- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.561
Aysel kızz al sana benım oglanın gune uyandıgı ılk gunu hastaneden:)
Eki Görüntüle 458059
mine üstüne çikolata sos yapabilirsin...
Nasıl yapabılrım mısal? Hazırmı dıosun kendımmı? hazır sosları begnmıorum bı tek tavuk gogsunun ustune olnca yıorum yoksaa sevmıorum kendım de hıc yapmadm
Evet bu uygun duser sanırım:)) Bundn yapayım madem teskkur ederım canım keske yaptgm kekı burdan paylasabılme ımkanım olsa:))KAKOLU VİŞNELİ KEK
3 Adet (iri) Yumurta
1,5 Su Bardağı Şeker
1/2 (yarım) Su Bardağı Sıvı Yağ
1 Su Bardağı Süt
2,5 Su Bardağı Un
2 Yemek Kaşığı Kakao
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
10-15 Adet Vişne
YAPILIŞI
Oda sıcaklığındaki yumurtaları ve şekeri, vanilya ile birlikte, şeker eriyip, karışım krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Süt ve yağıda ekleyip biraz daha çırpın.
Karışımın üzerine, un, kakao ve kabartma tozunu eleyin. Biraz daha karıştırın.
Kare veya dikdörtgen bir borcamın, tabanına yağlı kağıt serin ve karışımı borcama dökün.
Üzerine vişneleri dizin.180 derece ön ısıtma yapılmış fırında, 20-25 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin
Evet bakısları halaaa haşinn erkegımın:)) Suan mısıl mısıl uyuo dızlerımdee sabah kocam gıderken ayagımdaydıı bu bende uzanıorum tabı ben uyumsm o uyanıkk gıderkenee oynatıo bunu buda guluoo telfnda dedıkı sabah oglan ne guzl guluoduu bılmem neee dedımkı sende benı yatır dızlerınde salla uyut orda uyuyımm sabah 5te bende gulcuuk atarım sanaAnnemm haşin bakışlı senin ki yiy yine kuzum benim ki 70 lik dedeye benziyoooo herkes çirkin diyordu kızıyordum çirkinmiş beaaşimdi güzel ama
çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
benim anneme çok ihtiyacım var nolur dua edin nolur
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
annemin adı Bijen.........
niye dr.outker in güzeldir..evde bende yapmadım çikolata sos ama nette bak vardır mutlaka güzel bi sos tarifi..
Canımmmm bütün dualarım Bijen anne içinn ellerinden öperim
Tüm dualarım seninle annenle ailenle canım. Allahın izni ile tedavisi bitsin saglıgına tam anlamıyla kavussun inşallah.
Canım ınsallah Rabbım sıfassını versın. Bende dua ederım annen ıcın dılerım eskısınden daha saglıklı olup atlatır bu surecı
canımm rabbim şifa versin..tez vakitte sağlığına kavuştursun..bir dahada yaşatmasın..dua etcem bu gece namazdan sora..
çok geçmiş olsun. kemoterapiler çok yoruyor insanı. Annen inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Neşeli saftirik seniiiiiiiiii, kızım ye ye sonra gülersin.Kızz ben dedim ya gelince yaparız diye ne diye klendini stgrese sokuyonn
Kuzum bizim kızların huyu hep aynı gidiyor ya Gülnihal de öyle bi çekiyor geriye doğru çekiliyor etrafı izliyor gülüyor sonra hamm yapıyor memeyi alttan alttan bana bakı gülüyo tabi gülmesi öyle dudakların yana açarak değil resimde ki gibi ağzını kocaman açarak güldüğü için emdiği süt dökülüyor sonraa
Eki Görüntüle 457984
Evet be pek çirkinmiş ama o haliyle bile ne datlu oluyorlar.Kızlarrrrrrrrrrrrrr günün resmi geliyor şimdi bilgisayarı kurcslarken gördüm Gülnihal 3 günlük anammmmmmmmmmmmm ne kadar çirkin ama o zamanlar bana çok güzel geliyordu tabii
Eki Görüntüle 458055
Canım Allah acil şifalar versin, Allah onları bizim başımızdan, bizi de yavrularımızdan ayırmasın.çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
Kuzumun gözleri neden torba torba acaba???????????Aysel kızz al sana benım oglanın gune uyandıgı ılk gunu hastaneden:)
Eki Görüntüle 458059
Kız susu hırsız mütehait deyince aklıma depremde olanlar geliyor.N bılım bana cok sekerlı gelıoo sımdı sen tarf verıosun yaa ben hırsız mutehaıtler gıbı yagındn sekerınden calcam oyle yapcm:))
Canım Allah acil şifalar versin, Allah onları bizim başımızdan, bizi de yavrularımızdan ayırmasın.
Kuzumun gözleri neden torba torba acaba???????????
Kız susu hırsız mütehait deyince aklıma depremde olanlar geliyor.
Bu arada haberleri seyredemedim, Samsundaki felakette içim parçalandı, Allah herkese sabırlar versin
Berna canm Rabb,m ilk önce annen olmak üzere tüm hastalarımıza şifa versin. Kandiliniz mubare olsun hepinizin. İnşallah bu gece kaderimize hep güsel yazılar yazılır eşimiz çocuğumuz ve tüm sevdiklerimiz için.]
çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?