2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım her zaman beklerim.Bende çok mutlu oldum sizleri ağırlamaktan. Gercekten görümcemin dolmasının üstüne yoktur, ben bıde sıcak halinde çagırıyım seni tencerenin dibini gorelım:)) bi arkadasımla oyle olmuştu görümcem yıne dolma yapmıştı bana bıldığın koca tencereyı yedık:))

Pınar sen gittin ya Mehmet Can ın yüzüne bakmadığı mamaroo kıymete bındı onda bı durdu bı durdu koptuk resmen Gamzeyle.Ben Hala Nalan mısına gülüyorum?
Eşim eve bı geldi benım yuzumde sevındırık bır ıfade, çok eğlendınız herhalde bugun diyor:))

yerim walla, şimdi kabını yıkadım, kabın dibindeki yaprağın yeşil kalıntısını yalayasım geldi :))))) görümcenin sarmasını, içli köfte ile takas etsem bana koca bir tencere düşer mi :)))

Nalan mısın ? :))))))

çok yoruldum kızlar çokkkk....

sabah 9 da çıktık evden, şimdi geldim, hep de Berra için dolanıp durdum bir de bir sürü ev hediyesi aldım, herkes aynı zamanda evlenmek zorunda mı :)

yarın Berra'nın göz kontrolü var , teeee Bakırköy'e gideceğiz, umarım bir bozukluk veya prematüreliğindne kaynaklı bir sorun oluşmamıştır.

tepkısı nasıldı berna selcugun,sevdımı?

başta ekşitti suratını ama anasının oğlu istemem yan cebime koylardan...yarısını yedi valla.diğer yarısınıda yarn yedirrm..uzman tv den araştırdmda 4 aydan başlanabiliyomuş meyve sebze pürelerine..hatta meyve suyu biberon çürüğü yapıyomuş dişlerde tavsiye etmiyolar sebze çorbasını flnda..onlar yerine meyveleri sebzeleri püre halinde vermek daha verimli oluyomuş..

berna bende aldım kız onlardan ben az az verdim iki günde yarısını yedi gerisini attım
ama su vermeyi nihmal etme çok susatıyo sanırım çünkü atlas baya su içmişti

hayırlı yolculuklar baharcım çok eğlen, stres at, yorgunluğunu at canım güle güle git,güle güle gel

Valla Gamze içli köfte ile takas edebilir görümcem:) Ama sana söz bir daha yolladığında senı cağırıcam gelemezsen bi yerde buluşur verırım sana?

Nalan mısın ? favorim artık:)))

Gamze bulabildın mi kalın bişeyler? Zaten hep oyle olur benım evlendığım yıl bızım butun arkadaslarımız evlendi 8 yıldır çıkanlar bile bizim evlendiğimiz yılı beklemişler:), sülalede evlenmeyen kalmadı o yıl, zaten yeni evlenmış olduğum için hiç bişey anlamadım düğünlerden 2 yıldır da tık yok:))bi düğüne gidip kurtlarımı döksem:)))

Beklerim Minecim:) ütüler bittimi bari? Bende gecen ank dan dönünce dağ gibi ütülerim vardı kadın korkmuştu:)

kızlar kraft kanguru kullanan var mı??? e bebek te indirimde ama alıp almama konusunda kararsızım. kullanışlı mıdır acaba..tatilde lazım olur diye almak istiyorum her yere bebek arabasıyla gidilmiyor ama bilemedim kiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…