- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.961
guzel anneler gunaydın kadır gecenız mubarek olsu yuce rabbım herseyı hayırlısıını nasıp etsınnnn
du doktor kontrolumuz vardı esım gelemedı malesef oglumla gıttım mayında olen asker afyon sandılılıydı onun torenı vardı mekanı cennet olsunnn
doktorumuz kıloma baktı yarım kılo almısım 3 ay ıcınde cok ıyıı dedı ..fındıgımda cok ıyıydı kolunu basının altına almıs yatıyodu daha sonra maslalhhh cok hareketlendıı heryerınıı salladı bıze karsı doktorum abısnın baktıgını gorunce sana el sallıyo dedı oglum bı sevvındı anlatamam oda kardesınne el salladı cok guzeldı
bebgım 1 hafta onceden gıdıyormus 12 ARTI 2 guluk olmusuz :)) ıkılı test ıcın kan verdım ense olcumu normal cıktı sımdı takvımımı degıstırmem lazımm
ınsallah sızlerde ıyısınızdır hep kendımı anlattım :))
çok teşekkürler cnm moralim çok daha iyi eşimde bende önümüze bakıyoruz artık... saolsunlar ailem akrabalarım ve arkadaşlarım bu zor günlerimde beni hiç yanlız bırakmadılar nekadar çok seviliyomuşum onu anladım onlar sayesinde çok çok iyiyim... doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi oyüzden 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyoruz hiç zaman kaybetmeden tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...
çok teşekkürler cnm moralim çok daha iyi eşimde bende önümüze bakıyoruz artık... saolsunlar ailem akrabalarım ve arkadaşlarım bu zor günlerimde beni hiç yanlız bırakmadılar nekadar çok seviliyomuşum onu anladım onlar sayesinde çok çok iyiyim... doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi oyüzden 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyoruz hiç zaman kaybetmeden tekrar bebek sahibi olmak istiyorum...
canim yarani desmek istemem ama dusukmu yaptin?
ne kadarlikti?
belki daha once yazmis olabilirsin fakat ben bulamadim:-(
Bugün, 10:47tugbaemrah
zeyshan kullanıcısından alıntı
canim yarani desmek istemem ama dusukmu yaptin?
ne kadarlikti?
belki daha once yazmis olabilirsin fakat ben bulamadim:-(
hayır cnm düşük diil bebeğimin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldımgeçen perşembe aslında 10 haftalık olması gerekirken ultrasonda 8 haftalık görünüyodu
kızlar erken doğumun veya bebeğin kalbinin durmasının sebepleri ne olabilir bilginiz varmı??? yani böyle bi riskimiz olup olmadıını anlayabilirmiyizki?
ayyy canim cok uzuldum:-(
kendi kendinemi durmus yada
bir sebebi varmi mesela kimisi sandelyeden duser veya belini biyere vurur
oylelikle ya bebek bagi kopar yada kalbi durur:-(
cok uzuldumya
ilk bebisemi hamileydin?
evet ilk bebeğimdi doktor net bişi söylemiyor kromozomları oluşmamış kalbi yeterince gelişememiştir falan dediler benimle ilgili değilmiş çünkü kese yerinde sıvısı normal ama bilmiyorum ki...
buarada polliyanna banada bakabilirmisin
17.11.90 gece 11de dogmusum,
son sat 09.06.11
adet dongusude 28 gun
evet ilk bebeğimdi doktor net bişi söylemiyor kromozomları oluşmamış kalbi yeterince gelişememiştir falan dediler benimle ilgili değilmiş çünkü kese yerinde sıvısı normal ama bilmiyorum ki...
buarada polliyanna banada bakabilirmisin
17.11.90 gece 11de dogmusum,
son sat 09.06.11
adet dongusude 28 gun
20-22-23-24 erkek 21i kız canım.polyaannna değil ben bakıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?