2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu sakral olayını merak ettim bzm kızında orda bi çukurluk var,ilk dogdugunda daha derindi şmdi cok ufak bi cukur:26: korkmalımıyım:26:

Son düzenleme:
cnm bozma moralini ben fark ettiğimde 1 aylıktı pek önemsememiştimdr.söyleyene kadar böyle bişey duymadım aratırdığım kadarıyla zamanla kapanıyormuş ama aklında kalmasın dr.a göster mutlaka

bende farkettigimde daha 15 günlük falandı ama kayınvalidem bişey olmaz bundan her bebekte olur gayet normal zamanla kapanır demişti, kendi annemse götür göster doktora demişti ama ben kaynanamı dinledim artık niyeyse, evet bnde netten araştrdm kötü bişey değilmiş ama usg hatta mr gerekebiliomuş, inş önemsizdir ya cnm (( ister istemez sıkıldı içim işte:26:

bezi dolmuşsa değiştiriyorum kakayı beklemiyorum canım

topuklu ayakkabıları çok severim ama giyemiyorum maalesef

aynen canım bende herşeyden tattırıyorum aklına ne gelirse hatta bu gün yeşil mercimek çorbası içiyordum oda karşımda bana bakıyordu kaşıkla ağzına bir iki damla verdim :))
hele zeytine bayılıyo meme emer gibi cok cok emiyo velet

bence hiç bir zararı olmaz daha çok yeni tatlara alışır yadırgamaz
bi 4 ayına girsin ben ona neler vercem neler

gündüzleri yatagına koyunca uyuyan bebişlerin annelerin önünde saygıyla eğiliyiuorum:)

bizimki iyice sapıttı son 1 saattir uyutmaya calısıyorum yırtınırcasına aglıyor..
gündüzleri hamakta uyutuyorum sallanmayamı alıştı ne.. yazın yedigin hurmalar misali

he yaa sallanmadan asla uyumuyo (gece hariç) napcaz anacım bunları

4. ayda uygun bi uyutma yöntemi bulup alıştırmaya çalışayım mı ne

7ggteetghhhlkkkkkkkhhhıj.htttttttttttttteeee
gggguuuuuyyyh sakjjjjjjjj,ÇÇÇÇÇÇÇÇ .<

EVEET TEYZELERİ YUKARIDAKİLER TAMAMEN ATLAS'IN DÜŞÜNCELERİ

bide heyecanlı yazıyo ki klavyeyi tutup tutup kendine çekiyo

takma cnm o anneyle alakalı değil bebeğin kendi karakteriyle alakalı..bebek sakinse uyuyo işte kendi başına..bugünlerde geççek işte

pınarcım Atlas baya baya düşüncelerini ifade etmeyi öğrenmiş ya..bizimkiler geri kaldı valla

sn tecrübeli annesin tabi koskoca oğlun var ondan edindiin tecrübelerden daha iyi bilirsin..bakalm biz napcas..bnde çok heycanlıyım ek gıda olayında onun sütten başka şeyler yiyebilcek olması beni heycanlandırıyo nedense :))

kızlar ya sizin sayenizde o kdr şey öğrendimki burdan..belki burayı bilmesem çok farklı şekilde yetişrirdim oğlumu biçok şeyden habersiz..ama şuan uyguladığım çoğu şeyi sizden öğrendim..en basiti Bestes arkadaşımın paylaştıı şu buharlı pişirici bnm hiç hbrm yoktu böyle bişeyden ve çok faydalı bişeye benziyo en kısa zmnda eşime aldırtcam inşallah..oyun halıları, oyuncaklar, pompalar bilmem neler bisür bisürü hep sizin sayenizde..yoksa bn burda tek başıma nerden öğrenirdim bunları :26: gerçi eşim isyanlarda "hayatta tek gerçek kariyer..Sen kazanırsın karı yer.." diyip dursada napiim hepsi oğlum için
hepinize teşekkürü borç bilirim böyle güzel paylaşımlarda bulundunuz için

