2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozaman bır tesekkurde ben edeyım:) Iykı sızı tanımısım ıykı bulmusum burayı:) Kaderın bızı bulusturdugu gune hamd olsun:)

Canim sen maasallah ek gidaya gecmissin artik ne kadarlik bebegin?

Bende bende bende tesekkur edıyorum hepınıze.. O gecırdıgım zor gunlerde hala etkısınde olsamda hala aglasamda aklıma her geldıgınde burda bana gerek topıkte gerekse ozel mesajlarıyla destek olan kardeslerıme cook tesekkur edıyorum
9 ay boyunca hergun mıde bulantısı ve kusmaktan mutevellıt sosyal hayatı bıtmıs ben gelgorkı bılgısayar ekranından bıle mıdem bulandıgı ıcın aranıza katılamamanın uzuntusunu yasamıstım,sımdı teldende olsa sızınle bırseyler paylasmak dahası sızlerden bırseyler ogrenmek benı hep guclu kıldı,ılk bebegım olmasına ragmen burdan ogrendıklerımle kendımı cok cesur hıssedıyorum,bılıyorumkı yalnız dıılım,burda melek annelerıyle guzel paylasımlar yapıo olmak kendıme olan guvenımı tazelıyo..
Iyıkı tanımısım burayı yoksa bende kızımı kuru kuruya kendımı hep eksık hıssederek yetıstırecektım,Rabbım omur verırse hep burda hep sızlerle olmak ısterım...
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

Kızlar ben de belirtmek isterim ki SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM, insan tanımadığı, yüzünü 1 kere bile görmediği kişileri nasıl sever ki, ama öyle işte, iyi ki varsınız.

kızımla aynı gun dogmus,ama sen baya baya gecmıssın canım ek gıdalara,erken dıılmı ?

valla cnm kızıma her mama verdigimde bu ne ya nereye kadar bunu yiyecek hep aynı şey hep aynı şey tadı da güzel olsa bari.Ayrıca bazı şeylerin çok abartıldıgını düşünüyorum yani aklı başında en azından mektep medrese görmüş biri yim ve herkez gibi bizde evladımızın üstüne titriyoruz , eger çocuk emiyorsa diyecek bir şey yok ama benim kızıma sütüm yetmedi eskiden allah aşkına sütü olmayan ne yapıyodu.Bak allaha şükür bu güne gelmişiz.az az derken birden bire başladım önce ne reaksiyon veriyor ona baktım..Hip in meyve pürelieri ile başladım önce yarısını yedirdim baktım sorun yok kızıma kalsa hepsini yiyecek yani biz mevzuyu aştık.Allaha şükür ayrıca sürekli mama kızımı kabiz yapıyordu en azından şu anda bagırsak sistemi düzene girdi.

madem herkes teşekkür ediyo benimde gerçekten haklı bir teşekkürüm olacak sizlere

hamileliğimin başlarında sigarayı bırakamamıştım günde 2 taneye indirmiştim ve bunu sizinle paylaşmıştım
sizin yorumlarınızdan sonra dank etti madem 2 taneye indirdim bu mereti neden tamamen hayatımdan çıkarmıyorum ki dedim deyiş o deyiş o gün bu gündür ağzıma sürmedim yemin ederim

annem ve eşim bana sigarayı bıraktıramadı ama siz bıraktırdınız sizinle tanışmamış olsaydım belkide hiç bırakamaz ve belkide atlası da sağlıksız olarak dünyaya getirip hala sigara içerek onu emziriyo olacaktım (

işte bu yüzden size kocamaaaaaaann TEŞEKKÜRLEEERR

bide

topiğe ilk katıldığım günler yazacak bişi bulamazdım çünkü sanki herkes birbirini tanıyor aralarında muhabbet ediyormuş gibi gelirdi
ne yazsamda araya girsem die düşünürdüm

bide

topiğe ilk katıldığım günler yazacak bişi bulamazdım çünkü sanki herkes birbirini tanıyor aralarında muhabbet ediyormuş gibi gelirdi
ne yazsamda araya girsem die düşünürdüm

