- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.941
Bende 34 yaşındayım uhdecim, bende en yaşlı benim sanırım diye düşünüyordum.
Olgun anne olmakda güselll :81:
canimm kabanda nedir? :-(
ya kızlar bir şey sorucam size.bir çoğumuz şu an ki kıyafetleri olmadığı için hamile kıyafetleri bakıyoruz,birkaç parça aldık.yalnız yaz sonu geliyor biz hepimiz hamileliğimizi allah nasip ederse kış mevsiminde geçireceğiz.kıyafetler neyse de benim gibi kışı soğuk sert geçen yerlerde yaşayan arkadaşlarımız kışın kaban giymek durumundayız haliyle.şu an elimizde olanlar olmayacak malesef.hamile kabanı almak gerekecek gebeliğimiz devam eder de o günleri görürsek.ne düşünüyorsunuz bu konuda yada hiç aklınıza geldi mi?
günaydın mart anneleriii
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah(amin)
ben de bu gece bol bol dua edicem aslında niyetim sadece bugün oruç tutmaktı ama yok dedim tutamayacağım çok susuyorum ve çok da uykum vardı sahura kalkamadım..
tuğbacım uğraman ne kadar güzel iyi dileklerin için çok teşekkürler her zaman gel cnm yalnız bırakma bizi hayırlı haberlerini de bekliyoruz..
fitre konusunda ben eşime sormuştum doğmamış çocuğa ben fitre fln vermem dedi ama ben vermiştim:))onun haberi yok:))vermek zorunluluğu yok bildiğim kadaruyla ama verenlerin allah kbul etsin diyelim..
turtktaş cnm panço tarzı şeyler alabiliriz zaten hamile mağazalarında kaban olarak o tarz şeyler oluyor genelde..benim aklıma bir tek o geldi bir de uzun kalın hırkalar var bende zaten o sıralar ateş basacağı için anlamazsın soğuğu:))ama sen soğuk yerde oturuyorsan kaşmir den yada yünden bir panço alabilirsin cnm..ay o günleri görebilecekmiyim acaba ya şimdi düşününce çok heyecanlandım koca göbüşle üstümde pançoyla ayı gibi bişey dolanıyor ortalıkta..
Canım benim fikrim gereksiz. çünkü bebişlerimiz içerde ideal sıcaklıktalar ve üşümüyorlar.
ama sürekli dışarı çıkma durumun varsa için rahat etsin diye, şal veya geniş bi atkı işini görür. kabanını giyer önünede şalını veya atkını atarsın. benim ilk gebeliğimin 5 ayı soğuklara gelmişti. ben öyle yapıyordum.
canım ben konya/ereğli'de oturuyorum ve bizim burda kış bol karlı ve soğuk olur.kaban dediğim manto yani.akşam aklıma geldi telaşa düştüm nerden bulurum diye.internette güzel modeller var ama bedeni nasıl belirleyeceğim kafam karıştı.
canim bende konyaliyim ama almanyada yasiyorum
turkcem süper degil o yuzden,
bence en onemlisi ayaklari sicak tutmak olucak cunku ayaklardan soguk kapinca
rahimde agri ve krampa sebep oluyo,
yunlu coraplar falan tavsiye ediyorum
ben hirka alicsm ayriyeten uzerime sal doliycam
1. ve 3. çok şık ve rahat görünüyor canım tşkler.sen bunlardan mı giyeceksin?
canım nasıl oldun moralin iyimi nezaman başlıcan çalışmaları yeni bebek çok moral oluyo umut oluyo insana inşallah sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?