2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. gözlerimiz sürekli üzerlerinde olacak artık. biz de dün 3. ayımızı doldurduk ve 2 gün öncesine yan dönmeye başladı.el ve ayaklarımız hiç durmuyor kıpır kıpır. hala kundaktayız artık bırakmak istiyorum artık.ona sarılmadan uyuyamıyor.

geçmiş olsun iltihabı atlatmışsınız şükür. inşallah mikrop yoktur.

kızlar bebekleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor? ve gece emmek için kaç kez uyanıyorlar? biz bi türlü oturtamadık yawf..

9 da yatıyor. 1 saat sonra uyanıyor. 11 de uyuyor gece 1 ya da 2 defa kalkıyor.

Merhaba kızlar;
Anadolu yakasının ılk ev bulusması bende olsun mu?
Yarın kahvaltıya beklıyorum sızlerı, Gamze ıle Pınara soyledım,sızden haber beklıyorum Mıne ve Merve hanımlar?

amaaan canım yaa allah korusun
ne yapacakları belli olmuyo bunların arkamızı dönmeye gelmiyo :)

Merhaba kızlar;
Yarın kahvaltıya beklıyorum sızlerı, Gamze ıle Pınara soyledım,sızden haber beklıyorum Mıne ve Merve hanımlar?

Nalan, Mine'nin altın davetiyesini unutmuşsun :))))

Gelmeyeni.......,

Nalan'ın evini alt-üst edelim kızlar :)

Merhaba kizlar bu sabah solugu hastanede aldik. Ruzgar bir haftadir memeyi reddediyor sadece uyku arasinda emziriyordum gece gunduz uykusuda kalmadi ilk zamanlardakinden daha berbat durumdayiz anlayacaginiz bu gece de sabaha kadar agladigi ve emmedigi icin doktora goturdum idrar tahlili yaptik tam iki saat oglusun cis yapmasini bekledik. Enfeksiyon olabilr hemde karni acmi tokmu goruruz dedineyseki tahlil temizcikti ve karni tokmus sipanin benimle inatlasmayacgirmisgeceleri cok fazlaicip gunduz inat ediyormus sipa. Ahhh ahhh anasinin oglu doktor ustune varma emmiyorsa zorlama skin birak dedi. Bebisleri emmeyen anneler bir idrar tahlili yaptirin derim

yaklaşık 1 ay önce rotavirüs aşısını yaptırdım ozaman idrar,kan,usg herşeyi yaptırım hiçbişe yoktu..doktor çinko ve multimix verdi çok güzel emmeye başlamıştı 15günde 450gr almıştı son bikaç gündür yine sapıkmış durumda akşam 9 gibi uyuyo emip uyuduysa 12 de alıp emziriyorum uykuda sonra bidaha sabaha karşı emiyo sabah 8 den sora sapıtıyo feryat figan yine ne güzel düzelmişti inşallah döner eski haline yoksa çıldırcam

Masıva canım,ıshalı muhtemelen kullandıgınız antıbıyotıkle alakalıdır,antıbıyotıkler ıshal yapııo maalesefkı,ınsallah gaıta sonucunuzda problem cıkmaz...

Bu arada kızımın kaka olayı ılac kullanmamıs olmamıza ragmen duzeldı,gercek rengıne ve kıvamına dondu,vaaayy bee kırk yıl dusunsem bı kakanın hayatımda bu kadar onem arz edıcenı tahmın etmezdım:)

Ayni durumdayiz arkadim cildracagim bir yandanda acayip uzuluyirum aksam sekizde yatiyor onda kalkiyor uyku arasinda emziriyorum sbah bese kadar saat basi kalkiyir en son gece ucte emiyorr bir daha sabah on bire kadar kesinlikle emmiyor yine uyku arasinda zar zor biraz daha iciyor bir daha bese kadar icmiyor allhim yazdikca icim sistiii

Merhaba kızlar;

Nalan, Mine'nin altın davetiyesini unutmuşsun :))))

Gelmeyeni.......,

Nalan'ın evini alt-üst edelim kızlar :)

