- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.281
Güüüünayyyddınnn güzzel annişler çok güzel bir gün sizin olsun haydii tempoo dıpts dıpts dıptss
Olsunn kuzum biz Atlası ağlak haliyle sevdik amaa yerimm ben onun gamzesini küçük adamm
Yaa hergün birisi yapıyor şu kurabiyeyi tarifini verir misin kuzum bende yapıcam benim başım kel miii
Bende gördüm o dikiş makinasını 6 temmuzda gelecek yzıyor eşim kumaşçı çok güzel kumaşlar getiriyor da bende beceri yok annem ne çok istiyorum ama dikiş dikmeyi kursa yazılmak istiyorum ama Gülnihal'le pek mümkün değil hamile kalmadan önce gittim yazıldım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sonra bulantılar fln gidemedim kursa içimde kaldıı yaa hüüüüüüSen ne güzel yapa biliyorsun kuzum artık çeşit çeşit dikip giyersiniz ana kızz
maşallah cnm sevindim buna..bence başka bi dr. daha götür onun dedikleri hangisiyle örtüşüyosa onu yap derim bn..
evet canım doğru söylüyorsun ama sıkılıyorum şu hastane olaylarından yahu
ben bi ay daha vermeyim vitamini diyorum bi dahaki kontrole kadar
benim oğlan eskiden hangi emziği versem alırdı, şimdi hiçbirini almıyor, nuk damaklı, avent damla, chicco kauçuk denedim olmadı, aventin 3-6 ayını sipariş verdim bir de onu denşycem son olarak olmadı olmadı ben de eşimde emmemişiz napalım:S
az önce tahinli kurabiye yaptım soğudu şimdi de yiyorum
çook güzel olmuş
az önce tahinli kurabiye yaptım soğudu şimdi de yiyorum
çook güzel olmuş
YAA bende yapcam yapmayan bi ben kaldım sanırsam:)))))
bugün başıma ne geldi Allahım düşündükçe fena oluyorum.. gökalp i koltuğun en köşesine koydum bende internette fatura ödüyodum, dalmışım, kafamı bi çevirdim ki bacaklar aşağıda gövdesi koltukta, koltuğun kenarına takılmış gibi, dokunsan düşecek.. nasıl o pozisyona geldi 2 dk içinde bilmiyorum bi koşmuşum ki Allahım 2 sn sonra farketsem yere düşecekti çocuğum, sarılıp ağladık çok üzgünüm(
bugün başıma ne geldi Allahım düşündükçe fena oluyorum.. gökalp i koltuğun en köşesine koydum bende internette fatura ödüyodum, dalmışım, kafamı bi çevirdim ki bacaklar aşağıda gövdesi koltukta, koltuğun kenarına takılmış gibi, dokunsan düşecek.. nasıl o pozisyona geldi 2 dk içinde bilmiyorum bi koşmuşum ki Allahım 2 sn sonra farketsem yere düşecekti çocuğum, sarılıp ağladık çok üzgünüm(
hiii bebeğimmm oyy nasılda için hop etmiştir..çok iyi anlıyorm..bn Sapancadayken kardeşimle kaldımız odada kalıyoduk Selçukla..2 tane yatak var...kardeşim yoktu bnde Selçuğu yan yatağa koydum altınada yanmasın diye kısa bi çarşaf serdim yatağı komple açmak yerine..çünkü üstündeki pike yazın sıcaklatan tarzdı..öyle uyuduk..sabah ıhhh ıhh diye sesler geliyo gözlerimi açamıyorm uykudan..dedm acıktı heralde kalkiim emziriim..zor bela gözlerimi açtımki ne göriim..çarşaf Selçuğun bütün yüzünü örtmüş..elleriyle etrafındakileri çekiştiriyo ya çarşafı nasıl o kdr düzgün bi şekilde yüzüne örttü onu hiç anlayamadım ama yüzü boğazına kdr kapalıydı..nefes almaya çalışıyodu...bi fırladım yataktan kalbim ağzımda bi hışımla açtım çarşafı hmn aldım kucaıma sarılıp ağladım bnde..
benim oğlum hasta olana kadar saat 19:30-20:30 arası uyuyordu, ve saat 1de, 3te,5te emmek için uyanıyordu ve tam kalkışı 6-7 arası... ama hastalanınca düzen bozuldu, ne zaman uyuyacağı belli olmuyorkızlar bebekleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor? ve gece emmek için kaç kez uyanıyorlar? biz bi türlü oturtamadık yawf..
benim oğlum hasta olana kadar saat 19:30-20:30 arası uyuyordu, ve saat 1de, 3te,5te emmek için uyanıyordu ve tam kalkışı 6-7 arası... ama hastalanınca düzen bozuldu, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor
herkese selam, bugün oğlumu kontrole götürdük, kulağındaki iltihap kurumuş çok şükür, ama antibiyotikten dolayı pazar gününden beri ishaldoktorumuz mikropmu var yoksa antibiyotikten dolayı mı diye emin olmak için gaita kültürü istedi, onun sonuçlarını bekliyoruz, inş antibiyotiktendir, bu arada kuzum zayıflamış inş bir an önce atlatırız kuzumla birlikte üzüntüden bende zayıflamışım , 5 günde 2 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?