- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.461
sana tamamen katılıyorum. bebeklerimiz hemen aynı aylarda. ama eşimin bu konudaki yorumu da dün beni gülmekten öldürdü. sütüm yetmiyo diye birşey olmazmış:) tamamen düşünce yapısıyla alaklıymış. hiç sütüm az deyip emzirmeyen inek ya da doymayan yavru görmüşmüymüşüm:)))çünkü neymiş, stresli inek yokmuş:))Günaydın günaydın
Canımcığım, süt oluyor ama yetmiyor, ben de öyle oluyor mesela, Kerem büyüdükçe daha çok istiyor, her gece 3-4 kere kalkıyorum, gündüz deli gibi emziriyorum ama bazen yetmiyor, evdeyken bile dolaptan stok süt indiriyorum, çocukla alakalı sanırsam, işe başladım ya ben, daha da azalırsa ne yaparım bilmiyom
Pınar bunu okuyunca kendi halim geldi aklıma bende oyleydım , herkes çok samımı beni alırlarmı aralarına diyordum hata bir kaç bişe paylaşmıştım kımse kaale almadı beni:)
Kocama mart anneleri beni aralarına diyordum, oysa ben çok şeker biriyim tanısalar dıyordum:))))
valla güldürdün kız beni doğru sıcaklarda napsın çocuk :)))
berna da müsait olursa giderik gııı
bu gün itiraf günü sanırım bende yeni üye oldum siteye ve bende aynı düşünceler içindeyim :)
kızlar bekliyorummmm..haftaya pazar mı geliyosunuz..
Kızlar Kanal 7 yi seyredin, yeni bir sağlık programı ama pek güzel, az sonra süt arttırıcı çey tarifi verecekler
bu gün itiraf günü sanırım bende yeni üye oldum siteye ve bende aynı düşünceler içindeyim :)
sana tamamen katılıyorum. bebeklerimiz hemen aynı aylarda. ama eşimin bu konudaki yorumu da dün beni gülmekten öldürdü. sütüm yetmiyo diye birşey olmazmış:) tamamen düşünce yapısıyla alaklıymış. hiç sütüm az deyip emzirmeyen inek ya da doymayan yavru görmüşmüymüşüm:)))çünkü neymiş, stresli inek yokmuş:))sağdıkça emzikçe süt gelirmiş. nasıl sağılmayan inekte süt kesilir öyle diyor:)) sevimli kocam benim.
tarifi bizede yazın lütfen. işteyim ben izleyemiyorum
vah yavrummm nerden bilmiş ineklerin stresi olmadıını..biri gelir memeleri parmaklar biri gelir başka bi yerini parmaklar..biri bi öküz getirir üstüne salar..kurban bayramı gelir........ onlardaki dert kimsede yok bee :))
kız bu gittikçe güzelleşiyo kızzz..maşallah tütütütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?