- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.721
bugün alışverş yaparkene markette milupanın meyve püresini gördm 4.aydan itibaren yazıyodu bnde aldm hatta demin yedrdim
bugün alışverş yaparkene markette milupanın meyve püresini gördm 4.aydan itibaren yazıyodu bnde aldm hatta demin yedrdim
Bernacım , dualarım annen için.....
Bu kadar güzel ilk gün fotoğraflarının arasına Berramın fotoğrafını eklemek gelmedi içimden, hiç güzel değildi....
Biz kahvaltıya gitmiştik ben saat 17.00 de kalktım, pınardan yarım saat sonra :) Nalan'ın ellerine kollarına sağlık, muhteşem ötesi bir ev sahibi ve Mehmet Can oyuncaklarını paylaşma konusunda henüz!!! :))) çok paylaşımcı, evdeki tüm salıncaklar kullanıldı, Mustafa Eren Mamaroo bebeği oldu, yakında e-bebek vitrininde sizlerle :)))
Nalan görümcene görümce demek istiyorum :))) Orada diğer güzelliklerin arasında yerkende fark ettğim sarmanın güzelliğini evde yerken hakkını veremediğimi anladım, eşim der ki "hayatımda yediğim en güzel sarma" yaprağı-içi-sarımı MUH-TE-ŞEM.... :))) ve bir sana bir bana yaparak, ama sütüm gider bak diyerek kapıştık,şuan kandili simidi benzer tepkiyi görüyor, bitince tatlıya geçeceğiz :)
Birazdan da sevgili kocişim Bostancı- Yaşar usta dondurmacıya götürecek bizi heyooooooo :)))
Bernacim cok gecmis olsun canım annen tez zamanda iyileşir inşallah dualarımız sizinle.
Nalan ve Gamze ıkınızı de iyi ki tanimisim. Nalancim bizi evinde o kadar rahat hissettirdi ki çıkarken çantamı almayı unutmuştum :))
Her şey o kadar muhtesemdi ki nasil hazırlamış hepsini Mehmet canla hayret ettim. Azeri ve Nalan sınıfı gectiniz :)
Oğlum da lüks bı besik gördü tepesinden inmedi utandım valla :))) dondy filan hikayeymis yaa bayıldı mamaroo ya
Bir dahaki buluşmayı dört gözle bekliyorum zaman nasil gecti anlamadım valla sagolun kizlar
Rica ederim canım her zaman beklerim.Bende çok mutlu oldum sizleri ağırlamaktan. Gercekten görümcemin dolmasının üstüne yoktur, ben bıde sıcak halinde çagırıyım seni tencerenin dibini gorelım:)) bi arkadasımla oyle olmuştu görümcem yıne dolma yapmıştı bana bıldığın koca tencereyı yedık:))
Pınar sen gittin ya Mehmet Can ın yüzüne bakmadığı mamaroo kıymete bındı onda bı durdu bı durdu koptuk resmen Gamzeyle.Ben Hala Nalan mısına gülüyorum?
Eşim eve bı geldi benım yuzumde sevındırık bır ıfade, çok eğlendınız herhalde bugun diyor:))
tepkısı nasıldı berna selcugun,sevdımı?
başta ekşitti suratını ama anasının oğlu istemem yan cebime koylardan...yarısını yedi valla.diğer yarısınıda yarn yedirrm..uzman tv den araştırdmda 4 aydan başlanabiliyomuş meyve sebze pürelerine..hatta meyve suyu biberon çürüğü yapıyomuş dişlerde tavsiye etmiyolar sebze çorbasını flnda..onlar yerine meyveleri sebzeleri püre halinde vermek daha verimli oluyomuş..
berna bende aldım kız onlardan ben az az verdim iki günde yarısını yedi gerisini attım
ama su vermeyi nihmal etme çok susatıyo sanırım çünkü atlas baya su içmişti
günaydın güzel annişlerrr...
biz bavul hazırlıyoruz yarın istikamet ordu :) ohh be tatile o kadar çok ihtiyacım war ki acayip yorgunum..herkes bebişinin ilk günkü resmini koymuş bende bi resim koycam assonraa.. çooooooooooooook çirkin bi resim hemde :))
yerim walla, şimdi kabını yıkadım, kabın dibindeki yaprağın yeşil kalıntısını yalayasım geldi :))))) görümcenin sarmasını, içli köfte ile takas etsem bana koca bir tencere düşer mi :)))
Nalan mısın ? :))))))
çok yoruldum kızlar çokkkk....
sabah 9 da çıktık evden, şimdi geldim, hep de Berra için dolanıp durdum bir de bir sürü ev hediyesi aldım, herkes aynı zamanda evlenmek zorunda mı :)
yarın Berra'nın göz kontrolü var , teeee Bakırköy'e gideceğiz, umarım bir bozukluk veya prematüreliğindne kaynaklı bir sorun oluşmamıştır.
Bulusmanızı kıskanmam ıcın ballandıra ballandıra anlattırsn heeeee:))) Hıc kıknmadımkı nalannın bos gununde oturmaya gıtcez oglumla bızede yapr onlrdan benım oglumda bıner mamormudr nedr ona:))) hıc kıskanmadık hıhhhhGununuzn guzl gecmsne sevndm ben butun gun camsr yıkdm astm aksamım cok ıgrenctı kuzy 2 kere mememı reddettı beynımden asa kaynr su dokulmus gıbı oldum (( bu cocuk kalabalgımı sevmıo anlmdm halmlrda krıze gırdı yıne ordan cıktık arbda sakınlestı tam uyudu derkn kocmn annesne gıttıık 3 cocuk orda halıyle cok gecmdn uyandı ve yıne basladı hem aglıo hem memyı kbul etmıoo ( ordanda arkamıza bakmdn uzaklastk yol boyunca agldı kocm dedı barı bı tur atlm belkı uyur fayda etmedı araba durdu ındm dısrı cıkrdım bırz sakınlstı sonra eve donrken ıcını ceke ceke ınledı cocugum ((( eve geldık memeye tuttum aldı cok sukur sonra kaksnı yaptı altını actm degstrdım gulmeye agulmya basladı gulsemmı aglsammı o boyle agldkca yaslndıgmı hıssedıorum hemn buyusede derdını anltck zamna gelse:))) cok zorr coooooook 1 cocuk yeterlıı 1 ıyıdır ıyııı.
Ne kadar yedirdin canim ustunde yaziyormu nehirde bugun 4 aylik oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?