2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk 3 ay pusetine koyup salıyordum öyle uyuyordu artık havalar ısınınca orda terliyor diye bıraktım orda uyutmayı. gündz zaten hiç uyutmaya çalısmyıorum kendi uykusu gelince anlıyorum emziği veriyorum sağına yatırıyorum pişş pişş dememe kalmadan gözler kapanıyor akşam uykusunda ise sütünü biberonla veriyorum o içerken yoruluyor sona doğru gözler kapanıyor birde uyku müziği var mehmet emin aydan esmaul husna artık onu duyunca gözler kapanıyor direk yavaş yavaşta poposuna vuruyorum uyuyor :))

buarada ben tahinli kurabiyeyi yaptım ama benimki çok fazla pişti biraz acımsı tat oldu hemde 8 dk tuttum ama neyse bi daha yaparsam basında duracam hep.

bende gündüzleri kunak yapıp sallıyorum ama gece bi sıkıntımız yok emzirip yatırıyorum hemen uyuyo
aaa bak şimdi olmadı koyayım mı koymayayım mı :)
mine sen de versene kuzum tarifini..
koy canım yarım çay bardağı, zati kuş kadar hamur çıkıyo, bende çok yağlı olur die düşünmüştüm ama olmuyo

aaahhh aahh kendi kendine uyumak mı hayal gibi

tahinli kurabiye tarifini alabilirmiyim?
Kuzum denemeyen senle ben kaldık bi tek galiba bende akşama yapmayı düşünüyorum Gülnihsl müsade ederrse bide çok geçmiş olsun Gökalp düşme tehlikesi atlatmış çok dikkat etmek lazım artık öyle koyduğumuz yerde durmuyorlar çok öpüyorum paşayı

Gece ve gündüz tek başına uyuyor kuzum yatağına yatırıyoruz uykusu gelince kendi kendine uyuyor

umarım yakın zamanda ben de yaşarım bu güzelliği

1 su bardağı un
yarım su bard. tahin
yarım su bardağı ppudra şekeri
bu mudur?

Canım ben unu goz kararı koyuorum soyle yapıorum 1 bardk tahn 1 pdra sekerı goz kararıda un koyuorum soylekıı cok katı bır hamur olmk kulak memesımı denıo ona ondn bı tık daha katı yapıorum ıstee gecenkıne az koydum bıraz heralde cıkardıgımda ustu dokununca dusuodu:)) Ama neysekı soguyunca kendılerını buldulr. tadı harıka zatn demeye gerek yokk seklı bozuk olsada tadı mutlaka guzel olack emın olabılrsın:))))

selamlar,
bu sıcaklardan çok bunalmış durumdayım,oğlum da eskisi gibi uyumuyor uyutmak ayrı dert...
Tahinli kurabiyelerden yaptım çoook güzel oldu hem pratik hem güzel bayıldım yani:)
Beni en çok bunaltan bu ara annem herşeye karışıyor çocuğumu istediğim gibi büyütmeme engel olmaya çalışıyor.Soykan Alp i büyütmek bile beni bu kadar yormuyor.OOOOOFFF OOOOFFF

görmesem inanmazdım çok akıllı bıdık facebook a gökalple elele olan resmi koydum tıklanma rekoru kırıyoruz , yahşi gelinim diye tanıttım heee haberin olsun annesi :)

yağ koydun mu koymadın mı :)devlet meselese oldu da benim için :) tarifini yazar mısın canım..
ewde en serin oda (tabi warsa) orda uyut cnm sıcaklardan gerçekten çok etkileniyolar.. ben gündüzleri serin oluyor die kendi odasına geçirdim yoksa durulmuyo hiç bi yerde..

merhaba arkadaşlar benim kızım 3 aylık bugünkü kontrolünde kızımda sakral gamze tespit edildi yani popoda fazladan delik gibi ama kapalı ,omurilik uçlarının toplandığı bölümmüş.dr.umuz spinal ultrason istedi.çok huzursuzum aranızda bu durumla karşılaşan oldu mu?i

4.aya girmeden bence verilmemeli.. Alerji cikarsa kucuk oldugundan zor olur. Bizim arkadasinin kizinin tavuk balik ve tahillar sisindaki cogu seye alerjisi cikti.. Kipkir,izi oluyo kasinio uyuyamiyo kendini yoluyordu simdi.. Test yaptirdi ve 3yasina kdr bunlar yasak.
Onun icin ben. Daha bekleyecegimdr 6.ayda baslayacagiz diyor belki 5.ayda cam rendeden elma suyu fakan denetirim

Minnee eve gidince direk yapıp hepsini kendim yiycem diyet fln hikaye yiter bu kadar tahinli kurabiye muahbbeti canım çekti yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…