocuğun dedi (öteki doktor kes demişti ne yapim bilmiyorum) bıngıldağın kapanması onunla ilgili değil bazı çocukların erken kapanıyo dedi
kilosunu tarttı,boyunu ölçtü,kafasını ölçtü ama hiç biri sağlık ocağındakilerle örtüşmüyo hangisini dikkate alacağımı şaşırdım heeee
işte atlas efendinin günlüğünden bir kıssa

katı yapmasına takıldım da
mama yiyen bebeklerde oluyormu ki
mamayı falan mı değiştirdin canım

Son düzenleme:

birşeyden daha şüpheleniyorum ama umarım öyle değildir, inek sütü alerjisi olabilir mi acaba kabızlık ve vücutta kızarıklıkda belirtiler arasında.ikisi bir arada olunca?

bende 3 gün önce yaptm cnm, aynı tahin helvası gibi oluo,
herkes begendi, zaten bayatlamıo kolay kolay,
2/3 gün yersin işte tek başına:))
bidaki yapışıma içine vanilyayla az bişey kabartma tozu koyucam ben

birşeyden daha şüpheleniyorum ama umarım öyle değildir, inek sütü alerjisi olabilir mi acaba kabızlık ve vücutta kızarıklıkda belirtiler arasında.ikisi bir arada olunca?

benim oğlan eskiden hangi emziği versem alırdı, şimdi hiçbirini almıyor, nuk damaklı, avent damla, chicco kauçuk denedim olmadı, aventin 3-6 ayını sipariş verdim bir de onu denşycem son olarak olmadı olmadı ben de eşimde emmemişiz napalım:S[/QUOTE]

canım vala benimkinin uyku problemi olmasa okadar takmıcam emzik olayını.dediğim gibi sadece memede uyuyor.yatağına yatırırkende tekrar uyanıyor.memeyi aç olduğu için emmiyor.ağzında geveleyip duruyor.çiğniyor öyle uyuyor.o yüzden emziğe alıştırmak istiyorum.en azından yatağına yatırırken tekrar uyanma problemi olmaz.hayır anlamadığım yeni doğduğunda emziği çok güzel emen bebek şimdi niye emmiyor:S

Güüüünayyyddınnn güzzel annişler çok güzel bir gün sizin olsun haydii tempoo dıpts dıpts dıptss

Olsunn kuzum biz Atlası ağlak haliyle sevdik amaa yerimm ben onun gamzesini küçük adamm
az önce tahinli kurabiye yaptım soğudu şimdi de yiyorum
çook güzel olmuş
Yaa hergün birisi yapıyor şu kurabiyeyi tarifini verir misin kuzum bende yapıcam benim başım kel miii
neden olmasın cnm bnm seve seve
Bende gördüm o dikiş makinasını 6 temmuzda gelecek yzıyor eşim kumaşçı çok güzel kumaşlar getiriyor da bende beceri yok annem ne çok istiyorum ama dikiş dikmeyi kursa yazılmak istiyorum ama Gülnihal'le pek mümkün değil hamile kalmadan önce gittim yazıldım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sonra bulantılar fln gidemedim kursa içimde kaldıı yaa hüüüüüüSen ne güzel yapa biliyorsun kuzum artık çeşit çeşit dikip giyersiniz ana kızz

Son düzenleme:
Günaydınlar,
Kızlar buluşmanız ne güzel olmuş olmuş, söylemeden geçemeyeceğim,
Evet ben de daha yapmadım tahinli kurabiyeden, tek sebebi yemekten korkmam, kilolaraı zaten veremedim.

günaydın kızlar

aynı problemi biz yasadık. haftasonu izmire gezmeye gittik fakat hava orda daha sıcak oldugundan ve yeni bir atlet almıstım gogus kısmında dantel gıbı boyle bii detay vardı gogus ıp askılarında ve banyo yaptıramamıstım.. kızım isilik oldu. hemen yıkadık sonra döndük evimize dün son durulama suyuna bir dolu dolu kasık bugday nısastası doktum banyo ıcın hazırladıgım sudan baska bir kaba aldım. yıkadıktan sonra onu dokup kuruladım. bu sefer losyonda surmedım. pudralı deo sıkmıssın gibi bi his yaratıyor. kuru tutuyor. ve isilikten kalan kızarıklık sondü. kesinlikle tavsiye edıyorum. doktorumuza da sormustum işe yarıyorsa devaö et demişti.

bende de aynı sorun olmuştu ben hergün banyonun yanında birde gün içerisinde bir kaç kez ılık suyla kızaran yerlerini ıslatıyorum. birde bepanten krem sürüyorum geçiyor

demin bilgisayarı açtığımda windows 9 u kur penceresi çıktı ne yapsam bilemedim..hiç anlamam bilgisayar işlerinden alttada "daha sonra sor" butonu vardı..içimden keşke "beyime sor" butonuda olsa diye geçti resmen bunu istedim..microsoftla iletişime geçmem lazım..

maşallah cnm sevindim buna..bence başka bi dr. daha götür onun dedikleri hangisiyle örtüşüyosa onu yap derim bn..

kızlarrr tahinli kurabiyenin tarifi

1 su bardağı tahin

1 subardağı pudra şekeri

yarım çay bardağı sıvı yağ

alabildiği un muydu doğrumu hatırlıyorum???

CAnım nazar degmesin kuzuya. ama bazen yapıyorlar. benım kızımda dun cok agladı dısarı da cıkarmamıstım ama anlamadık. eşim işten gelınce o baktı ben bı kuafore gıttım geldım hıc durmamıs. bende de 1 saat agladı sanırm uyku huzursuzluguydu. ama bzazen huzursuzlukkları oluyor acaba karnı mı agrıyor diş mi cıkarcak uyku huzursuzlugumu diye kafamız karıstı o kadar aglamasına. keske sıkıntılarını bilebilsek hemen..

canım yeni doktora gitmeniz iyi olmıus farklı bir yorum olmuş. maşallah atlasa nazar degmesin. demek ki bazı bebeklerın daha hızlı gelısıyor. baska bir doktora daha danıssanız aslında. d vit ı kullanıp kullanmamak acısında.

aslında bi süre kullanmayı düşünmüyorum d vitaminini çünkü önceki doktor tahlil istediydi onların sonucuna bakarak d vit.ni kullanma
değeri iyi çıkmış demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…