2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzummm ben istnabulu pek bilmem yabancı olduğum için ama biz haftaya pazar buluşacaz gelebilirsen katıl sende :)

ewet bende yapıyorum arada rezene ve anasonu gerçekten faydası oluyor

İvett ama Bahar tatile gidiyurr o yok malesef kuzum yav yokmu Berna ya yakın bi kız anasııı dahaaa :)

Bahar gelince yine yaparız bebeğim stres yokk..
kızlar haftaya pazar bendeyiz o zmn..bn k.çekmece cennet durağında oturuyorm..arabası olanlar atlasın gelsin Allaşkına yaa illa avrupa asya buluşmaları diye 2 ye mi ayrılcaz..hatta arabası olanlar olmayanları uygun bi yerden toplasın gelsin..felekten bi gün çalalım..bnm arabam olcaktı varyaaa hiçbi buluşmayı kaçırmazdım..bekliyorum beni dellendirmeyinn

meraba kızlar herkese hayırlı kandiller...yiğit tuna uyumuşken 5 dk.gireyim dedim.pazartesi tören ve yemek organizasyonu çok güzel geçti oğlum da babsının özel günü diye hiç bizi üzmedi ,oğluşu kucağında yeni rütmesini aldı canım sevgilim allah utandırmasın...

dün tam 4 aylık oldu oğlum ve bende adet oldum sonunda...
bugün 4.ay aşılarımızı olduk canım gene nasıl ağladı bu sefer o anları kameraya çekti babası.
yaklaşık 3 haftadır emme problemi yaşıyordum paylaşmıştım burda zamanla düzelir diye ısrarla memeyi vermeye devam ettim 2,3 gündür düzelir gibi daha az ağlıyo memede açıkınca emmesi gerektiğini anladı heralde

tabi bu zaman içinde az emdiği için kilo alımı çok az olmuş biraz moralim bozuldu en son kontrolden bugüne 20 gün geçmiş ,20 günde 270 gr.almış boyuda 1 cm uzamış
sonuç 6270 gr 64 cm sağlılk olsun da az kilo alsın napıyım önemli olan sağlık...

ankara anneleri yok mu sizde buluşma organizasyonu ?? 10 temmuzda ankaradayım işallh .bayram sonunna kadar ankaradayız.ankaray gelmişken tanışmak isterim biz de buluşalım......

yawrum yaaaaa bana en müsait yerde oturan sensin ama bi sana gelemedim ama döndüğümde ramazana denk geliyo, sonra bayram derken ühüüüüü çocuklar büyümüş olacak ben sizi görene kadar :) bize kek börek onlara da meyve suyu yaparızz :)

kızlar bebiklerinize uyku arkadaşı kuzucuk alan varmı?? alsammı diye düşünüyorum ya hoşuna gitmezse ucuzda değil..

Tesbîh namazı, her rekatinde yetmiş beş olmak üzere toplam üçyüz defa tesbîh okunan dört rekatli ve ömürde bir defa da olsa kılınması tavsiye edilen mendûb bir namazdır. Hz. Peygamber, tesbîh namazı kılınmasını tavsiye etmiş, bu namazın pek çok günahın affına sebep olacağını haber vermiş; her gün kılınmasının zorluğu sebebiyle, haftada bir, ayda bir, yılda bir veya ömürde bir defa kılınmasının yeterli olacağını belirtmiştir (Ebû Dâvûd, Salât, 303; Tirmizî, Salât, 350).

Tesbîh namazının kılınışı şöyledir: Namaz kılmaya niyet edilerek iftitah tekbîri ile namaza başlanır. Sübhâneke duasını okuduktan sonra 15 defa "Sübhanallâhi ve'l-hamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber" denir. Sonra eûzu besmele çekilerek Fâtiha ve zammu sûre okunduktan sonra 10 defa daha bu tesbîh okunur. Daha sonra rukûa eğilip ve üç defa sübhâne rabbiye'l-azîm dedikten sonra 10 defa aynı tesbih okunur. Rükûdan doğrulunca 10 defa, secdede 10, iki secde arasında 10 ve ikinci secde de 10 defa aynı şekilde tesbih okunur. Böylece bir rekatte 75 defa tesbih tamamlanmış olur. İkinci rekate kalkınca 15 defa tesbîhle başlar ve kalanını birinci rekatte olduğu gibi kılar. Bu şekilde 4 rekat namaz kılınır. Tesbih namazı nafile bir namaz olduğundan, terâvih dışındaki diğer nafilelerde olduğu gibi tek başına kılınması gerekir. (İ.P.

kızlar bu gece tesbih namazı kılmak çok sevapmış bende kılcam inşallah nasıl kılındığını diyanetin siteden kopyaladım..kılmaya niyet eden olursa diye...

olur yavrum oluurr metin ol :)) daha çok buluşuruz Allah izin verrse..daha iyi ya bunlar azcık ek gıdaya geçer tıkıştırrz ağızlarına yourt neyin rahat ederz meme çıkar meme sok sıkıntımız olmaz sık sık :))
sen git tatilini yap gelince bomba gibi bi buluşma yaparz yine :))

kızlar bebiklerinize uyku arkadaşı kuzucuk alan varmı?? alsammı diye düşünüyorum ya hoşuna gitmezse ucuzda değil..

ben almadım canım,ama alan arkadaslar faydasını goruyomu yazarsa eger bende alabılırım,bıde nası bısı bu,ses,goruntu ne ozellıgı var bıde pahalı demıssınya nekadar fıyatı,pooff daha oyun halısı alıcam daha ona bılem cıkamadım,bu hafta nıyet etmıstım cumartesı alırım ınsallah

doğru aslında alışınca olmayınca fena olur emzikte öyle ama unutsan gider alırsın biyerden..benim çok hoşuma gitti benimde uyku arkadaşım olabilir

gordum canım saol ama arkadasın yazdıgıda dogru bence,uyku arkadasına alısıp onun olmadıgı zamanlarda sıkıntı yasayabılır,esasında cok orıjınal bı fıkır ama yınede kendı kendıne uyuması cok daha saglıklı bence,belkıde bızımkı memede uyuyup yatagına koydugumda uyumaya devam ettıgı ıcın bana ascık uzak bı fıkır gıbı gelıyo,onu gordugunde ya olan uykusuda gıderse,donenceyle alakalı oyle bı sorun yasadımda ondan bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…