- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.201
iyi aksamlar kizlar doktor oglumun kilosunu sinirda buldugu ve kakasini yapmada problem yasagi icin doktorumuz tahil bazli hipp marka mama verdi gunde bir defa once tereddut ettim ve arastirdim hipp organik oldugu tarim ve koy isl. Bak. Tarafindan onaylandigi icin doktorlarin ilk tercihleri arasindaymis bebeklerde seviyormus ogluma yedirdim sapur supur yedi valla artik yeni tatlar denemek istiyormus bizim keratayi sut kesmiyormus sagdigim sutumle karistirip aksam yatmadan iciriyorum uykusuna baya faydali oldu uc gundur. Masallahhh
Sicaktan dolayii artik emmek istemiyor sanirim surekli uyku pozisyonuna sokarak emziriyorum bende yoksa emmeyip kendini geri atiyor resmen benle savasiyor sipa gece bir sorun yok ama gunduz gozler surekli incelemede o yuzden emmiyor emmiyorrr bende gunduz sagip kasikla iciriyorum ne yapayyimm ac kaliyor oglan. Dis ikartiyoruz vee acayip huysuz keyifsiz istahsizz bu dis cikarmak tam anlamiyla kabusa donustu diyebilirim durup durup agliyor ve parmagimi kaptigi gibi isiriyor dislerini kasiyor bundan sonra isimiz zor yaniii
Amin canim saoll. Evet zor buldum bende palladium avm e bebekte buldum marketlerde falan yokcnm evet hipp organikmiş ama duydugum kadariyle biraz zor bulunuyormuş, inş kuzuna yarar mamada sütünde cnm:)
3 doz olunca mı 10 sene... 5 dozda ömür boyu diye biliyorum yanlış mı?
iyi aksamlar kizlar doktor oglumun kilosunu sinirda buldugu ve kakasini yapmada problem yasagi icin doktorumuz tahil bazli hipp marka mama verdi gunde bir defa once tereddut ettim ve arastirdim hipp organik oldugu tarim ve koy isl. Bak. Tarafindan onaylandigi icin doktorlarin ilk tercihleri arasindaymis bebeklerde seviyormus ogluma yedirdim sapur supur yedi valla artik yeni tatlar denemek istiyormus bizim keratayi sut kesmiyormus sagdigim sutumle karistirip aksam yatmadan iciriyorum uykusuna baya faydali oldu uc gundur. Masallahhh
Sicaktan dolayii artik emmek istemiyor sanirim surekli uyku pozisyonuna sokarak emziriyorum bende yoksa emmeyip kendini geri atiyor resmen benle savasiyor sipa gece bir sorun yok ama gunduz gozler surekli incelemede o yuzden emmiyor emmiyorrr bende gunduz sagip kasikla iciriyorum ne yapayyimm ac kaliyor oglan. Dis ikartiyoruz vee acayip huysuz keyifsiz istahsizz bu dis cikarmak tam anlamiyla kabusa donustu diyebilirim durup durup agliyor ve parmagimi kaptigi gibi isiriyor dislerini kasiyor bundan sonra isimiz zor yaniii
hemmen veriyorum ozaman tarifi cnmmm
yaz rüyası:
malzemeler
10 lu paketde halley
bi paket krem şanti (krem şanti için 1 su bardağı soğuk süt)
1 adet muz
1 adet şeftali
2 avuç kiraz
yapılışı:
krem şantiyi yapıp içerisine 10 halleyin tamamını kırıyoruz ardından küçük küçük dilimlediğimiz meyveleri
katarak cok ezmeden yoğuruyoruz. alüminyum folyoya sarıp buz dolabına koyup bekletiyoruz, ve afiyetle
yiyoruzzz
not: meyveleri kendi isteğinize göre seçebilirsiniz.
Canlarım yarın tatile çıkıyoruz, eşimin memleketine gidiyoruz, görümcemin düğünü var daha önce de yazmıştım, 10 gün ya da 12 gün falan kalıcaz...
Sorunum şu "bavullaar"...
Şu 3'lü bavullar var ya, onların en küçüğünü Lidya'ya yaptım, orası soğukmuş, uzun kollu, kısa kollu, battaniye, havlu falan filan...
Orta boyu da kkendimize yaptım...
Birde orta boy eski tip fermuarlı bavul var ona da, bezlerini, iç çamaşırları, makyaj malzemeleri vs koydum...
Çok mu olmuş?((((((((((((((((((((
canım benim aynı şey benimde başımda 10 günü geçti böyleyiz...dediğin gibi emen çocuk emmemeye başladı...sıcaklar etkiliyo bir de 4.5. aylarda böyle yaparlarmış sanırım geçici bir dönem öyle umuyorum...göğsümü yıkıyorum buz torbasıyla soğutup memeyi öyle tutturmaya çalışıyorum deli gibi evde dolanıyoruz anlıcan:) emmediği zaman çok üzülüyorum. eşime ,beni sevmiyo bu oğlun diye tripler atıyorum:) aynı durumu yaşayan bir arkadaşım dr.gtürmüş sütün varsa emmiyosa aç kalsın biraz mecbur emer sabret demiş.sabretcez yani arkadaşım anne sütü gibisi yok ne kadar emerse kar kar...
