- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.441
Bencede ananın kıymetını bıl gercı benmkının hakkını yıemem bayrmoglnda ama benm ıkı tane daha karedesm var ve onlrın basında olmk zorunda gecen geldıgnde evn artık ıcler acısı durumunu gorunce kendısı teklıf ettı kadın cagırım dıyee hıc ıkıletmedmm cunku buna gercktn ıhtyc var her yerr bı yerde:))) Bence artık hormonlr tamamen cekılıo yada tam tersıne donuo dıye dokuluoo benı nezmndr tanıo oglm sımdı tanıdı hıhhhhh
Ay ben yatıp kalkıp anneme dua edeyim ütüden çamaşırdan haberim olmuyuuu bizde bakıyor Gülnihal'e annem sepet hep boş ev temizz toz yok akşam yemek hazır ayy canım annemm yaaKuzum benimde saçlar fena kel kalıcam yakında Bahar'ın annesi bebişler anneyi tanıyınca dökülüyor demiş ondan herhall :))
Bioblas şampuan alıcam bakalım fayda eder mi acaba kuzum çok fena döküldü ya taramaya korkuyorum saçlarımı her taradımğa bi dünya saç gidiyor ühüüüüyakında ha bu ikon gibi 3 tane tüy kalacak tepemde o kaaa
ben ne hamilelikte nede doğumdan sonra hiç dökülmediaksine gürleşti 9 aydır omega-3 kullanıyorum elevitte hala kullanıyorum bunların faydasımı oldu bilmem..kızım beni tanımıyomu şimdi
biobilas bilmem ama bioxin durduruyo dökülmeyi benim eşim kullanıyo..ben daha içinde paraben ve sülfat olan şampuan kullanmıyorum..downs under naturals in nude şampuanını kullanıyorum çok güzel yapıyo saçları..
Gunaydınllaaaar,ya bu dana emerken bosta kalan elıyle fucutumu mıncıklıo,elını agzıma goturuyo,agzımı cekıstırıo,ben ona bakıncada pıskın pıskın guluo:)
Sen bu gayretle avatardaki bebeyi hayata geçiricen kuzum, Aysima yakında sana masaj da yapar.
Desibelceeeeeeeee; nasıl eğittin sen o oğlanı, bize de geeeeeeeel.
Hem benim hem Keremin dökülüyor, Allahtan bonus reklamlarındaki gibi kabarık kıvırcıüğım da belli olmuyor, ama Keremin ensesi kelleşmeye başladı
Kuzum annemin eğitim şeklini söylüyorum altını değişip karnnı doyuruyor tv fln kapatıyor evde tık sesi bilem yok onu yatağına bırakıyor ve yanına gitmiyor onu görmemesi için emziğini ağzına veriyor bi süre sonra paket hazırrr :))))
saç dökülmesinden bahsetmişsiniz bende aynı dertten yakınıyorum o kadar çok dökülüyorki avuç avuç yıkanınca küvet doluyor... kel kalıcam bi çaresi yok mu... niye bu kadar dökülüyor ki hamileyken bile dökülmedi bu kadar...
Bioblas şampuan alıcam bakalım fayda eder mi acaba kuzum çok fena döküldü ya taramaya korkuyorum saçlarımı her taradımğa bi dünya saç gidiyor ühüüüüyakında ha bu ikon gibi 3 tane tüy kalacak tepemde o kaaa
Sen bu gayretle avatardaki bebeyi hayata geçiricen kuzum, Aysima yakında sana masaj da yapar.
Desibelceeeeeeeee; nasıl eğittin sen o oğlanı, bize de geeeeeeeel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?