2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm evet hipp organikmiş ama duydugum kadariyle biraz zor bulunuyormuş, inş kuzuna yarar mamada sütünde cnm:)

cnm evet hipp organikmiş ama duydugum kadariyle biraz zor bulunuyormuş, inş kuzuna yarar mamada sütünde cnm:)
Amin canim saoll. Evet zor buldum bende palladium avm e bebekte buldum marketlerde falan yok
İnsallah yarar zaten iki ay sonrada sebze corbalarina baslayacagiz zaten yavas yavas baslamis olduk boylelikle

ay aynen benim bebiş de elimi parmağına götürüyor, yanağından öperken dönüp dudağımı çeneme saldırıyor, bizimkinin de yakında dişi çıkacak gibime geliyor, bugün dişlik denedim, titreyen bir dişlik almıştım dişlik ağzında titreyip masaj yapınca nasıl rahatladı nasıl keyiflendi kuzum benim.

ben sana ne diyim harikasın :)))))))))

Canlarım yarın tatile çıkıyoruz, eşimin memleketine gidiyoruz, görümcemin düğünü var daha önce de yazmıştım, 10 gün ya da 12 gün falan kalıcaz...
Sorunum şu "bavullaar"...
Şu 3'lü bavullar var ya, onların en küçüğünü Lidya'ya yaptım, orası soğukmuş, uzun kollu, kısa kollu, battaniye, havlu falan filan...
Orta boyu da kkendimize yaptım...
Birde orta boy eski tip fermuarlı bavul var ona da, bezlerini, iç çamaşırları, makyaj malzemeleri vs koydum...
Çok mu olmuş?((((((((((((((((((((

gaayettt norml cnm bnm

evet haklısın sabrediyorum ama işte arada patlamalar yaşıyorum

inşaallah geçer..

ya inş bırakmazlar eski hallerine dönerler biran önce

ya aynen.. özellikle memeyi reddetmeye başladığından beri bi acayipleşti.. hiç öyle ağladığını duymamıştım

inşaallah ben de öyle umut ediyorum..

gaayettt norml cnm bnm

ilgilenip, cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.. biraz olsun içim ferahladı..

günaydıııııııııııınnn kızlar..
adliyeden geliyoruz oğluşla 20 gün yıllık iznimi başlattım bgn itibariyle offf çok çabuk geçiyo zaman oğlumla son 45 gün (

herkese günaydın,keyifler yerindedir işallah...
tahinli kurabiyeyi dün akşam yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler...

Bugün bizim için özel bir gün, eşimin rütbe töreni var emniyet amiri oldu :) önce tören akşamada yemek organizasyonu var...ve benim çok işim var evi topladım yiğit tuna nın eşyalarını hazırlıyorum bir taraftan süt sağıyorum:) kuaföre gitmek için eşimin gelmesini bekliyorum...bugün koşturmaca yani umarım her şey yolunda gider güzel bir gün olur...

selam herkese nasılsınız hanımlar...

sağol canım ,mutfağa girmeden önce iyiydim yemek yapayım dedim .erzak dolabını açtığımda kapalı bakliyat paketlerinin bile bozulduğunu( içinde kurtlar oluşmuş ) gördüm.ewimi çok seviyorum ama mutfağımdan nefret ediyorum bir mutfak bu kadar sıcak olmak zorundamı ya herşey ziyan oldu yine...

adliyeden geliyoruz oğluşla 20 gün yıllık iznimi başlattım bgn itibariyle offf çok çabuk geçiyo zaman oğlumla son 45 gün (

hadi hayırlı olsun Baharcım..
Gökalp kankasını sırtından vurdu.. insan kankasının sevdii kızı ilk fırsatta kapar mı beee..hemen oğlumun yokluundan istifade edip kızı taciz etmiş..
yavrum şimdi herşeyden habersiz yatıyo öylece ağzından salyalar akarak..bn ona bu gerçeği nasıl söylerim

ee bi kızı bin kişi ister bir kişi alır yawrumm:)) gelseymiş oğlumun kankası gelmedi gökalp de atlas la kanka oldu:) hehehe:)
bi dahaki buluşma bende kuzzumm selçuk paşa gelmezse küseriz haa:)

Bunu yıyıp sonralıklann avrasya maratonuna katılıoruz:)) Kı ancak 500 grmını verebılelım:)) Hem halley hem krm santı emınım tadı harıkadr ama bırı bana yapsa hepsını yıyecgımden hıc yapılmaması tercıhımdr:))))
Napcan sekerım 45 gunu en guzel sekılde degerlendırcen ınsalalh upuzun gelsın 45 sene gıbı yasarsın umarım:)))

Gozun aydın canım.

merhaba kızlar zeynebim bugün tam 4 aylık oldu ve aşıdan geldik 2 aşı yapıldı çok ağladı yavrum ya ferro sanal diye damla verdi tek seferde 6 daamla verecekmişim boyu kilosuda normal o kdara kusmaya kaka ya :)

selam herkese nasılsınız hanımlar...

saol cnm sen ve bebeişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…