Pınar bunu okuyunca kendi halim geldi aklıma bende oyleydım , herkes çok samımı beni alırlarmı aralarına diyordum hata bir kaç bişe paylaşmıştım kımse kaale almadı beni:)
Kocama mart anneleri beni aralarına diyordum, oysa ben çok şeker biriyim tanısalar dıyordum:))))

Geç oldu ama oğlum bugun tabiri caizse anamı ağlattı:) ne uyudu , ne emdi , ne bı yerde durdu anca kucağımda butun evi gezdik. O arada da hazırlık yaptım düşünün
Yarın gelebilen herkesi beklerim kahvaltıya .
Aysel benden de sana özel davet var:) çalışıyorsun bılıyorum bir dahakini pazar yaparım senin için:)

Bılıoruz senın sekerlıgııı seker kız candy:)) Ben hıc oyle olmadım vallaa dırek gırdım muhabbetee hemde bınıncı sayfalardn fln:)) Genelde oyle gırıskende degılımdr aslında hatta benı ılk gorenler buzdolabıı cok soguk cok asık suratlı fln der boyle seylere alısıgmdr:))

Kizlar bu cocuklar buyudukce uykusunun daha duzenli olmasi gerekmiyormu ama bizimki var olanida bozuyor normalde geceleri en azindan 12-4 arasi deliksiz uyur sonrada saat 10a kadar 2 saatte bir falan uyanirdi 2 gundur neredeyse saat basi uyaniyor neden boyle oldu uyku gozlerimdrn akiyor resmen (

günaydınnn canlarım :))
8:30 da uyanmış bulunyoruz gökalp 12 de yatt 8:30 da kalktı... ey gidi nerde kaldı hani 10 11 saat uyurlardıııı???? :)

Günaydınn annişler

Ben tattırınca Gülnihalin suratı muşmulaya dönüyor resmen kuzum yaa dili çıkarıyor hee yapıyor ağzına sokmuyor :26:
Canım ben beklemiyorum kakayı kontorl ediyorum dolmuşsa hemen değişiyorum yazık değil mi pişik olur sınra hiç dinleme sen o çok bilmişleri
bna gel yavrumm bn yaptım ellerimlen yediriim sna :))

Bahar gitmeyeydi haftaya da sende buluşurduk kızzz özledim seni hatta belki ben gelirim kuzum sonraki pazara müsait olursan Pınar müsaitse belki oda gelir :))))) zorla davet ettiyorum kendimi
Hmmmm çok haklı Atlas annesi bu sıcaklarda ağlamayım da ne yapayım diyor çocuk haklııı :)))
Senin oğlan Berra geliyor diye heyecan yapmış ondan ağlamıştır kuzummmm iyi oturmalar sizelere özel davet için de teşekkür ederim canımm çok isterim sizlerle tanışmak

hayır kuzum 5 de ve 7 de kalktı.. daha hiç deliksiz uykumuz olmadı ki

Diye diye kızımı kendim nazarladım kuzum bütün gece uyumadık biz Gülnihal yarım saat uyudu 2 saat uyanık kaldıı emzirirken uyudu sabah saat 6 falan olmuştu kucağımda kaka yaptı açmadım uyanır diye yatırdım çarşaf battaniye ne varsa batırmış dün hiç kaka yapmamıştı okkalı yaptı sabah sabah ensesine kadar çıktı nerdeysee

ya arkadaşlar yanlışmıyım size göre bilmem ama..sütüm yok diyenlere aklım almıyo bebeğim emmiyo deseler anlıcam çünkü emmedikçe süt biter..ama öyle bi sistemki bebek emdikçe süt üretimi zaten oluyo ve gecede emzirdinmi sütünün olmaması imkansız..bi kadının 2 bebeği doyuracak kadar sütü olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…