2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleee eve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm
Güle güle harca kuzummm

Geçmiş olsun canım, tayin de geç ama gönlüne göre olur inşallah

Hoş geldinnnnnnn
Rafet el romanın "senden sonra" sarkısı onların sarkısıymıs
Kim ya ben anlamadımm,

hello kıtylerrrrr:) Mervecım hosgeldınn canımm arkadasın ıcın tekrar hayırlı olsun dıorum:) Mutfagı topladım makıneye camsr attım cıkardım asamadm cunku asck yer yok:) Kuzeyde saolsun aglamadn benı bekledı sonra emzırdım kı uykuya dalarmıs gıbı yaptı:) Aldım dızımde sımdı bende bı bakım dedım:)

Mine senin çamaşırlar hal bitmedi mi kuzumm ya az daha yıkmasan evdeki çarşaflara dolanıp gezekmişinnn

5 saattir yapmaya çalıştıım temizliim sonunda bitti..bu velet artık uyandı haa bn odadan çıkınca basıyo yaygarayı..oyun istiyoo ilgi istiyoo anaam napcam bn bunlaaa

teşekkür ediyorum kuşum. Alya kucağımda emiyor şebeklik yapıyor,1 fırt çekiyor kafayı kaldırıp bakıp gülüyor sonra 1 fırt 1 fırtt dye devam ediyoruz :))

kızlar bebiklerinize uyku arkadaşı kuzucuk alan varmı?? alsammı diye düşünüyorum ya hoşuna gitmezse ucuzda değil..

tracy hogg un kitabını okuyunca bir gazla aldım ben. ama ben biraz pimpirikliyim :) kuzucuğu yıkadım yatağın kenarına astım ama bir türlü yatağın içine bırakamıyorum. bebeğin yüzüne düşer yok nefes almasını engeller boğulur gibi düşünceler yakamı bir türlü bırakmıyor. Zaten gün içerisinde oğlum da kuzuya pek pas vermiyor. renkleri şu an için çok dikkatini çekmiyor heralde. içindeki yağmur sesi, okyanus sesi bebeği rahatlatıyor doğru ama herhangi bir bebek cd si de aynı işi görür diye düşünüyorum. Bebekler uyku arkadaşlarını kendileri seçiyormuş zaten. Senin uyku arkadaşı diye aldığın şeyi seçmeyip alakasız bir oyuncağı, battaniyeyi, yastığı kendine uyku arkadaşı yapabiliyorlarmış. O yüzden daha ucuz bir uyku arkadaşı al bence, en azından uyku arkadaşı olmazsa da paran boşa gitmemiş olur bence.

5 saattir yapmaya çalıştıım temizliim sonunda bitti..bu velet artık uyandı haa bn odadan çıkınca basıyo yaygarayı..oyun istiyoo ilgi istiyoo anaam napcam bn bunlaaa
Kızz ben dedim ya gelince yaparız diye ne diye klendini stgrese sokuyonn
teşekkür ediyorum kuşum. Alya kucağımda emiyor şebeklik yapıyor,1 fırt çekiyor kafayı kaldırıp bakıp gülüyor sonra 1 fırt 1 fırtt dye devam ediyoruz :))
Kuzum bizim kızların huyu hep aynı gidiyor ya Gülnihal de öyle bi çekiyor geriye doğru çekiliyor etrafı izliyor gülüyor sonra hamm yapıyor memeyi alttan alttan bana bakı gülüyo tabi gülmesi öyle dudakların yana açarak değil resimde ki gibi ağzını kocaman açarak güldüğü için emdiği süt dökülüyor sonraa
Eki Görüntüle 457984

Herkese selam. Kandiliniz mübarek olsun.
Bir sürü şey yazmıştım hepsi silindi. Cepten yazmakda zor oluyo. :-(
masivacim oğluna cok geçmiş olsun, temiz çıkmasına sevindim.
Kuyruk sokumu kıllanmasi didemde de var. Usg çekilmişti 5 günlükken bişey çıkmamışti.
Yarın doktor randevumuz var.didem uyanık olduğu zamanlar genelde cok huzursuz ve agliyor.bi gidelim idrar tahlili filan yapsınlar.birde 4.ay aşımız var. Cuma günüde misafirlerim geliyo. Kaynana kayınbaba görümce elti çoluk çocuk... Şimdiden daraldım. Yarın gece bebişler uyuyunca yemek işini halletmeye çalışıcam. Fırında yemek yapcam ve sıcakken şu meşhur kurabiyedende yapayım bakalım. Bizden haberler böyle ışte.

He bide ankara buluşması olacakmış. Benim haberim yok neyse.

tatlı kuşum benim ağzını yerimm ne güzel gülüş o öyleee bzmkiler şımarık hayatım , ilgi hastası benim boncuğummm

kandilimiz mübarek olsun Semracım. Allah yardımcın olsun ağır misafir gelcekmiş sana da. İnşallah Didoş izin verirde yaparsın işini gücünü. Defne kocaman abla oldu o herhalde zorlamaz seni.

arkadaşlar 3 aylık iğne kullanan varmı ben daha başlamadım korunmaya kazaya kurban gitmeden başlamam lazım sağlık ocağındaki hemşire iğneyi önerdi yaptırıp memnun kalan varmı

bu çamaşırlar hiç bitmiyorrr canım ( ben de yıkadım birirkti şimdi ütü zamanı
tam yemek yapacaktım ki mıırldanma sesi geldi. emzir altını değiştir derken vakit geçti barbunyalar nasıl ayıklanacaktı du bir deneyeyim dedim keyfi yerinde gibiydi. odaya getirdim barbunyaları hem muhabbet ettim hem ayıkladım. biraz şarkı dinleyip oyun oynadık uykusu geldi uyuttum. yemeğim pişiyorr. bugün de ben dinlenemeyeceğim galibaa

Yok mervecim sağolsun Defne o konularda zorluk çıkarmıyo. Ben yemek yaparken sandalyeyi çekip beni izliyo,sorular soruyo.. Artık yeter kızım bi sus diyorum:)

semra özledik yaw seni eskisi gibi aktif değilsin( oooo baya kalabalık olcaksınız desene..kurabiyeyi yap kesin hem çok kolay hem çok güzel..

arkadaşlar 3 aylık iğne kullanan varmı ben daha başlamadım korunmaya kazaya kurban gitmeden başlamam lazım sağlık ocağındaki hemşire iğneyi önerdi yaptırıp memnun kalan varmı

ben asla bu iğnelerin taraftarı değilim. Bu konuda cok fazla olumsuz yazı okumuştum. Eşlerin korunması daha iyi. Veya emzirırken içilebilen haplar kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…