2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saç dökülmesinden bahsetmişsiniz bende aynı dertten yakınıyorum o kadar çok dökülüyorki avuç avuç yıkanınca küvet doluyor... kel kalıcam bi çaresi yok mu... niye bu kadar dökülüyor ki hamileyken bile dökülmedi bu kadar...

Bioblas şampuan alıcam bakalım fayda eder mi acaba kuzum çok fena döküldü ya taramaya korkuyorum saçlarımı her taradımğa bi dünya saç gidiyor ühüüüüyakında ha bu ikon gibi 3 tane tüy kalacak tepemde o kaaa

ben ne hamilelikte nede doğumdan sonra hiç dökülmedi aksine gürleşti 9 aydır omega-3 kullanıyorum elevitte hala kullanıyorum bunların faydasımı oldu bilmem..kızım beni tanımıyomu şimdi

biobilas bilmem ama bioxin durduruyo dökülmeyi benim eşim kullanıyo..ben daha içinde paraben ve sülfat olan şampuan kullanmıyorum..downs under naturals in nude şampuanını kullanıyorum çok güzel yapıyo saçları..

ben ne hamilelikte nede doğumdan sonra hiç dökülmedi aksine gürleşti 9 aydır omega-3 kullanıyorum elevitte hala kullanıyorum bunların faydasımı oldu bilmem..kızım beni tanımıyomu şimdi

Tanıyordur kuzum yaa öyle akılma geldi pazar buluşmada Bahar söylemişti :)) benim annemde hep bebeğin ellerinden öpme hasta, olur ayaklarından öpme geç yürür,ensesinden öpme çok küser gibi şeyler söyler öpücek yeri kalmıyor

kızlar sac dokulmasınden bende muzdarıbım sabah kalktıgımda yastıgım sac dolu oluyo tarak zaten dolu dolu ne olucak bu dokulmenın onune nasıl gecebılırız?

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun..rabbim dualarımızı kabul eylesin..hepimize sağlık, mutluluk versin..

Deneyim bende ya saçlarım çok cansız keçe gibi oldu hamilelikte çok güzledi ama bana taa hamileyken bıraktırmıştı eleviti doktor kuzum bi tutuam saçım kaldı valla

Gunaydınllaaaar,ya bu dana emerken bosta kalan elıyle fucutumu mıncıklıo,elını agzıma goturuyo,agzımı cekıstırıo,ben ona bakıncada pıskın pıskın guluo:)

Sen bu gayretle avatardaki bebeyi hayata geçiricen kuzum, Aysima yakında sana masaj da yapar.

Desibelceeeeeeeee; nasıl eğittin sen o oğlanı, bize de geeeeeeeel.

Sen bu gayretle avatardaki bebeyi hayata geçiricen kuzum, Aysima yakında sana masaj da yapar.

Desibelceeeeeeeee; nasıl eğittin sen o oğlanı, bize de geeeeeeeel.

Kuzum annemin eğitim şeklini söylüyorum altını değişip karnnı doyuruyor tv fln kapatıyor evde tık sesi bilem yok onu yatağına bırakıyor ve yanına gitmiyor onu görmemesi için emziğini ağzına veriyor bi süre sonra paket hazırrr :))))

Hem benim hem Keremin dökülüyor, Allahtan bonus reklamlarındaki gibi kabarık kıvırcıüğım da belli olmuyor, ama Keremin ensesi kelleşmeye başladı

Ayselim ya şimdi ben başlasam yarın annem bozuyor, napcamı şaşırdım, ben öğleye kadar evdeyim, öğleden sonra annem bakıyor ya

kızlar bebeklerinizin saçları uzadımı? ne zaman uzayacak bu saçlar? üsttekiler daha da döküldü ensede var baya. uzasada toka taksam meleğime

gökalp i gözleri uykudan kapanıyodu nerdeyse.. yatağına yatırdım emziğini verdim çıktım odadan.. feci ağlıyo ( gideyim oğluşuma

kızlar bebek annenin yüzüne gülünce saçlar dökülürmüş derlerdi inanmazdım. tabi gerçek sebebini bilmiyorum ama saçlarım çok fazla dökülüyor elimde kalıyor resmen bir avuç saç. bioblas kullanıyordum. 1aydır değiştirmiştim şampuanımı yine başladı dökülmeye. gerçekten bioblas saç dökülmesini engelliyor..

Ühüüüü ühüüü benımde cok fena sacım dokuluo valla saclarımı taramaya korkuyorum kızlar,zaten hamılelıkten once pcodan dolayı dokuluodu saclarım,hamılelıkte durmustu ne guzel sımdı tekrar,allahtan yerıne yenılerı cıkıoda kel kalmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…