- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.481
her zman yazmasamda fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.. eşime arkadaşlarıma bahsediyorum sizlerden.. Buluşmalara bende katılmak isterim ama pek takip edemedim gün vs olursa toplu görüşelim bende gelirim. ben pendikte oturuyorum kızlar. çok iyi olur. Ailem izmirde burada eşimin ailesi var.Hepsini seviyorum sık sık da görüşüyoruz ama başka kimsem yok.. Teşekkür yazılarını okuyunca iyiki burayı takip ediyorum bundan sonra daha sık yazacağım dedim kendi kendime. Sizler gibi iyi yürekli melek anneler hep arkadaşım olsun
Kuzucuğum, 1 tatlı kaşığı anason, 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı papatya ve 1 tutam ısırgan otunu 1 süzgeçli bardakta sıcak suda bekletiyor, o kadar ben bunu ilk zamanlar o kadar çok yapardım ki, günde 4 bardak kadar içilebilir miş
İvett ama Bahar tatile gidiyurr o yok malesef kuzum yav yokmu Berna ya yakın bi kız anasııı dahaaa :)
Kuzummm ben istnabulu pek bilmem yabancı olduğum için ama biz haftaya pazar buluşacaz gelebilirsen katıl sende :)
gelmek isterim nerde buluşulacak??kimler gelecek.
Bahar gelince yine yaparız bebeğim stres yokk..
kızlar haftaya pazar bendeyiz o zmn..bn k.çekmece cennet durağında oturuyorm..arabası olanlar atlasın gelsin Allaşkına yaa illa avrupa asya buluşmaları diye 2 ye mi ayrılcaz..hatta arabası olanlar olmayanları uygun bi yerden toplasın gelsin..felekten bi gün çalalım..bnm arabam olcaktı varyaaa hiçbi buluşmayı kaçırmazdım..bekliyorum beni dellendirmeyinn
ankara anneleri yok mu sizde buluşma organizasyonu ?? 10 temmuzda ankaradayım işallh .bayram sonunna kadar ankaradayız.ankaray gelmişken tanışmak isterim biz de buluşalım......
yawrum yaaaaa bana en müsait yerde oturan sensin ama bi sana gelemedim ama döndüğümde ramazana denk geliyo, sonra bayram derken ühüüüüü çocuklar büyümüş olacak ben sizi görene kadar :) bize kek börek onlara da meyve suyu yaparızz :)
kızlar bebiklerinize uyku arkadaşı kuzucuk alan varmı?? alsammı diye düşünüyorum ya hoşuna gitmezse ucuzda değil..
benim eşim almayı çok istemişti doğumdan önce ben durdurdum. bi kaç yerde okudum böyle uyku arkadaşı edinip tatile falan giderken unutunca ya da kaybedince tatil falan eziyete dönüşüyormus. şimdilik uyku arkadaşımız emzik bizim
Kuzucuğum ben 1 yıldan fazladır buradayım ama bana bile bazen o his oluyor, ama şöyle düşün o an için insanlar meşgul olabilirler, konuyla ilgili fikirleri olmayabilir falan, sen yine de takıl bize[/QUO
çoook teşekkürler bende sizlerle tanışmak istiyorum buluşmalara katılmak istiyorum evimdede ağırlamak isterim ümraniyedeym buradan gerçektn çok faydalı bilgilr öğreniyorum sağolun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?