- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.401
arkadaşlar gerçekten bende sizlere çok teşekkür edirm siz olmasanız ben bu işin içinden çıkamazdım..Pıs pıs bir kenardan sizleri takip ediyorum hergün fırsat buldugum her an okuyorum artık sanal dünya benim için kk mart anneleri kulubu oldu.Mag 34,Malkoç_ga,Polyanna ve ismini sayamadıgım herkez herkez iyiki varsınız.ilk zamanlar yazıyordum ama daha sonraları evin işleri ve kızım beni o kadar yoruyorki sizleri okuyarak dinleniyorum.Bi dönem kalça çıkıgı olabilir dendi neyse ki istanbul daki bu konudaki en iyi oldugunu düşündüğümüz GAZİ ZORER hiç birşey olmadıgını söyledi ve rahatladık.Ama annelik nasıl birşeymiş ki hala içimde bir şüphe Allah evlatlarımız korusun.Şimdi ise diş çıkarma safhasındayız ve huzursuzluk hat safhada bu gün ise ishal e cevirdi.Sütüm azdı ve yetmediği için az az başladıgımız mama 3 ay dan sonra nereydeyse % 80 beslenme haline geldi.Sütüm artık şifa niyetine az az veriyorum.Mama olarakta sma gold kullanıyordum.Ayrıca arkadaşlar ben kızıma neredeyse 15 gündür cici bebe ve devam sütü karıştıryorum ara ara.Şeftali ve cici bebe karıştırıp veriyorum .Hatta kendimi tutamadım kabak prinç ve havuçtan oluşan sebze çorbası da yaptım.Hip in elma kayısı ve şeftalisinden de yediriyorum.Bizim kızda durum bu.
Ayrıca şu tahinli kurabiyeyi okudukca agzım sulanıyor bende yapıcam ilk fırsatta.
Malkoç_ga teklifin süper bende ümraniye tarafında oturuyorum gün fikrine bayıldım katılmak isterim.Samimiyetimiz yok demeyin sizi inanın çok tanıyorum tek tek yazdıklarınızı okuyorum zaten sürekli online görünüyorum çünkü pc hep açık kk da açık o yüzden.
Ayrıca sizleri agırlamayı bende çok isterim.Hatta süper olur inş.banada bir gün gelirisiniz ve sizleri yakından tanımayı çok isterim.
Birde benim kızım da elekci hatun gibi gezip duruyor valla bodrum dan yeni geldik.Eskişehir e zaten sürekli gidiyoruz kayınvelidemler orda oturuyor yarında çorlu ya gidicez...
Sizleri tek tek öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzz..
Canim sen maasallah ek gidaya gecmissin artik ne kadarlik bebegin?
8 mart dogumlu yani hafta başında 4.aylık oluyor
kızımla aynı gun dogmus,ama sen baya baya gecmıssın canım ek gıdalara,erken dıılmı ?
bide
topiğe ilk katıldığım günler yazacak bişi bulamazdım çünkü sanki herkes birbirini tanıyor aralarında muhabbet ediyormuş gibi gelirdi
ne yazsamda araya girsem die düşünürdüm
Pınar bunu okuyunca kendi halim geldi aklıma bende oyleydım , herkes çok samımı beni alırlarmı aralarına diyordum hata bir kaç bişe paylaşmıştım kımse kaale almadı beni:)
Kocama mart anneleri beni aralarına diyordum, oysa ben çok şeker biriyim tanısalar dıyordum:))))
bende farkettigimde daha 15 günlük falandı ama kayınvalidem bişey olmaz bundan her bebekte olur gayet normal zamanla kapanır demişti, kendi annemse götür göster doktora demişti ama ben kaynanamı dinledim artık niyeyse, evet bnde netten araştrdm kötü bişey değilmiş ama usg hatta mr gerekebiliomuş, inş önemsizdir ya cnm(( ister istemez sıkıldı içim işte:26:[/QUOT
günaydın
sanırım 5 aylıktan sonra mr gerekiyor.bizim cuma günü spinal utrason randevumuzvar dr.dan daha etaylı bilgi alıp paylaşırım mutlaka
Ben tattırınca Gülnihalin suratı muşmulaya dönüyor resmen kuzum yaa dili çıkarıyor hee yapıyor ağzına sokmuyor :26:ya bnde 6.aya kdr hiçbişey vermiyim diyodum ama şuana kdr hangi tecrübeli anneye sorduysam sakın öyle yapma sonra yemek sorunun olur çok seçer bişey yemez şimdiden damağı alışsın diyo istisnasız..öyle yapanlar şimdi çok yemek seçiyomuş doğru dürüst bişey yemiyomuş..bnmde gözüm korktu..pazar günü gittiim arkadaşın 3 yaşında oğlu var oda "alıştır hatta ufak ufak 6.ayda katı şeylerde ver çiğnemeyi öğrensin..bnmkine bn hep mama gibi yapıp verdim hiç çiğnemesi için katı vermedim şimdi lapacı oldu çiğnemeyi bilmiyo katı bişey versem çiğneyemiyo" dedibnde napcamı şaşırdım..bi meyve yiosam parmamı bandırıp azına sürüyorm tadını alsın diye..öyle yicek derecede vermiyorm ama tattırıyorm bundan bi zarar olcanı düşünmüyorm çünkü midesine inmiyo sadece ağzına sürüyorm damağı alışsın diye..
Canım ben beklemiyorum kakayı kontorl ediyorum dolmuşsa hemen değişiyorum yazık değil mi pişik olur sınra hiç dinleme sen o çok bilmişleriBebıklerınız bezıne sadece cısını yapınca hemen altını degıstıryomusnz kızlar,yanı kakayı beklıyomusunuz,ben cıstekı asıdın tenını yakıcanı dusundumden hemen degıstırıyorum,zaten jellesıp agırlasıyo ama etrafımdakı cok bılmısler,aman degıstırme bısı olmaz dıyolar
bıde bebıklerınızle dısarı cıkarken topuklu ayakkabı gıyebılıyomusunuz?
bna gel yavrumm bn yaptım ellerimlen yediriim sna :))
Hmmmm çok haklı Atlas annesi bu sıcaklarda ağlamayım da ne yapayım diyor çocuk haklııı :)))7ggteetghhhlkkkkkkkhhhıj.htttttttttttttteeee
gggguuuuuyyyh sakjjjjjjjj,ÇÇÇÇÇÇÇÇ .<
EVEET TEYZELERİ YUKARIDAKİLER TAMAMEN ATLAS'IN DÜŞÜNCELERİ
bide heyecanlı yazıyo ki klavyeyi tutup tutup kendine çekiyo
Senin oğlan Berra geliyor diye heyecan yapmış ondan ağlamıştır kuzummmmGeç oldu ama oğlum bugun tabiri caizse anamı ağlattı:) ne uyudu , ne emdi , ne bı yerde durdu anca kucağımda butun evi gezdik. O arada da hazırlık yaptım düşünün
Yarın gelebilen herkesi beklerim kahvaltıya .
Aysel benden de sana özel davet var:) çalışıyorsun bılıyorum bir dahakini pazar yaparım senin için:)
günaydınnn canlarım :))
8:30 da uyanmış bulunyoruz gökalp 12 de yatt 8:30 da kalktı... ey gidi nerde kaldı hani 10 11 saat uyurlardıııı???? :)
deliksiz mi uyudu kuzum 12 den 8:30 kadar
hayır kuzum 5 de ve 7 de kalktı.. daha hiç deliksiz uykumuz olmadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?