- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.361
Ilkkez boyle bırsey duydum cok gecmıs olsun ınsallah sonucu temız cıkar. Rabbım sıfasını verır ınsallah.merhaba arkadaşlar benim kızım 3 aylık bugünkü kontrolünde kızımda sakral gamze tespitedildi yani popoda fazladan delik gibi ama kapalı ,omurilik uçlarının toplandığı bölümmüş.dr.umuz spinal ultrason istedi.çok huzursuzum aranızda bu durumla karşılaşan oldu mu?i
Minnee eve gidince direk yapıp hepsini kendim yiycem diyet fln hikaye yiter bu kadar tahinli kurabiye muahbbeti canım çekti yahuuuu
görmesem inanmazdım çok akıllı bıdıkfacebook a gökalple elele olan resmi koydum tıklanma rekoru kırıyoruz , yahşi gelinim diye tanıttım heee haberin olsun annesi :)
Ilkkez boyle bırsey duydum cok gecmıs olsun ınsallah sonucu temız cıkar. Rabbım sıfasını verır ınsallah.
Aysel kızzzzz yee anem yeeee can bogazdan gelırr:))) Ne dıyetı yaa hayall o hayallll ben guya sporada baslıcktmm sabah koltuga bı oturuoz aksam uyuyana kadr koltuk tepesındeyız:))))) Karpuzum yayıldııı vallaa:))) Sımdı uzanıo benı kesıo pasammm cıglklar atıoo sesler cıkarıoo bazn aglıoms gıbı yapıo ayak sallıoo yerım onu benn yaaa bı surec gecıcek ısteee oyle avutuorum kendımıı yoksaa hunilik olmustum coktan:)))
Ilkkez boyle bırsey duydum cok gecmıs olsun ınsallah sonucu temız cıkar. Rabbım sıfasını verır ınsallah.
Aysel kızzzzz yee anem yeeee can bogazdan gelırr:))) Ne dıyetı yaa hayall o hayallll ben guya sporada baslıcktmm sabah koltuga bı oturuoz aksam uyuyana kadr koltuk tepesındeyız:))))) Karpuzum yayıldııı vallaa:))) Sımdı uzanıo benı kesıo pasammm cıglklar atıoo sesler cıkarıoo bazn aglıoms gıbı yapıo ayak sallıoo yerım onu benn yaaa bı surec gecıcek ısteee oyle avutuorum kendımıı yoksaa hunilik olmustum coktan:)))
Geçer geçer daha öcekiler gibiiii buda geçerrr hihihivericez kuzum bu kilolar kalmaycakkk :)))
Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim
merhaba arkadaşlar benim kızım 3 aylık bugünkü kontrolünde kızımda sakral gamze tespitedildi yani popoda fazladan delik gibi ama kapalı ,omurilik uçlarının toplandığı bölümmüş.dr.umuz spinal ultrason istedi.çok huzursuzum aranızda bu durumla karşılaşan oldu mu?i
kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz?
kızlar bebeklerinize anne sütü veya mama dışında herhangi bi ek gıda veriyor musunuz? doktorlarınız ne diyor ne zaman başlatmalı? benim doktorum elma suyuna başla dedi ama çok erken bence, başlamak istemiyorum..
yağ koydun mu koymadın mı :)devlet meselese oldu da benim için :) tarifini yazar mısın canım..
ewde en serin oda (tabi warsa) orda uyut cnm sıcaklardan gerçekten çok etkileniyolar.. ben gündüzleri serin oluyor die kendi odasına geçirdim yoksa durulmuyo hiç bi yerde..
Bebıklerınız bezıne sadece cısını yapınca hemen altını degıstıryomusnz kızlar,yanı kakayı beklıyomusunuz,ben cıstekı asıdın tenını yakıcanı dusundumden hemen degıstırıyorum,zaten jellesıp agırlasıyo ama etrafımdakı cok bılmısler,aman degıstırme bısı olmaz dıyolar
bıde bebıklerınızle dısarı cıkarken topuklu ayakkabı gıyebılıyomusunuz?
Bestes benıde tebrık edebılırsın dadlım....
Gamzecım sakral nedemekkı?
Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim
Beabe marka buharli pisirici aldim.. Hem cozme hem dograma, hem pure haline getirme, hemde buharda oisirma ozelliklerine sahip.. Kendime denedim erik koydum super pure yapti suyunu altta biriktirdi onla karistirdim afiyetle ctim.. Bide pirinc yapma aparatini aldim super oldu ek gidaya gecsekte denemeler yapsam bisuruuu
Bebıklerınız bezıne sadece cısını yapınca hemen altını degıstıryomusnz kızlar,yanı kakayı beklıyomusunuz,ben cıstekı asıdın tenını yakıcanı dusundumden hemen degıstırıyorum,zaten jellesıp agırlasıyo ama etrafımdakı cok bılmısler,aman degıstırme bısı olmaz dıyolar
bıde bebıklerınızle dısarı cıkarken topuklu ayakkabı gıyebılıyomusunuz?
Ben kaçtım kızlar yarın görüşürüzz gidip tahinli kurabiye yapıp yiycemmm
tebrikleri alayım :)))
geçen hafta sakral teşhisi koydu doktorumuz, hemen ultrason çekildi çok şükür temiz çıktı, kuyruk sokumundaki kıllanmadan dolayı şüphe etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?