2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bir şey sorucam size.bir çoğumuz şu an ki kıyafetleri olmadığı için hamile kıyafetleri bakıyoruz,birkaç parça aldık.yalnız yaz sonu geliyor biz hepimiz hamileliğimizi allah nasip ederse kış mevsiminde geçireceğiz.kıyafetler neyse de benim gibi kışı soğuk sert geçen yerlerde yaşayan arkadaşlarımız kışın kaban giymek durumundayız haliyle.şu an elimizde olanlar olmayacak malesef.hamile kabanı almak gerekecek gebeliğimiz devam eder de o günleri görürsek.ne düşünüyorsunuz bu konuda yada hiç aklınıza geldi mi?

günaydın mart anneleriii

kadir geceniz mübarek olsun hayırlı olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah(amin)

ben de bu gece bol bol dua edicem aslında niyetim sadece bugün oruç tutmaktı ama yok dedim tutamayacağım çok susuyorum ve çok da uykum vardı sahura kalkamadım..

tuğbacım uğraman ne kadar güzel iyi dileklerin için çok teşekkürler her zaman gel cnm yalnız bırakma bizi hayırlı haberlerini de bekliyoruz..

fitre konusunda ben eşime sormuştum doğmamış çocuğa ben fitre fln vermem dedi ama ben vermiştim:))onun haberi yok:))vermek zorunluluğu yok bildiğim kadaruyla ama verenlerin allah kbul etsin diyelim..

turtktaş cnm panço tarzı şeyler alabiliriz zaten hamile mağazalarında kaban olarak o tarz şeyler oluyor genelde..benim aklıma bir tek o geldi bir de uzun kalın hırkalar var bende zaten o sıralar ateş basacağı için anlamazsın soğuğu:))ama sen soğuk yerde oturuyorsan kaşmir den yada yünden bir panço alabilirsin cnm..ay o günleri görebilecekmiyim acaba ya şimdi düşününce çok heyecanlandım koca göbüşle üstümde pançoyla ayı gibi bişey dolanıyor ortalıkta..

Son düzenleme:
canimm kabanda nedir? :-(

canım ben konya/ereğli'de oturuyorum ve bizim burda kış bol karlı ve soğuk olur.kaban dediğim manto yani.akşam aklıma geldi telaşa düştüm nerden bulurum diye.internette güzel modeller var ama bedeni nasıl belirleyeceğim kafam karıştı.

Canım benim fikrim gereksiz. çünkü bebişlerimiz içerde ideal sıcaklıktalar ve üşümüyorlar.
ama sürekli dışarı çıkma durumun varsa için rahat etsin diye, şal veya geniş bi atkı işini görür. kabanını giyer önünede şalını veya atkını atarsın. benim ilk gebeliğimin 5 ayı soğuklara gelmişti. ben öyle yapıyordum.

günaydın annişler, hepinizin kadir gecesi mübarek olsunnnn... bebişlerimizin sağlıklı, iyi huylu, kendi güzel, kaderi güzel olması ve hayatta iyi insanlarla karşılaşması için dua edelim bu gece. ben gündüzden başlıycam maximum yarar sağlamak için bu günden:)

günaydın streetpit canım senin de kadir gecen mübarek olsun.tatlım pançonun işimi görebileceğini pek sanmıyorum ama bulamazsam yapacak bir şey yok.ateş basması burdaki soğuğu hissetmemi engelleyecek kadar olacaksa sorun yok

bence kisliklari simdi almak daha hesapli

buarada herkesin kadir gecesi mubarek olsun

camiye pek gitmeyen biriyim,
ibadeti evde yapmayi seviyorum,
fakat hamileyken bebisle birlikte
bugun camiye gidicem,
ezan sesini, dualari oda duysun istiyorum

bebeğim üşümez belki de içerde nasılsa ben normalde çok üşüyen biriyimdir.kan sayımlar normal çıkar ama üşürüm.hatta birkaç gündür ara ara üşümeler yaşıyorum.sonra giyilebilecek bir şey değil zaten ben de geçiştirebilirim aslında hiç yaşamayınca insan merak ediyor.tşk ederim fikirleriniz için kızlar

canim bende konyaliyim ama almanyada yasiyorum
turkcem süper degil o yuzden,
bence en onemlisi ayaklari sicak tutmak olucak cunku ayaklardan soguk kapinca
rahimde agri ve krampa sebep oluyo,
yunlu coraplar falan tavsiye ediyorum
ben hirka alicsm ayriyeten uzerime sal doliycam

haklısın canım en önemlisi ayaklar.neyse yün çorap patik vs. giymeyi severim.

canım nasıl oldun moralin iyimi nezaman başlıcan çalışmaları yeni bebek çok moral oluyo umut oluyo insana inşallah sağlıklı olsun

çok teşekkürler cnm moralim çok daha iyi eşimde bende önümüze bakıyoruz artık... saolsunlar ailem akrabalarım ve arkadaşlarım bu zor günlerimde beni hiç yanlız bırakmadılar nekadar çok seviliyomuşum onu anladım onlar sayesinde çok çok iyiyim... doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi oyüzden 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyoruz hiç zaman kaybetmeden tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...

guzel anneler gunaydın kadır gecenız mubarek olsu yuce rabbım herseyı hayırlısıını nasıp etsınnnn

du doktor kontrolumuz vardı esım gelemedı malesef oglumla gıttım mayında olen asker afyon sandılılıydı onun torenı vardı mekanı cennet olsunnn

doktorumuz kıloma baktı yarım kılo almısım 3 ay ıcınde cok ıyıı dedı ..fındıgımda cok ıyıydı kolunu basının altına almıs yatıyodu daha sonra maslalhhh cok hareketlendıı heryerınıı salladı bıze karsı doktorum abısnın baktıgını gorunce sana el sallıyo dedı oglum bı sevvındı anlatamam oda kardesınne el salladı cok guzeldı

bebgım 1 hafta onceden gıdıyormus 12 ARTI 2 guluk olmusuz :)) ıkılı test ıcın kan verdım ense olcumu normal cıktı sımdı takvımımı degıstırmem lazımm

ınsallah sızlerde ıyısınızdır hep kendımı anlattım :))

konyanın soğuğu hiç bir yerinkine benzemez ben çok iyi bilirim valla canım sen kabanını giyy üstünede bu pançolardan al dışarı çıkacagın zaman ancak üşütmez herhalde.. bende o pançolardan düşünüyorum Allahım giydirmek o günleri göstermek nasip etsin hepimize inş..

doktorum folık asıtı kestı benden onun yerıne calsıyum ve multı vıtamın verdı :))) rahım uzuluguma baktı cok ıyı dedı erken dogumdan korkumuz yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…