2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın günaydın

Canımcığım, süt oluyor ama yetmiyor, ben de öyle oluyor mesela, Kerem büyüdükçe daha çok istiyor, her gece 3-4 kere kalkıyorum, gündüz deli gibi emziriyorum ama bazen yetmiyor, evdeyken bile dolaptan stok süt indiriyorum, çocukla alakalı sanırsam, işe başladım ya ben, daha da azalırsa ne yaparım bilmiyom

gunaydınnnnn arkadaslarrrr bende tesekkurlerımı ıleteyım oncelıkle kk ya ve daha sonra polyanna arkadasımıza ıyıkı bızı bır araya getırdınız hamılelıgımın basından berı surmekte olan bu arkadaslıga sonsuz tessekkurler hamılelıgımde ve dogumdan sonra kızımla alakalı herhangı bır konu oldugunda esımle konusurken bılemedıgımız bır konuda her seferınde dur kızlara sorayım dıyorum :)))

ayselciğim gülnihal de yani nazara gelmeyecek gibi değil ki :)) heehee :) arada sırada olur kuzum o kadar da olsun.. mesela arada sırada bizde de gökalp in uyuduğu oluyor uzun uzun.. bizim için de bu enteresan mesela :)

aynen öyle denemeyen kaldı mı? acaba
Beeen :) aksama bende tahin alirsam yapayim bari utaniyorum kendimden
aaahhh aahh kendi kendine uyumak mı hayal gibi
Biraz daha sabret 4. Aya dogru o hayal gercek oluyo :)

Gunduzleri yatagina birakinca uyuyan bebek varmi? Varsa annesini tebrik etmek isterim
Tesekkurler :)))
O tuyler bizde de var bende kontrolde sorcaktim ustu hafif mor gibi de duruyo. Kalca usg de heryerine bakmislardi ama yinede emin olalim
Ayni fikirde olmakla birlikte 7 mart dogumlu oldugumuzu ve henuz cesaret edip baslayamadigimi da belirtmek isterim :) ama benim korkum su; ben calisiyorum kizima kayinvalidem bakiyo.. Ben ek gidasini programlayip ona vermem lazim gunduzleri. Bu programi olusturmak icin de haftasonu iki gunden fazlasina ihtiyacim var... Off bilmiorum calismak zor bebegini birakmak zor zor zor

valla güldürdün kız beni doğru sıcaklarda napsın çocuk :)))
berna da müsait olursa giderik gııı

Berat gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı diler Berat Kandiliniz Muarek olsun....

günaydınnn. az önce aile hekiminden geldik. biliyordum fazla kilo almadığını sıcaklardan ememedi yavrum.cuma doktor kjontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz.

ben geldim kızlarrrrr ankara aksaray nevşehir konya niğde derken nihayet istanbula evime geldim. hepinizi çok özledim biraz geçmişi okudum tahinli kurabiyeyi bende deniycem :) dün rutin kontrol vardı kızımın bu ay sadece 350 gr almış sanırım ardarda çıkardığı 2 dişin bunda büyük payı var doktor ek gıdalara geçelim dedi ama benim hiç içimden gelmiyo sütüm azalmış olabilir diye. ama ben ek gıdalara geçmek yerine sütü artıracak şeyler yapmak istiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. Haftalık olarakta kilosunu ölçtürücem. Umarım hata yapmıyorumdur bişeyler diyin kızlarrrrr

ben vermiyorum susuyorsur su vereyim dedim onu da içmiyor sadece bitki çayı içiyor. arada bazı meyveleri tattırdığım oldu ama sadece ağzzına sürdüm tadını aldı 1-2 damla ancak... doktorumuza geçen ayki kontrolde sordum. kendisi yenidoğan alanında prof. 9 eylülde ünv. de kesinlikle karşı. dünya sağlık örgütü ilk 6 ay kesinlikle anne sütü diyormuş. onbinlerce belki milyonlarca kişi ile yapılan araştırmalar bunu söylüyor ben bu türkiyedeki doktorları anlamıyorum diyor adam.

KIzlar bebisleriniz arabadayken klima aciyor musunuz uzun yolda?
hem evde hem arabada klima mutlaka açık. biz izmirdeyiz aksini düşünemiyorum zaten. sakınan göze çöp batar alışsın düşüncesindeyim. sonuçta avmler da falan ben bile üşüyorum nerdeyse her yerde klima var. ona direkt olarak çarpmayacak şekilde uzun yol kısa yol hiç farketmiyo hep açık valla. doktorumuza da sordum iyi yapıyosun çocuğunuzu sıcaktan koruyun. sıcak bütün düzenini her şeyini bozar demişti.