bende hepinize sonsuz teşekkür ederim, sanal dünya yalan dünya demişler ama sizleri tanımış olmam bu düşüncemi büyük ölçüde yıktı.
hamileliğimden beri hergünüm muhakkak burda geçiyor, dogumdan önce sanıyordumki dogum yaptıktan sonra topicimiz dagılacak herkes
yavrusuna bakmanın telaşıyla burayı unutucak, ama yanılmışım dahada büyüyüp çoğalıyoruz, sizlerin düşünceleri benm için okadar mühimki
her ne yapsam acaba kızlar ne düşünür yada onlar böyle bi durumda napıyorlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum,
ve inşallahh Alyam büyüdüğü zaman bütün bu yazışmalarımızı okur ve annelerimiz bizim için nelerde yapmışlar diyip oda mutluluğumuza ortak olur,
tabi hepimizin yavruları için geçerli bu temennim..
dogum yaptıktan sonra hergün evim doldu taştı, tebriğe gelmeyen nerdeyse kalmadı, ama tebrikler bitti ve herkes kendi dünyasına döndü,
e tabi ben artık onlarla heryere gidemem cocugum ağlar sızlar kaldıramazlar, hepsi hızlı yaşamayı seven arkadaşlarım var ve bende öyle yaşayan
biriydim taa ki 22 martda prensesim dünyamıza gelene kadar:)) ama kendimi hiç yalnız hissetmedim daha doğrusu hissettirmediniz..
daha önce burda amerda arkadaşımızkkelebek arkadaşımıza göğüs pompasını hediye edince
vaybee insanlık ölmemiş ne iyi insanlar varmış, hiç tanımadığı ve belkide asla tanışamayacagı birine hediye göndermişti.
gecen hafta biberon almam gerektigini ama kızımın biberonu reddettiğini ve bu yüzden napmam gerektigini bilmedigimi burada yazmıştım,
ve aynı gün bana bir msj geldi, msj kutuma gittigimde melek kalpli bir arkadaşımın elinde fazladan kaşıklı biberon oldugunu ve onu bana seve seve
gönderebilecegini yazmıştı, ve Allah razı olsun bugün o biberon bana ulaştı, o melek kalpli insana ne diyecegimi nasıl teşekkür edebileceğimi
hangi sözleri bi araya getirip de en güzel teşekkürü nasıl edebileceğimi düşünüp duruyorum ama yok gerçekten hangi güzel sözü söylesem yetersiz
kalacak, o melek insana '''MERVİSHKO''' MERVECİMMM'e sonsuz şükranlarımı huzurunuzda sunmak istiyorum,
sağol arkadaşım iyikide varsın! hepiniz iyikide varsınız canım kadınlar kulübümün canımm güzel mart anneleri:)

arkadaşlar gerçekten bende sizlere çok teşekkür edirm siz olmasanız ben bu işin içinden çıkamazdım..Pıs pıs bir kenardan sizleri takip ediyorum hergün fırsat buldugum her an okuyorum artık sanal dünya benim için kk mart anneleri kulubu oldu.Mag 34,Malkoç_ga,Polyanna ve ismini sayamadıgım herkez herkez iyiki varsınız.ilk zamanlar yazıyordum ama daha sonraları evin işleri ve kızım beni o kadar yoruyorki sizleri okuyarak dinleniyorum.Bi dönem kalça çıkıgı olabilir dendi neyse ki istanbul daki bu konudaki en iyi oldugunu düşündüğümüz GAZİ ZORER hiç birşey olmadıgını söyledi ve rahatladık.Ama annelik nasıl birşeymiş ki hala içimde bir şüphe Allah evlatlarımız korusun.Şimdi ise diş çıkarma safhasındayız ve huzursuzluk hat safhada bu gün ise ishal e cevirdi.Sütüm azdı ve yetmediği için az az başladıgımız mama 3 ay dan sonra nereydeyse % 80 beslenme haline geldi.Sütüm artık şifa niyetine az az veriyorum.Mama olarakta sma gold kullanıyordum.Ayrıca arkadaşlar ben kızıma neredeyse 15 gündür cici bebe ve devam sütü karıştıryorum ara ara.Şeftali ve cici bebe karıştırıp veriyorum .Hatta kendimi tutamadım kabak prinç ve havuçtan oluşan sebze çorbası da yaptım.Hip in elma kayısı ve şeftalisinden de yediriyorum.Bizim kızda durum bu.
Ayrıca şu tahinli kurabiyeyi okudukca agzım sulanıyor bende yapıcam ilk fırsatta.

Malkoç_ga teklifin süper bende ümraniye tarafında oturuyorum gün fikrine bayıldım katılmak isterim.Samimiyetimiz yok demeyin sizi inanın çok tanıyorum tek tek yazdıklarınızı okuyorum zaten sürekli online görünüyorum çünkü pc hep açık kk da açık o yüzden.

Ayrıca sizleri agırlamayı bende çok isterim.Hatta süper olur inş.banada bir gün gelirisiniz ve sizleri yakından tanımayı çok isterim.

Birde benim kızım da elekci hatun gibi gezip duruyor valla bodrum dan yeni geldik.Eskişehir e zaten sürekli gidiyoruz kayınvelidemler orda oturuyor yarında çorlu ya gidicez...

Sizleri tek tek öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…