- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.501
kızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleeeeve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm[/QUO
doğum parası ssk lı olanlaramı yatıyo
kızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleeeeve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm
kızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleeeeve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm
Evet kuzummdoğum parası ssk lı olanlaramı yatıyo
Kuzum aldığın net üzerinden yatıyor diye biliyorum ben dörtbin küsür almam gerekiyordu 750 tl sini 3 hafta erken doğma kesmişler öyle dedi genel muhasebecimiz3500 tl mi doğum parası okadar çok mu?
Neden ki kuzum raporluyken ödeme mi yaptılar o yüzden miben de geçen hafta aldım. iş yerine teslim etmem gerekiyor(
kimlere veriyolar ya bu parayı..şoaaaşrddmm
Herkese selam arkadaşlar;
oğluşum çok şükür daha iyi, ishalide temiz çıktıama devam ediyor, bir buçuk aydır 4-5 günde yapmasına alıştığım için her bezinde kaka olması tuhafıma gidiyo
Bu arada 25 haziranda tayin durumları açıklanacak demişlerdi ama hala açıklanmadıve taşınma işi ramazandan sonraya kalacak diye korkuyorum... çünkü ben artık evimde, kocamla yaşamak istiyorum beş aydır annnemlerdeyim( allahtan annemlerde çok rahatım, birde rahat olamasaydım, daha da zoruma giderdi )
ankara anneleri yok mu sizde buluşma organizasyonu ?? 10 temmuzda ankaradayım işallh .bayram sonunna kadar ankaradayız.ankaray gelmişken tanışmak isterim biz de buluşalım......
Buluscaz insallah kizlar facede tarihi 14-15 temmuz gibi konusmustuk dimi nigoli?? Yer ankamall olcakti ama :) zaten sonraramazan giriyo oruc tutan tutmayanolur mu emziriyoruz diye tutmazmi kimse bilemedim kiEvet ya diye diye dilimde tüy bitti, ama sanırım melike ayarlayacaktı..
Ben iki hafta once aldim bisiy kalmadi :)) idareli harcakızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleeeeve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm
Gozun aydin canimmmHerkese selam arkadaşlar;
oğluşum çok şükür daha iyi, ishalide temiz çıktıama devam ediyor, bir buçuk aydır 4-5 günde yapmasına alıştığım için her bezinde kaka olması tuhafıma gidiyo
Bu arada 25 haziranda tayin durumları açıklanacak demişlerdi ama hala açıklanmadıve taşınma işi ramazandan sonraya kalacak diye korkuyorum... çünkü ben artık evimde, kocamla yaşamak istiyorum beş aydır annnemlerdeyim( allahtan annemlerde çok rahatım, birde rahat olamasaydım, daha da zoruma giderdi )
Evet kuzumm
Kuzum aldığın net üzerinden yatıyor diye biliyorum ben dörtbin küsür almam gerekiyordu 750 tl sini 3 hafta erken doğma kesmişler öyle dedi genel muhasebecimiz
Neden ki kuzum raporluyken ödeme mi yaptılar o yüzden mi
Ben iki hafta once aldim bisiy kalmadi :)) idareli harca
Direk hesaba yatırdım kuzum tatile gitcez inş. orda hiç idareli harcamayı düşnmüyorumbedavadan tatil yapacakmışım hissi var bende niyeyse
amiiin inşÇok sevindim canım sonuçların temiz çıkmasınaİnş.biran önce sonuca bağlanır tayin işiniz rahat edersin sende
canım ya bahsetmiştim burda kardeşimle kız arkadaşı kendi aralarında nikah yaptılar, şimdide haftaya düğünümüz var, koşuşturmaca gidiyo, eğer müsait olursam mutlaka gelirimGozun aydin canimmm
Ankaradasin yaniii bulusma olursa gelirsin dimi
Hoş geldinn canım özledim seniiMerhabaa güzel annişlerrr hepinizi çok özledimmmm
Yoğun yorucu ama bir o kadar da güzel 3-4 gün geçirdim. Biricik kankişimi sözledik,kutlamasını yaptık ve sonunda artıkkk tekrar sahalardayım. Herhalde kendi sözümde bu kdar heyecan yapmamışımdır.
Nalannnnn bu buluşmayı kaçırdığıma inanamıyorum hemde kahvaltı,keşke dün girip görseydim bende katılsaydım. Pek bi müsaitim bugün de :) Geçti Bor un pazarı sür eşeği Niğde ye
Teşekkürler paylaşılmış bende hepinize çookk teşekkür ediyorum şekerlerim her saniyemi sizinle geçirdiğim için, en ufak bir korkum da kendimi aranızda bulup umutlandığım için. Hamileliğimizi,doğumumuzu, minnoşlarımızın İlklerini birlikte yaşadığımız içinVeee yaşamaya devam edeceğimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?