2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar geçmişe bakamadım nasılsınız hepinizi özledik biz oğluşumla iyiyiz şu anda kandil için meşhurrrrrrrrrrrr kurabiyeden bende yaptım helva kavurduk mısır kaynattık kandil simitlerimizi aldık deniz kenarında çay bahçemize geldik afiyetle yiyoruz.....

bu arada herkeze hayırlı kandiller olsun

öpüyorummm

Yok mervecim sağolsun Defne o konularda zorluk çıkarmıyo. Ben yemek yaparken sandalyeyi çekip beni izliyo,sorular soruyo.. Artık yeter kızım bi sus diyorum:)

:)) yemeğe ilgisi olsun boşver ileride hayrına olur senin :)) maşallah Defne gerçekten de tam örnek abla modeli. İnşallah Didem de uysal bir bebek olur. Ben Alya'mın kudurukluğundan çok çekiyorum daaa

Son düzenleme:
kizlar benim çokk sevdiğim pratik ve yumuşacık 2 günde bir yapıp gidip gelip bi borcamı mideye indirdiğim bi kek tarifi veriyim size isteyen yapar..

KAKAOLU MERMER KEK

3 adet yumurta(iri)

1,5 su bardağı şeker

1su bardağı sıvı yağ

1 su bardağı süt

2,5 su bardağı un

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kakao

YAPILIŞI:

oda sıcaklığındaki yumurtaları,şekeri ve vanilyayı şeker eriyip krema kıvamına gelene dek çırpın.yağ ve sütü ekleyip biraz daha çırpın.karışıma un ve kabartma tozunuda ekleyip çok az daha karıştırın.karışımdan 3 yemek kaşığı ayırın.kare veya dikdörtgen borcamı katıyağ sürüp un serpin karışımı borcama dökün.ayırdığınız karışıma kakaoyu ekleyin ve karıştırın.kakaolu karışımı borcamdaki karışımın üzerine gezdirin ve bir bıçak yardımıyla şekiller yaparak hafifçe karıştırın.önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25dk batırdığınız kürdan temiz çıkana kadar pişirin

AFİYET OLSUN...

Mine senin çamaşırlar hal bitmedi mi kuzumm ya az daha yıkmasan evdeki çarşaflara dolanıp gezekmişinnn
Kız ne dıorum sana benım camasırlar everest tepesıyle yarısırrrrrrrrr tahmınımce 2 3 makıne daha var ALLAH o kadının yardımcısı olsun:)))
5 saattir yapmaya çalıştıım temizliim sonunda bitti..bu velet artık uyandı haa bn odadan çıkınca basıyo yaygarayı..oyun istiyoo ilgi istiyoo anaam napcam bn bunlaaa
Yok kızım ne temzlıgı mumku degıll bırakmıoo ıstıokı hep onla oynıyım konusayımm offf hem guzel bıseyydee ısteee hıcbısey yapamıorum mıhlanıp kalıoruz koltugaaa gtm buyuduu valla yaa
teşekkür ediyorum kuşum. Alya kucağımda emiyor şebeklik yapıyor,1 fırt çekiyor kafayı kaldırıp bakıp gülüyor sonra 1 fırt 1 fırtt dye devam ediyoruz :))
Bızımkıde yapıoo cekıo bırakıoo delı gıbı aranıo sonra:)) Bıde en cok sey hosuma gıdıo dah amemedyken gegırıoo boyle gozleırnı bı acıoo bayılıorum o saskın bakısınaa.)))
Bende mutfaga koydum dondymıdır ne haltsa onuu ancak oylee yarım saat bı ıs yapabılıosm ne alaa en fazla okdr sabredıo bıde benı ızlıyıo ozaman bıseyler edeıorum yemek fln yada mutfgı topluorum yoksaa onu bırakıp hıcbı ıs yapamıorum yemek bıle yıemıorum ılla oyun ıstıo konus benle ıstıo bıde kucak ıstıo son gunlerdeee hıc hos degıl:)) Camasıra gelınce sen burda ne var tahmn edemezsın resmen ayselın dedıgı gıbı artık carsafa dolanmak uzerydım:))) Yaa cok fenaaa yıkanlr bıdah akırlendı onlrı yıkadım dusun okdr utuden mahrurum:)) bıara artık kocam benı bosar korkusuylaa kuzeycan uyurkenn ona aıt olanlrı yaptım dıgerler yıne dag gıbı kaldı:)) Bakalım kadın nasıl kalkıck altından:))

2 gün önce yapmama rağmen yine tahinli kurabiye yaptım soğumasını bekliyorumkocam koca tepsiden anca 1 tane yedi baktı ben iştahla yiyorum bidaa almadı bende ona bırakmadım zatençok fena oldu bunu öğrendiğim 2 güne bi yaparım artık kilolar aldı başını gitti zaten:26:

Islak kek tarıfn varmı? Canım cektı yarın yapmak ıstıorumm hem gelen bayana ıkram etmek ıcın hem kendım ıstedım

pendiğin neresindensin

kısmetse cumartesi orda olacağım

yaaa mine bayılıyorum şu doğallığına, sen bu kadar tatlıyken kocan seni boşamaz korkma :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrr günün resmi geliyor şimdi bilgisayarı kurcslarken gördüm Gülnihal 3 günlük anammmmmmmmmmmmm ne kadar çirkin ama o zamanlar bana çok güzel geliyordu tabii

çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
benim anneme çok ihtiyacım var nolur dua edin nolur
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
annemin adı Bijen.........

Canımmmm bütün dualarım Bijen anne içinn ellerinden öperim

Tüm dualarım seninle annenle ailenle canım. Allahın izni ile tedavisi bitsin saglıgına tam anlamıyla kavussun inşallah.

Canım ınsallah Rabbım sıfassını versın. Bende dua ederım annen ıcın dılerım eskısınden daha saglıklı olup atlatır bu surecı

KAKOLU VİŞNELİ KEK

3 Adet (iri) Yumurta
1,5 Su Bardağı Şeker
1/2 (yarım) Su Bardağı Sıvı Yağ
1 Su Bardağı Süt
2,5 Su Bardağı Un
2 Yemek Kaşığı Kakao
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
10-15 Adet Vişne

YAPILIŞI

Oda sıcaklığındaki yumurtaları ve şekeri, vanilya ile birlikte, şeker eriyip, karışım krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Süt ve yağıda ekleyip biraz daha çırpın.
Karışımın üzerine, un, kakao ve kabartma tozunu eleyin. Biraz daha karıştırın.
Kare veya dikdörtgen bir borcamın, tabanına yağlı kağıt serin ve karışımı borcama dökün.
Üzerine vişneleri dizin.180 derece ön ısıtma yapılmış fırında, 20-25 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin

canımm rabbim şifa versin..tez vakitte sağlığına kavuştursun..bir dahada yaşatmasın..dua etcem bu gece namazdan sora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…