- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.341
sağol canım benimm fırını önceden ısıtmıyoruz değil mi
bende gündüzleri kunak yapıp sallıyorum ama gece bi sıkıntımız yok emzirip yatırıyorum hemen uyuyoannişler!!! bebeklerinizi sallamadan uyutabiliyor musunuz? ben hem kundak yapıyorum hem de sallıyorum. 3 ayımızı dün doldurduk artık yatır-kaldır yöntemine geçmek istiyorum. bugün çok yoruldum yarın başlayacağım çalışmalara. inşallah başarılı olurum
koy canım yarım çay bardağı, zati kuş kadar hamur çıkıyo, bende çok yağlı olur die düşünmüştüm ama olmuyoaaa bak şimdi olmadı koyayım mı koymayayım mı :)
mine sen de versene kuzum tarifini..
Kuzum denemeyen senle ben kaldık bi tek galiba bende akşama yapmayı düşünüyorum Gülnihsl müsade ederrse bide çok geçmiş olsun Gökalp düşme tehlikesi atlatmış çok dikkat etmek lazım artık öyle koyduğumuz yerde durmuyorlar çok öpüyorum paşayı
Gece ve gündüz tek başına uyuyor kuzum yatağına yatırıyoruz uykusu gelince kendi kendine uyuyor
Kuzum denemeyen senle ben kaldık bi tek galiba bende akşama yapmayı düşünüyorum Gülnihsl müsade ederrse bide çok geçmiş olsun Gökalp düşme tehlikesi atlatmış çok dikkat etmek lazım artık öyle koyduğumuz yerde durmuyorlar çok öpüyorum paşayıtahinli kurabiye tarifini alabilirmiyim?
annişler!!! bebeklerinizi sallamadan uyutabiliyor musunuz? ben hem kundak yapıyorum hem de sallıyorum. 3 ayımızı dün doldurduk artık yatır-kaldır yöntemine geçmek istiyorum. bugün çok yoruldum yarın başlayacağım çalışmalara. inşallah başarılı olurum
aaahhh aahh kendi kendine uyumak mı hayal gibi
Kuzum denemeyen senle ben kaldık bi tek galiba bende akşama yapmayı düşünüyorum Gülnihsl müsade ederrse bide çok geçmiş olsun Gökalp düşme tehlikesi atlatmış çok dikkat etmek lazım artık öyle koyduğumuz yerde durmuyorlar çok öpüyorum paşayı
Gece ve gündüz tek başına uyuyor kuzum yatağına yatırıyoruz uykusu gelince kendi kendine uyuyor
1 su bardağı un
yarım su bard. tahin
yarım su bardağı ppudra şekeri
bu mudur?
görmesem inanmazdım çok akıllı bıdıkKuzum denemeyen senle ben kaldık bi tek galiba bende akşama yapmayı düşünüyorum Gülnihsl müsade ederrse bide çok geçmiş olsun Gökalp düşme tehlikesi atlatmış çok dikkat etmek lazım artık öyle koyduğumuz yerde durmuyorlar çok öpüyorum paşayı
sağol canım benim bende akşama yapacam gökalp rahat durursa, afiyet olsun şimdiden şekerimm
Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim
Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim
kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz?
Bennnama annemin sayesinde o alıştırdı kuzum
selamlar,
bu sıcaklardan çok bunalmış durumdayım,oğlum da eskisi gibi uyumuyor uyutmak ayrı dert...
Tahinli kurabiyelerden yaptım çoook güzel oldu hem pratik hem güzel bayıldım yani:)
Beni en çok bunaltan bu ara annem herşeye karışıyor çocuğumu istediğim gibi büyütmeme engel olmaya çalışıyor.Soykan Alp i büyütmek bile beni bu kadar yormuyor.OOOOOFFF OOOOFFF
kızlar bebeklerinize anne sütü veya mama dışında herhangi bi ek gıda veriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor ne zaman başlatmalı? benim doktorum elma suyuna başla dedi ama çok erken bence, başlamak istemiyorum..
Canım ben unu goz kararı koyuorum soyle yapıorum 1 bardk tahn 1 pdra sekerı goz kararıda un koyuorum soylekıı cok katı bır hamur olmk kulak memesımı denıo ona ondn bı tık daha katı yapıorum ıstee gecenkıne az koydum bıraz heralde cıkardıgımda ustu dokununca dusuodu:)) Ama neysekı soguyunca kendılerını buldulr. tadı harıka zatn demeye gerek yokk seklı bozuk olsada tadı mutlaka guzel olack emın olabılrsın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?