Gunaydınllaaaar,ya bu dana emerken bosta kalan elıyle fucutumu mıncıklıo,elını agzıma goturuyo,agzımı cekıstırıo,ben ona bakıncada pıskın pıskın guluo:)

bu arada ben de varım dillere destan tahinli kurabiyeyi denemeyen...
birazdan yapayım bari artık dayanamayacağım. bi tarafım şişcek yoksa

ay ne güzel maşallah.. gece uyumadan önce nasıl besliyosun cnm? biberon mu meme mi? kendi kendine mi uyuyor?

ben göğüsten anne sütü veriyorum eğer o gün sütüm azalmışsa biraz mama takviyesi yapıyorum... akşam saat 9 da başlıyorum beslemeye iyice doyuruyorum iyice doyunca kendinden esnemeye gözleri kapanmaya başlıyor kucağımda uyuya kalınca yatağına yatırıyorum...gündüzde öyle göğüste esniyo yatırıyorum uyuyor kendi kendine..

Kızlar gunaydın. HEpınızın kandılını kutlarım. Rabbım dualarınızı kabul etsın cumlemızı bagıslasın bebeklerımzıı aılemızı kazalardan belalardan nazardan kotu sozden kem gözden korusun. Demın nalanla konustum ben bugnkı davete katılamadım ama ıcıme oturdu:)) Musaıt bırgununde rahatsız edecem nalan bacıyı:) Tahınlı kurabıyeye gelınce bende yarn temzlıge gelen ablaya yaparım borek corek bıde canım ıslak kek cektı ondn yaparım cayla bırlkte ıkram ederım yarn kadını hangı utu beklıo bılse gelmez heralde:))) Kac makıne yıkadım hatırlamıorumm bu ay su faturasıı ellerımzden fena opebılır:) Kocam bana 2 saatte bır kuvetı doldurup bosalttınmı dıye sorabılr:))) AMa napayımm kalksın artık su dagınklık ortadann ruhum bunlıo bu oglanla ne mumkn utu yapayım ortalk toparlıyım Ayrıca saclarım coook fena dokuluo yaaa hem banyodan hem banyodn sonra hemde gun ıcındee cok fena dokuluo Halbusıı hamılelıktee altın çagını yasamıstı ne guzeldı

ayselciğim gülnihal de yani nazara gelmeyecek gibi değil ki :)) heehee :) arada sırada olur kuzum o kadar da olsun.. mesela arada sırada bizde de gökalp in uyuduğu oluyor uzun uzun.. bizim için de bu enteresan mesela :)
söyleme kızz Gökalp arada sırada da olsa uyuyor nazar ederiz sonraa annem hep söylüyor anne babamın nazarı daha çok değermiş diyee
AYSELLLLLLLLLLLL
yaptın mı tahinli kurabiye.. ben yaptım çooooooooookkkk güzel oldu ağzıma layık :))
Yapmam mı salladım diyet fln yağ koymadım ama çayla löp löp gitti valla çok güzel oluyormuşş
bizim oğlan 15 gündür gece 22 de yatıp sabah 6 da kalkıyor uyuduğundan uyandırmıyorum emzirmek için.... sabah uyanınca emiyor umarım hep böyle kalırrrr
Kuzum Gülnihal de neredeyse 1,5 aydır öyle gece bi yatıyor sabaha kadar bazen kalkıyor emmek için oda ama dün akşam sapıttı uyumadı :)
valla güldürdün kız beni doğru sıcaklarda napsın çocuk :)))
berna da müsait olursa giderik gııı
Bernaaaa nerdesin kız çat kapı geliyoz haa
Gunaydınllaaaar,ya bu dana emerken bosta kalan elıyle fucutumu mıncıklıo,elını agzıma goturuyo,agzımı cekıstırıo,ben ona bakıncada pıskın pıskın guluo:)
Bizimki bir eliyle memeyi tutyor diğeri sürekli beni pataklamakla meşgül ya memeyi sıkıyor ya tokat atıyor bide yeni huy edindik gündüzleri emerken 5 dk emiyor çekiliyor etrafı izliyor sonra elinden alıyormuş gibi homm diye memeye yapışıyor

Ay ben yatıp kalkıp anneme dua edeyim ütüden çamaşırdan haberim olmuyuuu bizde bakıyor Gülnihal'e annem sepet hep boş ev temizz toz yok akşam yemek hazır ayy canım annemm yaa Kuzum benimde saçlar fena kel kalıcam yakında Bahar'ın annesi bebişler anneyi tanıyınca dökülüyor demiş ondan herhall :))

Bencede ananın kıymetını bıl gercı benmkının hakkını yıemem bayrmoglnda ama benm ıkı tane daha karedesm var ve onlrın basında olmk zorunda gecen geldıgnde evn artık ıcler acısı durumunu gorunce kendısı teklıf ettı kadın cagırım dıyee hıc ıkıletmedmm cunku buna gercktn ıhtyc var her yerr bı yerde:))) Bence artık hormonlr tamamen cekılıo yada tam tersıne donuo dıye dokuluoo benı nezmndr tanıo oglm sımdı tanıdı hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…