2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yapabılrım mısal? Hazırmı dıosun kendımmı? hazır sosları begnmıorum bı tek tavuk gogsunun ustune olnca yıorum yoksaa sevmıorum kendım de hıc yapmadm

niye dr.outker in güzeldir..evde bende yapmadım çikolata sos ama nette bak vardır mutlaka güzel bi sos tarifi..

Evet bu uygun duser sanırım:)) Bundn yapayım madem teskkur ederım canım keske yaptgm kekı burdan paylasabılme ımkanım olsa:))
Annemm haşin bakışlı senin ki yiy yine kuzum benim ki 70 lik dedeye benziyoooo herkes çirkin diyordu kızıyordum çirkinmiş beaa şimdi güzel ama
Evet bakısları halaaa haşinn erkegımın:)) Suan mısıl mısıl uyuo dızlerımdee sabah kocam gıderken ayagımdaydıı bu bende uzanıorum tabı ben uyumsm o uyanıkk gıderkenee oynatıo bunu buda guluoo telfnda dedıkı sabah oglan ne guzl guluoduu bılmem neee dedımkı sende benı yatır dızlerınde salla uyut orda uyuyımm sabah 5te bende gulcuuk atarım sana etlı butlu dıye backlrımı cok sevıo benım oglan acıl erıtmem lazım:))))

çok geçmiş olsun. kemoterapiler çok yoruyor insanı. Annen inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Canımmmm bütün dualarım Bijen anne içinn ellerinden öperim

Tüm dualarım seninle annenle ailenle canım. Allahın izni ile tedavisi bitsin saglıgına tam anlamıyla kavussun inşallah.

Canım ınsallah Rabbım sıfassını versın. Bende dua ederım annen ıcın dılerım eskısınden daha saglıklı olup atlatır bu surecı

canımm rabbim şifa versin..tez vakitte sağlığına kavuştursun..bir dahada yaşatmasın..dua etcem bu gece namazdan sora..

çok geçmiş olsun. kemoterapiler çok yoruyor insanı. Annen inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Allah razı olsun kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun hiçbirinize yaşatmasın bunları kimseye yaşatmasın çok zor..böyle neşeli göründüme bakmayın içimde fırtınalar kopuyo ama kendimi etkilememeye çalışıyorm sütüm kesilmesin diye..yoksa canımdan candır bütün kalbim annemle..

Neşeli saftirik seniiiiiiiiii, kızım ye ye sonra gülersin.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr günün resmi geliyor şimdi bilgisayarı kurcslarken gördüm Gülnihal 3 günlük anammmmmmmmmmmmm ne kadar çirkin ama o zamanlar bana çok güzel geliyordu tabii
Eki Görüntüle 458055
Evet be pek çirkinmiş ama o haliyle bile ne datlu oluyorlar.
Canım Allah acil şifalar versin, Allah onları bizim başımızdan, bizi de yavrularımızdan ayırmasın.
Aysel kızz al sana benım oglanın gune uyandıgı ılk gunu hastaneden:)
Eki Görüntüle 458059
Kuzumun gözleri neden torba torba acaba???????????
N bılım bana cok sekerlı gelıoo sımdı sen tarf verıosun yaa ben hırsız mutehaıtler gıbı yagındn sekerınden calcam oyle yapcm:))
Kız susu hırsız mütehait deyince aklıma depremde olanlar geliyor.

Bu arada haberleri seyredemedim, Samsundaki felakette içim parçalandı, Allah herkese sabırlar versin

Icerde cok yattı teyzesı ondan:)))) Demek sısı vardı ne bıleyım goz altı oyle sıstı sonra ındıler:) Bende sımdı haberlere baktım cok uzuldum yaa( Nasıl vurmuskı sel oyle

Berna canm Rabb,m ilk önce annen olmak üzere tüm hastalarımıza şifa versin. Kandiliniz mubare olsun hepinizin. İnşallah bu gece kaderimize hep güsel yazılar yazılır eşimiz çocuğumuz ve tüm sevdiklerimiz için.

ve benim kızımında doğduktan tahmini 1 saat sonraki hali :)

Bernacım , dualarım annen için.....

Bu kadar güzel ilk gün fotoğraflarının arasına Berramın fotoğrafını eklemek gelmedi içimden, hiç güzel değildi....

Biz kahvaltıya gitmiştik ben saat 17.00 de kalktım, pınardan yarım saat sonra :) Nalan'ın ellerine kollarına sağlık, muhteşem ötesi bir ev sahibi ve Mehmet Can oyuncaklarını paylaşma konusunda henüz!!! :))) çok paylaşımcı, evdeki tüm salıncaklar kullanıldı, Mustafa Eren Mamaroo bebeği oldu, yakında e-bebek vitrininde sizlerle :)))

Nalan görümcene görümce demek istiyorum :))) Orada diğer güzelliklerin arasında yerkende fark ettğim sarmanın güzelliğini evde yerken hakkını veremediğimi anladım, eşim der ki "hayatımda yediğim en güzel sarma" yaprağı-içi-sarımı MUH-TE-ŞEM.... :))) ve bir sana bir bana yaparak, ama sütüm gider bak diyerek kapıştık,şuan kandili simidi benzer tepkiyi görüyor, bitince tatlıya geçeceğiz :)

Birazdan da sevgili kocişim Bostancı- Yaşar usta dondurmacıya götürecek bizi heyooooooo :)))

canımçok geçmiş olun inşallah annen bi an önce atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…