2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canımmm güzel haberleri aldın darısı bizlere olsun inş..

inşallah olur benimde erken doğumdan sonra dr lar kimisi 6 ay kimisi 4 ay sonra kal dediler bana kalsa 8 ay beklerdim ama eşim çok ısrar edince ilk denemede 4 ay sonra kaldım iyimi yaptım bilmiyorum neden ilk bebekler düşüyo anlamıyorum

Kadir gecemiz mübarek olsun Mart Anneleri
Bende bu akşam sağlıklı ,sıhatli ,akıllı bir bebeğim olsun diye dua edicem. Birçoğunuz ikili teste girdi rahatladı malesef benim daha vaktim gelmedi. İster istemez endişeliyim. 9 haftalık gittiğimizde kolu bacağı net belli değildi. Yine korkularım hortladı..
Ülkemizede barış diliyeceğim. Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin..

canim yarani desmek istemem ama dusukmu yaptin?
ne kadarlikti?
belki daha once yazmis olabilirsin fakat ben bulamadim:-(

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN DOSTLAR...
BU GECE SABAH GÜN IŞIYINCAYA KADAR ESENLİKTİR..
KARŞILIKLI DUA EDELİM İNŞALLAH
...

paylaşımlar harika arkadaşlar..giderek daha eğlenceli hoş paylaşımlar okuyoruz ve güzel haberler alıyoruz,hep böyle devam etmesini temenni ederim..

göbebeğim bakmaktan göslerin ağrıdı biliyorum ama ben de merak ettim,müsait olursan bana da bakabilir misin

08.03.1984 sabah saat 05-06 arası doğum tarihim..son sat 20 haziran..adet döngüsü 35 gün

canim yarani desmek istemem ama dusukmu yaptin?
ne kadarlikti?
belki daha once yazmis olabilirsin fakat ben bulamadim:-(

hayır cnm düşük diil bebeğimin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım geçen perşembe aslında 10 haftalık olması gerekirken ultrasonda 8 haftalık görünüyodu

ayyy canim cok uzuldum:-(
kendi kendinemi durmus yada
bir sebebi varmi mesela kimisi sandelyeden duser veya belini biyere vurur
oylelikle ya bebek bagi kopar yada kalbi durur:-(
cok uzuldumya
ilk bebisemi hamileydin?

buarada polliyanna banada bakabilirmisin

17.11.90 gece 11de dogmusum,
son sat 09.06.11
adet dongusude 28 gun

biz geldik anneler ve minik kardeşler,

ikili testimizi yaptırdık kan testini 1 hafta sonra olacağız hayırlısı ile doktor ense pilisi için normal bebiş sağlıklı dedi....fasulyemiz bize poposunu döndü cinsiyeti için bir fikrimiz olmadı ama dr 3 hafta sonra gelin hem cinsiyeti öğrenirsiniz hemde kan tahlilini değerlendiririz dedi. bu arada 4lü test yaparıs dedi ben ilk defa duydum 4 lü test ne ki ?

kızlar erken doğumun veya bebeğin kalbinin durmasının sebepleri ne olabilir bilginiz varmı??? yani böyle bi riskimiz olup olmadıını anlayabilirmiyizki?

kızlar erken doğumun veya bebeğin kalbinin durmasının sebepleri ne olabilir bilginiz varmı??? yani böyle bi riskimiz olup olmadıını anlayabilirmiyizki?

canım ben ilk hamilelimde herşey güzel gidiyodu 4 aydan sonra plesentanın yani bebeğin eşi önde dediler ama erken doğum tehlikesi falan var demediler sonra bebeğin eşi yukarı çıkmış dediler 5 bçk aylıkken karnımdaki su kesesinden su kaçağı başlamış azar azar su kaybetmeye başladım tıp fakültesine sevkettiler gene çaresi bulunamadı hamilelimi sonlandırdılar şimdide rahime dikiş atma ihtimali var:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evet ilk bebeğimdi doktor net bişi söylemiyor kromozomları oluşmamış kalbi yeterince gelişememiştir falan dediler benimle ilgili değilmiş çünkü kese yerinde sıvısı normal ama bilmiyorum ki...

canım elbette üzülme denmez ama aeğer sağlıksız bi bebekse vücut onu kaabul etmiyor o yüzden hakkında hayırlısı deyip sabır göstereceksin inşallah en yakın zamanda seningüzel haberlerini alırız

kızlar merhaba hayırlı kandiller hepinize Allahım bu günün hürmetine umarım hepimizin dualarını kabul eder.biz ikili testimizi yaptık herşey normal kan sonuçları bayram sanrasına kaldı( zaten öncede olsa nöbetçi dr gösterecektim iyi oldu aslında .
semracım nice mutlu senelere olsun inşallah eşinle ve yavrularınla
bide önce erkek dedi sonra vazgeçti çok erken sonra söyleriz dedi hayırlısı

Kızlar ne zamandır giremedim raporluydum evde bol yattım dinlendim.
Bizim büyük gün yarın, yarınki şu testleri umarım olumlu atlatırız çok dua edeceğim bu gece

ben de bugün dr.a gittim ikili test için ultrasonda her şey normaldi çok şükür. 1.2 mm idi ense kalınlığı bebişimin. kan sonucunu da bayramdan sonra alacağız inş. hepinizin kazasız belasız sağlıkla bu dönemi atlatmanızı diliyorum açıkçası ben stres yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…