2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beabe marka buharli pisirici aldim.. Hem cozme hem dograma, hem pure haline getirme, hemde buharda oisirma ozelliklerine sahip.. Kendime denedim erik koydum super pure yapti suyunu altta biriktirdi onla karistirdim afiyetle ctim.. Bide pirinc yapma aparatini aldim super oldu ek gidaya gecsekte denemeler yapsam bisuruuu

Ilkkez boyle bırsey duydum cok gecmıs olsun ınsallah sonucu temız cıkar. Rabbım sıfasını verır ınsallah.
Minnee eve gidince direk yapıp hepsini kendim yiycem diyet fln hikaye yiter bu kadar tahinli kurabiye muahbbeti canım çekti yahuuuu

Aysel kızzzzz yee anem yeeee can bogazdan gelırr:))) Ne dıyetı yaa hayall o hayallll ben guya sporada baslıcktmm sabah koltuga bı oturuoz aksam uyuyana kadr koltuk tepesındeyız:))))) Karpuzum yayıldııı vallaa:))) Sımdı uzanıo benı kesıo pasammm cıglklar atıoo sesler cıkarıoo bazn aglıoms gıbı yapıo ayak sallıoo yerım onu benn yaaa bı surec gecıcek ısteee oyle avutuorum kendımıı yoksaa hunilik olmustum coktan:)))

Geçer geçer daha öcekiler gibiiii buda geçerrr hihihi vericez kuzum bu kilolar kalmaycakkk :)))

teş.ederim inş.sonuçlar iyi çıkar amin

Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim

tebrikleri alayım :)))

geçen hafta sakral teşhisi koydu doktorumuz, hemen ultrason çekildi çok şükür temiz çıktı, kuyruk sokumundaki kıllanmadan dolayı şüphe etmişti.

ya bnde 6.aya kdr hiçbişey vermiyim diyodum ama şuana kdr hangi tecrübeli anneye sorduysam sakın öyle yapma sonra yemek sorunun olur çok seçer bişey yemez şimdiden damağı alışsın diyo istisnasız..öyle yapanlar şimdi çok yemek seçiyomuş doğru dürüst bişey yemiyomuş..bnmde gözüm korktu..pazar günü gittiim arkadaşın 3 yaşında oğlu var oda "alıştır hatta ufak ufak 6.ayda katı şeylerde ver çiğnemeyi öğrensin..bnmkine bn hep mama gibi yapıp verdim hiç çiğnemesi için katı vermedim şimdi lapacı oldu çiğnemeyi bilmiyo katı bişey versem çiğneyemiyo" dedi bnde napcamı şaşırdım..bi meyve yiosam parmamı bandırıp azına sürüyorm tadını alsın diye..öyle yicek derecede vermiyorm ama tattırıyorm bundan bi zarar olcanı düşünmüyorm çünkü midesine inmiyo sadece ağzına sürüyorm damağı alışsın diye..

Bebıklerınız bezıne sadece cısını yapınca hemen altını degıstıryomusnz kızlar,yanı kakayı beklıyomusunuz,ben cıstekı asıdın tenını yakıcanı dusundumden hemen degıstırıyorum,zaten jellesıp agırlasıyo ama etrafımdakı cok bılmısler,aman degıstırme bısı olmaz dıyolar

bıde bebıklerınızle dısarı cıkarken topuklu ayakkabı gıyebılıyomusunuz?

yağ koymadım cnm

ikisine de evet canım, çiş kokusu gelince veya bezinde bir ağırlık fark edince hemen değiştiriyorum, bezden tasarruf yapacak halim yok

Bestes benıde tebrık edebılırsın dadlım....

Gamzecım sakral nedemekkı?

omurgassında problem demek canım, popusunun üst kısmında kuyruk sokumunun orada bir aralık var oradaki kıllanma sacral şüphesine neden oluyor, müsait bir zamanımda Berranın fotosunu çeker koyarım, allahtan bizdeki sadece bir kıllanma imiş

Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim

bnmki uyuyo çoğu zmn emziriyorm yatırıyorm kendi kendine oyalanırken uyuyo emziği ağzına verince sorun kalmıyo..bn uyutmak için bi çaba sarfetmiyorm yani..ya dönencenin altında sallanan beşiğinde uyuyo yada yatağın üstünde emzik emerken kendi kendine uyuyo..

aldığın ürünün resmin koyarmısın cnm bnde düşüniim

o etrafındakiler bebekleri s..çana kdr bekliyomuymuş..2 gün yapmasa 2 gün değiştirmicekler o zmn çocuk olcak umumi tuvalet gibi..git Allaşkına sn dinleme onları bez ağırlaştına göre değişme zmnı gelmiştir yavrundan dahamı kıymetli bi bez poposu çişin içinde pişik olcak..bn kontrol ediyorm dolunca belli oluyo ztn hmn değiştiriyrm..

tebrikleri alayım :)))

geçen hafta sakral teşhisi koydu doktorumuz, hemen ultrason çekildi çok şükür temiz çıktı, kuyruk sokumundaki kıllanmadan dolayı şüphe etmişti.

kızlar bereninde kuyruk sokumunun orda delik gibi bişe var bugün farkettim ya ama delik değil tabi doktora götürmem gerekirmi?

kızlar sizde bebeğiniz yeni doğduğunda alışmasın kendi kendine uyusun diye sallamayan şimdilerde ise uyusunda ben amuda kalkar yağımda yine sallarım yeterki uyusun diyenlerdenmisiniz?ayrıca özellikle misafirlikteyken yada misafiriniz varken bebeğinizin karnını doyurup uyuttuğunuzda sanki öss de türkiye 1.ciliği başarısını almış gibi kendini başarılı hissedenlerdenmisiniz?:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…