2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr. herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim evlatlarımızı ve ailemizi korusun hiç ayırmasın. kerem paşa uyumuşken yazayım dedim ama uyandı bile.

hemen sorularıma geçeyim iyisimi) az buçuk okudugum kadarıyla, gece bebeklerini uzun süre uyutabilenler, bu işi nasıl yapıyorlar, anlatsınlar hele bir. uykuya hasret kaldım valla. büyük sevaba gieresiniz şu mübarek günde:)) gamzeye de sordum dün bu soruyu, o da yakında legabebe de anlatacak inşallah, takip edin derim..

bir de bebekleri biberonu reddeden anneler ya da biberonu tercih etmeyenler, kaşık biberon kullanan varmı aranızda? süt gibi fazla sıvı şeyler için kullanamıyormuyuz yoksa? diyorum ki kendi kendime, eğer onu bari alırsa, yatmadan eşim besler keremi sağdıgım sütle, ben de biraz erken yatmış olurum... ya da gece besler eşim, az daha uyuyabilirim:) aynı zamanda , ne kadar yedigini görüp içim rahatlar, gece uyandıgında açlık ağlaması mı huysuzluk ağlaması mı emin olabilirim diye düşünüyorum. cevaplarınızı bekliyorum canlarım

sana tamamen katılıyorum. bebeklerimiz hemen aynı aylarda. ama eşimin bu konudaki yorumu da dün beni gülmekten öldürdü. sütüm yetmiyo diye birşey olmazmış:) tamamen düşünce yapısıyla alaklıymış. hiç sütüm az deyip emzirmeyen inek ya da doymayan yavru görmüşmüymüşüm:)))çünkü neymiş, stresli inek yokmuş:)) sağdıkça emzikçe süt gelirmiş. nasıl sağılmayan inekte süt kesilir öyle diyor:)) sevimli kocam benim.

bu gün itiraf günü sanırım bende yeni üye oldum siteye ve bende aynı düşünceler içindeyim :)

bu gün itiraf günü sanırım bende yeni üye oldum siteye ve bende aynı düşünceler içindeyim :)

Kuzucuğum ben 1 yıldan fazladır buradayım ama bana bile bazen o his oluyor, ama şöyle düşün o an için insanlar meşgul olabilirler, konuyla ilgili fikirleri olmayabilir falan, sen yine de takıl bize

vah yavrummm nerden bilmiş ineklerin stresi olmadıını..biri gelir memeleri parmaklar biri gelir başka bi yerini parmaklar..biri bi öküz getirir üstüne salar..kurban bayramı gelir........ onlardaki dert kimsede yok bee :))

tarifi bizede yazın lütfen. işteyim ben izleyemiyorum

Kuzucuğum, 1 tatlı kaşığı anason, 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı papatya ve 1 tutam ısırgan otunu 1 süzgeçli bardakta sıcak suda bekletiyor, o kadar ben bunu ilk zamanlar o kadar çok yapardım ki, günde 4 bardak kadar içilebilir miş

hhaahhaaaa Berna çok yaşa emii müdür garip garip bakıyor ne gülüyon diyeee :))

her zman yazmasamda fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.. eşime arkadaşlarıma bahsediyorum sizlerden.. Buluşmalara bende katılmak isterim ama pek takip edemedim gün vs olursa toplu görüşelim bende gelirim. ben pendikte oturuyorum kızlar. çok iyi olur. Ailem izmirde burada eşimin ailesi var.Hepsini seviyorum sık sık da görüşüyoruz ama başka kimsem yok.. Teşekkür yazılarını okuyunca iyiki burayı takip ediyorum bundan sonra daha sık yazacağım dedim kendi kendime. Sizler gibi iyi yürekli melek anneler hep arkadaşım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…