:))) Gamzee yavrummm dıkkatlı olusunu sevıyorum:)) hanı benım altın yaldızlı davetyem:))) Valla gelmeyı cok ısterım lakın persmbe buyuk temzlıgm var yarnda butun camsrlrı yıkyp kurutmam lazımkı utuye yetssn bugunde dısrı cıkmak durumundayım kı bugun bıtıreydım nıye bunu baska bı gun yapmıosnzkı anlıyamdım hüü

Mınecım yıkarsın yarına gel, ne olucak kahvaltı yapar cıkarsın en azından, bı zeytınlı muffın yaptım bayılırsın,
Bıde karadenız pıdesı soylıyecegım bayılırsın ona gore

cuma günü Berra'nın göz kontrolü var, canım Perşembe'de uygun değilmiş Pınar için bir tek çarşamba kaldı bu hafta için, haftaya da ben kahvaltıya bekleyeceğim şimdiden bilginize.

Ağustos ayı itibari ile her çarşamba düzenli Özgürlük parkı turları düzenleyelim diyorum, hepimizinki ağustos ayı içerisinde ek gıdaya geçiş yapacak, oradaki organik pazardan mamalar alır, parkta turlar , çay kahve içer dağılırız ne dersiniz ?

Her çarşamba düzenli yapalım, hatta gün olsun , 50 lirasına :)) kısır börek yapar parkta yeriz :)))

Persembede ben bı yere davetlıyım, cumada ısım var maalesef o yuzden carsamba olsun dedım
Kartal sahıle gelsen ben senı alırım ordan ok ?

Cok guzel fıkır gamze gun gıbı olsun hem parada bırıktırırz, ben varım valla:) herkes tahınlı kurabıye yaparmıs:)

Mınecım yıkarsın yarına gel, ne olucak kahvaltı yapar cıkarsın en azından, bı zeytınlı muffın yaptım bayılırsın,
Bıde karadenız pıdesı soylıyecegım bayılırsın ona gore

Persembede ben bı yere davetlıyım, cumada ısım var maalesef o yuzden carsamba olsun dedım
Kartal sahıle gelsen ben senı alırım ordan ok ?

Nalan bebısımm tabıkıde sen alıcn benı ben hıcccc ama hıcccc bılmıorum oraları benım gıdebıldıgm en uc nokta bostancı sahıl ıste:)) Ayrıcaa evımı gercekten bok goturuoo yanı nasıl desemm her yerde bısey var bugun yaprım yarın yaprım dıye dıyee ıpın ucunu kacırdım oyle toplanmaklık fln degıl bıldıgın umranıye coplugunden hallıce ıste annem kadın getırcek ben aslında ogun evı terketmeyı dusunmustum:) camasırlar kaf dagı gıbı hatta everest tepesıyle bıle kapısabılck durumda durdukları yerde bıdaha kırlendıler onlrı yıkayıp kurutmam lazımkı utulesınler persembye. Ayrıca gamzecım fıkrını cok begendım ben vardım ama ozgurlk parkı neresıı onuda bılmıorum ve cumlemın sonunda dusunuorumkıı nekdrda sınırları dar bir bağyanmısım:))) Offff nalann offfffff yaktın benıııı demek zeytın hee demek pıde hee

akşama yine son dakika misafiri çıktı, yemekli hemide , ben ufaktan mutfağa geçeyim.

menüyüde sayayım,

köfte
pirinç pilavı
zeytinyağlı barbunya
salata

çay
tahinli kurabiye

akşama yine son dakika misafiri çıktı, yemekli hemide , ben ufaktan mutfağa geçeyim.

menüyüde sayayım,

köfte
pirinç pilavı
zeytinyağlı barbunya
salata

çay
tahinli kurabiye

yine tahinli kurabiye kurtardı :)) az önce yaptım çok çabuk bittiğinden malzemeleri 2 katına çıkardım bu defa. 4 saattir anca uyutabildim. öğle yemeğini ancak yiyebileceğim. (uyanmazsaa)

yine tahinli kurabiye kurtardı :)) az önce yaptım çok çabuk bittiğinden malzemeleri 2 katına çıkardım bu defa. 4 saattir anca uyutabildim. öğle yemeğini ancak yiyebileceğim. (uyanmazsaa)

şimdi ilk kez ben de yapacağım şu meşhur topiklere destan tahinli kurabiyeyi :) yorumumu da yazacağım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…