- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.381
cnm bozma moralini ben fark ettiğimde 1 aylıktı pek önemsememiştimdr.söyleyene kadar böyle bişey duymadım aratırdığım kadarıyla zamanla kapanıyormuş ama aklında kalmasın dr.a göster mutlakamoralim bozuldu şmdi ya yarn hemen dr a götürcem
cnm bozma moralini ben fark ettiğimde 1 aylıktı pek önemsememiştimdr.söyleyene kadar böyle bişey duymadım aratırdığım kadarıyla zamanla kapanıyormuş ama aklında kalmasın dr.a göster mutlaka
Bebıklerınız bezıne sadece cısını yapınca hemen altını degıstıryomusnz kızlar,yanı kakayı beklıyomusunuz,ben cıstekı asıdın tenını yakıcanı dusundumden hemen degıstırıyorum,zaten jellesıp agırlasıyo ama etrafımdakı cok bılmısler,aman degıstırme bısı olmaz dıyolar
bıde bebıklerınızle dısarı cıkarken topuklu ayakkabı gıyebılıyomusunuz?
ya bnde 6.aya kdr hiçbişey vermiyim diyodum ama şuana kdr hangi tecrübeli anneye sorduysam sakın öyle yapma sonra yemek sorunun olur çok seçer bişey yemez şimdiden damağı alışsın diyo istisnasız..öyle yapanlar şimdi çok yemek seçiyomuş doğru dürüst bişey yemiyomuş..bnmde gözüm korktu..pazar günü gittiim arkadaşın 3 yaşında oğlu var oda "alıştır hatta ufak ufak 6.ayda katı şeylerde ver çiğnemeyi öğrensin..bnmkine bn hep mama gibi yapıp verdim hiç çiğnemesi için katı vermedim şimdi lapacı oldu çiğnemeyi bilmiyo katı bişey versem çiğneyemiyo" dedibnde napcamı şaşırdım..bi meyve yiosam parmamı bandırıp azına sürüyorm tadını alsın diye..öyle yicek derecede vermiyorm ama tattırıyorm bundan bi zarar olcanı düşünmüyorm çünkü midesine inmiyo sadece ağzına sürüyorm damağı alışsın diye..
aldığın ürünün resmin koyarmısın cnm bnde düşüniim
gündüzleri yatagına koyunca uyuyan bebişlerin annelerin önünde saygıyla eğiliyiuorum:)
bizimki iyice sapıttı son 1 saattir uyutmaya calısıyorum yırtınırcasına aglıyor..
gündüzleri hamakta uyutuyorum sallanmayamı alıştı ne.. yazın yedigin hurmalar misali
kaça aldın canım
gündüzleri yatagına koyunca uyuyan bebişlerin annelerin önünde saygıyla eğiliyiuorum:)
bizimki iyice sapıttı son 1 saattir uyutmaya calısıyorum yırtınırcasına aglıyor..
gündüzleri hamakta uyutuyorum sallanmayamı alıştı ne.. yazın yedigin hurmalar misali
7ggteetghhhlkkkkkkkhhhıj.htttttttttttttteeee
gggguuuuuyyyh sakjjjjjjjj,ÇÇÇÇÇÇÇÇ .<
EVEET TEYZELERİ YUKARIDAKİLER TAMAMEN ATLAS'IN DÜŞÜNCELERİ
bide heyecanlı yazıyo ki klavyeyi tutup tutup kendine çekiyo
aynen canım bende herşeyden tattırıyorum aklına ne gelirse hatta bu gün yeşil mercimek çorbası içiyordum oda karşımda bana bakıyordu kaşıkla ağzına bir iki damla verdim :))
hele zeytine bayılıyo meme emer gibi cok cok emiyo velet
bence hiç bir zararı olmaz daha çok yeni tatlara alışır yadırgamaz
bi 4 ayına girsin ben ona neler vercem neler
kızlar ya sizin sayenizde o kdr şey öğrendimki burdan..belki burayı bilmesem çok farklı şekilde yetişrirdim oğlumu biçok şeyden habersiz..ama şuan uyguladığım çoğu şeyi sizden öğrendim..en basiti Bestes arkadaşımın paylaştıı şu buharlı pişirici bnm hiç hbrm yoktu böyle bişeyden ve çok faydalı bişeye benziyo en kısa zmnda eşime aldırtcam inşallah..oyun halıları, oyuncaklar, pompalar bilmem neler bisür bisürü hep sizin sayenizde..yoksa bn burda tek başıma nerden öğrenirdim bunları :26: gerçi eşim isyanlarda "hayatta tek gerçek kariyer..Sen kazanırsın karı yer.." diyip dursada napiim hepsi oğlum için
hepinize teşekkürü borç bilirim böyle güzel paylaşımlarda bulundunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?