çoğumuzda var bu sorun demekki dönemsel bişey..herkes aynı dertten muzdarip mrk etme..bnde yazmıştm bikaç hafta önce sanki sevgilim bni terk etmiş gibi hissediyorm diye anlayabiliyorm hissettiin şeyi ama şimdi daha iyi artk uyanıkkende alıyo yavaş yavaş..sn uykuluyken vermeye dvm et sonra geçer diye ümid ediyorm
bugün çıldırdım ya bütün gün doğru dürüst almadı meme beren off Allahım ne zaman düzelcek bu cocuklar..uyumuyo ağlıyo meme almıyo oturup bende ağladım sonunda..taklalar atıyorum meme vercem diye ya iyi oluyo bikaç gün sonra sapıtıyo yine ha gayret 9 temmuzda 4 aylık olcak beren sonra kaldı 2 ayıda atlattıkmı anne sütüyle rahatlıcam..6. aydan sorada çok acele etmeyin diyor bazı doktorlar ek gıda için ve emerse şayet 1.5 yaşına kadar ağırlık olarak anne sütü devam etmeli diyorlar..ne kadar artırılırsa ek gıda sütten kesmesi okadar çabuk oluyomuş..
Oda bombaymış Pınar yazık bunlarla oyuncak gibi oynuyoruz dünyadan haberleri yok :)))
Gercekten bu ara hepsi şaşırdı, bizimkide oyle değişik sesler çıkarıyor ki ağlarken inanamazsın.
Senin İstanbul beyfendısi bile değiştiyse bizim ki normal yani:)
Herkeste ayni sorun var anlasilan bizimkide o sekilde cok zor emiyor reddediyor bende dolasarak oyalayarak veriyorum, yoksa ac kalacak..sicaklardan diye dusunuyorum ama evde klimada aciyorum.. Nihal demisti bebeklerin bu aylarda algisi arttigi icin disariyla ilgilenmek istermis memeyi cok almazmis diye dogru... Sabredicez bu donemde gececek ekbet
gaayettt norml cnm bnm
gaayettt norml cnm bnm
selam herkese nasılsınız hanımlar...
günaydıııııııııııınnn kızlar..
adliyeden geliyoruz oğluşla 20 gün yıllık iznimi başlattım bgn itibariyle offf çok çabuk geçiyo zaman oğlumla son 45 gün(
hadi hayırlı olsun Baharcım..
Gökalp kankasını sırtından vurdu.. insan kankasının sevdii kızı ilk fırsatta kapar mı beee..hemen oğlumun yokluundan istifade edip kızı taciz etmiş..
yavrum şimdi herşeyden habersiz yatıyo öylece ağzından salyalar akarak..bn ona bu gerçeği nasıl söylerim
Bunu yıyıp sonralıklann avrasya maratonuna katılıoruz:)) Kı ancak 500 grmını verebılelım:)) Hem halley hem krm santı emınım tadı harıkadr ama bırı bana yapsa hepsını yıyecgımden hıc yapılmaması tercıhımdr:))))hemmen veriyorum ozaman tarifi cnmmm
yaz rüyası:
malzemeler
10 lu paketde halley
bi paket krem şanti (krem şanti için 1 su bardağı soğuk süt)
1 adet muz
1 adet şeftali
2 avuç kiraz
yapılışı:
krem şantiyi yapıp içerisine 10 halleyin tamamını kırıyoruz ardından küçük küçük dilimlediğimiz meyveleri
katarak cok ezmeden yoğuruyoruz. alüminyum folyoya sarıp buz dolabına koyup bekletiyoruz, ve afiyetle
yiyoruzzz
not: meyveleri kendi isteğinize göre seçebilirsiniz.
Napcan sekerım 45 gunu en guzel sekılde degerlendırcen ınsalalh upuzun gelsın 45 sene gıbı yasarsın umarım:)))günaydıııııııııııınnn kızlar..
adliyeden geliyoruz oğluşla 20 gün yıllık iznimi başlattım bgn itibariyle offf çok çabuk geçiyo zaman oğlumla son 45 gün(
herkese günaydın,keyifler yerindedir işallah...
tahinli kurabiyeyi dün akşam yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler...
Bugün bizim için özel bir gün, eşimin rütbe töreni var emniyet amiri oldu :) önce tören akşamada yemek organizasyonu var...ve benim çok işim var evi topladım yiğit tuna nın eşyalarını hazırlıyorum bir taraftan süt sağıyorum:) kuaföre gitmek için eşimin gelmesini bekliyorum...bugün koşturmaca yani umarım her şey yolunda gider güzel bir gün olur...
selam herkese nasılsınız hanımlar...
Güanaydın günaydın günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?