- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.541
Yok mervecim sağolsun Defne o konularda zorluk çıkarmıyo. Ben yemek yaparken sandalyeyi çekip beni izliyo,sorular soruyo.. Artık yeter kızım bi sus diyorum:)
Kız ne dıorum sana benım camasırlar everest tepesıyle yarısırrrrrrrrrMine senin çamaşırlar hal bitmedi mi kuzumm ya az daha yıkmasan evdeki çarşaflara dolanıp gezekmişinnn
Yok kızım ne temzlıgı mumku degıll bırakmıoo ıstıokı hep onla oynıyım konusayımm offf hem guzel bıseyydee ısteee hıcbısey yapamıorum mıhlanıp kalıoruz koltugaaa gtm buyuduu valla yaa5 saattir yapmaya çalıştıım temizliim sonunda bitti..bu velet artık uyandı haa bn odadan çıkınca basıyo yaygarayı..oyun istiyoo ilgi istiyoo anaam napcam bn bunlaaa
Bızımkıde yapıoo cekıo bırakıoo delı gıbı aranıo sonra:)) Bıde en cok sey hosuma gıdıo dah amemedyken gegırıoo boyle gozleırnı bı acıoo bayılıorum o saskın bakısınaa.)))teşekkür ediyorum kuşum. Alya kucağımda emiyor şebeklik yapıyor,1 fırt çekiyor kafayı kaldırıp bakıp gülüyor sonra 1 fırt 1 fırtt dye devam ediyoruz :))
Bende mutfaga koydum dondymıdır ne haltsa onuu ancak oylee yarım saat bı ıs yapabılıosm ne alaa en fazla okdr sabredıo bıde benı ızlıyıo ozaman bıseyler edeıorum yemek fln yada mutfgı topluorum yoksaa onu bırakıp hıcbı ıs yapamıorum yemek bıle yıemıorum ılla oyun ıstıo konus benle ıstıo bıde kucak ıstıo son gunlerdeee hıc hos degıl:)) Camasıra gelınce sen burda ne var tahmn edemezsın resmen ayselın dedıgı gıbı artık carsafa dolanmak uzerydım:))) Yaa cok fenaaa yıkanlr bıdah akırlendı onlrı yıkadım dusun okdr utuden mahrurum:)) bıara artık kocam benı bosar korkusuylaa kuzeycan uyurkenn ona aıt olanlrı yaptım dıgerler yıne dag gıbı kaldı:)) Bakalım kadın nasıl kalkıck altından:))bu çamaşırlar hiç bitmiyorrr canım( ben de yıkadım birirkti şimdi ütü zamanı
tam yemek yapacaktım ki mıırldanma sesi geldi. emzir altını değiştir derken vakit geçti barbunyalar nasıl ayıklanacaktı du bir deneyeyim dedim keyfi yerinde gibiydi. odaya getirdim barbunyaları hem muhabbet ettim hem ayıkladım. biraz şarkı dinleyip oyun oynadık uykusu geldi uyuttum. yemeğim pişiyorr. bugün de ben dinlenemeyeceğim galibaa
kizlar benim çokk sevdiğim pratik ve yumuşacık 2 günde bir yapıp gidip gelip bi borcamı mideye indirdiğim bi kek tarifi veriyim size isteyen yapar..
KAKAOLU MERMER KEK
3 adet yumurta(iri)
1,5 su bardağı şeker
1su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kakao
YAPILIŞI:
oda sıcaklığındaki yumurtaları,şekeri ve vanilyayı şeker eriyip krema kıvamına gelene dek çırpın.yağ ve sütü ekleyip biraz daha çırpın.karışıma un ve kabartma tozunuda ekleyip çok az daha karıştırın.karışımdan 3 yemek kaşığı ayırın.kare veya dikdörtgen borcamı katıyağ sürüp un serpin karışımı borcama dökün.ayırdığınız karışıma kakaoyu ekleyin ve karıştırın.kakaolu karışımı borcamdaki karışımın üzerine gezdirin ve bir bıçak yardımıyla şekiller yaparak hafifçe karıştırın.önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25dk batırdığınız kürdan temiz çıkana kadar pişirin
AFİYET OLSUN...
her zman yazmasamda fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.. eşime arkadaşlarıma bahsediyorum sizlerden.. Buluşmalara bende katılmak isterim ama pek takip edemedim gün vs olursa toplu görüşelim bende gelirim. ben pendikte oturuyorum kızlar. çok iyi olur. Ailem izmirde burada eşimin ailesi var.Hepsini seviyorum sık sık da görüşüyoruz ama başka kimsem yok.. Teşekkür yazılarını okuyunca iyiki burayı takip ediyorum bundan sonra daha sık yazacağım dedim kendi kendime. Sizler gibi iyi yürekli melek anneler hep arkadaşım olsun
Islak kek tarıfn varmı? Canım cektı yarın yapmak ıstıorumm hem gelen bayana ıkram etmek ıcın hem kendım ıstedım
malesef canım( bi ara almıştım biyerden kağıda yazdım hiç yapmadım kağıdıda kaybettim (
Kız ne dıorum sana benım camasırlar everest tepesıyle yarısırrrrrrrrrtahmınımce 2 3 makıne daha var ALLAH o kadının yardımcısı olsun:)))
Yok kızım ne temzlıgı mumku degıll bırakmıoo ıstıokı hep onla oynıyım konusayımm offf hem guzel bıseyydee ısteee hıcbısey yapamıorum mıhlanıp kalıoruz koltugaaa gtm buyuduu valla yaa
Bızımkıde yapıoo cekıo bırakıoo delı gıbı aranıo sonra:)) Bıde en cok sey hosuma gıdıo dah amemedyken gegırıoo boyle gozleırnı bı acıoo bayılıorum o saskın bakısınaa.)))
Bende mutfaga koydum dondymıdır ne haltsa onuu ancak oylee yarım saat bı ıs yapabılıosm ne alaa en fazla okdr sabredıo bıde benı ızlıyıo ozaman bıseyler edeıorum yemek fln yada mutfgı topluorum yoksaa onu bırakıp hıcbı ıs yapamıorum yemek bıle yıemıorum ılla oyun ıstıo konus benle ıstıo bıde kucak ıstıo son gunlerdeee hıc hos degıl:)) Camasıra gelınce sen burda ne var tahmn edemezsın resmen ayselın dedıgı gıbı artık carsafa dolanmak uzerydım:))) Yaa cok fenaaa yıkanlr bıdah akırlendı onlrı yıkadım dusun okdr utuden mahrurum:)) bıara artık kocam benı bosar korkusuylaa kuzeycan uyurkenn ona aıt olanlrı yaptım dıgerler yıne dag gıbı kaldı:)) Bakalım kadın nasıl kalkıck altından:))
yaaa mine bayılıyorum şu doğallığına, sen bu kadar tatlıyken kocan seni boşamaz korkma :))
çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
benim anneme çok ihtiyacım var nolur dua edin nolur
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
annemin adı Bijen.........
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?