2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yap canım yap al ahada veriyom tarifi

1 su bardağı un
yarım su bardağı tahin
yar.su bar.pudra şekeri
yarım çay bardağı sıvı yağ
(ben çok az daha un ekledim)
hepsini karıştır küçük parçalar yap 170 derecede 8 dak.

afiyet olsun

maşallah cnm sevindim buna..bence başka bi dr. daha götür onun dedikleri hangisiyle örtüşüyosa onu yap derim bn..

evet canım doğru söylüyorsun ama sıkılıyorum şu hastane olaylarından yahu
ben bi ay daha vermeyim vitamini diyorum bi dahaki kontrole kadar

Aynen nuk, nuby, chico,bebedor. Damakli damla hertipi.. Annem bebeodr 2numara aldi, kendi evine denedim birakmadi bende yuruttum ordan:)

Gamze harıkasın yaa,dun benım aklımda aysimanın boyle bı fotosunu paylasmak vardı,sımdı gorunce cok sasırdım,berraya masallahlar olsun,kuzucum benım yaa,kızımı bı koydugum yerde geldıkten sonra bulamıyorum,henuz yuzustu donmeyı beceremedı ama ayaklarıyla ıttıre ıttıre gıdıyo bı yerlere...

bugün başıma ne geldi Allahım düşündükçe fena oluyorum.. gökalp i koltuğun en köşesine koydum bende internette fatura ödüyodum, dalmışım, kafamı bi çevirdim ki bacaklar aşağıda gövdesi koltukta, koltuğun kenarına takılmış gibi, dokunsan düşecek.. nasıl o pozisyona geldi 2 dk içinde bilmiyorum bi koşmuşum ki Allahım 2 sn sonra farketsem yere düşecekti çocuğum, sarılıp ağladık çok üzgünüm (

canımm cok gecmıs olsun,cok sukur zamanında mudahale etmıssın,artık daha dıkkat etmemız gerekıyo,bende yalnız bırakıcaksam mutlaka yanına yastık falan koyuyorum

hiii bebeğimmm oyy nasılda için hop etmiştir..çok iyi anlıyorm..bn Sapancadayken kardeşimle kaldımız odada kalıyoduk Selçukla..2 tane yatak var...kardeşim yoktu bnde Selçuğu yan yatağa koydum altınada yanmasın diye kısa bi çarşaf serdim yatağı komple açmak yerine..çünkü üstündeki pike yazın sıcaklatan tarzdı..öyle uyuduk..sabah ıhhh ıhh diye sesler geliyo gözlerimi açamıyorm uykudan..dedm acıktı heralde kalkiim emziriim..zor bela gözlerimi açtımki ne göriim..çarşaf Selçuğun bütün yüzünü örtmüş..elleriyle etrafındakileri çekiştiriyo ya çarşafı nasıl o kdr düzgün bi şekilde yüzüne örttü onu hiç anlayamadım ama yüzü boğazına kdr kapalıydı..nefes almaya çalışıyodu...bi fırladım yataktan kalbim ağzımda bi hışımla açtım çarşafı hmn aldım kucaıma sarılıp ağladım bnde..

dikkat edin kızlar, artık her an tetikte olmalıyız.

bende koydum Berra'yı sehpanın üzerine, hadi yanaştırayım koltyğa ne olur ne olmaz dedim ve mutfağa gitttim kahvaltı hazırlamaya, geldiğimdeki manzara yukarıdaki gibiydi, koltukolmasa yerdeydi....

herkese selam, bugün oğlumu kontrole götürdük, kulağındaki iltihap kurumuş çok şükür, ama antibiyotikten dolayı pazar gününden beri ishal doktorumuz mikropmu var yoksa antibiyotikten dolayı mı diye emin olmak için gaita kültürü istedi, onun sonuçlarını bekliyoruz, inş antibiyotiktendir, bu arada kuzum zayıflamış inş bir an önce atlatırız kuzumla birlikte üzüntüden bende zayıflamışım , 5 günde 2 kilo vermişim

Son düzenleme:
kızlar bebekleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor? ve gece emmek için kaç kez uyanıyorlar? biz bi türlü oturtamadık yawf..

kızlar bebekleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor? ve gece emmek için kaç kez uyanıyorlar? biz bi türlü oturtamadık yawf..
benim oğlum hasta olana kadar saat 19:30-20:30 arası uyuyordu, ve saat 1de, 3te,5te emmek için uyanıyordu ve tam kalkışı 6-7 arası... ama hastalanınca düzen bozuldu, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor

benim oğlum hasta olana kadar saat 19:30-20:30 arası uyuyordu, ve saat 1de, 3te,5te emmek için uyanıyordu ve tam kalkışı 6-7 arası... ama hastalanınca düzen bozuldu, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor

gökalp de 9 gibi uyuyo ama 1 saat sonra uyanıyo ve gece 11 12 ye kadar uyumuyo, 12 de uyudu diyelim mutlaka 2 defa uyanıyo sabaha kadar..Ama uykunun en verimli saatlerini uyanık geçiriyo, acilen bi düzen kurmamz lazım ya

geçecek canım geçecek, en kötü hastalıkları olsun bunlar, en büyük dertleri olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…