2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşama yine son dakika misafiri çıktı, yemekli hemide , ben ufaktan mutfağa geçeyim.

menüyüde sayayım,

köfte
pirinç pilavı
zeytinyağlı barbunya
salata

çay
tahinli kurabiye

ohhh maşallah, ellerine sağlık şimdiden..sanırım baya elin lezzetli ki bu süpriz misafirler hiç bitmiyor gamzecim

teşekkür ederim cevaplar için ben de vermiyorum. bir arkadaşım 2 aylıktan itibaren verdim deyince kafam karıştı. 6.aydan itibaren verilir diye biliyorum ben de . bu arada bacaklarımda varislerin oluştuğunu fark ettim hühühühüü

kızlar bebeklerinize anne sütü veya mama dışında herhangi bi ek gıda veriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor ne zaman başlatmalı? benim doktorum elma suyuna başla dedi ama çok erken bence, başlamak istemiyorum..

tahinli kurabiye tarifini alabilirmiyim?

1 su b. un
yarım su bar.tahin
" " " pudra şekeri
yarım çay bar. sıvı yağ
(ben exstradan çok az daha un ekledim)
herpini yoğur küçük parçalar yap 170 derece fırında pişir ama başından ayrılmaya gelmiyor hemen pişiyo

afiyet olsun

sağol canım benimm fırını önceden ısıtmıyoruz değil mi

KIzlar bebisleriniz arabadayken klima aciyor musunuz uzun yolda?

Evet cunku otekı turlu daha beter carpılıo mısal bayrmboglunda basımıza geldgı gıbı. en dusuk ayarda ve ayaklrda ona vurmck sekılde yoksa yol mol cekılmıo sıckta daha bısey oldunu gırmdm ınsallah olmazda felegım sasıyo sonra:)))

annişler!!! bebeklerinizi sallamadan uyutabiliyor musunuz? ben hem kundak yapıyorum hem de sallıyorum. 3 ayımızı dün doldurduk artık yatır-kaldır yöntemine geçmek istiyorum. bugün çok yoruldum yarın başlayacağım çalışmalara. inşallah başarılı olurum

biz pusetine koyup sallıyoruz sağ sol o şekilde uyuyo ama bende artık başka yöntemler düşünüyorum..

Bennn hala sallıorum yada memede uyuo gundzlerı hıcbısey kar etmıo gece uykusuna gırdımı anca memdn yataga kouyuorum yoksa gun ıcnde memdn cıkınca uyanıo sallnmk ıstıooo napcmm hıc bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…